how it's done

Vår uppsats ligger nu publicerad btw. Hittar den här om någon är intresserad
Såklart ni ska läsa så ni vet how it's done. Såhär ska man göra för att få A. Hahahhahah. Nä men man får vara lite kaxig och skrytig om man vill.
http://www.diva-portal.org/smash/record.jsf?searchId=2&pid=diva2:725557
Tack Mikaela för att du är en underbar kompanjon i både skola, arbete och vänskap. Kärlek till dig

som fåglar

Yeey idag är jag gladis! Efter en intensiv jobbvecka så är det helg :D Helgen kommer att spenderas hemma i Gävle, vilket känns helt underbart skönt. De senaste tre helgerna har jag spenderat på annat håll, så känns riktigt skönt att bara få vara hemma. Det som jag har planerat in är att träffa Jennie ikväll! Ska bli underbart. Inte träffat henne på länge nu så SAKNAD!
 
Är även glad för att jag och Micke snart ska iväg på bio! En bio som jag velat se sen jag hörde om den!! Hehe får väl se om karln gillar den, inte varje dag man får med han på en drama/romantik ;) Vi ska se The fault in our stars / Förr eller senare exploderar jag! Jihooo
 
Igår såg jag The grand Budapest hotel. Satan va bra. Längesen jag hade en riktig filmupplevelse så det var välkommet. TACK WES!

midsommarn

Heeej!
Det har varit midsommar! Det var en kall en midsommar. Den kallaste jag kan komma ihåg iaf. Jag var i Ämbarbo med familjen. Vi hade Helene, Henke och hunden Zorro på besök. Zorro var nog mkt bra för Milton. Man märkte att Milton försökte göra som Zorro, vilket var bra eftersom Zorro är en väldigt bra förebild ! Dock så kan han inte hålla sig ibland utan busar allt för mkt med Zorro som tillslut säger til rejält. Nu klias det rejält i Miltons mun också. Biter på ALLT. På midsommar så var vi iaf en sväng på hembygdsgården och sen grillade vi och åt sill osv! Det blev några omgångar kubbspel och för en gångs skull så gick det sjukt bra för mig. Kanske för att jag var i princip nykter, vilket jag inte varit de flesta gånger jag spelat kubb hehe. Sen kom Elin hem till oss och vi satt och drack och pratade. Sen åkte vi till Grovan och träffade Frida och några till och sen sov vi där på Grovan. En lagom och bra midsommar :) Dagen efter var jag kvar på Grovan några timmar och bara tog det lugnt. Sen åkte hela familjen på Stenegården och gick på marknad. Blev erbjuden fest på lördagskvällen men var så innerligt trött så stannade hemma och somnade väldigt tidigt.
 
Lite bilder från midsommarhelgen:
 

snart helg och midsommar

Gooodkväääääll! Wohoo snart helg och midsommar. Kallt och jävligt kommer det säkert bli. Brukar ju va så på midsommar känns det som. Ikväll ska jag iaf bege mig ut på Interpool och äta och kolla Spanien-Chile med Mickis och Johan. Micke kan inte följa för han måste iväg och jobba :( Men gullet hade ju köpt hem allt till hemgjord pizza idag när jag kom hem från jobbet. Blev ju så sugen på det då så kunde inte hålla mig från att smaka xD Fast jag ska äta ute hihihihihi. Kan ju inte missa gubbens goda hemgjorda pizza inte! Godast <3
 
Hoppas ni har en bra vecka! Och hoppas ni får en bra midsommar! Pussn :*
 

shining like a light house from the sea

MEN HEJ!
Bloggen har hamnat i skuggan av jobbet. Jag har varit väldigt trött denna vecka. Första veckan med fullt ansvar för ett eget område. Man kommer in i det mer och mer dock. Det som tar mest energi är alla kontakter man måse ha med olika parter hela tiden. Tar sån tid och gör att man  måste ha såååå många bollar i luften hela tiden. Men det går bra ! :)
 
Snart är det midsommar å! Tiden går fort alltså! Blir väl Ljusdal i helgen också. Hade ju velat fira i Harkskär men blev inget av med det då Helena och Peter ska jobba. Men har inget emot att fira i Ljusdal med familj och vänner heller :D Förra helgen spenderades också i Ljusdal. Bland annat så umgicks jag med familjen och valpen, gick på bilutställning i Folkparken med Wonk, umgicks med mediagänget, grillade på Grovan, gick ut på nya Jvg och sov på Grovan med Micke! Var en bra helg! :D <3
Det har faktiskt gått väldigt bra att introducera Milton för katterna. Det var min största fara; att katterna skulle bli upprörda och kanske börja hålla sig undan. Även om dom tycker att Milton är lite konstig så har de faktiskt varit väldigt nyfikna och duktiga. Sen har mamma och pappa fixat i huset väldigt bra också, så katterna får ställen att vara ifred på osv :)
 
