födelsedagsbarnet :D


Idag fyller Micke år! :) 24!

Han har försökt utnyttja att han fyller år på så sätt att han heeela tiden säger "Men jag fyller ju år!" Så jag har varit extra snäll sen kl 00:00 idag. Han har fått både födelsedagspresent och julklapp :) Fritös (som han tjatat om att han ville ha) och en snyggish klocka. Sen åt vi lunch på Finess också.

Saker Micke sagt på sin födelsedag:
Att han tycker om mannagrynsgröt och även sån där gröt med "tomtegryn". Hahah
Till mig: "Du är ett bra täcke... Och en bra madrass" Tack

Nu är han påväg till Gävle för att gå på julbord med SJ den jäveln. Snacka om bra födelsedag för pöjken. Det är han vääärd <3 Puss!




PS NU HAR JAG HALEBOP :D:D

linux libertine

Om det är nåt som jag stör mig nå jävligt på så är det dåligt gjorda reklamer och hemsidor på Internet. Och fula affischer! Ååååå!
Pixliga logor och bilder <3  
Chockröda hemsidor med gul text <3
osv osv osv osv.. tar aldrig slut på allt det fula.

Ok man är lagomt skadad efter mediatiden. Typografi, symmetri osv hänger kvar, och jag vill avlida då jag ser något b:igt som någon blind och oförnuftig människa gjort. Inte för att jag själv är kung, men common sense? Då man måste kisa för att läsa något så äre fel sörrö..

Hehe PUSS :*

cut me back together

Dagarna går fort. De senaste dagarna har varit bra. Micke kom hem i lördags och vi gjorde god mat och sen så kom Emil och Johan till oss och vi drack några öl och det blev spontanutgång. Väldigt mycket folk och det var jävligt roligt att vara nykter(ja nästan helt nykter då)! Väldigt lyckad kväll! Söndagen bestod av filmmys, julskyltning mm :)

Igår så åkte jag till Hudik för att lysnna på föreläsning. Föreläsningen sög balle och jag slösade 2 h bussresa för 45 min av skiten. Stack tidigare från föreläsningen och åkte hem och gjorde nytta, typ. Sen hängde jag med Johanna på ridningen, dom red barbacka :) Jag fick några hjärtattacker då Johannna ramlade av 1 gång och höll på att ramla av flera ggr efter det. Är rädd om min älskling juuu<3

Sen agerade jag housewife och lagade mat till karln. Lagade nytt laxrecept. Asgott blev det! Finns här om ni känner för å görat :) (jag struntade i rom och fransk senap för det är blee) Resten av kvällen spenderades hos Olov, där vi spelade tv-spel :) Kuligt kuligt!

Nu sitter jag här och lyssnar på country och dricker kärlekste, som jag fått av Annsing. Saknar henne mkt.. Ska kolla Gossip girl nu, men sen måste jag fan plugga. Men är så osugen man kan bli.. bläääää trööök.



utebliven sömn

vilken pissnatt. självklart händer allt drygt då jag ska upp å jobba tidigt på morron. la mig vid 23, blev värre och värre liv i huset och efter 3 timmar utan en blund så stod jag inte ut längre. när jag gick ut till bilen kom det en civilbil och en polisbil och det var massa packat folk där ute. blä. jag åkte iaf till mamma och pappa och sov i mitt gamla rum där. eller sov och sov, jag kunde inte sova där heller. var för irriterad och vaken. lyckades sova ca 1 h på hela natten. jag hatar att jag ska ha sånna här problem att sova, det är så himla jobbigt! det är pappas gener det där. fan va jag längtar tills vi flyttar ifrån tattarhuset till fina läggan i gääävle :)

nu har jag iaf jobbat klart för idag. nu ska jag lägga mig och kolla på film och försöka sova. sen ikväll kommer micke hem från sin första malmö-tur :)

julfint sörrö



:)

aktiva dagen

...Idag är en sådan dag!

