tenta hockey mat tåg

rubriken berättar om den senaste tiden. igår var det tenta, mikaela hade tenta samma tid och samma dag så hon sov här med mig och vi kunde nervösa lite tsm. tentan kändes bättre än vad jag trodde och nu är det bara att hoppas! så nu har jag typ lov :D eftersom man hade tur att ha tentan så tidigt på veckan. nästa kurs börjar på mån.
 
så igår så firade jag med micke att tentan var gjord, vi åt gött och drack öl på sörbygrillen och kollade när brynäs förlorade mot rögle... när det var 15 sek kvar av sudden. FAN. sen idag så har vi tjockat oss på sibylla och sen gått på järnvägsmuseet och det var så jävla roligt :D mkt roligare nu än när man var liten :p
 
nu kommer snart syster hit:D jihoo! så ikväll blir det myskväll med serier och film åså men först valbo hihi
 
 

snöig måndag

Godmorgon
Det är en ganska god morgon. Utvilad är jag efter att ha sovit i över 10 timmar, men det var välbehövligt. Det var meningen att Stina och Jennie skulle komma hit idag och plugga, men Jennie är sjukling och Stina försov sig, så vi kör ensamplugg allihopa istället. Imorgon är det tenta och fyfan, jag vill inte. Jag känner att jag verkligen inte kommer klara den :/ men är väl bara o hoppas.
 
Ja men helgen då? Den var rolig faktiskt! Vi gick in på Jvg redan vid 22 och var där tiden ut. Väldigt mycket roligt folk och bra musik åså.
 
Idag snöar det mycket här. Jag får julkänsla redan nu. Älskar julen. Och det kommer bli första gången som jag julpyntar och befinner mig i en annan stad när man räknar ner till julen. Fast själva julafton kommer jag självklart vara i Ljusdal. När det snöar såhär och börjar bli riktig vinter så tar det mig tillbaka till förra lägenheten och alla jävla fester vi hade där och hur jag umgicks med mina fina kompisar i princip varje dag och hittade på massa galet. Gud va saker har förändras nu... Extrem saknad. Fan nu börjar jag böla också. Stabil idag. Haha. Nu dags och plugga. Ha en bra dag! Puss kåmpisar

du är drömmarna jag drömmer ibland

hej fredag
veckan gått satans fort. just nu känner jag för att skriva en plus och minuslista, så då gör jag det
 
- brynäs förlorade sin 3 raka igår
- det är 0 gradigt och blåser
- dryga brudar på bio
- haft parkeringskrig idag och nästan börjat grina av ilska
- kan inte bestämma mig om jag ska till ljusdal idag eller imorn
- är förvirrad i det mesta
- måste plugga massa. snart tenta
- har träningsvärk
 
 
+ var på paranormal activity 4
+ hade världsbra pluggdag igår med jennie och stina
+ fick en parkering och fick gå på alla nyöppnade butiker i hemlingby
+ umgåtts med bra kåmpisar som gör mig lycklig
+ får träffa larsson imorgon!
+ har träningsvärk
 
som vanligt är minuslistan längre ;)
 
bra musik
Of Monsters And Men – Dirty Paws
The Gaslight Anthem – Here Comes My Man
Andreas Grega – Diktatorn - Radio Edit
Shinedown – Second Chance
Syster Sol – Kärleksrevolt (ft Aki, Dani M, General Knas)

^^

"jag ville att jag vore den jag vill att jag ska va
men nu så är jag varken varken eller eller
men jag har ändå lyckan att få göra nånting bra
för jag är världens bästa dåliga exempel"
 
 

soldier on

Godkväll
Ikväll är en rastlös kväll. Är ensam igen efter att Micke åkt till Ljusdal tillsammans med mamma och Tobbe, som var här och hälsade på. Tobbe tog bort stygnen idag och sen kom dom hit och då lagade jag mat till dom och vi åt lite glass åså. Har idag bl a också suttit ute i solen och pluggat och varit i Valbo och ätit med Ida på jöbbe hennes.
 
Idag är det 1 vecka kvar till tentan.... Igår hade vi sista föreläsningen och sista seminariet. Bara att hoppas att man lärt sig tillräckligt känns det som eftersom det är omöjligt att veta vart man ska börja när det gäller att plugga på allt... Detta är den svåraste kursen hittills vi haft absolut. Juridik är icke lätt.
 
Fan vilket tråkigt inlägg kände jag. Aja det är som det brukar då xDxdxdDXDxddDXDdxddxD
Ps. Inte varje dag i slutet på oktober man kan sitta ute i linne och sola e
 
Sov gött inatt nö!

every sigh

Börjar bli dags för sängen. Klockan snart tolv. Borde vara dödstrött men är inte så farligt. Imorgon har vi ännu ett seminarie som känns som att det kommer bli dåligt. Bara för att vi inte fått chansen att göra ett bra jobb. Fick nämnligen uppgiften i torsdags och alla i klassen rasade av ilska. Inte många som hinner klart på 1 dag. Inte meningen att vi ska sitta och grupparbeta på en helg lixom.
 