Jag och Wonk speglar oss i kopparbilen Micke putsat! BLANKT!!! Good job babe!
PUSS!

my silver lining

God kväll:) Dagarna nu är rätt fullspäckade! Info/introdagar på jobbet eftersom nästa vecka är det skarpt läge och då ska jag ta över ett helt område själv och sköta det mesta där. Känns som att man börjat få häng på mkt nu och under Treserva utbildningen vi haft nu så känner jag att jag har bra koll, vilket känns jättebra.

 

Måste berätta om helgen som va ju! Och om Stockholm! Hade så himla bra dagar :D Filip och Fredrik var jättebra och är sjukt glad över att man fick vara med om Globenrekordet och även de fina hyllningarna. Det var härligt att få umgås med Elin, Wonkan och Oscar! Besökte för första gången i mitt liv Trädgården och även Rågsved. Blev lite kär i  Rådsved!! Resan fortsatte sedan mot Ljusdal och på lördagen körde vi till Sundsvall för att träffa den efterlängtade lilla Milton. Han är ju en gopärla utan dess like. På fredagkväll kommer han till Ljusdal och blir officiellt Johannas. Helt underbart! Lördagskvällen blev det vin och öl i Ljusdal hos Markus. Med Micke, Korvar, kusse, Markus och Jonas. Det var roligt! Sen tog jag och Mikael en kebabtallrik, satte oss i stadtparken och sen gick vi heela vägen till Ämbarbo :D Så det var en lagom kväll !

 

Bilder från senaste tiden här då! Tack som vanligt till alla bra människor som förgyller livet mitt

 

A

Det vi fick höra i början när vi skulle skriva uppsats är att bara någon få procent får betyget A på c-uppsatsen. Idag ser jag och Mikaela att vi fått mejl från vår examinator. Där finns bedömningen och längst ner betyget.. A.. Va A?!?!?! Chock och dör av lycka!! Vi har fan fått A på vår uppsats som vi lagt ner såå mycket tid och själ i! Känns så jävla fantastiskt :D Är så jävla stolt över oss! För att fira så cyklade jag hem till Mikaela och Johan där Mikaela hade gjort Cosmopolitans till oss <3 Såå goda! Fick se Mickis och Johans nya lägga och umgås med dom ett tag :D Det fick bli en relativt tidig kväll eftersom vi ska upp och jobba imorgon. Men alltså FAN VA GRYMT!!!! Vi är så jävla bra!

:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D

utan dig är jag halv. det är inte sant. utan dig är jag ingenting alls

 

look upon your greatness

Heej! Det är bara torsdag men känns som denna vecka varit lika lång som två veckor. I måndags så hade jag och Mikaela opponering på vår uppsats och vi opponerade på en annan uppsats. Det hela gick väldigt bra och smärtfritt. Vi har en jättebra examinator, vilket känns som en lättnad med tanke på att det verkar vara lite olika standard inom det området. Jag och Mikaela fick höra vid sittande bort att vi var godkända, vilket man egentligen inte ska få veta men kändes sååå skönt :D Det blev lite high fives med klasskompisar och sen drog jag och Mickis och köpte champagne och massa gött. Tog med oss en filt och satte oss i solen (och blåsten xD) och firade :D
 
Dagen efter jobbade jag och sedan träffade jag studiegruppen på Brända Bocken. Vi åt sedan en riktigt god middag på Mezopotamya. Så kul att få träffa alla igen. Vi har glidit bort från varandra lite under tiden med uppsaten. Känns så himla skönt att vi har en termin till kvar efter sommare med valbara kurser. Bättre att avsluta så än med uppsatsen.
 
Igår jobbade jag igen. Blev en fullproppad och rätt stressad dag. Men väldigt roligt också. Hann även med en kort lunch på Pazzo med Jennie och Mickis. Ja och idag är det torsdag och jag ska vid tvåtiden åka mot Uppsala och sedan vidare med Elin till Stockholm. F&F 200 podden i Globen! Kommer bli galet tror jag! Första gången jag entrar Globen också btw. Har ju hört alla poddar av Filip och Fredrik så finns ingen chans i världen att jag missar detta. Eller det skulle vara för tågtrafiken då xD Wish me luck
 
Ha en bra dag! Puss

corgi

Ser fram emot att träffa denna lilla pärla på lördag :)
 
 
 
Excited!!!!

RSS 2.0