dessa ledningar

Nu sitter man här i lägenheten igen fast jag strax skulle vart framme i Ljusdal. Hmm. En ledning hade rivits ner i Ockelbo. Så där blv det tvärstopp och vi fick åka tillbaka till Gävle och därifrån skulle det gå buss. Tur man hade Elin som sällis :* Men istället för att vänta på en buss och redan där vara minst två timmar sen så gick jag hem igen. Köpte lite chirre och dirre så nu blire film. Sen tänkte jag att jag får åka till Ljusdal imorgon istället då. Ska iaf på Moas bal imorgon och sedan vidare till Iggesund för lite klassfest :) Ska bli skojj!
Vilket underbart finväder idag! Hunnit suttit ute trots att jag pluggat jättemkt. BLEV KLAR MED UPPGIFTEN IDAG! Så jävla duktig! Och den blev jävligt bra också. Blir irre om jag inte får ett C eller B.

smörnäs island

Haaaaj!
Vilka fina dagar vi haft. Speciellt då jag, Micke och Erik gav oss ut till Korsnäs/Smörnäs och rodde båt till en ö. Vi fiskade, grillade, tejpade med silvertejp, blev gäddbiten, badade och drack fireball osv osv. Hade så jävla roligt! :D Blev ännu lite mer speciellt då båda årorna gick av på vägen hem och det blåste jättemycket och vi flöt i land på en annan ö. STRANDED ON AN ISLAND! Så pöjkarna lekte Bear Grylls och byggde ett vindskydd och vi satt och väntade på hjälp och nya åror. ett bra tag innan vi fick nya åror och blåsten lugnade sig :p Så det tog sitt lilla tag innan vi kom hem igen xD Men fan va roligt vi haft! Blir snart en till vända!!
 
Här kommer lite bilder :D
<3

kolonilotter, mysiga katter och smörnäs

Godmorgon!
Sovit gott har man inatt. Nu på morgonen så har vi packat och haft oss för snart ska jag, Micke och Erik iväg och tälta, fiska åså i nån natt i Smörnäs. Ska bli riktigt kul och mys. Hoppas på fint väder och inte så blåsigt.
 
Igår var jag ute och gick på långprommis, kollade på Gävles kolonilotter. Ungefär lika fint som i Ljusdal fast inte lika fint läge får man säga :) Saknar Grovan lite faktiskt! Fick sällskap av massa katter också :D
 
Nu ska vi åka. Ha en bra dag, HAJ!

just have to

Känner spontant att jag måste skriva att jag blir uppgiven angående vissa diskussioner kring vad som händer/hänt i Husby och på andra ställen runt om i Sverige. Jag blir också less på mig själv som är så dålig att argumentera, men bland känner jag bara att det inte är ens värt tiden att diskutera eftersom folk redan ser det på ett sätt och då känner jag redan där att jag orkar inte. Kommentarer som "va äre för fel på folk?!??". Jag förstår inte hur man kan påstå och tänka att det är ungdomarna det är fel på? Jaja våld är aldrig okej och föräldrar ska hålla koll på sina barn osv osv osv... Men när det pågår uppenbar segregation och områden blir bortblömda och de sociala problemen frodas så kommer det tillslut bli någon slags revolution! Hur ska det annars bli förändring? Och man kanske tycker att det finns väl andra sätt att bli hörd på? Vilka sätt är det? Problemet ligger väl just i att dessa ungdomar inte VET andra sätt. Så nu är det bara att hoppas på att upploppen inte glöms bort bara för att det lugnar ner sig och att politikerna utformar planer för förbättring för dessa ungdomar och områden.
 
 

we're never going home until the sun says we're finished

Tjo!
Jag tänker inte skriva nåt om att det är måndag och hur drygt det är, för det gör jag jämt känns det som xD Dagarna som passerat har iaf varit kung. Varit i Ljusdal och umgåtts med familjen och ridit, sedan på fredagen så kom Johanna till Gävle. Så jävla underbart!! Världens bästa syster och kompis <3 Sen åkte lilla J hem på lördagen och då på lördagskvällen så blev det fest och myz på Elin och Robins balle. SKÖJJJ! Söndagen var vi lite bakis men repade oss ganska fort och sen blev det grilla i regnet i Harkskär. Jag, Micke och Rickard stod under ett parasoll och grillade och blev rökförgiftade haha. 
 