Igår så hade jag en slappdag och kväll, tills Elin hörde av sig och kom hit med alkohol. Vi drack litegranna sen gick vi på Interpool och chillade. Det var sköjj :) Idag har jag varit piggis men ändå inte gjort så mkt nytta. Bara tvättat och gått till Elin och Robin en snabbis. Sen kollat film åsååå
 
Lägga sig nu och lyssna vidare på fifty shades triologin. Är på sista boken och är nu helt immun mot alla sexscener, vilket i princip hela boken går ut på haha. Natti.
 

bradålig

klockan är över 3 på natten. kan icke söve. kom hem från ida för över en timme sedan. idag har varit, som rubriken lyder, en bradålig dag. varit i hudik och fixat ihop en presentation av idiotiseminarieuppgiften. gick iaf bra trots att både mickis och irene är borta.
 
sen har jag bl a kollat på modo-brynäs matchen på sörby grillen tillsammans med det konstigaste gänget jag någonsin umgåtts med. orkar inte gå in på det mer ingående........... klådde iaf att vara på bif-aik-matchen på plats och vara pissed off. jag och sport är ingen bra kombo. ställde mig t o m upp och skrek "JÄVLA MEDGÅNGSSUPPORTRAR!!!" då typ hälften (överdrift) av arenan lämnade läkerol innan matchen var slut. fan va less jag blir. om man håller på ett lag är det i medgång och motgång. sen hatar jag aiksupportar för att det är aldrig okej att ha en ramsa som går "vi hatar brynäs". osportsligt och blä..
 
iaf så gick jag efter dagens match till ida och snackade skit heeeela kvällen lång! älskade bästa kompiz<3
 
godnatt nu. försöka sova

the world will never know you

Ny vecka. Nya tag yea
Helgen var bra. På fredagen så satt jag och Ida och drack hos henne och glömde helt bort tiden och helt plötsligt ringde Julle och fråga vart vi var. "Hemma?!" Säger vi som om det vore såklart. Sen fattade vi att klockan var 1. Fan tiden går fort då man har mkt o prata om :p Lördag så åkte jag till Ljusdal med hela familjen. Pappa och Johanna hämtade Tobbe och mamma från sjukhuset och sen mig, det blev Max och sen bar det hemåt till Ljusa dalen. På kvällen hade jag skittrevligt med ett härligt tjejgäng hemma hos MIki. Sen drog dom på krogen och jag åkte hem och sööv :)
 
Sen spenderade jag söndagen med att läsa rapporter, laga god mat till familjen o sen kolla på Solsidan och äta muffins med Martin, Micke och Stina i Tallåsen. Trevlig kväll! Måndagen var jag i Hudik och sen hem till Gävle och här befinner jag mig nu. Imorn har vi två seminarier..... Trök. Men sen blir det BIF-AIK på kvällen!! Nu serier och sen dra till gymmet.
I brist på andra bilder så blir det denna fina som Ida knäppt :) Anledningen till dåligt med bilder är för att min s2a är inne på lagning och jag tillfälligt har en Xperia som jag ogillar. hehe
 
Hare
 
 

ett med allt som är

Just hemkommen från Gävle sjukhus efter att hälsat på min älskade bror efter operationen. Han är så svullen och trött min fina <3 Kändes så fel att gå därifrån. Men får träffa han igen imorgon!
<3 älskar dig så jävla mkt!
 
Vill bara grina nu. Tankarna senaste dagarna är all over the place.
Och imorgon är det fest och ikväll blir det också fest. Borde väl egentligen inte då man känner såhär men jag kan inte sitta hemma heller... Ha en bra kväll

macher yo

Men heeeeej!
Nu är jag glad tjalalalaaa. Brynäsvinst på hemmplan för andra gången denna vecka! Underbart att vara på plats i Läkerolen. Brynäs-SAIK ikväll var riktigt nervöst och jämn. Sjukt vilken stämning då Enterfeldt gjorde mål i PP då det var 30 sek kvar! Tre dagar i rad har jag varit på sköna matcher, synd var det dock att Ljusdal förlorade mot Bollnäs.
 
Annars då? Inte speciellt bra dag. Tuff dag på många sätt men mest för att Tobbe har opererats idag. Allt gick bra, men han har haft problem med andningen efteråt och mamma sover kvar med honom på uppvakningen inatt... Annars var det roligt att pappa hämtade deras nya bil idag och jag fick köra den svarta blixten. Och sen är det roligt för att Miki fyller år idag (GRATTIS IGEN MIN FINA KOMPIS) och det ska firas rejält i helgen ;)
 
NU blir det serier, duscha och varva ner. Gokväll.
 
PS: facebook är nere OMG OMGOM OMGMGOMGOMOGMGOMGGGGGG

!

Asså jag är så jävla bra på att laga mat!!
Då blev man mätt idag å, som jag brukar säga.
 
