you better run faster than my bullet

ÖVERLYCKLIGTJEJ JUST NU! På grund av:

1. TENTA KLAR OCH JAG VET ATT JAG KLARADE DEN. Eftersom jag gjorde så bra på seminariet också och poängen läggs ihop :D KUNG KUNG
2. Solen skiner efter att det haglat flera ggr idag!
3. Jag lyssnar på hööög musik!
4. Snart ska vi laga god matis och dricka gött.
5. Sen ska vi på Interpool och dricka öl och kolla hockey! PEPPAD!
6. Imöra ska jag till Ljusdal och träffa mitt tjejgäng <3 och jag och Miki ska skaka rumpa och dricka shots. Sådeså

PUSS HA EN UNDERBAR HEEELG :D:D:D:D I will


mörker & ljus

Personer som vi sårat, du och jag tillsammans.. Det kommer alltid göra ont i mig. Nu är vi här. Som om det alltid var meningen. Som du brukar säga; "Herrens vägar äro outgrundliga" :p

babe <3

bif in my heart

vinst på bortaplan. där brynäs verkar trivas bäst ;p haha. spännande match som jag suttit ensam och kollat på, riktigt jobbigt att kolla själv, men som tur var hade jag sms och chat-kompisar att diskutera med:D på fredag blir det interpool eller cheers med robin och kolla matchen och dricka öööööl. biljetterna är ju slutsålda till läkerol:(

aja nu kan man sova gott inatt iaf. imöra blir det plugg plugg och plugg. inte mkt annat!
natti :)

in a world where everyone is an island

Ojsi va längesen jag skrev känner jag!

Jag mår iaf jättebra åså. Mina dagar spenderar jag med att plugga en massa nu när jag ska ha e-tenta på fredag. Ska bli spännande. Känner mig för en gångs skull ganska bra förberedd. Men man vet aldrig vad man kan förvänta sig med dom här olika sätten att examineras.

Har haft bra dagar. Helgen var underbar då min fina Miki kom hit. Vi gick på stan i några timmar sen så satt vi på balkongen och drack vin medan Micke och Robin jobbade med att sätta ihop sängramen :p Sen behav vi oss alla till Harkskär och åt grillat och drack vin. Supertrevligt som vanligt! Efteråt så åkte vi hem till Robin och satt där och umgicks åså.

Dagarna efter det kommer jag knappt ihåg vad jag gjort. Varit på Läkerol och kollat semimatch 1 och det var en riktigt tung förlust som Brynäs inte förtjänade. Ikväll spelar dom borta i Karlstad och då ska dom fan vinna. Så då förstår ni mina planer för ikväll, sitta bänkad framför tvn. Tänkte också träna, men får se om jag hinner. Plugga är viktigare.

Back to study nu. Ha det bra!

Älskar min miki<3

ps. dagens låt: Foster The People – Houdini

haj haj

nämen vilken dag idag.
löning
värme
sol

just beställt biljetter till första semimatchen på läkerol till micke och moi! KUNG KUNG! idag är en mycket busy dag. nu när vi fått pengar så ska vi ÄÄÄNTLIGEN köpa en riktig säng! vi ska även köpa utemöbler och barbord och stolar. sen stor handla mat på ica maxi också :D så det blir ikea, jysk och sen en sväng till ljusdal för att hämta barbord+stolar.

imorgon kommer mikaela hit! vi ska ha sleepover. gå på stan och åka  å grilla i harkskär :D ska bli aaaskuligt! nä nu ska jag äta sparrissoppa och hårdmacka, man tager vad man haver. hörshaj



du ska va president

Idag är en bra dag faktiskt, trots att jag inte kunde sova igår, var för uppe i varv efter hockeyn och så. Somnade väl typ vid halv 3. Snoozade 10 ggr imorse kanske fram till halv 10. Var så himla nervös sista perioden på hockeyn igår. Fan asså det finns en anledning till att jag inte kollar så mycket på sport. Det är ett aktivt val av mig själv just för att jag har inte nerverna till det :p Jag är inte en nervös människa annars, men just när det gäller sport så blir jag så sjukt nervös, arg, ledsen och glad! Men jag har hållt på Brynäs hela livet och när vi var liten så kunde vi ungar på gatan nästan bli ovänner för att vi höll på olika hockeylag haha. Och nu bor jag i Gävle så då kan jag inte aktivt välja bort det för det vill jag inteeeee!

Idag blir det plugg, gå på föreläsning, träna och invänta Mikael som kommer vid 20!

Dagens låtar idag får bli tre kungbra "klassiker"
Rise Against – Prayer of the Refugee
Avenged Sevenfold – Dear God
Imperiet – Du ska va president

you are the morning when it's clear

Godmorgon!
Vaknar. Känner mig utvilad och skön. Går in i köket. Blir ledsen. Snöar aaaasmkt ute och är helt vitt. Deprimerande JA. Men nu har jag hämtat mig och hoppas att det smälter bort idag eller imöra. För nu är det vår.

Skönt att vara tillbaka i Gävle iaf efter en helg i Ljusdal. Älskar Ljusdal och älskar att vara i Ämbarbo med familjen och träffa vännerna. Men man känner verkligen att det är skönt att komma därifrån. Flytta därifrån är lätt bland det bästa jag gjort.

