this peace of mind

Toorsdagkväll. Just hemkommen från ridning. Fick byta bort lillPompis mot Zacke idag som var väldigt orolig och spänd, så då ville Nina gärna byta, så hon fick ta Pompe istället. Och jag gillar utmaningar så utmaningen ikväll blev att lugna ner Zacke och få han att spänna av. Gick bra måste jag säga :) Och för Nina gick det jättebra på Pompe så det var ju kul :) Och sen vann BRYNÄS ikväll! Kung
 
Imorgon är det fredag och Mikaels födelsedag! Han fyller 25, helt galet. Jag ska väcka honom med massa paket imorgonbittii :D Jihooooo. Sen blir det föreläsning 13-16 för mig innan vi sticker till Harkskär för middag och lite feeest :) Satan vilken skön vecka vi haft. Spenderat typ hälften av dagarna i sängen och soffan känns det som. Bara läst, myst och tagit det lugnt. Så sjuuuukt ovan vid detta jag. Bra för mig att lära mig att kunna slappna av. Bra lärare men tanke på att Micke är den mest avslappnade människan jag känner:p
 
Nu ska jag joina Micke i sängen. Lyssna lite podde och försöka söööve. Natttti!

PK

HÄÄJJ!
Jag önskar att de som läser mitt "HÄÄJJ" upplever det som man ska, med en mkt hög grad av entusiasm, uppspärrade ögon, öppen mun och lite bakåttryckt huvud så det blir en liten dubbelhaka.
 
Jag är uttråkad och att jag är inne på min andra Powerking, kanske inte precis hjälper... Tänkte försöka hitta ro till att lägga mig och läsa. Ska läsa en bok om Parkinson. Och lyssna på Bollnäs-LBK matchen samtidigt! Jag har iaf varit duktig och tränat för andra gången denna vecka.
 
Btw. Några saker som är värt att nämnas är: Att jag åt julbord på IKEA igår med Åkerlundarna och Hellström. GOTT!!!!! Att Brynäs vann igår! ÄNTLIGEN! Nu vänder det fan! Att jag redan tränat två gånger denna vecka. Att jag saknar Ida så jävla mycket. Gävle är tomt utan dig fan
Btw så vill jag önska min kära Annsing lycka till med att våldta Amadeus i arslet på måndag :) Lycka till gumman, ta han hårt nu :) Hårdare än förra gången så han fattar vem som bestämmer!
 

tell her that i miss our little talks

Jag är typ lyckligare än på väldigt länge :) Jag är ju väldigt mycket av en känslomänniska, jag är ofta mycket av något, istället för lite lagomt. Exempelvis: väldigt upprörd, superglad, skitarg, jätterastlös, depp eller uppe i varv utan dess like like. Och sen så skiftar dessa VÄLDIGT fort. Är dock oftast den jag bor med eller umgås mkt med som får känna av detta, medan jag är någorlunda lagom annars:p Men den senaste tiden har jag känt en sorts frid. Det är väldigt skön känsla kan jag säga. Får la se hur länge den varar ;)
 
Jag har haft en mkt bra helg. Var meningen att jag skulle åka en snabbis till Ljusdal och kolla bandy med syrran, vilket jag också gjorde. Men sen så får man ju veta att spontanMiki också ska dit. Och vi bestämmer oss för att stanna kvar och umgås & festa, man måste ju passa på när man väl ses :D När hon väl är hemma från Stockholm och jag från Gävle! Så vi satt på Kolsvedjavägen och drack och snackade, och sen gick vi ut på Jvg och det var jättevärt det!! Trots att det nog hade varit roligare på Stadt meeen meeen. Sen åkte jag tillbaka till Gävle och har haft tre jättefina dagar här <3
 
Nu ska jag försöka plugga lite :) Ha en bra dag

i'm gonna let you show me what it means to breathe fire

HÄÄJJ!
Just nu är jag i extas! Finns fan ingen bättre och renare lycka än när ett favvoband har släppt ny skiva och man märker att skivan är lika bra eller bättre än de andra! Just nu är det Two door cinema club som gör mig överlycklig! Deras skiva Beacon. LYCKA! Sen märkte jag nu att Passion Pit också släppt nytt. Jag hinner inte med trots att jag lyssnar på musik flera timmar om dagen. 
Favvolåtar just nu. som får mitt hjärta att känna en sån där fin blandning av glädje/lycka och sorg, som bara bra musik kan skapa.
Two Door Cinema Club – Handshake
Imagine Dragons – Demons
Wakey!Wakey! – Light Outside
The Gaslight Anthem – Desire
Walk the Moon – Anna Sun
Niki & The Dove – Tomorrow
Young the Giant – Cough Syrup
Passion Pit – Take A Walk
 
