tvåtusenelvas sista dag


Nyduschad och en öl öppnad. Börja fixa sig nu då :)
Gott nytt år nu alla underbara!

much to look forward to åså

Tjabbbba leget?

Här sitter jag. Lyssnar på bra musik. Funderar på att äta frulle kanske. Men blir väl brunch man kallar det denna tid. Ska väl se nån serie å. Började kolla på Twin peaks igår, klassikern. Sen började jag och Micke kolla på American horror story också eftersom alla kollar på det som det verkar ;) Bra var det iaf!

Kom på nyss att jag har ganska mycket att se fram emot. Inom någorlunda kort tid :D
1. Idag är det middag hos farmor med micke, mamma å pappa,
2. Imöra blir det nyårs- och födelsedagsfirande å 3-rätters hos Elin.
3. 2 dagar efter nyår flyttar vi :D
4. Och inflyttningsfest ska vi ha kort efter det :D
5. Snart är första terminen klar på socionomutb.
6. Fyller år i feb (fast vet inte om jag ser fram emot att bli ännu äldre ;p)
7. V.10 åker jag utomlands! Med familjen och Mikael! Ska bli kuuuul! Och Micke som aldrig varit utomlands hehe:D

Sharm el Sheik blir det denna gång :D 3:e gången jag åker till Egypten! Här är några bilder på hotellet




Känns asanajs :D Ha en bra dagis! :-*


nån bild

..från idas fest på juldan och sen krogen. blir inte så många nu för tin, har blivit dålig på sånt!
kul kväll var det iaf! tack alla bra <3





pissig grå jävla dag

men tjaaaaaaa.
idag äre skitväder
sånt där grått
blött
sånt som gör att man vill bara vara inne och inte göra ett dugg
men jag har ändå varit ganska duktig
men nu vill jag inte göra nåt nyttigt å bra nå mer
min dator är störd i huvudet
fläkten går på högvarv som aldrig förr
dör väl snart
känner mig lite less på saker just nu
ville flytta igår eller idag
trodde det skulle blir så
men går inte. funkar lixom inte
istället blir jag utan internet snart
och vi måste flytta mitt upp i allt skoljobb och jobb
hatar oflyt
mkt oflyt på senaste
men mkt flyt å iofs
funderar på å gå och köpa cheezeballzzzz
kommer väl bli sjuk snart å
jag är positiv i dag
hehe
får man vaå
hörs haj

kaoz mannen

Godmorgon gott folk.

Det var meningen att Mikael skulle komma hem igårkväll efter Stockholmsturen. Men nej nej sååååklart inte, jävla kaos gjorde så att han måsta åka till vidare mot Sundvall och blev fast där. Så jag låg hemma och hade ensammys :( :p JAG SOM HADE KÖPT OST Å KEX Å ALLT :O Hehe stackars Mikael(och mig).

Idag är jag lite mer gladis än vanligt. Jag får som jag vill. Jag och Elin (och kanske Robin) åker till Birsta om typ 30 min. Hehehehehehe najs!

Have a nice day now ...

... I will

skolkort

haha alltid lika kul att hitta min påse med gamla skolporträtt. där finns det mycket roligt. jag har så otrligt många så det är sjukt! :D men folk kanske blir sur om jag lägger ut så tänker inte görat. men på mig själv får jag ju :p


1:an                              4:an                         5:an                        7:an                            8:an
om jag inte kommer ihåg helt fel då. det var dom jag hittade. vart dom andra är vet jag icke


måste visa lillesyster när hon var liten också, bara för att hon är så söt :p

inte så lättflörtad i början som det verkade! haha sötast <3

twists & turns of fate

Nu tänker jag skriva ett litet inlägg och sen ska jag hårdstäda. Jag ska försöka få det så fint som möjligt i lägenheten. Men går ju itne så bra då det är lådor och grejer överallt men ändå. Nu efter jul så ser det om möjligt ännu värre ut.

