hon knackar på hos sig själv

Nu har man en lägenhet mindre! Jag och Mikael lämnade nyss nycklarna till Ljusdalshem. No more Ringvägen 60! Känns skönt faktiskt! Ska åka med 12-tåget till Gävle snart. Ska bli så skönt att komma dit! Är riktigt less på Ljusdal nu. Vi ska äta ute och ha myskväll. För sen imorgonbitti åker Micke på jobb. Jag ska försöka fokusera på skola kommande dagar. Gå på föreläsningar och läsa om kapitalism, rationalitet och social sammanhållning och massa viktiga människor hit och dit.

Ha en bra dag! Kyssar och smek


Illuminate

när ska man sluta slösa energi, sluta låtsas? aja

kattsöndag

kattmys mest hela dagen:)


Nu ska jag fortsätta kolla på The secret circle och lyssna på Cindys eviga snarkande!

dä ä lörda ida ju

nu är man i ljusdal ännu en gång och jag lägenheten är i princip färdigstädad. lämnar in nycklarna på måndag! igår gjorde jag världens godaste middag till familjen! om det är något jag älskar så är det att laga mat!

ikväll blire kick saloon med gänget. sen ska jag och ann dricka gött och det blir väl en utgång på det kan jag tänka mig :)

ashungrig är jag nu. har varit vaken sedan 8, och micke vill bara söva den drygingen. ska försöka få upp han så vi kan gå och snylta frukost av mamma och pappa. hehe ha en bra dag!


hell yeah

Idag skulle man ha fått money money. Men dum som jag är så har jag glömt att skicka in studieförsäkran, jag och Moa som till och med pratade om det och ändå glömmer jag det!! Men får skylla lite på CSN som inte påminnt som dom brukar. Men pengarna kommer väl imöra eller på fredag skulle jag tro.

Vi är tillbaka i Gävle nu och det är jävligt skönt kände vi när vi kom hit! Vi har Internet nuå :D Igår började ny kurs på Hig (Socialt arbete på makro-nivå) Efter skolan fixade jag lite nödvändigheter och sen gjorde mat. Sen kom Robin och vi åkte till Valbo :)

Härliga kommande dagar nu
- Ikväll blire mat i Harkskär och kolla Barca - Real!
- Imorgon hem å rida! Rider varannan vecka nuförtiden. Och det är jobbigt, vill rida jämt juuuuu
- Fredag kommer Ann till Ljusdal
- Lördagen Kicks med underbara vänner och fest
- Sen åker vi tillbaka till Gävle och Annsing följer med till läggan på sleepover! Jihoo!


Nu frulle sen ner på stan å köpa F&S-kort! Sen måste jag spela Sims3. Long time ago nu. Men min favvogubbe har fått barn, för jag inbillar mig alltid att det ska va kul, men icke.

Pappan till barnet, heta asiatkillen kallas han!

ringvägen 60...

...nu skiljs vi snart åt. känns inte lika konstigt nu längre :) idag har jag och mikael varit där och städat det jobbigaste, dvs toa och kök. jobbigt som fan alltså, jävla skrubbande å massa. alltså det samlas ju smuts överrallt. imorgon ska vi slänga lite saker på åkerslund och göra lite andra ärenden. jag måste skaffa ett nytt bankkort, gick sönder i fredags. men slitet var det, så lika bra var det :p sen blir det åka tillbaka till gävle. på tis börjar ny kurs. det går snabbt hörreni.

jag har lagat pastagratäng till hela familjen. supergott blev det! recept här för den som vill. jag lade till creme f och lite annat, man kan ju göra lite som man villl. sen har familjen kollat film och allmänt tagit det lunch. och kvällen blir fortsatt lugn. mikael kommer hit och myser. ska väl kika nån film eller nåååt. hoppas ni får en bra kväll! hälsningar från en trött tjej!

tentan

.. gick dåligt. men inte så dåligt som jag trodde. det var vetenskapsteorin som var största problemet. bara att hoppas att jag inte behöver göra om allt. hoppas att jag bara får komplettera delen om vetenskapsteori, men då måste man klara båda dom andra två isf. hoppas kan man alltid:)

opeppad tjej imorse :p

men nu ska jag börja peppa. jag och micke ska till elin på 20-års fest ikväll :) ska bli kuuligt :D

idioti

jag vet inte vart jag ska göra av allt! alla känslor. all ilska, ledsamhet, irritation och allt annat negativt. hur gör man för att få bort det? hur gör man för att dölja det? jag borde veta för jag gjorde det så bra förr. men va i helvete är det för fel på mig?! kan jag inte bara få stoppa det i en låda och låsa in allt och skicka iväg? allt är ju så himla bra i mitt liv, livet är precis som jag vill ha det, så vad örsar jag i?! jag exploderar snart alltså. jag är så trött på att vara som jag är; antingen superglad och living life eller arg och ledsen. finns inget mellanting känns det som ibland och fyfan va jobbigt det är. idag vill jag inte va jag. men snart kommer jag va glad igen. be so sure

helvete



jag vill rida.