Helgen har iaf bestått av mys med familjen och katterna och kört för mkt bil. Lördag blev det fest med massa vänner, sen utgång. Blev nog lite för full eftersom minnet är fragmentariskt. Men men så kan det va. Söndagmorgon var det bara att kliva upp kl 7 för att sen åka på stalljour. Finns ingen bättre medicin mot baksmälla än att kliva upp tidigt och sedan vara ute i frisk luft och ständigt röra på sig och ha hästar runt om sig :) Så söndagen var en jättebra dag. Lagade mat till familjen och sen åkte jag hem till Gävle.


Saknar katterna redan. Och saknar Mikael. Han är på det långa Malmöpasset och kommer hem tisdag. Ser fram emot ikväll iaf. Läkerol igen med Robin och Anders. Vinner Brynäs ikväll blir det semi! :D:D Skulle va KUUUNG!

you can't choose what stays and what fades away

Bra dag igår. Tränade mig helt slut i ett spinningpass på stan. Cyklade även riktig cykel för första gången i år nu när min älsakde Skeppshult anlänt till Gävle :D Köpte och skärde upp en helgrillad kyckling för första gången. Sen åt jag kyckling, ris och currysås. Kollade serier. Hockey på Läkerol arena med katten Robin, kungspännande match som Brynäs vann i sudden! YEEAAH! Fick också veta att jag klarade tentan! Lättnad!


Idag är det fredag, fasen så skönt! Ska packa väskan och bege mig till Ljusdal om några timmar. Träffa friends, festa lite och stalljour står på helgens schema. Ha en bra dag :)

trogen det jag tror på

Godmorgon!
Vet inte var det är med mig dessa dagar. Vaknar upp vid 6-7 varje morgon och är superpigg. Men lyckades somna om idag iaf, vaknade vid ca 8. Jag är bara ovanligt glad och lätt som det känns. Kan ju vara för att varit utomlands. fast jag brukar snarare ha ganska svårt att komma tillbaka till vardagen efter en resa men allt känns så bra.

Något jag dock har svårt att komma tillbaka till är träning... Känner ingen lust och gruvar mig nästan. Bokade just ett spinningpass som är kl 11.30, och bara jag bokat det och bestämt mig så blir jag peppad. Detta spel med hjärnan och tankarna hela tiden. Ååå.



Dagens störmoment (fast stör mig alltid på detta men jaja) Det är när musik som man själv lyssnat på länge, blir mainstream och helt plötsligt så går dom på rix fm, är i topp på spotify osv. Det är självklart jättebra för artisterna men all charm försvinner och låten blir sönderspelad istället för något speciellt. Men så funkar det ju....

En skön låt idag iaf, sommarlåt känns den som:D Train – Drive By

i'm froze by desire

Ännu en solig dag :) Hoppas det inte blåser lika mycket idag. Trött på att blåsa bort och få tovigt hår(ännu mera tovigt). Fasen va jag saknar att ha bord och stolar ute på balkongen. Ska köpa soon!

Idag blir jag bara hemma. Kolla serier, tvätta och städa. Igår tvingade jag mig iväg till Hig, trots min cp krampmage, för seminarium och det gick bra!

Lagt upp lite bilder på facebooken från Sharm för dom som är intresserad åså. Länk åså

Dagens låt: The xx – Islands

Hare!


blååååååååser bort

Snacka om att det blåser i Gävle. Och i Hudik för den delen! Har varit i Hudik och jobbat färdigt med gruppuppgiften idag. Nu är jag hemma i lägenheten efter en väääääldigt blåsig promenad från Willys. Har köpt på mig massa grönsaker och frukt och från och med nu och resten av kvällen ska jag äta upp det och kolla serier. Ligger efter kan man verkligen säga. 23 avsnitt serier har jag att avverka som kommit ut innan och medans jag varit borta :p haha får se m man skrotar något serier. Vissa går det ju utför tycker jag.

Ha en fortsatt bra dag och kväll :D

Ps. Man blir glad av att mötas av detta när man kommer hem:)
Jag har världens bästa pojkvän<3

hemma i sverje igeeeen

hemma i kylan igen efter världsbra vecka! hinner inte skriva något mer just nu! plugga står på schemat idag. back to work direkt om man säger. blev iaf aaasglad när man kommer hem och ser att regina spector och maria mena ska till p&l. sen är det ju ascoolt att de fått dit rihanna också! :)

bilder från sharm el shiekh kommer sen! har varit en underbar vecka alltså!! <3

torzdag

tjobre!
stressad som sagt. dålig på att uppdatera. igår hann jag och mikael med att städa läggan och packade till utlandet + massa plugg. och sen träffade jag mina underbara vänner. idis och hannis! fan ni är så underbara! <3 man kan inget annat än att älska er! fick se hannas nya lägenhet, mysig som tusan och nära mig också :D hihiii

idag har jag pluggat och lagt upp ännu ett inlägg på bb-seminariumet. nu ska jag gå till högskolan för en föreläsning sen blir det ta tåget till ljusdal och rida ikväll :D imorgon hårdjobb på CUL med mina fina studiekamrater för att sedan åka till gävle, packa det sista och sen åker vi till arlanda! vilket jävla fläng säg :D PEPPAD OCH STRESSAD! precis som jag gillar det! hehehee

Puss så länge iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihh

RSS 2.0