Jag får sådana dagar ca 1-2 ggr i veckan, om jag har tur :p Då jag känner att jag vill göra allt. Energi på hög nivå! Klev upp lite över 6 imorse och jag och Micke åkte till Gävle. Jag följde han till SJ-kontoret där båda satt och pluggade ett tag:) Sen åkte jag buss till högskolan, lyssande på asbra förelasning! Skyndade mig till 12-tåget för att åka hem. Läste, lyssnade och tittade på massa intressant hela vägen hem. Mest om Harold Pinter, USAs socialpolitik(om man nu kan säga att de ens har nån) och om nyliberalism, man blir fascinerad, både på positivt och negativt sätt.

Nu ska jag: diska, tvätta, städa, sätta upp resten av nödvändigt julpynt(gardiner och ljusstakar får räcka, eftersom vi ska flytta i mellandagarna och då känns det lite onödigt och stöka fram mer), sola, plugga, rida. JÄÄÄÄÄ HARE BRA!

:D

shake it out

Fick B på första kursen och på min uppsats :D:D Ringde Hjördis igår för att fråga varför jag inte fått betyget när alla andra fått det.. Hon tyckte det var konstigt, måste ha blivit nåt fel isf. Men hon berömde mig och sa att uppsatsen var jättebra! Kändes kul att höra! Så nu är allt fixat och jag är jättenöjd :)

Idag ska jag försöka att verkligen välja ut mitt socialpolitiska problem, till nästa uppgift vi ska skriva. Ska försöka bena ut allt idag och verkligen fastställa ett problem. Blir antingen äldre människor och isolering/ensamhet eller sterilisering eller abort. Får seeee. Men jag vill träna idag också, och sola. Men det är mycket man vill, allt istället för att plugga ;)

Ha en bra dag!

oj oj oj oj oj o jo jo oj jojo jo jo ooooj jo jo jo

Ok... Nu måste jag skriva ett dagens gilla- och hatainlägg, för att idag har jag hatat mycket. Men också gillat mycket. Men mest hatat hehe

Dagens hata
- Att jag fortf inte fått betyg på uppsatsen och kursen när ALLA andra fått det.

- Bussresor och allt som hade med dagens bussresor att göra, d v s: proppfullt, varmt, äckligt, ingen luft ÖVERHUVUDTAGET.

- Och det värsta: förkylda människor på buss. När både min mp3 dött och min telefon är påväg att också görat, så sitter jag där som en stel pinne och inväntar hostattacker. Kvinnan bakom mig är förkyld, fan va jobbigt. Jag blir mer panikig för varje gång hon hostar och börjar tillslut räkna sekunderna mellan hennes hostningar som blir allt tätare. När hon sedan nöjer sig med tysta harklingar så blir jag lite mer avslappnad... Fram tills den största hostattacken hittills kommer. Min bacillskräck är nu så påträngande att jag är beredd att hoppa av i Delsbo, men det gör jag självklart inte, utan sitter kvar och står ut.


Dagens gilla

- Bra föreläsare idag. Båda två.

- Åka ner för brant slänt med liten Kaa.

- Kommer hem till lägenheten och duktiga Mikael har städat jättefint :) Frivilligt, måste tilläggas! Underbart ellerhur? :D

sjukt

Igår var bland det värsta jag varit med om. Århundradets värsta bakfylla och då överdriver jag inte alls. Hjälper ju inte att jag inte kommer ihåg något av lördagskvällen heller. Eller jo, jag kommer ihåg allting hemifrån med Elin och Ann och att jag tog en stor jävla Minttu shot innan vi gick. Sen kommer jag ihåg att jag va med Elin W inne på Jvg, men resten... inte en jävla aning. Fyfan vilken mardröm. Inget gott kommer av att dricka Minttu, har jag inte märkt det än? Omg... Tillbaka till vardagen nu då... Plugg som gäller idag!

slut som människa

Nu är det helg! Nu har jag just kommit hem från Gävle efter seminarium. ALL kraft rann ur mig nu alltså.. Är så slut. Sov bara ca 5 timmar inatt också plus inte bra sömn alls. Dom ringde och frågade om jag kunde jobba också, nu i helgen, men jag hinner inte och jag kan inte. Jag behöver verkligen vila för att orka dessa veckor.

