take a bite of my heart

Torsdag. Det som är bra med torsdagar är ridningen. Ska försöka få med mig Johanna till stallet, hon älskar ju att följa med mig och jag älskar att hon följer! Vill åka till mamma och pappa nu, men det ska jag inte. Var där igår och fikade med familjen ute på bron i solskenet. Mysigt :) Kaffe och butterkaka lättå!

Ska istället tvinga mig ner i soffan och in i böckernas värld, böckerna om vetenskapsteori och även om forskningsmetoder. Roligt va? Njeee.




mönster

Jag tror att alla människor kan bli bättre. Jag vill hjälpa dom jag älskar att bli bättre, må bättre. Jag har lätt att bli för involverad, för känslomässig över det hela. Jag ger i vissa fall alldeles för mycket av mig själv, det är jag medveten om. Men hur skulle jag inte kunna göra det för dig? Sen vet jag att man aldrig kan hjälpa andra ändå fullt ut, de måste hjälpa sig själv. Men jag kanske kan hjälpa de hjälpa sig själv? Men när vet man att det är nog? När vet man att det är lönlöst att ge mer? Jag vet inte. Allt jag vet är att jag kommer nog aldrig sluta ge.

vad ska det bli av dig?

känns som man går runt i en dimma. ensam i dimman. ingen förstår. men vill inte dom ska det heller, fast jo. fast ne.

borde äta nåt nu.

tjena

Kom hem från huvudstaden på måndagskvällen, skulle egentligen åka hem idag. Men eftersom vi inte visste om Ann skulle opereras så bokade jag biljett, för om jag ska röra mig runt i Sthlm utan henne så då skulle jag virra bort mig totalt. Kan inte ens sammafatta dessa dagar på ett inlägg. Orkar inte heller :p Men kan skriva lite punkter:

- Äte sjukt massa gott. Pizza hut, Subway x2, fiskbullar, pizza mm :)

- Spenderat mycket pengar, dock inte på kläder utan på... Ja du, undra sa flundra ?!?!

- Träffat nya bra människor!

- Stått på en lista! Gått ut på Pure.

- Garvat nå helt sjukt mycket!

- Skämt ut oss! Men hör inte till ovanligheten lixåååm.

- Blivit utelåst tsm med Ann kl 4 på morron, pga icke fungerade portkodsmaskin. Frusit ute i 2 timmar då vi försökt hittat någon lösning på problemet.

- Panikgrinat.

- Skedat med en iskall tjej i Flempan och lyssnat på massa pruttar och prat i sömnen, dock inte från Ann ;)

- Åkt mer tunnelbana dessa dagar än jag gjort sammanlagt innan.

- Varit på S:t Görans i hur många timmar vet jag inte.

- Varit orolig för Ann och älskat Ann mer än nånsin!

- Bokat P&L!

Typ nå sånt!
Lite bilder finns på Facebook :)


Älskar du jag! Tack för dessa sjuka dagar! Haha! NU längtas jag till fre då du kommer hem igen :D


hemma å så

skriver mer sen. örsker int nuu ee


Sthlm

Sthlm nu! :D Känns bäst att vara med Annis! Ingen förstår vår kärlek serri! :D <3
Ann har varit min ledsagare idag, jag som har världens bästa lokalsinne, eller inte :p
Subway och pizzahut har vi käkat på, mina två favvoställen :D Wonderbart

Stod i kö för att KOMMA IN på systemet. en kvart innan de skulle stänga, sickt! Men vi fick vinet och cidern! NAJS

Skål nu å så från oss :)




soon ma bejbee

snart sörrö:)


good day

Mooorn!

Vaknade i god tid, runt 8, som jag ofta gör nu för tiden. Jämfört med förr då jag alltid sov till typ 10-11. Jag och Micke åkte till Prix så jag fick göra min storhandling som jag gillar att göra då man fått pengar :D Men handlade inte så värst mycket ändå, eftersom jag ska till Stockholm imöra och blir kvar till tisdag. Seeeen åkte vi till Dollar, vilket kändes som ett misstag(nyöppning där idag vettni) så fort man körde in på parkeringen och det var bilkö. Men då var man fast i kön redan så då var det lika bra att gå in och då blev det nice shoppning :D:D

Nu ska jag packa klart till imöra! ANNNN <3<3<3<3 fan va nice att komma dig dig!! Subway och Ann! Alla som känner mig vet hur mycket jag älskar Subway och hur sur jag är på att de lägger ner det överrallt och byter ut det mot det där Gunter eller vad det nu heter. Härnösand är det enda vettiga stället som fortfarande har kvar det och där är jag ju aldrig längre :/

Sen vid 13 så ska jag hämta mamma och då ska vi lyssna på live-föreläsning från Östersund :) Å ikväll blire hemgjord pirra med Micke och hallonpaj :D