Snart kommer Mickis hit och då blir det seriemys och
kanske lite vin om jag känner Mickis(och mig själv) rätt.
Sen till Läkerolen och kolla BIF-Rögle! Ska bli intressant!
 PUSSHAJ

no child could ever dance the way you do

Tjo! Känns som jag inte gjort nåt av nytta idag. Och då har jag varit i skolan hela dagen och haft seminarie och föreläsningar. Har även handlat mat och skickat in min älskade Samsung. Den har ju slutat läsa sim-kort den jäveln. Så efter att ha gruvat mig i ca 2 veckor så är den nu inskickad och jag försöker nu samarbeta med en Sony Ericsson Xperia som jag köpte för en tusenlapp. Den är seg och dryg, men helt okej så länge.
 
Nu ska jag läsa en LVU-dom och sen kolla serier. Och imorn blir det mer föreläsning och sen Läkerol och BIF på kvällen! Uuuunderbart
 
Ps.
Skön musik
The Killers – Flesh And Bone
General Knas – Hetare Än Lava (med Syster Sol)
Lana Del Rey – Ride
Mumford & Sons – Ghosts That We Knew
Seether – Fake It - Explicit
The Script – Hall of Fame feat. will.i.am
Markus Krunegård – Vi dansar bättre utan kläder
NEEDTOBREATHE – Keep Your Eyes Open
 
Ha en bra kvällis

fucka ur

Men hej!
Söndagkväll och här sitter jag och läser om Lex Sara, inför imorgonbitti. Såklart man är ute i tid. Har iaf haft en mysig dag/kväll. Umgåtts, ätit bakispizza och kollat Solsidan med Elin och Madde. Igår var roligt! Jag, Miki och Elin satt först hos mig och förfestade, sen vidare till en fest på söder, mkt trevligt folk. Och sen vidare på Slick. Där var det sjuuukt mkt folk. Sinnes! Och jag och Elin köpte en shot 10 minuter innan det stängde vilket resulterade i att jag låg på köksgolvet hemma och var fullast i stan. Så jävla typsikt då man haft en lagom fylla hela kvällen och sen när det är slut tar man shots. WHY?! Har iaf mått ganska bra idag konstigt nog.
Hoppas ni haft en bra helg! Puss

bury my heart next to yours

Hejsan fredag!
Veckan har gått så jävla fort alltså. Nu är det helg ju. Efter klockan 16 på en fredag är det helg, vet man väl. Idag har jag och Ida varit och ätit thai-/kinamat och sen gått på stan ett tag innan hon stack på jobbet och jag hem. Köpte en free bra för 299, som var värsta jättemkt för liten. Störigt. Får ju säkert inte byta den nu när jag öppnat den. PUPPA!
 
Nu blir det lite plugg och äta för sen kommer Miki hit :D Underbart att ha henne hos oss. Så i helgen blir det jag, Elin och Mikaela. Mys, fest och uuuumgås.
gammal bild hihi :)
 
Btw, så var jag i Ljusdal igår och det slog mig då att alla mina närmaste vänner har flyttat därifrån :O Förutom Elin W och Martin. Fick träffa Martin en sväng igår men Elin var det längesen nu. Saknar!!
 
Ha en bra kväll nu kåmpisar

världens bästa dåliga exempel

Tänkte skriva ett deppigt inlägg. Men jag tar tillfället i akt att hylla en person istället. Johan Johansson! Märkte idag att han finns ju på Spotify!! Glad b-rud. Han är den musikern jag har sett flest gånger live tror jag. Han som skrev låtarna till KSMB och va trummis. Och jag älskar hans låtar. Lyckan att stå på Humla och lyssna på honom live. Stämningen där asså. Musiken påminner så mkt om familjen och om barndomen. TACK
 
Johan Johansson – Världens Bästa Dåliga Exempel
Johan Johansson – Dömd
KSMB – Jag vill bara dansa
 
 
Ha en bra dag föfan

walk straight through hell with a smile

Goddag
Iväg på lite föreläsning nudå. LVM tror jag det var om nu. Alla dessa lagar. Igår var en bra dag men också en jobbig på vissa sätt. Dagen igår kan sammanfattas med SOCIALDAG. Irl, telefon och facebook. Har nog aldrig varit så social känns det som. IDAG kommer bli en bra dag. Den har iaf börjat underbart!<3
 
Nu finns lite bilder från Malta på facebook iaf :) Lägger bara upp flytbilden här,
bilden symboliserar njutliv, flytliv, dagens och yolo. YÄÄH
 
HARE!

mamma och tobbe

Godmorgon :)
Måndag idag yao. Mamma och Tobbe har varit här sedan igår kväll. Jättemyyys!!
Dom har sovit här och idag ska de till tandläkaren och göra avgjutning av Tobbes
käkar inför operationen han snart ska göra. Tobbe älskling <3
 
Själv ska jag till skolan. Seminarie åså. Men först till Biltema med Mickis! Have a nice day!
HÖRS HAJ!!
 
VIll även säga grattis till älskling Mickis idag som fyller 21! Grattis!! :) <33

RSS 2.0