Nu ska jag tvinga mig själv att ta en prommis till Coop och köpa lite grejer, sen ska jag göra middag åt mig och Mikael som äntligen är hemma, potatisgratäng, kycklingfilé och vitlöksbröd har jag bestämt mig för. Sen ska vi ha världens mysigaste kväll, alltid extra mysigt då man saknat varran <3

Puss! Ha en bra helg

morning

Godmorgon.

Dagarna försvinner förbi fort. De senaste dagarna har varit fullspäckade. Idag blir det detsamma. Åka till Hudik och fixa med presentationen jag, Emelie och Mikaela ska ha på fredag i Gävle. Vi kom riktigt långt igår! Dutti vi. Sen blire föreläsningar i några timmar och efter det tar jag bussen hem och åker på ridning. Känns som ridningen går skit nuförtiden, men allt går ju upp och ner.

Igår gick jag, Elin och Johanna på Breaking Dawn 1 och den var bättre än vad jag hade förväntat mig. Har blivit så hypat allt det där med Twilight-serien, och när saker blir för hypade så blir jag snabbt mätt och tycker saker är överskattat och mainstream. Men visst, bra är dom, böckerna speciellt :) Efter bion hjälpte jag johanna plugga i flera timmar sen sängen sova.

Nu är iaf allt klart med att Tovah och Christian tar över min lägenhet sista december, så i mellandagarna så flyttar vi till Gävle :) Ska bli skönt att flytta från hålan som jag spenderat hela mitt i liv i. Älskar Ljusdal och kommer garanterat bo här i framtiden, men man måste nästan bort för att uppskatta allt det fina.


<3


endless

ändlös kärlek. skulle kunna göra allt för dig. allt allt allt. vi är samma person,
fast ändå så olika. du är allt för mig. när du mår bra, mår jag bra. annars inte.

vill INT

allt för att inte plugga..

himym                 träna            sola                  mer serier

orkäär iiint! inte idag e. vill bara slappa ju

Jag

Jag vill prestera fullt ut istället för halvdant.

Jag vill bli en bättre vän. Jag vill vilja anstränga mig mer.


Jag vill sluta vara en topp- och bottenmänniska. Antingen är jag på topp; överlycklig, glad eller flummig eller så är jag pissed off, tvivlande eller tjurig.

Jag vill kunna hålla saker inom mig. Kunna förtrycka bara litegrann och inte kväva mig själv
och andra med tankar och ältande. Håll käften bara

Jag vill kunna tro på andra. Tro på att andra vill mig väl. Jag vill kunna lita fullt ut på fler personer än mig själv, mamma och Johanna.

Jag vill tillåta mig själv att älska fullt ut utan mina egna satta gränser. Älska livet och älska människor.





myspipo

Det var en bra helg hörreni! Lugnt och skönt! Ingen fest för en gångs skull. Skönt att vara pigg på söndagen, jobbade 7-11, 15-22. Så blir väl nån tusenlapp :) Har passat på att myst med Mikael hela helgen, och nu är han i Luleee tills på fredag. Tur att jag har fullt upp annars hade man blivit uttråkad!

Sov hos mamma och pappa inatt, medan dom var på kryssing, skickade iväg mina kära syskon till skolan på morgonen och sen tog jag bilen till Hudik för föreläsningar hela dagen. Drygt vare men kul å träffa mina kära studiekompisar.

Nu har jag just kikat klart några avsnitt The Office och kollar nu på Det Okända.

