vi satt på gräset som växte i takt med himlen

TJO
Denna sommar måste seriöst vara bland de bästa på många år om man tänker ur ett väderperspektiv. Känns som att det har varit många fina sommardagar och kvällar. Vi har de sensate dagarna befunnit oss ute i Harkskär ganska mkt. Målat friggebod, ätit gott och umgåtts :)
 
 

häääjj varma sommardag

Jag och min velighet... Velat fram och tillbaka om jag skulle åka till Ljusdal idag på min lediga dag. Vägt för och nackdelar osv osv. Tillslut börjar tiden rinna iväg och istället för att komma nånvart med mitt beslut så blir jag som förlamad xD Då ringer man mamma sin. Då pratar man i typ en timme och då vet man allt helst plötsligt. Asså min mamma... vilken jävla kvinna. Älskar henne som få. Sånna där små beslut har jag alltid svårt för av nån anledning. För jag vill få ut så mycket som möjligt av all tid.
 
Slutade iaf med att jag spenderar hela min dag här i varma, soliga och vindstilla(!!!!!) Gävle. Jag har solat, lyssnat sommarprat, studerat mina tomater som växer så fint, lagat mat åsåårå! Tipsar alla jävlar att lyssna på Özz Nujens sommarprat och på Maria Svelands!! Så himla bra!
 
Nu ska Sandra fortsätta njuta i solen och invänta att min karl kommer hem. Imornkväll blir det jobb sen på natten så sticker vi till Göteborg och kollar fotboll, Real Madrid-Psg, och går på Liseberg :D:D

gömman :*

Tror aldrig jag har längtat till en måndag till den grad jag gjort under denna helg. Har spenderat mina vakna timmar på boendet så känns nästan som att man bodde där. Men nu är jag ledig en dag! Himlans skönt. Synd bara att humöret inte är på den bästa sidan. Känner mig lixom irriterad och trött. MEN MEN ska väl gå över snart hoppas jag :D
 
Igår fyllde min fina älskling till syster år. Femton jävla år. Ännu inte vant mig vid att hon är tonåring xD Men ingen i familjen fick träffa Johanna på födelsedan eftersom hon befinner sig i Skåne. Men när hon kommer hem ska hon få så mycket kärlek. GRATTIS GUMMAN <3<3<3<3

sommarkväll

Ikväll är det Gävles tredje Sommarkväll. Varje onsdag i Juli så är det ju konserter och marknad osv på stan, detta kallas Sommarkväll jao. Jag har verkligen haft tur denna sommar så att jag inte jobbat då det är Sommarkväll. Ikväll var jag nere och gick runt lite i affärerna och köpte några värda saker på rea. Bland annat en jeansväst som hade kostat 500 spänn innan och nu köpte jag den för 2 för 100:- erbjudande. Sjuuuuukt värt!
 
Annars då? Jo jag sitter mest och njuter över att imorgon är jag ledig. Min enda lediga dag denna extremvecka. Då ska jag till Ljusdal och gå på Vallaopen med mamma och Mikaela. Sen blir det förhoppningsvis Rosehills på kvällen :) Sen längtar jag efter att Micke kommer hem inatt!! Han är nu utbildad 59a! Klarade examineringen idag! Duktiga älskling <3<3
 
SEN VILL JAG BARA SKRIKA UT MIN OTROLIGA SAKNAD AV JOHANNA. MIN FINA LILLESYSTER SOM BEFINNER SIG I SKÅNE OCH ALDRIG KOMMER HEM! Saknar sönder! PUSS PUSS PUSSS PUSUSUSUSUSUSUS Älskar dig!!!!
 

pigg on the morning

Morn morn!
Idag är jag piggis. Kan bero på att jag somande vid 22 igårkväll, vilket aldrig händer i princip. Skönt att kliva upp kl åtta på morgonen och känna sig helt utvilad :D Jag kan gissa mig till att det var min dag igår som gjorde mig aningen extra trött. Fick hoppa lite från avdelning till avdelning på jobbet och agerade problemlösare. Igår var en dag som gjorde att jag kände mig stolt och bekräftad, vilket känns skönt för min sviktande självkänsla :p
 