 

so beautiful

Åå fredag. Efter en vecka av total förvirring i huvudet och inte ha någon som helst koll på vilken dag det varit så vet jag idag att det är fredag och det känns i kroppen. GOOD FEELING ASSÅ! :D Idag har vi haft redovisning av vårat grupparbete och det gick jättebra! Och sedan så har jag och Micke ätit god mat och kollat Dexter. Men nu har han begett sig på jobb igen, Umeå, men kommer tillbaka imorgon. Jag tänkte innan han kommer tillbaka hinna åka till Ljusdal och kolla på ännu en bandymatch och sen tillbaka till Gävle. Fan imorgon tror jag Ljusdal vinner! De borde vinna! Jag är så less på förluster nu alltså. Brynäs torska mot FBK igår på Läkerolen (tredje gången på rad de losar i sudden) och det förlorades på sista matchen på Råsunda och Ljusdal har förlorat varje gång jag varit på plats. Förändring tack hehee
 
Åå va jag ska njuuuuuta av fredagskvällen nu. Chilla och lägga mig i någorlunda tid. För imorgon ska jag upp och ta ett långt jävla gympass och sedan bär det av mot Ljusdal och en av topp tio platserna; IP

lille basse

min kära basse har åkt till mexico i två veckor. saknar fan henne redan. TA HAND OM DIG DÄR BORTA FÖFAN. blir oroli ja.
åker dom till mexico än?!

sursandra

Idag har jag varit lite dryg kan jag känna. Trött som fasen och borta i skallen, kliva upp halv sex är inte det najsigaste för hjärnan. Och speciellt när man känner att hjärnan knappt kan tänka ändå. 
 
Jag har så sjukt svårt att fokusera när man sitter i grupp. Kan aldrig komma ihåg att jag haft det så svårt att fokusera förut. Mitt problem förr var mest att jag pratade väldigt mkt(det har inte avtagit:p)... Man känner lixom att det arbete vi sitter och skriver tillsammans nu, skulle jag själv kunna skriva på någon timme själv hemma. Svårt det där. Men vi har gjort väldigt mkt idag och är i princip klar. Men jag har varit sur och inte världens trevligaste idag och det ber jag om ursäkt föööör!
Vill iaf gratulera alla oss i gruppen för alla klarade juridiktentan. UNDERBART! Dutti vi!
 
Nu blir det serier och slappna av och sen lyssna på hockey ikväll, då jag hoppas innerligt att Brynäs tar revansch mot bläAIK. Sist på Läkerol mot AIK var katastrof, kan fan inte bli sämre. Ikväll vinner vi
 

paint my spirit gold

Måndag måndag :) Känns faktiskt najs med måndag. Ska blir rolät att jobba med uppgiften, dock så är det svårt att vara 7 personer och skriva ett arbete tillsammans, men det kommer vi fixa fint som vanligt :D
Ha en bra mååååndag

attention

Godkväll!
Nyss hemkommen från bioooo. Jag och Ida såg Breaking Dawn part 2 ikväll. Satan va bra den var, nästan lika bra som ettan!
 
Haft en sjukt bra helg och en fredag som var underbar! På fredagen så intervjuade vi en kvinna från organisationen Attention. Och det var så otrligt givande! Blev så rörd och inspirerad av henne och organisationen. Så nu till veckan så ska vi skriva arbete och fixa iordning en presentation och resovisa för klassen.
 