Imöra ska jag, Christian och Tovah till Ljusdalshem and try to make a deal :)

Natti

you had your shot but you blew it

Killarna som misshandlade och styckade Christian i Bollnäs fick ju domen 10-11 år och nu tänker de överklaga till högsta domstolen. Som det ser ut nu då så har dom 10 år framför sig med god fängelsemat och stimulerande aktiviteter som bokcirklar och sportaktiviteter. 10 år är inte mycket, inte för att ha mördat någon på det sättet dom gjorde. Och även om de är nya människor när de kommer ut så har dom fortfarande gjort det dom gjort och ingen vill ha dom i samhället. Alla förtjänar en andra chans.. Eller? Dom är ju ung och vet inte bättre!? Nja. Vart går gränsen för att man överhuvudtaget ska få en andra chans? Vi människor har ALLTID ett val, hur messed up vi än är, hur svårt vi än haft det osv osv! Det finns aldrig en ursäkt till vissa saker och vissa gränser korsar man aldrig. Även om du tagit benzo, som i detta fall, då kan man skylla på drogen eller? Fast du valde ju att ta den, du valde det nu och du gjorde valet första gången du tog den trots vetskapen om att droger inte för med sig något bra, speciellt inte benzo(förutom i medicinsk syfte då.. Sobril exempelvis). Alla gör väl dumma saker, herregud självklart, men som sagt om du korsar vissa gränser så har du bevisat att du är en fara för samhället och då har du ingen rätt att komma tillbaka som en del av det. Jag har inte en allmän negativ människosyn, det är bara det att vissa personer förtjänar ingen som helst mercy.


papperslös

Spenderar mer tid i Gävle än Ljusdal som den känns. Lika bra att vänja sig. Givande dagar på många fronter dessa senaste.

Har hunnit med mycket roligt dessa dagar. Ätit gott, umgåtts med bra folk jag tycker jättemycket om, gått på bio, åkt massa stadsbussar, sett ännu mer Gävle, varit i framtida lägenheten två ggr, träffat hyresvärd Tommy, skrivit lägenhetskontrakt och massa annat najs.

Utbildningsmässigt är det intressantare än någonsin, då jag varje dag förundras över hur komplext yrket framför mig kommer vara, dilemman som garanterat kommer dyka upp, och hur mycket man inte kan och hur mycket som finns att lära! Det är som dom säger, du kommer vara en helt annan person efter dessa år och du kommer se på livet på ett annat sätt, och det kommer påverka dina relationer och så vidare. Och jag blir inte orolig eller skrämd av detta, snarare välkomnar jag det. Jag är för en gång skull helt säker på mitt val! Helt jävla säker. Man vet då saker är rätt, då känns det såhär.

Nu är man hemma i Ljusdal igen och snart kommer Micke också. Då blir det myskväll med en vinflarra och kanske nån film. Hoppas alla får en bra helg! :)




i never do

det är inte lätt
jag är inte lätt
tänk om det vore lätt

middle of my spotlight

Åker till Gävle igen! Föreläsningar imorgon och i övermorgon:)
Ha det bra nu:)


Incoming words

Allt känns så bra nu hörreni! :) Tajming är ett bra ord. Tajming har spelat mycket in i mitt lv på senaste tiden. På många sätt. Senaste tajmingen har varit att Ida och Hanna ska flytta ut ur deras lägenhet i Gävle och Ida har tipsat om mig och Micke till hyresvärden och igår ringde jag honom och han sa att vi fick lägenheten :D Perfekt när Micke kommer jobba i Gävle och jag pluggar i Gävle/Hudik. Så denna vecka blir det att skriva kontrakt å så sen flytta in i Januari troligtvis :D

Sov hos Jenny och Robin inatt och idag har min nya kurs börjat, socialpolitik, och det är första gången de kör den här kursen någonsin, så organisationen kändes väl lite sådär... Men men bara å gilla läget :) Efter skola mötte Micke upp mig på stan och jag köpte en väska. Dom har utförsäljning på väskor i Nian, 100 SPÄNN STYCK FÖR ALLA! Nisse!

