ojojojj

men hej!
det är fredag men känns som typ onsdag. det är nog för att man började skolan på en onsdag. apropå skolan. nu är man back on track. back on track med att skjuta upp läsningen, med att låta allt annat gå före, för att exakt ALLT annat är roligare :p
idag är verkligen en perfekt dag att plugga. det regnar hela tiden och micke är iväg på jobb, vilket gör det lättare att koncentrera sig :p men jag kan seriöst inte sätta mig ner och läsa. skriver sms till mickis för att hon ska peppa mig att läsa, men får svaret "men skit it! vi kan göra de sen ;)" haha. bra där söto! men nu ska jag SERIÖST sätta mig ner och läsa nån timme, efter jag tryckt på publicera detta jävla tråkiga inlägg

ha en bra dag suckers
en av våra lockande böcker hehe

då var man igång

god kväll:)
efter två asbraiga dagar i sundsvall så började idag skolan igen. ingen mjukstart kan man kalla det heller. juridik för fulla muggar. förvaltningsrätt, handläggning och socialtjänstlagen var i centrum idag.
 
väl hemma vid 17 så var jag trött i skallen. har spenderat resten av kvällen med att bara tagit det lugnt. gjort god mat och världens godaste paj och kollat serier.
 





 

heeehee

alla dessa underbara reklamer på internet

har redan glömt dig om du säger nej

Godmorgon
Måndag idag ma friends. En ruskig, kall jävla måndag. Precis som måndagar ska vara. Idag börjar vissa skolan. Annsing tex. Det kommer gå så bra lilla gumman <3 Jag börjar skolan på onsdag eller torsdag. Ganska säker på att det är ons. Pengarna har kommit också. Lönen iaf, Csn får man väl på fredag eller nåt. Har aldrig levt så fattigt som jag gjort denna sommar, eftersom lönen kommer en månad efter så blir allt så fucked up.
 
Innan skolan börjar så tänkte jag passa på att åka till Svensson och umgås med henne och finally få träffa hennes karl. Satan va man missar mycket varandras liv nu när man är "vuxen". Sjukt längesen jag var i Sundsvall också man saknar den stan lite granna å.
 
Before I go så blir det lite serier och sen dra och hämta lite böcker jag ha beställt. Hare
 
 

kvantitativa metoder fakk jo

yo mathafakkas
just gjort omtena. har haft en liten del kvar på en tenta. kvantitativa metoder. skjut mig så tråkigt det är. tycker man har koll på skiten. två frågor kom, en som jag kan gott och väl och sen kommer nån jävla dryg fråga som jag inte fatta. missade ca 1 h på EN föreläsning och it's haunting me eftersom frågan som kom var om just det. olika variabelskalor; nominal, ordinal, kvot och intervall som man skulle sätta in på nå sätt.FML. kommer väl gå åt skogen. men whateva. nu är man kall och blöt efter att ha gått till skolan i regnet. så nu är myskläderna på och nu ska jag nöta lite serier innan det blir ljusdal och ridning. ha en bra dag:)
här ser man min fina serielista, skriver sån för att inte ska glömma vad jag kollar på och när det börjar. har nog glömt nån ändå. hehe

back in gävle

God kväll!
Nöjd, glad och lycklig är jag nu..Paus.....Och blev just äcklad. Såg nu en av de största spindlarna jag någonsin sett. Och snabb som satan är den. Ställde ett glas över den och jag vet inte hur jag ska göra. Om jag öppnar för att döda den så hinner den rymma............................ Jag är inte ens rädd för spindlar men fyfan. Tror den får sitta där i natt och hoppas naivt att den är död imorn
 
Har ju iaf jobbat klart i Ljusdal nu och är tillbaka i Gävle. Tillbaka till verkligheten :D Skolan börjar om 1 vecka. Innan dess har jag massa kuliga planer att hinna med; bl a besöka Hudik, Sundsvall och Ljusdal. Och i helgen blir det fest här i Gävle för att fira att Elin och Robin flyttat hit :D:D
 
