på cykel genom en avlövad stad

Nu ska jag göra ett hyllningsinlägg. Hylling till lite bra grejer just nurå.

 

Okej först och främst; hatten av till Så mycket bättre för att de tagit med två av mina favoritartister, dvs Love Antell och Familjen. SÅ BRA. Bra castat! Så mycket minnen till deras låtar!! Typ dessa:
Florence Valentin – Upp På Sociala, Ner På Systemet
Familjen – Det Var Jag
 
För det andra! Nya säsongen av Walking Dead förtjänas att hyllas lite! Att de lyckas komma med nya surprices och hålla det intressant. Tycker det känns som att det kan bli en av de bästa säsongerna hittills.
 
P1 har just kommit ut med en ny dokumentär i tre delar som heter Patienten och tystnaden. Den väcker så mycket känslor. Det är Daniel Velasco, samma kille som gjorde dokumentären Den fastspända flickan. Om ni inte lyssnat ännu så gör det förfan.
 
Sen hyllar jag Halebop eftersom jag fick en gratis telefon, gratis hörlurar (som är superb) och mer surf gratis. För att förlänga abonnemanget, vilket jag ändå tänkt göra. Tack för dä
 
Sen är jag såå glad över att vi snart åker utomlands :D Om en vecka jihooo. Det förtjänas hylling. För jag behöver en jävla semester!! Om en vecka bor vi här:
Yey

go go mobile

Tisdag idag då. Denna vecka handlar om att plugga inför salstentan på fredag. Fredag 15-18 ska vi ha tenta(!!!) Aldrig haft tentan sån konstig tid. I alla fall så har det hittills inte blivit så mycket plugg på tentan utan mer på den andra kursen, läser böcker som jag måste lämna tillbaka imorgon. Går faktiskt ovanligt bra att läsa, brukar  snabbt bli rastlös men går rätt bra nu eftersom böckerna är så pass bra. Imorgon, torsdag och fredag kommer jag dock ge allt fokus till tentaplugg, sen är det bara att hålla tummarna för att man inte får totalt hjärnsläpp på plats. Vi har snackat om att ta med bubbel till skolan och poppa dirre efter xD får la se hur vi gör haha. Drinkar på kvällen blir det i alla fall utan tvekan!
 
Systeryster kommer hit imorgon också. Hon har ju lov och då måste man passa på att hon kommer hit <3 Hon och Milton var ju här för bara några dagar sedan men jag saknar dom redan <3 Världens finaste är hon min kära syster!
 
Nu ska jag värma lite tacopaj och kolla nya avsnittet av Revenge, sen blir det fortsätta läsa. Sen är man lite pepp på ikväll då. Jag och Micke ska ut och äta på Allstar och kolla hockey med Mickis och Johan. Leksand-Brynäs. Hadäää!

evidens och utvärdering

HEJ!
Klockan är inte ens 15 när jag börjar skriva detta och det känns som att det är dags att sova snart. Jag är trött idag. Inte mycket energi alls och inte mycket vilja till att göra något i princip. Har rätt mycket pluggångest nu. Aldrig känner man att man gjort tillräckligt. Sen vet jag också jämt att jag bör göra mer, men jag kan inte hitta drivet liksom. Många gånger känner jag att; tänk om jag lagt manken till och verkligen kämpat mer när det gäller plugget. Tänk vad mycket mer jag hade kunnat lärt mig och kunnat åstadkomma så mycket mer. Blir rätt besviken på mig själv när jag tänker på det. Men kan inte hålla på och tänka så heller. En av mina svaga sidor är att jag undervärderar mig själv. Så onödigt. Jag tror det kommer bli bra för mig att ta examen och sluta plugga.
 
Idag har Mikaela varit här och vi har pluggat på salstentan som är nästa fredag. Otroligt ovan salstenta nu. Får se hur detta kommer gå. Mikaela gick just hem nu och nu borde jag fortsätta plugga men känns som jag bara vill lägga mig och sova. Imorgon är det seminarie på Hig och sen åker jag till Ljusdal direkt efter för att rida, ska bli skönt, stannar nog nån dag. Jag ska krama alla och sen gå långprommisar med Milton. Bra för skälen.
 
I helgen var Wonkan här i Gävle. Riktigt skönt att bara få hänga med min fina vän. Sen gjorde vi middag, drack vin, kollade hockey på Allstar med Jennie och Mickis, och sen blev det utgång! Rolig helg! Tack för den<3
Sen var det ju även cupen i Ljusdal förra helgen också och firande av Mikaelas födelsedag. Vilket var härligt! Nu är Mikaela tillbaka i Luleå. Snart ska jag åka och hälsa på henne! <3
 
Lägger upp lite bilder från senaste tiden:
 
Hoppas ni har en bra dag !

i den stridaste av strömmar

Torsdag! Och jag har sovit hur bra som helst. Känner mig riktigt utvilad. Känns som jag just kom tillbaka Gävle (kom ju hem i måndagskväll) och nu bär det snart av till Ljusdal igen. Har ju nämligen ridning ikväll och sen blir jag kvar över helgen. Men först blir det skolan i några timmar och idag ska jag verkligen försöka hålla fokus och anstränga mig för att låta informationen få fäste i hjärnan min. Sen på fredagen är det bandy och lördagen fest! Börja peppa upp för det nudå!! :D Ha en bra dag!
 

ja jävlar ja

Det finns några som ihärdigt kollar in på min döda blogg varje dag. Vilka vänner man har! Jag ger ju inte så mycket att hurra för om man säger så. Inaktiva Sandra. Ska bli bättre tänker jag.
 
Idag är ingen bra dag. Mår som en påse skit psykiskt. Kan ju till viss del bero på att regnet öst ner och det är mörkt och dystert. Men beror mest på att framtiden är så oviss när det gäller examen och jobb i januari kombonerat med att jag vill flytta till ny lägenhet NU NU NU. Eftersom jag inte har någon aning om vart/när/om jag får jobb så kan man ju inte tacka ja till lägenheter, men jag vill inte acceptera detta, då det jag vill mest av allt är att flytta. Sen har jag också sådan ångest över plugget, så mycket att göra men ingen motivation att finna och sen är det ju så otroligt tråkigt också. Vad hände med att jag skulle njuta av sista terminen? Just nu är det mest ångest och åter ångest. Gud va roligt att läsa detta inlägg, eller hur?! ;) Har iaf haft en pluggdag med Mickis idag, vilket underlättade min dåliga dag. Tack bästis
 
Måste ju säga att jag har haft en fantastisk helg i Ljusdal. Umgåtts med familjen och bara njutit av lugnet och sällskapet. Nu till helgen blir det Ljusdal igen. Inte lika stillsam helg dock. Hemvändarhelg och bandy! Kan det bli bättre? :)
 
Hoppas ni mår bra <3 Här kommer ett gäng bilder från helgen!
Jajaja jag vet att typ alla bilder är innehållande Milton men kan inte rå för det. Jag är nykär

RSS 2.0