Sådär soligt och fint är det inte idag iaf :/ Det är mulet såklart. Men ska iaf ut och så lite rädisor och märgärtor. Sen tänkte jag försöka hinna med ett träningspass innan jag ska iväg på möte 17-21 med info inför sommarn.
Ha en bra måndag. Puss

the engine hums a humble tune

Satan vad jag pluggade igår. Har nog inte pluggat så effektivt under en dag på många år. Pluggade non-stop från 10 till 18. Då menar ja non-stop. Inte en enda seriepaus xD Vi har ju en sån där dryg inlämningsuppgift då man ska lämna in två gånger. Vilket är jättebra eftersom man får respons på det man gjort hittills. Men grejen är att jag jobbar ju lite annorlunda. Läser massa och antecknar allt på hundra lösa papper och sen i slutet så har jag marathon-skrivning och skriver ihop allt till ett färdigt arbete. Men jag får jobba lite annorlunda nurå. Så igår satt jag och skrev ner allt fast det inte är klart. Ogillas.
 
Men eftersom det nu är inskickat för respons så har jag en dag så jag har absolut INGET jag behöver göra. GILLAS. Är det inte för jävla underbart? :D Så idag blir det nödvändigheter som att träna ett pass och diska. Sen blir det Tomb raider i flera timmar och äta grönsaker och dipp. YEEAAAH
Imorgon bär det iväg till Hudik för något som kommer bli en speciell dag. Vi har ju fillmats när vi haft ett samtal som social arbetare och de andra har spelat olika roller. Och imorgon ska vi ha seminarie och kolla på filmerna. Kommer bli mycket skratt känns det som haha. Men kommer nog bli väldigt lärorikt.
 
Ha en bra dag. Pussn

det är för dåligt

Jag vet inte vad som hände med mig och bloggen. Behövde tydligen en paus. Men just idag känner jag inte för att uppdatera några fina bilder från senaste tiden och jag känner inte för att skriva något positivt om den senaste tiden, trots att den varit bra. Vet ni varför? Jo för att det är måndag. Och för att jag har en skitig äcklig lägenhet som behöver städas och en individuell uppgift som ska göras. Och MIcke är borta på utbildning en vecka, i Luleå. Ska utbilda sig till 59a. Vilket är helt underbart!! Men saknar honom redan ju. Men veckan kommer gå fort. Det jag vill just nu är att spela Tomb Raider hela dagen! ÄLSKER SPELEEEEEEEEEEET
 
Och ingen sol heller e. Det är för dåligt. HÖRSHAJ

min själ, mitt allt, mitt hopp

För ett litet tag sedan satt jag på balkongen och solade och nu öser regnet ner. Men jag tackar och tar emot regn nu faktiskt. Den kan få komma på en söndag. Iaf just denna söndag för jag tänker spela nya Tomb Raider hela dagen! Så jävla bra spel alltså!!!!! Rekommenderas starkt! Och klassikerlåtarna som ska lyssnas på till när man spelar Tomb raider är: Linkin Park – In The EndPatrik Isaksson – Ruta 1 och Shakira – Whenever, Wherever . Lyssnade vi alltid på när vi spelade non-stop när vi var yngre :p
 
Helgen har iaf varit riktigt bra! Efter vi varit och firat mamma i Ljusdal så tog vi nybilen till Gävle och mina kära syskon och mamma följde med också :D Så det blev Valbo och shoppa lite och sedan hem till läggan och chilla och laga middag åså. Tajming också att det var crusing i Gävle igår så då blev det en sväng på stan och titta på folkhavet och bilarna. Riktigt bra kväll!
Ha en bra söndag!

3x birthday

Hej alla fina!
Idag är det 10:e maj, vilket innebär födelsedag gånger tre. Just nu befinner sig tre stycken födelsedagsbarn på Blåbärsstigen 4. Min fina mamma fyller 44. Lilla gullegull Cosse fyller 5 år och mormor Inger fyller 72 :) Så nu är grillningen strax klar och bordet dukat. Snart kommer min älskade Mikael. Allt är helt enkelt perfekt just nu kan man säga. Solen skiner också!
 
Ha en fin kväll! PUSS HAAJ!

HÄÄJ

Vilken sommardag vi haft! Värmen! Man får lite ångestkänslor när man sitter inne på skolan en sån här dag. Men hade iaf en bra dag i skolan. Fick även klart etikgruppuppgiften jag, mickis och mats. så känns skönt. Sen har jag och Micke handlat och gjort hemmagjord pirra :D
 
Jag saknar Ida lite nu faktiskt. Hon är utomlands. Aviiiiis. Drömde mig tillbaka till våran resa till Egypten. Känns som det redan var jättelängesen! Lade iaf upp bilder från Egypten nu i en mapp på Facebooken :)
ha en fin kvällis! puss :*

en sån där lista som är rolig att svara på men inte rolig för nån att läsa xD

När vaknade du imorse?
hmmmm typ 10. Råkade somna om.

 

Vad var det första du tänkte när du vaknade?
Faaaaan somna om! jag som skulle börja plugga tidigt!!!

 

Har du ringt nån imorse, vem och vad sa ni?
Neeee inte pratat med en jävel idag. Bara på KIK och facebook. Bara använt rösten till att sjunga idag xD

 

Vilket humör är du på?
Jävligt bra humör.