Här kommer lite bilder från senaste tiden
Hetaste syskonen
 
Igår hängde jag med Elin typ hela dagen. Fick se deras lägga. Fin som bara den och världens största balkong! Sen var Martin förbi i Gävle och bytte tillbaka till gamla motorcykeln så då fick jag träffade jag han litegranna å :D Idag har varit kungbra dag också! Pluggat lite, lagat god mat, kollat film o serier och även tagit en springtur. Varken jag eller Micke hade tränat på massa månader så vi var duktiga och tog en springtur runt Sörby åså. Blev chockad över hur bra det gick efter tre månader av mkt skitmat, alkohol och cigg. I still got it om man säger.
 
Nu blir det en till serie, sen sängen yo

shivers down my spine

Slapp mitt morgonpass idag och fick sova ut och bara jobba kväll istället. Minus några timmar men underbart då man jobbat varje dag hela veckan o klivit upp kl 6. Nu har jag just kollat en film och ska till jobbet nu snart. Sen blir det Gävle imorgonbitti. Mycket planerat denna kommande vecka. TIll att börja med ska jag iaf kolla Elin och Robins nya lägenhet. Fattar inte att dom bor i Gävle nu, så jävla underbart :D:D:D
 
Ha en bra dag. Jobbelijobb kallar
 
Idag bjuder jag på en låt som jag alltid älskat, av ett band som jag avgudat länge
HIM – Gone With The Sin
 

sytycd

Jag är ju ett big fan av So you think you can dance. Sett i princip varje säsong. Man har vissa favoriter och jag måste bara få lägga upp några. Första är en av mina favvosar eveer
 
 
Nu ska jag försöka söva några timmar innan jobb. Natti

kungarnaaa

Ännu en underbar dag :D Hunnit gjort massa trots att man jobbat å allt. Nu sitter man här å väntar på att Filip och Fredriks 100:e podcast ska livesändas, både med video och ljud. NAJS. Hade ju helst varit där men inte kan man det inte då man jobbar och är skitfattig. Jag längtar till kommande månadernas pengar. Då blir det leva loppan hehe. Utomlands ska man åka å. Imma på glase och glansi. Livet dä
 
Eftersom jag är en sådan underbar vikarie så har jag tagit på mig ett till delat pass i helgen. Så det blir många ob-timmar i helgen. Lör: 7-12, 15-22 Sön: 7-12, 16-22.

passande

Vi vikarier klagar ofta över våra 7-11 pass. Kliva upp och ta sig till jobbet på morgonen för bara några få timmar, men det är ju ganska skönt ändå men men. Idag var det ganska så passande iaf må jag säga, göra lite nytta på morgonen och sedan ändå ha hela dagen framför sig. Idag har vi varit på stranden och myst och nu är klockan bara halv fem och massa timmar kvar på dagen :D Kommande två dagar har jag också 7-11 och 7-12 så hoppas på finväder då med!

tack för att jag får lära känna er alla

En vecka kvar att jobba nu. Otroligt vilket band man får till vissa av dessa gamlingar vi är hos. Jag har jobbat i 4 år i hemtjänsten nu och det finns en anledning att jag kommer tillbaka, det är ett sjukt givande jobb. Att dessa människor låter oss komma till deras hem, ger oss allt förtroende, är otroligt tycker jag. Jag älskar att lyssna på andra människors historier och det är så fint att få sitta ner och höra de berätta om sina liv.

Men självklart är det också jobbigt både fysiskt och psykiskt. Tunga lyft, mkt stress och spring och sedan att förlora så många av våra gamlingar pga sjukdomar och ålder. Satan vad man lärt sig mkt om hur man ska bemöta människor i olika situationer och anpassa sig efter dessa. Man har även fått respekt för livet och vilka olika vägar det kan ta och vilka olika öden fok möter. Respekt, tacksamhet och kärlek!

tortyrkatta

hej jag heter pipen och jag är en katt som älskar att tortera min offer. jag fångar fåglar i princip varje dag. jag tycker det är sjukt kul att stöka till med fjädrar och andra delar av mitt offer i huset. sen så har jag som vana att inte döda mina offer helt så matte eller husse får slå ihjäl dom med spadar eller dyligt.
dumkatta

bland vanligt folk i en liten stad

Godmorgon.
Idag är det måndag, känns som söndag. Sitter i Gälve nu och ska åka med tolv-tåget senare för att jobba mitt enda kvällspass denna vecka. Sen är det bara morgon morgon morgon.. Dvs inte mkt sömn väntas denna vecka.
 
