off to göteborg

God kväll!
Sitter i soffan och inväntar att vi snart ska bege oss mot Göteborg för att fira nyår där. Grabbarna och Josse ska jobba på tåget men själv kommer jag inte göra nåt vettigt HEHE. Förutom kolla klart på Making a murderer och börja spela Sims 4, som jag fick i julkapp yeey. Appropå Making a murderer.. Alltså herregud!! Jag har aldrig blivit så tagen av en serie någonsin. Det är, för de som inte vet, en Netflix-serie, en dokumentär på 10 avsnitt. Den är bara FÖR bra. Helst skulle jag inte göra annat än att kolla på alla avsnitt direkt för när jag inte kollar, tänker jag inte på något annat. Så om du inte sett den SE DEN TYP NYSS.
 
Det blir tredje året i rad nu som jag följer till Göteborg och jag blev så glad när vi skulle dit i år igen :D Hotell, tre rätters nyårsmiddag och gott sällskap är aldrig fel. Sen gillar jag att åka tåg långt, mycket tid som kan fyllas med att kolla serier, film osv ;)
 
Ha en bra nyårsafton och ett gott nytt år då! Puss
 

södra skeppsbron

Jag har varit mycket dålig på att visa nya lägenheten så tänkte att jag ska lägga ut lite bilder nu. Det är mycket extra space att fylla ut att gå från 50 till 108 kvadrat så är mycket som ännu inte är på plats. Men en bra bit på väg har vi kommit iaf :D
 
I det där ljusa huset bor vi nu alltså :D Sensommar på bilden
 
 
 
 
Lilla sovrummet skippade jag då det i princip är omöjligt att knäppa ett kort på.
Men vi trivs i alla fall så sjukt bra. Känns lite som en dröm att vi fick en sån perfekt lägenhet när vi letat sååå länge och typ gett upp hoppet och sen får vi denna som också ligger så bra om man tänker på mitt och Mickes jobb!
Nu blir det JVM för mig och sen Brynäsmatch kl 19! Puss o hej

julfirande gånger flera

Hej! Nu börjar året lida mot sitt slut och jag ligger just nu i soffan och njuter av min ledighet. Gick på ledighet 22a och är ledig till 4/1. Känns riktigt behövligt må jag säga.
 
Tänkte nu redogöra för julfirandet och känns i år som att man firat julen ganska rejält. Så här kommer en låång utläggning om julfirandena och bilder därtill. Firandet inleddes med julbord och rejäl julfest med Tierps kommun. Det var verkligen SÅ kul förutom ostrategiskt val av tåg som resulterade i ett och annat haha.
 
Har även i vanlig ordning ätit julbord på Ikea med mammsen :) Den 22a firade vi i Harkskär med underbart gött julbord, fina julklappar och gött sällskap!
 
 
Den 23e åkte jag och Micke, tillsammans med Elin, mot Ljusdal. Sen kom Julafton. Jag är van att allt alltid är som det brukar, dvs lugn julafton hemma hos mamma och pappa med syskonen, farmor och Rolf och mormor. Sen brukar Micke komma hem till oss efter han varit med sin familj. I år var det inte riktigt som det brukade. Det var första julen efter att mormor gått bort, sen var inte heller Rolf med då han knappt kan gå just nu :/ Efter julbord och klappöppning hemma i Ämbarbo tog jag bilen till Snäre och firade tillsammans med Åkerlundarna hos Ragna och Curt. Det var jättemysigt! Sen åkte jag och Micke tillbaka till Ämbarbo och öppnade resten av klapparna där tillsammans med min familj och sen kollade familjen tillsammans på failvideos på Youtube i typ två timmar innan vi gick och la oss xD Måste säga att julfirandet i år har varit jättefint och jag känner sån lycka över all kärlek jag har runt om mig <3
 
Sen kom juldagen och jag tog en till tur till Snäre och hämtade Jenny och Elwira och tog med dom till Ämbarbo så de fick träffa min familj <3<3
På kvällen blev det juldagsfestande tillsammans med Mikaela, Elin och Elin. Vi försökte vara strategisk och gå ut på krogen till halv tio för att slippa kö. Men inte slapp man någon kö för det inte. Stod väl säkert i kö i 40 min haha. Men det var värt väntan ändå! Sen kom Micke ner på köpingen och mötte mig och vi gick hem i "stormen". Jag har gått hem i värre storm heh.
 