På lördagen så kom Johan hit och det blev hockey och äta god mat och sen fest på det! Sjukt kul. Sen idag så har vi varit bakis. Mestadel jag men också Johan, medan MIcke var pigg och inte nå bakis, lyllo. Håller mig till vin i framtiden jag nu, sprit och grogg osv är inte bra, till och med spytt två gånger idag. Det händer INTE ofta kan jag säga.
Nu ska jag snart söva och ladda inför en vecka hard work work och med resande fram och tillbaka. Pussinatt
 

opp o ner ner o opp

Denna dag har varit allt möjligt. Upp och ner. Inledde dagen med ett besök på folktandvården för att kolla upp min störiga visdomstand. sen lunchade jag med Miki och Ann. Jag och Ann åkte sedan till Jarse och pluggade tsm innan jag åkte till Gävle. Och nu ikväll så har vi i studiegruppen märkt att vi måste planera om våran uppgift helt. PISS. Så känns lite panik inom det området. Så nu måste jag till Hudik IGEN imorn och sen Ljusdal också och rida. Fan va mkt resa det är denna vecka. ORKA!!? Längtar till helgen.
Skapligt irre att uppkopplingen här hemma ballat ur totalt ikväll. PISS. Nu ska jag snart sova lite och jag ska drömma att jag är Zlatan och gör magnifika mål. 
Godnatt

vi sjunger och vi hoppar för vårt lag

Ikväll har jag sjungit och hoppat för båda mina lag. Brynäs och LBK. Ljusdal på plats och Brynäs genom telefonen. Ljusdal förlorade ännu en gång, och det är synd, men förväntat då de inte kan mäta sig med lagen i elitserien. Men dom kommer bli bättre och bättre och detta är braaaa träning. Bättre självförtroende och teknik behövs. Men Brynäs däremot vann mot Linköping med 4-1 KUNG! Abstinens på Läkarol så i helgen blir det hockey på plats.
 
Skapligt surpriced jag och Annsing blev när vi kollade på bandyn och helt plötsligt kommer Miki och ba chockar oss totally, då vi trott att hon inte skulle komma hem utan vara kvar i sthlm! HIHIHI glada tjejer :D:D Nu har jag just mysfikat med mamma och ska snart lyssna klart på ett förfärligt radioprogram om barnmisshandel... Fyfan
 
Godnatt:)
 

pyret

HEJ :D
VIlken bra dag/kväll/natt jag hade igår. Farbror Micke aka Pyret fyllde 50 igår och jag åkte till Sandviken för att fira honom. Och dom hade gjort det så bra och så fint med godaste smörgåstårtan, massa fika osv. Det var verkligen jättekul att träffa alla härliga personer. Och kul att få prata med kusse Krille som jag inte snackat med på riktigt på så länge.
 
Sen åkte jag hem typ vid 22 och då gick jag till Ida och vi satt och snackade sen ut på Slick och dansade. Nykter på Slick är inget jag rekommenderar. Skulle ha gått på Goya ist, alltid roligare där trots färre folk. Men vi köpte bamsekorv efteråt iaf, var nog det mest värda vi lade pengarna på :D Sen skrattade vi oss hela vägen hem. Kärlek till dig Ida! 
 
Idag är jag glad och nöjd och snart kommer Micke hem efter en vecka av jobb i Ljusdal. Ska mysa sönder han! Sen kommer Mikaela och sover här inatt också, för imorn har vi föreläsningar heeela dan. Ha en bra dag nu!

barnhemmens mödrar

Det är torsdagsförmiddag och jag ligger i mitt rum hos mamma och pappa. Igår var vi på bandy och Ljusdal åkte på storstryk men det var roligt ändå att vara där. Drack glögg, äkta IP känsla.
 
Inleder dagen idag med att kolla på olika dokumentärer som de lagt ut i kursen vi läser. Kursen heter Livslopp och utsatthet och handlar som man hör om grupperna i samhället som är de mest utsatta tex barn, äldre och funktionshindrade. Kollade just på en dokumäntär som heter Barnhemmens mödrar, som handlar om att barn/ungdomar i generationer blir omhändertagen av socialtjänsten och blir utsatt för omplacering efter omplacering och att socialtjänsten/ barnhemmen/fosterplaceringarna inte alls lyckats i att skapa en trygg barndom för barnen, vilket leder till att samma sak ofta upprepas för barnens barn osv. Berörande och upprörande dokumentärer.
 
Socialtjänsten är inte den samma nu, utan har utvecklats väldigt mycket, men det finns fortf mycket att jobba på och ibland så får jag så stark käsla att "jag vill börja jobba!!" för att jag vet att jag kommer vara bra på det! Men ibland är jag livrädd för att det kommer vara så psykiskt jobbigt och jag vet att jag kommer bli känslomässigt involverad, vilket kan vara både bra och dåligt. Gäller att hitta en balans. Där empati ska vara nyckelordet men också professionalitet. Svåååååårt! Känslan som består är iaf att man valt rätt, fan va bra det känns!
 