Jag tänker gå runt i mina duntofflor och myskläder hela jävla dagen och jag tänker inte klä på mig nåt mer för jag ska inte ut. Jag tänker sörja över att jag inte är på mellandagsrea. Funderar fan på att åka till Gävle och shoppa i Valbo och sen åka till nya lägenheten och stasha lite saker där. Jag är största mellandagsrea freaket. Men det blir ju lite svårt att shoppa då man ska betala dubbla hyror( jag är hatisk mot Ljusdalhem)

Snygg outfit jag vet

Bilder från juldaaaan lägger jag ut sen Orkeeeer inte nueee.
Ha bra dag nu! Pussen

knörtar

Om ni undrar hur jag och Johanna gjort för att få dessa lockar



Det är ett resultat av det jag alltid kört med: KNÖRTAR :D


Det är lättare och går myyycket snabbare än locktång. Och blir snyggare och håller i sig längre också. Det värsta är att man ska ju helst sova med dom på natten för att de ska hinna "ta sig" :p och det kan vara lite obekvämt. Men funkar fint och är värt det. Men kräver kanske lite träning för att man ska få till det rätt men men, ett bra tips är det iaf :)

lycklig!

Jag är så himla lycklig just nu. Jag har så mycket i mitt liv att vara lycklig över. Julen gör mig alltid glad, för då får man träffa alla som man tycker om och stämningen hela julen gör mig så glaaad!

Igår var hur lyckat som helst, förutom för Mickes skull som måsta jobba över då:( Men han kom ändå vid typ 20-21 hem till oss. Jag fick jättebra julklappar och maten var såå himla god, som alltd. Farmors Jansson<3 Vid ungefär kl 22 så åkte jag och Mikael hem och då fick vi öppna ännu fler paket, från svärmor å Peter. Jättebra grejer! Tacksam till alla är jag för allt och för att ni finns!

lite bilder från 23:e och 24:e :D





<3<3

Nu ska jag käka julmatrester som jag tagit med till lägenheten. Sen blir det bara att mysa ett tag. För sen ska vi ladda inför ikväll!! Hur mycket bättre kan det bli när ALLA mina bästisar på samma ställe!?! För en gångs skull så kan vi säga att alla är med. Ida, Elin, Wonk, Hanna, Ann, Miki, Elin Ännu mer plus blir det ju då jag och Ida får ha med våra pojkvänner också :p Ultimata förutsättningar för en legendary kväll. Vid 6 bär det av till Kolsvedjavägen.

Ha aaaasabra dag och kväll nu :):)

goden julen

GOD JUL

Sov hos mamma och pappa inatt. Igår kom morfar och Aina hit. Var typ ett år sedan jag träffade dom. Sen kollade jag och Johanna på A christmas carol innan vi somnade. Charles Dickens in my <3.

Dagen började underbart med finaste smset från min älskling. Idag kommer allt ske i vanlig ordning, vilket är preeecis som jag vill ha det. Kampen om den plastiga McDonalds julkulan, massa trams, laga god mat, äta god mat, träffa de jag tycker om, farmors ris ala malta(stavning?:p), hoppas att Johanna fortfarande vill vara tomte och inte har vuxit ifrån det, öppna klappar osv osv. Micke kommer sen ikväll också och sen ska vi få sova tillsammans. Känns som längesen nu, när han jobbar å står i :)

God jul igen! Ha bäst dag :D

vila i frid

den här dagen har kännts nå otroligt lång. jag var i hudik på förmiddagen. hade grupphandledarsamtal. sen fick jag veta att jag fick B på socialpolitiken :) mkt bra mkt bra. åkte sedan hem och lagade mat. jag hann just äta min mat då de akut ringer in mig på jobbet. så sprang upp till jobbet och det hade hänt massa jobbiga saker. var tvungen att koppla bort och jobba på. fram tills nu. nu är jag hemma och är ganska utmattad i huvudet och i kroppen. nu ska jag spela sims för att slappna av, men blir det sägen sova. ser fram emot en underbar dag imorgon!

fuel

Jag är för tillfälligt förstörd känns det som. Stressen och pressen och dåliga nyheter har brytit ner mig. Jag brukar vara stresstålig men inte nu. Jag är stresstålig när jag själv skapat stressen och jag har koll på vad som krävs av mig, men det händer så mycket i livet nu och jag hinner aldrig landa.

Igår och idag har jag varit i Hudik. Jag och gruppen har jobbat stenhårt med gruppuppgiften som vi fått över jul. Bra samarbete leder till snabbt arbete och flyt. Vi är i princip klara nu. Känns jäääävligt bra! Så jävla stolt över oss! Det här jävla ämnet är bland det svåraste. It's a fact. Vi läser om Vetenskapsteori och forskningmetoder(kvalitativa och kvantitativa). Tur vi har varran.