Jag och Mikael kom hem till Gävle igen lördagkväll. Sen dess har jag inte gjort mycket mer än att fixa i lägenheten och kollat massa serier och film. Jag och Micke såg The Martian igår. Kungfilm. God fortättning och gott nytt år nu!!

how you got me blind is still a mystery

Med hänvisning till senaste inlägget, gällande att försöka sammanfatta det lååånga uppehållet, så försöker jag mig på en någorlunda sammanfattning från slutet av sommaren till nu.
 
Jag har blivit moster (låtsasmoster) till lilla Elwira <3<3
 
I september var Ida hemma i Sverige och fyrgänget träffades hemma hos mig i Gävle och det är ju inte alla gånger vi ses alla fyra nu för tiden! Så det var underbart att ses igen! Men nu saknar jag dom för mycket igen!!! Jag och Micke var ju även i Tallinn med Mikaela och Johan!!! Härlig resa! <3
 
 
Jag har varit i Stockholm med mina fina arbetskollegor, ÄO-dagarna! och även haft trevligt AW hos Åsa. Jag har varit allt för lite hemma i Ljusdal men haft familjen i Gävle av mindre roligare anledningar då syrran käkopererats och därför spenderat mycket tid i Gävle. Och älsklingsmikael har fyllt år också <3
 
 
Men sen då.. Jo massa annat har också hänt men är ju så dålig att fota.
Och vi har ju nu flyttat in i nya lägenheten och trivs så otroligt bra. Skillnaden att bo på 108 kvadrat i jämförelse med 50 är rätt fett. Lite dyrt att köpa allt som ska fylla ut bara ;) bilder kommer sen när jag känner att vi är lite mer iordning :)
 
Puss o natt! Nu ska jag sova för imorgon blir det Ljusdal. Inte varit hemma sedan mitten av oktober. Ska bli underbart.

Okej...

.. Det var alltså så längesedan jag loggade in på blogg.se att de bytt utseende åså. Hehe. Senast jag skrev var det fortfarande sommar.
 
Om man då på något sätt ska försöka sammanfatta tiden från då till nu.. Det känns lite svårt dårå. Men mycket fokus/tid på jobb. Jag måste ju säga det att det tar sin tid att vänja sig vid måndag-fredag jobb och att sedan ha någon energi över till resten. Eller egentligen handlar det inte om att vänja sig utan bara inse att du har inte samma liv och samma tid som innan. Man kommer hem från jobbet och bara är nöjd över att vara hemma och dagen som varit. Jag känner att tiden och orken räcker fan inte till! Sen är det helg och man har i princip alltid nåt inplanerat.
 
Men i alla fall så det är en vanefas för att man inser att det man hade förr, som student, inte längre är möjligt. Dvs träffa vänner på samma sätt, resa fram och tillbaka, tex hem till mamma och pappa eller till vänner. Man känner på nåt sätt att det är en förlust för man är van att leva på ett sätt och nu kan jag inte det längre.  SÅKLART är det givet att det är så, men jag har varit student för länge innan och vant mig för mycket xD Man plågas av det dåliga samvetet och man plågas av att inte träffa alla dom jag älskar tillräckligt ofta.
 
Sen är jag sjukt deppig över ridningen också.. Får sån sjuk ångest över att jag inte rider på LRK längre. Usch kan knappt tänka på det. Ridit sen 5-6 ålder non-stop och nu INGET. Tomheten. Men livet går vidare och man förlorar saker men har också vunnit så mycket. En bra arbetsplats och underbara kollegor som ger mig SÅ mycket. Men jag vill ha allt ju haha. Ge mä mer tid!
 

RSS 2.0