Sen hem till Lightvalley och nu har jag precis kommit hem från stallet, ridit i hoppgruppen. Nu blire grönsaker, dipp och julmust framför massa serier! Bra dag och kväll :)

Här kommer lite bilder från senaste tiden, helgen åså, som btw var asarooooolig :) Förutom att jag sov endast 1 timme natten till söndagen, då jag skulle upp kl halv 8 för att ha stalljour... Inte ok, men mysigt ändå att vara i närheten av hästarna:)






lycka :)

Glad och bra dag idag! :D:D:D:D Jihoooo<3
Det går bra nu!

alla helgona

Ja men då kör vi igång då! Får se om jag orkar klä ut mig. Isf måste jag hitta nåt hemma.... Men billigare att gå ut om man är utklädd så man kanske ska göra nåt halvhjärtat försök :p
Sluta dricka i tid måste jag iaf göra. Stalljour imöra. Men har varit bakis där på förr så det är lurre!

SKÅL :D

ljusdal gävle hudik ljusdal

Tjoooooooooooooooooooooooo

Hur mår du? Jag mår bara bra tack. Trots att jag haft en dryg dag. Igår hade jag en kungdag. Vaknde med lillpluttjohanna på morgonen, spela sims och åt gofrukost:) tog sedan jag tåget till Gävle. Passade på att hänga lite med Åkerlundarna. Flyttade lite saker från Harskär till förråd, åt på Ikea, chilla i lägenhet, fick gooood mat av Jenny och Robin och sen sov gott med Micke vid min sida :)

Imorse tog jag tåget till Hudik för att ha kontaklärarsamtal (typ som utvecklingssamtal kan man säga). Fick sitta i flera timmar och vänta på något ovärt. Nu är jag hemma igen i läggan i Ljusdal. Får bli några missade serier nu och sen laga mat till inkommande Mikael och mig!

Ha en bra kväll :)


my dear

Idag har hela Ljusdal haft korta strömavbrott två gånger (2 som jag märkt iaf). En gång i typ 20 min och den andra i ca 30 sek. Man är beroende av ström, det kan intyga efter idag.

Jag har varit dutti idag, städat hela lägenheten grundligt :D Sen tog jag Mickes bil för att hämta lillgumman i Ämbarbo. Bilen är automat, inte van vid det jage. Men vänjer sig fort, sen att man är bäst skadar ju inte.

Jag och lilla J har gjort Per Morbergs tonfiskpasta, nå sjukt gott ska ni veta! Rekommenderas verkligen! Finns här om nån är intresserad. Lättlagad som bara den också. Nu är vi mätt och glad och ska nörda lite Sims3 sen blire skräckis :D Sen ska hon få sova med mig ikväll, då får jag snusa på henne eftersom Micke inte är hemma.



hoppas alla har en bra kväll :D

det finns ingenting vi inte kan

Vad gjorde jag igår? Kommer inte ihåg. Jo jag skrev en reflektionsuppgift. Sen vet jag inget mer. Jo såg film och åt dipp med Michel. Hangover Part 2, kungrolig film!

Vad gjorde jag idag? Var hos mamma och pappa nästan hela dagen! Spelade kort med Johanna och blev spöad i Vändtia 70992 ggr. Alla klår mig på vändtia, jag har otur i det spelet, för det är fan inte skills det handlar om där e. I Neger och president däremot så vinner jag alltid mot Johanna. Sen så hämtade Micke mig och vi åkte hem till lägenheten. Sen åkte han till Gävle, läkarundersökning inför nyjobbet imöra :) Sen till Stockholm på fredag. Jävla åkande det kommer bli på karln nu ;) Jag håller tummarna på att han inte svimmar då dom ska ta blodprov hehe <3



Nu har jag nyss varit och tränat med mamma, men det blir mest snack istället för hårdträning ;) Nu väntar serier och kvällsfika! :)

let your clarity define you

:)

RSS 2.0