hinner inte meeeed

Tittar in här. INte gjort det på hur länge som helst nu. Sen jag kom hem från utlandet så har jag haft fullt upp. Hunnit med att vara ute i Harkskär, haft systeryster här, pluggat, jobbat, lagat mat, shoppat osv osv. Då har jag varit hemma i tre dagar. Haft det så himla bra i Side. Helt underbart. Kommer ett långt och fint inlägg så fort jag hinner :)
 
Idag har jag inte slappnat av mer än 10 minuter. Jobbat och sen massa skitgöra. Nu håller jag på att packa till Uppsala. Imorgon ska jag upp tidigt och åka och plugga med Mikaela. Sen ha möte med vår handledare och sedan direkt till Uppsala. Kvalborg och Valborg!! Yeeeey. Kommer bli king!
 
Sen kommer kommande två veckor bli hard work work. Jag och Mikaela kommer måsta jobba ASSET av oss.
 
Hoppas ni får en bra Valborg! Pössn
 

lördags!

Måste ju berätta om förra helgen! Den var king! Elin hade ju födelsedagsfest. Inledde dagen på Alborgen. Det var superskojj! Aldrig gjort något sådant förr :) Kommer göras fler ggr! Sen blev det fest hos Elin med lekar och väldigt gott sällskap. Tack Elin och alla andra för en jättefin dag/kväll.
 
Knäppte såklart bara två bilder typ :/ för dåligt men här är dessa:
Så kul att träffa Annsing <3 Alltför sällan nu för tiden.
 

Slutligen vill jag säga grattis i förskott till Elin som fyller år imöra!
GRATTIS min lilla partypingla :* <3

a photograph i lost

Hej!
Måste börja med att skriva att jag just nu är skapligt le på Spotify. Jag tror de har gjort upp en plan från första början om hur de ska göra för att få alla att tillslut skaffa Premium. Jag har alltid haft Unlimited för 49 kr/mån och nu så har de bestämt sig för att ta bort det. Vill inte betala 99 kr för att lyssna på musik. Men ljudet med gratisspotify suger ju balle, plus att reklamen gör mig galen, så slutar nog med att jag skaffar premium ändå. En hundring som jag så mycket hellre skulle kunna/vilja lägga på en extra välgörenhetsorganisation istället MEN MEN.
 
I övrigt så mår jag mycket bättre än senast, då jag skrev mitt bittra inlägg. Jag och Mikaela har nu gjort alla sex intervjuerna och jag känner att det har blivit väldigt lyckat. Det är ju alltid svårt att veta hur frågorna kommer att tas emot, men det har gått mkt bra. Ofta när man jobbar intensivt med något blir det som att man är i sin egen bubbla. Man blir själv så insatt i det man håller på med och kan bli blind för hur det kan tas emot från andra håll. Men nu är jag NÖJD måste jag säga. Imorgon ska jag spendera hela långfredagen med att transkribera och packa det sista. Lördagmorgon flyger vi :D Yeeeeey! :D
 
Nu ska jag springa ner och lägga i smutstvätt i maskin! Ha en bra skäris

listans lista

SNOTT DENNA LISTA AV HANAPEE. Bästa bloggaren ävär

:D

 

1. Hur gammal är du? 24

 

2. Hur gammal känner du dig? hmmm... som en blandning mellan 11 och 32

 

3. Vad har du gjort i dag? Deppat, vilat och pratat med Mikaela. Fyllt i denna lista

 

4. Vilken film såg du senast? Måste varit Delivery man

 

5. Vem ringde du senast? Micke

 
6. Är du besatt av någonting? Serier och att alltid ha något att lyssna på Poddar, ljudböcker, nyheter osv.

 

7. Är du rädd för blod? Nje

 

8. Beskriv platsen du befinner dig på just nu? Vardagsrummet i läggan. Sitter neranför soffan på golvet. Micke-style

 

9. Kan du nämna fem statsministrar under 1990-talet i Sverige? Känner att jag struntar i denna? Känner spontant att det inte borde ha hunnit vara fem stycken. Vill googla men då fuskar man ju. Göran Persson är den enda jag kommer ihåg.

 

10. Googlade du för att få fram svaret på föregående fråga? HAHA nä

 

11. Vilken färg är dominerande i din garderob? Det är en väldigt spridd blandning av i princip alla färger så vette faaaan.

 

12. När vaknade du i dag? 06.30

 

13. Vilken är din favorithögtid? Jul e kul
 

14. Vart i världen skulle du vilja befinna dig just nu? Vid en pool utomlands och där är man ju snart

 

15. Nämn en plats i världen du besökt som du aldrig vill återvända till? En marknad vi var på i Egypten. Under andra omständigheter och utan 4 barn hade det troligen varit bättre. Men att komma 100 meter på två timmar och ha folk överallt slitande i alla var nästan panikartat.