Lördagen var så jävla rolig. Skrattat sönder och dansat sönder. Söndagen var dock mindre rolig, skallebank från helvetet. Men efter en bakispizza och en cola så ordna det upp sig.
 
Lite bilder från senaste veckorna
 
 

för alla gånger som vi dansat

God kväll och hoppas ni inte sitter och läser blogg utan är ute på kul!
Ha en bra lördag och skål!

come and take a walk on the wild side

Hej! Haft mkt bra dagar i Ljusdal denna vecka. Ikväll jobbar jag sista passet för denna vecka. Sen bär det av till Gävle för att ha lite kul! :D Igår var vi på Jvg och åt. Sen var det även sista torsdagskul (första för mig) och Lennart Jähkel var där och underhållde. Vi åkte hem kl tolv , då vi var ganska nöjda efter att ha varit där sedan halv åtta. Skitbra kväll som jag tackar sällskapet för!
 
Ska kolla klart på en film nu innan jobbet, eller kasnke läsa lite. Btw så har jag sett mkt bra filmer på senaste de tre absolut bästa var The dark night rises, Jeff who lives at home och Hunger games. VIlken jävla surprice Hunger games var! Jag hade absolut ingen aning vad filmen skulle handla om, så ska det alltid va då man kollar på film! Då har man inga förutfattade meningar eller förhoppningar

honey boo boo

Morrrn morrrrnn
Inte fick jag bli nå ledig idag e. Helene ringde just och fråga om jag kunde jobba kväll. "Kan jag" sa jag dårå. Så blir några lugna timmar nu innan. Försöka få upp Johanna ur sängen så hon kan kolla Hunger games med mig.
 
Har lite bilder jag vill lägga upp från helgen osv men har jag nån kabel? NEJ DET HAR JAG INTE!!
 
Idag har jag på mig glasyga på mig för första gången på ca 2-3 månader. Ovant men skönt
Ha en bra dag nu, hoppas det regnar hela dan. Puss

efter en underbar dag

Det är konstigt att man känner sig själv så otroligt bra, fast ändå vet man inte vem man är. Hur vet man det? Ska man veta det? Finns det nåt att veta? Förr tyckte jag att jag visste men nu vet jag inget längre. Känslorna är överallt och jag ändrar vad jag tycker och tänker hela tiden. Jag kan inte räkna med något eller någon, inte ens mig själv. Dom enda som jag vet alltid står på min sida är min familj men också Ida, som jag seriöst inte vet vad jag skulle gjort utan.

Nu sova lite och ladda för en till ledig dag imorn :) Natti

Idis

Idag fyller min bästis 22 år. Och hon jobbar hela dagen. Jobber o jobber.
Hoppas vi hinner träffas ikväll iaf så jag får krama sönder na.
Ida är bäst, du betyder asamkt för mig <333

onsda

Goddag!
Long time no see. 5 dagar sedan jag skrev senast. Har väl inte varit på topp om man säger så och undviker gärna att skriva då. Då skriver jag riktig dagbok istället. Helgen var fin, Elin var här i två dagar och det blev fest, bio, chill osv :) Skönt att ha Elin här, underbara människa.
 
Sen har jag jobbat åså och umgåtts med familjen. Nu är jag back in Gävle eftersom jag har 2 dagar ledigt. Idag åkte jag och Micke till Valbo och fick lite mat av Idis och nu sitter vi och tar det lugnt här i läggan bara. Får väl se vad man hittar på.
 
Lite bildeeeeer här då
                                                                 Elin o hennes lover hon raggade upp på goya
 
Ha en bra kväll! Hörs

RSS 2.0