I helgen har jag befunnit mig i Ljusdal. Hade en helt underbar fredagskväll som bara fortsatte bli bättre och bättre och bättre. Jag älskar sånna kvällar, ni vet när man tror att kvällen är slut och känner sig lite sådär besviken över det och känner att man inte är redo att gå hem. Och då så kommer det upp en idé eller så får man ett samtal, och kvällen fortsätter in på morgontimmarna. Och sen avslutas den tillsammans med den man älskar <3 Det är ju för jävla underbart.
 
Lördagen så åt jag lunch på Crepperiet i Järvsö med Elin, Ann, Malin, Lisa och Tomas. Sedan så åkte jag och Elin och "badade" på Nore. Efter så var det givet med en kall cola och vi åkte till statoil och köpte massa gotta. Sedan så övningskörde vi på baslivsparkeringen :D 
Sen åkte jag hem för att grilla med familjen, blev topp 3 av de godaste grillningarna i år! LÄTT! På kvällen var det meningen att vi skulle på Släppfest i Kolsvedja men det blev en kort visit eftersom Elin började må otroligt dåligt och åkte hem. Jag åkte då till grabbarna och kollade fotboll. Kände som det var mer passande den kvällen för mig helt enkelt. Lungt, avslappnat och skönt. Men det bytte vi sedan mot Jvg iofs ;D Bra kväll iaf! Hade skojj. BRA HELG!
 
Nu blir det lite frulle och serier innan jobbpass. Denna vecka kommer bli otroligt tung känner jag. Speciellt helgen. Dubbelpass hela helgen. 7-21 & 7-21 non-stop jobb. Men det är bara att bita ihop.

svängbloggen

Ja men varför inte följa upp ångest-inlägget med ett lyckoinlägg?! xD
Igår var en helt underbar dag! Jag och Mikael åkte till Furuvik och spenderade dagen där. Jag fick Micke att åka slänggungorna fast han är en fegis, plus mår illa när han åker karuseller :p Sen blev jag helt kär i två nya djur som inte fanns där senast jag var där; lemurer och minigrisar. Sjuuuuuukt sööööööööööööta!! Sen gick vi också ner i kustförsvarets underjordiska grejjs. Värsta coolt med vapen och alla gamla rum osv.
 
Efter Furuvik så mötte vi upp Fredrik och vi åkte ut till Harkskär där åkte vi båt, solade, grillade åså. Har haft den bästa dagen på länge måste jag säga :D Idag blir det ta det lugnt ett tag sedan iväg till jobbet för ett kvällspass.
 
 
:*

tjena ångest

Denna jävla ångest. Varför ska du alltid komma när jag som minst anar dig? Och varför finns det ingen förklaring till varför du kommer? Det bara känns i hela jävla kroppen. Det känns som att något tagit över mig och jag tvivlar på allt och ingenting. På val man gjort, på personer runt om mig men allra mest på mig själv och den jag är. Alla dessa diffusa känslor som växlar så otroligt snabbt. Växlar mellan att hata och att älska. Att tro och misstro, osv. Det värsta med ångesten är att den får mig att börja försöka klura ut varför jag känner som jag känner, och det gör bara att den får ett ännu starkare grepp och klamrar sig fast allt hårdare. Sen efter kanske 10 minuter eller kanske efter några timmar, så vips... Borta. Lika snabbt som den kom. Och då ska allt vara som vanligt igen.
 