 

16. Hur vill du tillbringa din pension? Ha en lägenhet utomlands. Äta och dricka massa öl. Springa massa lopp. Kolla på alla serier på topp 100 mest populära serier genom tiderna.

 

17. Vad lyssnar du på just nu? Min härifrån-lista på spotify.

 

18. Har du någon gång brutit ett ben? Jepp. Lillfingret och nyckelbenet

 

19. Vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl? Går inte att välja bara fem saker. Kylen och skafferiet ska vara fyllt med de flesta basvaror annars känns hemmet inte som ett hem.

 

20. Vem är din favoritkändis? Har väl ingen spec. Gillar många. Första jag tänkte på var Lily Allen. Sen måste jag väl säga Steve Carell.

 

21. Vad är du på för humör just nu? Börjar ordna upp sig nu

 

22. Vilka världsdelar har du varit i? Europa och Afrika.

 

23. Snarkar du? Ja när jag är full tror jag

 

24. Vilka yrken har du provat på? Omvårdnadspersonal. Sen har man ju praktiserat inom lite annat. Kommer snart lägga titeln biståndshandläggare på listan. Pluggare har jag jobbat mest som

 

25. Hur går du helst klädd? Kläder

 

26. Vilket stjärntecken är du född i? Vattuman

 

27. Vilket är ditt favoritgodis? Surt

 

28. Vad sa du senast? Sjöng nåt. Tror det var "Han är inte dum, han har bara utur när han tänker"

 

29. Vilket var ditt bästa ämne i skolan? Svenska och engelska

 

30. Vad har du på dig just nu? Myzbrax och tisha

 

31. Vilken är din favoritaffär? Alla e bätt (som brorsan sa när han va litn) 

 

32. Vad har du för storlek i kläder? 38 köper jag oftast

 

33. Vad har du i dina fickor? Inge

 

34. Vad köpte du senast? Två linnen. Eller om mat räknas så köpte jag mjölk och creme fraische. Kan ALDRIG lära mig stavningen, skriver alltid "Creme f" på handlingslistan för att jag inte vet hur det stavas xD

 

35. Hur många gånger har du flyttat? Eeeeeeh.. Till Ambassaden, till Kolsvedjavägen, hem igen, till Ringvägen och sen till Birkagatan. 5 ggr då.

 

36. Om du var fast ensam på en öde ö, vilka tre saker skulle du ta med (inte saker för att ta sig därifrån)? Marocko, kortlek (för att bli king på allt som man kan göra med kortlekar t ex trolla, minnesövningar, räkna kort osv) och en stor burk allkrydda.

 

37. Är du morgon- eller kvällsmänniska? Båda eller ingen

 

38. Senaste filmen du såg på bio? Hobbit 2

 

39. Har du blivit sydd någon gång? Ne tror icke det

 

40. Har du någon gång badat naken utomhus? Minnet är på topp. Minns inte att jag gjort det iaf.

 

41. Vad åt du till frukost? Kräm o mjölk 

 

42. Hur såg ditt liv ut för tio år sedan? Då var jag fjorton och ville mest av allt flytta från skolan Vintergatan där jag hade börjat i 7:an till coola Stenhamre, vilket jag också gjorde terminen där på. Jag var tillsammans med Martin och kände mig nog mycket mer vuxen och mogen än vad jag var.

 

43. Har du någon gång åkt dit för fortkörning? Nej nej

 

44. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig? Tycker att folk gör speciella saker hela tiden. Senaste idag har jag haft flera personer som stöttat mig och berättat att de tror på mig.

 

45. Vart lägger du din mobiltelefon när du sover? Rätt nära skallen. Hörlurarna ska ju nå mig.

 

46. Vad var det sista du åt? Tonfiskpasta

 

47. Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 08.30

 

48. Är du blyg? Oftast inte men kan bli i vissa sammanhang.

 

49. Har du någon tatuering? Två st

 

50. Har du varit med om en bilolycka? Olycka och olycka. Gjort lite klantiga grejer men aldrig skadat något annat än bilar. Heh 

 

51. När flög du senast? Måste väl ha varit hem från Hurghada med Mikael förra året?

 

52. Har du något bevarat inom dig som ingen annan vet? Tror fan icke det. Har spridit ut  allt hos olika fölk.

 

53. Vilken är den roligaste träningsformen? Får jag säga ridning som träningsform?

 

54. Har du några husdjur? Hemma i Ämbarbo så har vi Cosse och Pipen <3<3<3<3

 

55. Vill du gifta dig? Inget jag tänkt på nå överdrivet.

 

56. Var växte dina föräldrar upp? Tallåsen och Ljusdal.

 