en sån där nördig lista

Var uttråkad och försöker komma undan plugg! Hittade en sån där lista, so here it goes

Har du 2011:
Varit kär? Ja
Pussat någon? Japp
Pussat någon offentligt? Men ja
Haft sex? Mm
Lärt känna någon ny? Ja det har jag :) Dom bästa måste jag säga är min kära studiekamrater!
Förlorat någon? Kan man väl säga. Vänner som man tappat kontakten med osv
Piercat dig? Neeeeru
En låt som påminner om 2011? Mååånga! Exempelvis: Whaea, Please come home to me, Something to die for, saknade vänner, Snälla bli min(och resten av Veronicas nya album) Kolla mina spotifylistor vettja!
Varit tillsammans med någon? Varit och är! :)
Varit olyckligt kär? Nej
Fått hjärtat krossat? Nej
Snackat i telefon över 5 timmar? Nej fan heller. Ogillar att prata i telefon. Man blir bara rastlös
Varit ute en hel natt? Det har man! Känns som att det här är en lista för typ 13-14 åringar men jaja :p
Dygnat? Ja på P&L. Vet inte om jag gjort det annars har man nog :p
Kommer du sakna 2011?
Jaaaa! Alla dessa fester i min lägenhet!
Vad kommer du sakna minst/mest? Som sagt: min lägenhet i Ljusdal. Minst? Hmmm dryggrannen som sjöng jämt på morgonen och dom dryga gnällande och ylande hundarna på Ringvägen! Kommer inte heller sakna min känsla i början av året; den där känslan av att stå på ett ben, inte veta vad man ska göra med livet. Att allt stod stilla.
Vad var det bästa 2011? Att jag gjorde så mycket tillsammans med vännerna! Fester, roadtrips osv! Också det bästa var när jag kom in på socionomutb i Gävle. Som trots allt krävs ganska bra betyg osv. Då blev man stolt! 
Kommer du ta med något till 2012? Allt följer ju med en. Alla val, allt man gjort har sin stämpel på resten av livet.
Kommer du börja om 2012?
Dryg fråga. Man kan väl kalla det, har ju flyttat till Gävle med Mikael, om man nu vill kalla det börja om. Dock så tycker jag att "börja om" är bullshit. Fast beror väl på vad man lägger för värderingar i orden. Jag har hört för många gånger folk som ska "börja om" och tror att det ska ske något slags mirakel.
Vill du att 2012 ska vara ett bättre år en 2011?
Såklart man alltid vill att det ska bli bättre, även om året varit väldigt bra!


Kände såhär i efterhand att denna lista var ganska dålig men men ;)

ticking away my time

Jag mår inte tipp topp. Ångest över tentan imorgon. Fast egentligen har jag inte det, för jag har redan gett upp. Jag vet att jag inte kommer klara det. Tänker redan i banorna att man kanske kan skita i kursen, eftersom jag redan klarat 75% av terminen och man behöver inte klara mer för att fortsätta nästa terminen. Önskar att jag kunde hitta någon slags kämparglöd. Jag har liksom ingen vilja överhuvudtaget. Men löser väl sig.

Dagen kommer bestå av att försöka trycka in lite kunskap i hjärnan som Gud glömde. Sen tänker jag dricka minst 10 koppar te och kissa jättemånga ggr, så jag får många pauser. Sen vill jag ta en promenad också, för vädret är ju helt aaamazing och Ljusdal har massa snöööö , vilket gillas!

Blir nog i Ljusdal hela helgen, både jag och Micke. Oflyt att vi fick internetuppkoppling igår då vi skulle åka hehe.


Ämbarbo :D


Ha en bra dag!

hard stuff

fan asså det är tufft nu. pengarmässigt. jag är inte van att ha det såhär. visst leva lite snålt javisst. jag är ju fan student och varit det länge så är van att måste planera osv. men såhär är jag inte van vid.. pissigt drygt är det! dubbla hyror har totalt dödat ekonomin totalt. FUCK va less jag är. nästa månad kommer bli tuff också.

jag är inte positiv idag. inte alls. mest för att det ligger så mycket på mina axlar nu känns det som. den här jävla kursen kan ta sig i arslet. fan alltså. dom kräver att vi ska få förståelse för något som man kan förstå till viss del,  men inte på det djupet dom kräver på sån här kort tid. det faktum att de senaste två åren så har över 50% kuggat sig, borde väl säga lärarna något. dom har reducerat kursen till 7,5 ist för 15 hp men det känns och verkar inte så när det gäller antal böcker osv. jag vet att jag kommer faila på tentan. jag vet det redan. funderar på att skita i det helt. jävligt nära just nu. JÄVLIGT. orkar inte kämpa för något så intetsägande och dåligt.

jättebra helg har jag haft iaf, vilket gör det extra drygt att komma tillbaka till vardagen. mamma och johanna var här hos oss igår. det var jättemysigt! jag lagade mat till dom och vi var i valbo och sen kollade film. i fredags var jag på fest med ida och malin hos jimmy i sandviken, vilket var kuligt :D sen på lördagen så var vi i harkskär jag och micke, och firade peter som fyllde år. så himla bra helg!