Räkna ut samband mellan olika variabler, epsilon. Det är inte lätt, det är en vetenskap i sig. Men vi lyckas såklart för att vi är så jävla bra!


Nu ska jag förbereda mat till mig och Micke. Sen inatt åker han också jobbar. Det var meningen att vi skulle fira jul i gävle imorgon men då måste Micke jobba. Men då missar jag inte grupphandledningen iaf som också är imorgon i Hudik.

:*

sluta nu

vill skriva allt men kan inte skriva ett skit.
något har förändrats men jag vet inte vad.

ett tråkigt inlägg som jag inte kan sluta skriva för jag ä trött

tröttjej90. så jävla trött.

jag och micke åkte till gävle igårkväll och idag har jag varit på tråkig föreläsning och micke jobbar. sen skulle jag åka hem efteråt med 12 tåget för å hinna få saker gjort. men men så blev det inte för det var massa träd som hade ramlat över spåren. gick till robin istället och vi lagade mat och kollade film å så. sen åkte jag med 19-tåget och där var det inga problem som tur var.

nu har jag suttit och folkbokfört mig, adressändrat, skrivit ut massa nödvändiga(?) saker och sökt csn... så nu är jag trött i huvudet. nu ska jag lägga mig snart, efter californication, och sova ut till 9 imöra. sen åker jag, christian och tova åka till ljusdalshem för att försöka reda ut allt jävla skit. hatar ljusdalshem sååååå mycket just nu. less. efter vi varit där sticker jag till hudik och hårdjobbar på gruppuppgiften med mina gruppolers. gruppuppgiften hatar jag också. eller egentligen inte, men hur ostrukturerad kursen är, det hatar jag.... jag älskar struktur. det ska va struktur på saker!!! OK?!?

sen hatar jag slask också. och sena stadsbussar. det är vad jag hatar mest. men jag älskar mycket också. jag älskar ljusdal för det inte var nå slask här. jag älskar att det snart är jul trots att det känns som att det kommer bli den mest stressade julen ever. ok nu ska jag sluta skriva för jag tråkar ut mig själv med dettta pissiga inlägg. jag är trött hejdå godnatt

i promised your blue eyes

Jag är lite dålig på att uppdatera... Vilket gör mig lite irre. Jag skriver ju framförallt för mig själv och mina vänner för att vi ska komma ihåg vad vi gjort, och mest för att jag har så dåligt minne så att jag ska komma ihåg vad jag själv har gjort :p Men när man är stressad och less så blir det inte mycket skriva.

De senaste dagarna har jag mått konstigt, får ont i magen jämt (vet att det är laktos, fan började för typ halvår-år sedan. Men blir värre. Varför kommer det nu i min ålder?! FU) Sen så är det jävla yrseln.. Den är störig så inihelvete. Det är inte som man hade när man var i puberteten och blev yr då man reste sig, utan den är konstigare. Det har kommit och gott de senaste typ 3 åren. Orka kroppsliga problem. Men är bättre nu igen iaf.

Jag har haft mysiga dagar bakom mig iaf :) Här kommer lite bilder på dää





Snart kommer Johanna hit så blir det Sims3-lördag. Sen när Micke slutar jöbbe så ska vi äta middag hos mamma och pappa. Ikväll blir det vinkväll med Elin och kanske grabbsen, så får vi ser om vi drar på Hoffmaestro eller om det blir lugn kväll hemma :D Braaaadaaaag :)

Ha en bra helg!

now and then

ibland så dyker tanken upp.. sådär väldigt plötsligt så det gör lite ont
sen smyger den bort, vilar ett tag
så håller det på.
men allt mer sällan.

min kropp är störd.

allt det du är

Saker som var så självklara förr blir så fina och speciella nuförtiden. Det är ett bevis på att man uppskattar livet och de där vardagliga sakerna mer :) Tända brasa hos mamma och pappa. Passa brasan. Lägga i nya vedträn. Kolla film med familjen. Koka te och äta rostade mackor. Jag har haft en fin kväll. Nu sitter jag här och är mest tacksam åså. Väntar på att hämta Mikael på station. Han har klarat examinationen idag! Så himla duktig! <3

Jag har haft bra dagar bakom mig också. Fest med Ida och Elin och rolig utgång på lördagen. Jobb söndag och träffa mina gamlingar :) Sen Gävle igår och kom hem idag.