Ha en bra dag nu. Snart kommer pappa hem och då åker vi till Gävle :)

sovarn

Goddag
Eller snarare godmorgon för mig. Jag fattaaaaaar inteeeee! Har sovit till 11 igen. Precis såhär höll jag på förr för ca 2-3 år sedan. Sov länge och sen låg vaken halva nätterna och sen blev det omöjligt att vända på det, för jag blir så sjukt trött på mornarna, plus att jag känner att det inte är bråttom att gå upp till nåt, när jag inte har föreläsningar eller annat. Måste vända på det. Kommer troligtvis göra det imornbitti för då kommer jag vakna upp hos mom and dad :) Där är det oooomöjligt att sova länge hehe. Prat prat och katter hit och dit.
 
Det blir bandy ikväll på IP med syster. Och sen mysa med familjen<3 Nu innan Ljusdal så borde jag träna, kanske tar och gör det och en sväng på stan vore kul :)
Ha en bra dag :)

pain is just a place

klockan är lite över tolv på natten och jag är pigg som en lärka. eftersom jag inte kan sova så tog jag tiden att läsa igenom min lite i min blogg från ca två år sedan och sedan för ett år sedan. när jag gör det så får jag bloggen en mening. det är just pga av att jag vill kunna a möjlighet att titta tillbaka på allt som händer i livet, som jag skriver blogg. för att minnas och för att glädjas och sörjas över saker. jag läste just ett inlägg som jag skrev för över ett år sedan då jag hade gett upp helt och tänkte skita i studierna(då jag bara pluggade strökurser)... och samma dag som jag är helt knäckt över att "vafan ska jag göra nu" så ringer högskolan i gävle och erbjuder mig en plats på socionomprogrammet. det snabbaste och bästa valet jag gjort i livet. fan va det har förändrat livet mitt. under en sån himla lång tid så var jag så förvirrad över plugg, jobb osv osv. men det har fallit på plats så bra som något kan falla på plats. tror inte ens jag tvivlat på valet en enda gång, och då är jag tvivlaren of all tvivlers ;)
 
utbildningen och flytten till gävle är bland det bästa jag gjort i mitt liv. no doubt. träffat underbara människor och trivs så otroligt bra. allt har dock varit väldigt upp och ner sen jag flyttade hit och jag har tvivlat så mycket och sårat den jag älskar. jag är tacksam mot alla som stöttat mig och jag är tacksam mot alla som inte dömt mig. det svåraste är alltid att förlåta sig själv. trots att man blir förlåten så är det inte lätt att förlåta sig själv och släppa ångesten. men jag försöker varje dag och jag vill ge dig allt. all min kärlek. allt vi kan göra nu är att satsa på oss, att ge det en till chans. antingen så bär det eller brister.
 
godnatt, nu ska jag försöka sova trots att jag klev upp kl 11 idag. hoppas ni mår bra :)
 

den här världen är gjord av trubbel

idag har nya kursen börjat. den verkar bra. idag så har jag en sakna-dag. vill krama folk. eller folk och folk, mina nära och kära. saknar mamma och pappa. sen så saknar jag ida. och älskade hildingsson vill jag mysa på! och micke har åkt till ljusdal för att jobba hela veckan, så de är okul... jag har inget problem att vara ensam. men ibland blir jag såhär. sakna sakna sakna allt och alla. men då är det bara att distrahera sig med annat. träning vore bra. men orka. film istället.
 
godkväll nu :)

we like our choruses sung together

mysfredag in da house. sitter och myser i mina mysigaste myskläder i soffan. letar reda på kurslitteratur till nästa kurs, chattar med kåmpisar, dricker julmust och lyssnar på skön musik.
 
idag har varit en kungdag. fått tillbaka min samsung idag och då blev livet klart bättre :D slipper nu xperian. sen har jag varit och köpt alkohol till imorgon då vi ska fira korvis. sen har jag varit o gymmat. körde så hårt att jag höll på o spy. nu ska jag fortsätta med mitt mys. längtar till om 2 timmar.
pussnatt
saknar att ha en kissemiss i hemmet. är så sjukt sugen att skaffa, har ju perfekt läge där jag bor i gävle. men jag har alltid sagt att jag tänker vänta till jag bor i hus och det ska jag hålla. då blir det minst 3 st ;D
 
 

RSS 2.0