Jag och Johanna när vi är som finast ;) <3

Aja.. Nu ska jag försöka plugga. Men känns som att den här dagen kommer bli en sån dag då jag kommer ligga i Mickes famn och gråtskratta. Ni vet när man är sådär frustrerad att man knappt vet om man ska grina eller skratta. Så känner jag nu. Total wreck är jag. Men det får man vaå!

Pussn :)

godkänd

sitter i datasal. lyssnar på föreläsning om vetenskapliga artiklar åså. astråkigt eftersom jag redan kan detta. lärde mig på lärarutb. har iaf en chailatte i min hand för att fira att vi gjort redovisningen nyss och klarat det. yeeeey! :D

snart tar jag tåget hem till ljusdal. ska rida. äntligen. och försöka make a deal med susanne.

hörshaj

yo

efter två bra dagar i ljusdal. ska vi ta bilen tillbaka til gävle nu. imorgon har jag redovisning om kvalitativa och kvantitativa metoder med min grupp. ska nog gå bra. sen är det typ en vecka kvar till tentan. drygt. borde plugga bättre. men nu har jag varit å fyllt tanken med serier igen så hur ska jag kunna undvika att kolla när de ligger och lockar på min dator...

två relativt nya serier jag som kommit som är att rekommendera är american horror story och revenge. riktigt bra!


lightvalley

Vi tog tåget hem till Ljusdal, jag och Mikael. För att fixa med lägenheten å annat. Så nu har vi just ätit middag hos mamma och pappa och ska sova här ikväll.

Notera att jag skriver hem till Ljusdal. Ljusdal kommer alltid vara hem och Gävle typ tillfälligt hem :p Don't get me wrong, trivs jättebra i Gävle. Älskar att få en nystart, som man så fjantigt brukar säga, och att komma ifrån Ljusdal och få lite distans till det känns skönt. Mest tycker jag om anonymiteten med att bo i en större stad. Och jag älskar att det finns mer att göra än att typ supa på helgerna. Men kommer nog bli mycket sånt ändå men jaaajaaaa ;)

Jobbigast just nu är ekonomin. Betala både lägenheten i Ljusdal och Gävle har varit tufft för oss, men funkar. Och drygast av allt är reskostanderna hela tiden. Något som tynger jättemycket är ridningen, att betala för den. Ännu dyrare denna termin, 2700, och plus att jag isf ska resa hem varje tors och bara resan blir nästan 2000 per termin. Vill inte ge upp det. Har ridit i princip hela mitt liv, aldrig tagit någon paus, och det är något jag älskar så himla mycket! Vet inte hur jag ska göra...

Nej nu ska jag gå och äta kladdkaka och dricka kaffe med familjen. Puss på er!


gävlebo åså

det vi hunnit med i gävle hittills:
haft hockeykvällar/nätter,
druckit alkohol (självklart har vi hunnit det!),
gått rundtur,
gått på willys några ggr,
haft underbart väder,
ätit middag i harkskär,
packat upp allt,
skruvat upp drygstorhyllan,
sovit på madrasser tillsammans,
sovit på madrasser eeeensam,
varit på ikea
och meeeeeer såklart men orka skriva:)

pics från senaste






vet inte när jag skriver igen. tar nog ett tag för vi får inte internet förrän kanske 2 veckor :/
ha det bra så länge! pussn :)


heeeeej!

Hejsi!
Sitter nu i lägenheten i Gävle och är för tillfälligt uppkopplad på telefonens wifi som jag delar ut till datorn. Så nu tänkte jag passa på att skriva ett inlägg eller två :D

Vi har packat upp nästan allt och det känns redan som ett hem. Det känns riktigt bra att vara Gävlebo faktiskt.

Börjar med att ge er lite bilder från nyår! Som btw var en helt amazing kväll! Först godaste middagen sedan drog vi vidare till Jimmy. Firade tolvslaget där med underbara människor. Åkte sedan till Ljusdal och gick ut på Stadt där Mikael, Elin, Johan, Sanne, Emil, Robinsarna och fler bra människor var. Sen efterfest i läggan! Kungkväll! Tack alla bästa som bidrog till det <3333






RSS 2.0