Det är tydligen många som lider av ångest i tysthet och många kanske blir försvirrade över att de inte kan hitta nån anledning till att man känner som man känner. Jag tror att man kan ha ångest på grund av något som hänt men sen tror jag också att man kan få ångest bara ändå, utan att det behöver vara pga något speciellt. Det kanske bara är överflödig energi och känslor som på nåt sätt ska komma ut. Jag är en periodare när det gäller ångest och även om jag mår jättebra i allmänhet så kan jag få ångest ibland helt plötsligt. Jag vet inte varför. Jag tror det är för att jag alltid känner så mycket. Känner allt så fullt ut att det till slut blir för mycket för mig själv. Jag jobbar på att försöka hindra ångesten att triggas igång och jag försöker leta efter mönster hos mig själv så att man kan lära känna ångesten, den JÄVELN, så jag kan bli av med dig! That's the goal :)

ledig fredag maddafackas

Efter en anstängande vecka med jobb så har det äntligen blivit min lediga dag. Min enda denna vecka. Idag så har jag och Mikael varit nere på stan och köpt två jättefina kuddar till soffan och nu har jag Vampire Diaries marathon. Igår så lagade vi mat tillsammans och drack rödvin. Sen blev det bio, Man of steel, som var en besvikelse. Men vem bryr sig, det var iaf en underbar kväll. Så glad att vi är lediga tillsammans :D
 
Ikväll blir det fredagsmys med film och chirre och dirre. Hoppas ni får en fin helg. Puss
<3

en ekvation som inte går att lösa

TJO
Jag har inte tränat på kanske 3 veckor... Illa asså. Men istället så går jag jävligt mycket. Blir nästan en mil varje dag, på jobbet och från o tilll jobbet. Hur hinner folk jobba, ha ett liv och sen träna? Handlar väl dock mest om att jag tycker det är så tråkigt.. Saknar min motivation; Ida. 
 
Tänkte nog dra ner på Sommarkväll på stan ikväll. Kolla lite i affärer och ta en mjukglass kanske. Bara njuta av att vara ensam i ett folkhav. Det är något jag verkligen gillar; att strosa runt ensam på stan bland massa folk och att inte behöva prata med någon alls men ändå ha den där rörelsen och ljudet runt om. Sen äre ju ULRIK MUNTER Å xD KÄNDIS HAN
 
Ha en bra kväll :)
 

Jaharå

Igår jobbade jag 14 timmar på rad. Sandra är inte van vid det. Idag jobbade jag kväll. Jobbade med Elin, så vi har haft en bra kväll, jävligt bra team work kan man säga. Nu känner jag alltså en till Elin och hon heter nämligen också Andersson. Kan kompisar sluta heta lika? Micke och mamma vet aldrig vem jag pratar om när jag pratar om mina kompisar. Elin och Elin. Eller Mikaela och Mikaela. Eller Ann och Ann osv. Sen har den där jävla Ida två namn; Ida och Basse. Ojojojojojoj. Kanske nån annan av de som har samma namn kan få namnet Basse istället....? Nä det går inte, är ju Ida som är Basse. Sakner Basse jag nu! Vart fan är hon? Jag vet inte ens det jage... Man bara jöbber och jöbber och hinner inte med nåt känns det som. MEN FAN vilket flummigt babbelinlägg. Gonatt nu. Upp och jobba igen imornbitti. Hörs haj
 

tråkig sandri

Gud va tråkig jag är!!!! Inte skrivit något på typ två veckor. Får ursäkta med att jag jobbar mycket. Ja men vad har hänt sedan senast jag skrev då? Jo jag kan väl berätta att jag kommit väldigt bra in i jobbet och känner att jag lärt känna de 11 stycken som bor på G5. Och även personalen som jag trivs bra med med. Det enda jag känner med att jobba på boende är att det blir mycket skitsnack om att hon gör så och han gör så och det är inte rätt och blabla, och jag känner själv att jag halkar in i det också, vilket jag inte gillar.
 
Annars har det ju varit midsommar som var jätteroligt. Hade femkamp och spelade kubb och drack alkohol med massa trevligt fölk. Sedan så har jag varit i Ljusdal och umgåtts med bra folk. Sen har det hänt massa annat också men kommer inte ihåg. Minnet är bra? Naj. Tur man knäpper bilder så man kommer ihåg nå(fast det är Moa som har knäppt de flesta midsommarbilderna).

RSS 2.0