 

Har du ont någonstans?
Träningsvärk armarna efter skrapat hus och huggit ved. Men det är ju mest skönont det så

 

Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?
Som alltid är jag sugen på grönsaker, chips och dip. DEN KOMBON VETTNI. EN BIT AV ALLT I MUN SAMTIDIGT. MMMMMM!!!!!

 

Vad köpte du när du drog ditt kort senast?
chips, dip, creme fraische(STAVAS DET SÅ. Fatter inte att det ska va så svårt att lära sä) med paprika och chili smak och kesella vanlij. MINNET PÅ TOPP

 

Vilken var den första hemsidan du gick in på på internet?
Today? EZTV såklart.

 

Vad ska du göra ikväll?
Serier.. Chocker?

 

Vilken var den första låten du satte på idag?
Bastille-Pompii var det troligen. Så jävla såld på det bandet. Grinar ibland av lycka när jag lyssnar. Så pass är det.

 

Vad tycker du om din blogg?
Känner att den är jävligt najs att ha för å kika tillbaka på minnen sen och för att påminna xD Dock så vill jag ändra header men orker inte och i ärlighetens namn så har jag inte en jävla aning om hur man gör

 

Vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten?
Satt på tåget hem till Gävle efter några dagar i Ljusdal. Hade just vare på Järvzoo med mammsen. Fick se Myskoxarna, brukar jag typ aldrig göra. Info: Myskoxar är de sista stora djuren från istiden som lever idag. De levde med Mammutarna.

 

Tror du att du kommer få en komplimang idag, för vad?
Räknas väl att Micke sa att jag var duktig som gjort massa aktivt idag?

 

När fotade du något senast, och vad?
Mig själv när jag solade och skickade till Mamma o Micke på KIK

 

Har du gjort av med pengar idag, på vad?
NÄJ! Så jävla duktig

 

Om du sträcker ut ditt ben rakt ut, vad snuddar du vid då?
Papperskorg

 

Vad har du på dig idag?
 Blått linne å svarta shorts. Och zumo-frilla. Deru


ryser sönder

 
 

jag vill vara oss

Satan va aktiv vi har varit i helgen. Varit i Harkskär i princip hela helgen och skrapat huset inför nymålning, tvättat tak, klyvit och huggit ved, röjjt grejer och kört på återvinning osv osv. Sen har vi grillat och annat myz också :) Har varit en asbra helg!
 
Och i fredagskväll så var vi och kikade på bil. En asnajs S40. Och Micke köpte den :D Och säljaren var självaste Jesper Ollas :D:D:D Så nu åker vi omkring med ett VIP Brynäs klistermärke på bilen :p
Hoppas ni också haft en fin helg kåmpisar. Nu blir det film för mig. Pussn :*

i've written you down. now you'll live forever

SÖNDAG! TJA
Solen går nu ner bakom hustaken. Det har varit en speciell dag. Det har varit en mycket fin helg. Jag sitter nu med en kaffe och lyssnar på bra musik och försöker bestämma vilken film jag ska se ikväll. Jag och Micke skulle ha myskväll men han fick jobb till Malmö, så jag tänker försöka se det som nåt positivt genom att tänka att jag får då kolla på konstiga filmer som han ändå inte vill se xD
 
Jag har haft musiktorka jättelänge men nu är det tvärtom! Hittar massa bra. Bastille är mitt lyssna-om-och-om-igen-band just nu. BÄST JUST NU ENLIGT SANDRI:
Bastille – Poet
Bastille – Laura Palmer
Everything Everything – Duet
Emmelie de Forest – Only Teardrops
Last Lynx – Late Disco
Frantic Sunday – Ikaros
Sanna Carlstedt – Kärleksvisa I Sommarregn
Håkan Hellström – När lyktorna tänds
 
 

om jag bara korsar vägen är jag fri sen

Haaaaaj
Ett tag sen sist man skrev nu! Livet rullar på, livet blir bara bättre och bättre kan jag tycka. Känner mig lixom aldrig lika arg och ledsen längre som jag gör ibland när det är vinter och mörkt. Tror det påverkar mig mycket det här med årstiderna.
 
Uppsala var iaf jätteroligt. Hängde med Wonk, Elin, Linn och Kakan :D Sedan så har det blivit lite konstigt med rutinerna, eftersom man ska tillbaka till skolan efter Valborg och sen så är det helt plötsligt helg igen nu liksom hehe :)
<3
 
Idag har jag iaf varit i Hudik och haft handledning och planerat gruppuppgiften men nu är det helg :D:D Ska bli skönt med en helg med Micke och åka ut till Harkskär och fixa. Snart ska vi åka och provköra bil :D Ha en bra helg :)

RSS 2.0