57. Har du någon gång ringt polisen? Varit med när andra ringt men inte ringt själv.  

 

58. Vilka är dina största svagheter? Tvivlar mycket på mig själv. Ställer till onödig drama ibland. 

 

59. Har du, eller har haft, något smeknamn? Ett gäng ja. Basse, Bassen, Big S, Hästen, Häst, Du Hast, Sandris, Sandriz90, Mika. Säkert 983 till

 

60. Vad ska du göra imorn? Vara på skolan nån timma och sedan utföra tre intervjuer. Sen på kvällen blir det troligen att äta ute :)


lilla offret

Jag tycker så synd om mig själv just nu. Sover, sover och sover är det enda jag gör. Huvudont och mår illa. Migrän döda mig. Det har börjat ordna upp sig nu men stannade hemma från jobbet idag för kände att det skulle inte gått bra om jag gick dit eftersom jag mår som en påse skit. Imorgon och torsdag har jag och Mikaela 6 st intervjuer till examensarbetet. Vet inte om det är stressen över allt som ska göras som gjort att kroppen sagt ifrån.
 
Vi ska ju utomlands på lördagmorgon. Helt sjukt. Inte ens hunnit vara glad och funderat över det. Men det kommer jävligt lägligt iaf. Vill bara bort nu. Fyfan. Idag ska jag vila. Imorn måste jag vara pigg. Sen att ligga här själv i lägenheten gör inte det bättre heller. Vill Micke ska komma hem nu. Saknar han som fan. Ett plus är att jag klarade tentan från förra kursen. Fick B. Borde vara stolt. Kan vara det sen när jag inte är bitter längre...

åka tåg i onödan

Ja ojojoj vad vi har jobbat hårt denna vecka jag och Mickis. Varje dag har vi suttit flera timmar och skrivit. Vi lagar även mat tsm varje dag, vilket gör det lite roligare. Just nu är jag lite bitter faktiskt. Skulle i denna stund sitta på hästrygg i Ljusdal men det blev inte så. Satte mig på tåget till Ljusdal och när vi kom till Ockelbo så var vi 45 minuter sen, vilket innebar att jag skulle ha missat ridningen när vi var framme i Ljusdal, så det var lika bra att hoppa av i Ockelbo och åka tillbaka. Tåget var även en halvtimme sen tillbaka till Gävle. Jag har alltså slösat bort två och en halv timme idag utan att åstadkomma något alls! MEN det gör inget. För nu får jag spendera kvällen med guacamole och min pojkvän. Så känns okej ändå.
 
Imorgon är det fredag. Då ska vi ha en pluggfri dag. Eller det bli väl till att läsa lite men inte mer än så. Hoppas ni får en fin torsdagskväll:)
 
 

nu läl

Hejhopp!
Nu vill jag komma igång med träningen igen känner jag! Tränade ju i Ljusdal i söndags. Det blev rätt mkt hostande pga att man varit sjuk men gick ändå rätt bra. Sprang 4 km och körde även crosstrainer i 20 min. Men det var tungt så vill komma igång igen nu! Men vill ju inte köpa nåt månadskort när jag ska utomlands om två veckor lixom. Mikaela har fått prova på-kuponger på tre veckor på Må Bättre som vi funderade på att prova. Tycker det är rätt roligt att prova olika gym! Prova på gratis säger man ju inte nej till!
 
Idag blir det plugg med Mickis. Vi har mycket att prata om gällande uppsatsen. Mycket att fixa känner jag. Ibland kan det kännas som stora hinder och mycket att göra när man tänker på det, men det är amazing hur vi lyckas komma fram till saker så smidigt och bra. När vi väl sitter där tillsammans går det alltid över förväntan bra. Känns king.
Ha en bra måndag nu:)

återhämtad

Tjoooo
Det är söndagvkväll ikväll och jag har just sett klart på mitt favvoprogram Spårlöst. Faktiskt det enda programmet som jag följer på tv. Söndagkvällar kl 21 sitter jag bänkad. Måste ju säga att fan va bra jag haft det de senaste dagarna. Haft en jättefin helg i Ämbarbo. Dagarna innan var inte heller så dumma. På onsdag firade jag och Mikaela med vin på Interpool att båda två kommer att jobba på biståndshandläggare i sommar, och på samma ställe dessutom! Så jäkla roligt att Mickis också ska jobba där! Torsdag pluggade vi tillsammans hos Mikaela och fick mycket gjort. Fredagen åkte jag och Micke till Harkskär och blev bjuden på god mat och gott sällskap. Vi tvättade också finbilen, så den blev vårfin. Jag var högtryckstvättssprutare och Micke tvättare.
 