Hejsidåsi!


2009


Älskar den här bilden.. Jag älskar den för att jag kommer ihåg hur mycket jag tyckte om dig, det var bland dom första gångerna vi träffades. Sen att det var en oförglömlig kväll på många sätt gör också att jag älskar bilden. Jag visste inte då att vi skulle bli bästa vänner. Du är den bästa vännen man kan ha! Du förstår mig som ingen annan, du förlåter mig och dömer mig aldrig! Älskar dig som fan! Don't evaa forget Annsing <3

mistletoe

IDAG ERE FREDA

Igår skickade jag in examinationsuppgiften! :D Skööönt! Nöjd med den var jag också och Mikaela fick läsa igenom den och hon sa också den var bra så nu hoppas vi på lika bra resultat som förra uppgiften :D

Idag ska jag och Micke packa packa packa. Packa ner massa saker som man inte dagligen behöver. Fan va mycket grejer vi (jag:p) har alltså. Vi måste nog åka och sno lite bananlådor av Stefan. Jag ska dessutom rensa ur garderoben... Det kommer bli jobbigt som fan. Har så jävla mycket kläder.

Blir inget Stockholm i helgen iaf för Ann den jäveln kom ju hem. Sjuklingen dååååe. Man jag får ju umgås med henne ändå och det är huvudsaken. Jag saknar Mikaela och Elin....



Dags å börja fixa nu. Ha en bra dag å så

mysfia

Mina dagar denna vecka består av:
Myskläder
Plugga
Mat
Böcker
Mat
Dator
Lösa papper
..
Och mat förstås.

Inlämning på fredag och jag jobbar på hårt må jag säga. Men såhär får jag bäst resultat, det har ju visat sig om och om igen så, i'm sticking to it. Jag får iaf lite stimulans om dagarna. Johanna kom hit igår och vi hade myskväll med plugg, film och gött och mysmorgon med god frukost, julkalendern och promenad till bussen :)

Jag längtar till imorgon torsdag då Micke kommer hem. Han jobbar mycket denna vecka för att få ihop alla övningstimmar :) Sen åker han på fredag igen, Stooooorlien. Men då åker jag till Stockholm också troligtvis. Det är inte långt till jul nu och sen flytt. Najs!

Ha en bra dag!

jo men lätt!

Lockande, stilrent och snyggt gjort må jag säga. Ska man skratta eller gråta? :p



every new beginning comes from some other beginning's end

Tänk vad underbart och fascinerande det är att en person som var fel för någon annan kan vara så rätt för en annan. Jag tror på att det finns någon för de flesta (Skulle vara naivt och godtroget att säga att det finns någon för alla.. För det finns det väl ändå inte? Eller?) Visst är det fascinerande att en person kan ta fram en annan persons bra och fina sidor, medan en annan gör tvärtom. Man ska komplettera varandra på något vis, man ska vara lika fast ändå olika tror jag. Mmm, intressant det där sörreni.

Kändes lite puttinuttigt det här inlägget men det fåre varåå

tjej

Jag ogillar att vara tjej ibland.

your hands

Det har varit mycket de senaste dagarna. Hårdpluggat i Hudik inför presentationen i Gävle som var igår. Presentationen igår gick bra och nu är det bara inlämningsuppgiften som återstår av den här kursen! Skönt. Fredagkvällen spenderade jag hos mamma och pappa med hela familjen Hast :) Kollade Idol och myste med katterna. Alla tre var hos vetrinären på fredagen. Cindy för att hon hostar och kräks ibland. Cosmos för att han hade sår i örat och en knöl i ansiktet och Pipen för att ta bort the baaaalls. Cosse går runt i tratt nu:(



:(

Idag har jag och Micke städat lägenheten och åkt och handla å så. Sen har jag och pappa varit på Johannagummans dansuppvisning. Jätteduktig var hon! <3 Snart kommer karln hem igen och då ska vi göra mat, testa fritösen hehe. Sen blir det dricka gott med Elin och så får vi se vart kvällen leder sen :D

Alice och Johanna efter första showen!

Ha en bra kväll! :)

RSS 2.0