Sen helgen då! Åååh haft en riktig sån där återhämtningshelg! Bara umgåtts massa med familjen. Jag och Johanna har tagit långprommis, varit ute och fikat. Jag och mamma har varit på Järvzoo. Vi har varit och tränat tillsammans hela familjen (-Tobbelatis). Grillat har vi också gjort! Och idag innan jag åkte hem fick jag träffa mormor en snabbis. Känns bra att man inte druckit nån alkohol alls på en helg för en gångs skull ;) Är dessutom någorlunda fri min förkylning nu också. Nu är man laddad inför den kommande veckan.
 
Lite bilder från föregående vecka :)
 

Pussinatt

isolerad

Nämen godmorgon får man väl säga
Min förkylning blir inte bättre. Trots att tiden går och jag druckit och ätit massa ingefära... Igår lämnade jag lägenheten en gång. För att åka ut och köpa nässpray och lämna tillbaka en bok. Var slut i kroppen när jag kom hem. Då var jag ute i 15 minuter typ. Börjar känna mig en aning isolerad. SKulle ju egentligen träffa Mickis och plugga idag men det blir imöra istället, idag blir det prata på Skype. Gillar inte alls att prata plugg på Skype men det får funka :) Men jag har försökt tvinga hit henne på en kaffe sen efter hon har varit på ett möte, så hoppas hon kommer och bryter min ensamhet hehe.
 
Förövrigt känns det ju skapligt tungt att man inte alls kan träna och att jag aldrig kommer igång med den skiten. Kommer bli tufft att springa Vårruset som det ser ut nu. Men får köra hårt och bara träna massa löpning sen så ska det väl gå. Annars får jag väl gå då.
 
Solen skiner varje morgon nu också. Myyz. Ha en bra dag! Pussn
 
 

tillsammans rusar dom sig

Förövrigt så hade man en riktigt trevlig helg. Haft Umeåbesök hela helgen:D av Mickes kompis Fredrik. En riktigt härlig kille den där Fredrik. Ganska roligt att han börjat träffa en klasskompis till mig också. Skapligt sammanträffande, så fick man träffa henne i helgen också :D
 
I fredags blev det Kåren. Det är fan skamligt att det inte blivit av förrän nu, utan det var alltså min debut i fredags! Innan vi hamnade där så grillade vi här på gården i solen och drack öl och vin. Sen festade vi här i läggan. Vid 22-tiden tog vi en promenix till Kåren. Där fick man träffa bästis också<3 Elin och hennes gäng var nämligen där. Vi dansade och hade skojj. Jag råkade för första gången i mitt liv slarva bort en garderoblapp (är väldigt noga med det där annars. Faan Sandra). Elin och Julia var så underbara och väntade på att jag skulle få min jacka. När jag skulle förklara utseendet på min jacka, då förklarade jag HELT fel jacka eftersom jag trodde jag hade min andra nya jacka. Sandra var lite väl full för sitt eget bästa xD Men Elin var iaf säker på vilken jacka som var min och stället skulle jag förklara min nyckelknippa. Det var inte heller lätt för en lite väl förfriskad Sandra. Kunde iaf tillslut komma på att jag hade en Hyresgästföreningen nyckelring HAHA, så då fick jag jackan. Fan va skoj jag hade! :D Tack för en sjukt bra kväll!
 
På lördagen blev det lugnare för min del. Men pöjkan fortsätte festandet. Jag agerade förare till dom och tog det mest lugnt hemma. Mycket skönt! Gillar också att vara jättepigg och energisk dagen efter när Micke är bakis hehehehe. Det är roligt att reta och störa ;)
 

Tack för en kinghelg!

i'm my own prison guard

Host host. Snörvel snyt. Känns som att det är det enda jag gör. Lyckats smitta Mikael också såklart. Det är faktiskt rätt mysigt att vara två slöa sjuklingar. Igår låg vi i sängen mestdels av dagen. Idag är jag ensam, eftersom han åkt och jobbat trots att han är dödssjuk (som han säger :p).
 
Jag har just suttit på Adobe Connect och haft kursintro på uppsatskursen. Kursen vi haft innan har varit en förberedande kurs inför uppsatsen så man fixat grunden, så att säga. Nu börjar det på riktigt; det första vi ska fokusera på är att göra intervjuguide, göra urval av informanter och sen börja intervjua. Känns som att det kommer bli hårt jobb kommande veckor och månader. Ska ju också vara rätt mycket och introjobba på biståndsenheten, så är lite orolig hur tiden ska räcka till. Men det känns väldigt bra att de är förstående och att vi anpassar oss efter mig och Mikaela och vår uppsats. Den är såklart viktigast just nu känner jag!
 
Nu ska jag kika på de sista avsnitten ever av HIMYM och fortsätta snyta ut förkylningen. Ha en bra dag.
 

RSS 2.0