Najs dag, najs! Hare haaaj

Ps. köpt ett våffeljärn jag

där jag kommer ifrån

Idaaag:

Mamma kom hit och vi åkte på Ica och handlade, alltid najs och handla med mamma för då får man massa saker :D Sen är det roligt för vi inspirerar varran så mycket. Fick henne att köpa havremjölk idag, skitgott det, och hon gillade det som bara den. Hon fick mig att köpa sån där torr mjölk som man blandar med vatten, eftersom jag aldrig köper mjölk, för tål det knappt längre eftersom jag har vant mig av vid det. Får se vad jag tycker om det sen :)

Åkte hem till Blåbärsstigen gjorde mat med mamma och myste med Cindy! Drack kaffe och åt paj! :D

Nu blire åka att slänga skräp med Micke och Robin och sedan titta på när dom äter höhö! Sen tar vi bilen till Miki och hämtar upp henne och då ska vi faktiskt springa runt kyrksjön alla 4 :D Duktigt som bara den.

Ridning på det ännu senare och då följer Elin med <3 Underbart med dessa dagar då man få umgås med alla bäästa!





Pussheeeej :D



ooomgg

alltså p&l. nya bokningar igen! lykke li, patrick wolf och jimmy eat world! jag dör snart! kolla deras jävla lista med artster! helt sjukt bra!
http://www.peaceandlove.nu/festival/artister/

överlycklig tjej nu som bara den :D

utan att vidröra mark

Jag och Johanna har spelat Uno, jag vann 9/10 gånger, hahah så jävla ägd! Sen baka vi hallonpaj, göött som fan. Sen lagade jag och pappa mat till familjen. Samtidigt som allt detta så lyssnade vi på rättegången om styckmordet i Bollnäs. Man blir så förbannad. Så jävla arg!

Läs om första dagen på rättegången här.
Läs om mordet och tortyren här

bored

är sjukt uttråkad. sitter hos mamma och pappa och känner mig pigg som bara den men ingen vill gö nåt. så kommer johanna hem och sätter igång jävla silkroad och är tråkig. fast nu ångra hon sig och stängde av det så nu ska vi gö nå. aja tja. vilket bra inlägg lättå

en bild från mammas data från gamla tider .. höhö


fast ne

Ååååååh va härligt med vår, när snön smälter och allt skräp som alla dumma jävlar har slängt kommer fram <3<3<3<3<3<3<3<3 såå himla härligt! Det ska ni veta, jag hatar när folk slänger skräp i naturen. Det är så himla nödvändigt menar jag! Ne men jag är inte perfekt själv för jag slänger tuggummi och fimpar ibland och det är inte ok, skärpning på det absolut! Men alltså dom som slänger ut saker från bilarna är värst, varför slänga ut ett helt lass skräp från bilen när du antagligen snart är hemma och kan slänga det där !?! Och cigarettpaket och burkar överrallt. så himla fiiiiiint , underbar utsmyckning för byar och städer, ellerhur? Lovelyy :)

no plans

Här sitter jag och känner mig at peace. Känner mig tom inombords på ett bra sätt. Har inte en enda plan idag. Ingenting! En vanlig dag hade jag känt att det var tråkigt som fan och vemodigt att inte ha nåt planerat. Men känner inte så nu, känner mig tom och lugn och det känns skönt. Nu ska jag kanske plugga, kanske ta en promenad eller nåt. :)




Melissa

Bokat och klart till Melissa Horn i sommar! Miki och jag ska till Rättvik, Dalhalla! Som är det enda stället Melissa spelar på denna sommar i Sverige! Jäääää! :D:D:D:D Glada tjejer nu ska ni veta!




"man ser iiiigenting"

2 av flera filmer från gävle i helgen! mest kackel så är inte så mycket att se men om man vill så får man kolla lissåååm :D





Black Swan

Kollade på Black Swan igår med Mikaela. Det är en sån där film som man måste tänka på i några dagar och låta den sjunka in innan man vet hur mycket man gillade den. Den gjorde intryck iaf, vilket jag tycker är bland det viktigaste när det gäller bra film. Den var konstig och förvirrande and I like that. Rekommenderar den lättååå! Liknar ingen annan film! Plus att Natalie Portman och Mila Kunis är ju bland de bästa och hetaste skådespelerskorna, så don't miss this one! :)



-----------------------------------------------------------------------------------------

Tvättar, och pluggar mellan maskinerna, sen vid 18 kommer Mikaela så ska vi göra mat. <3

Ta hand om er, hej:)



closer than most

Vill skriva så jävla mycket, men kan inte skriva ett skit. Jag tror det är bäst att gå tillbaka till mitt gamla sätt, att hålla tyst och låtsas som att allt är bra. Men jag är inte lika bra på det längre har jag märkt. Bara jag själv som kan hjälpa mig själv, så är det.

the same stars you see

Hemma från roliga dagar i Gävle! Kom hem igår och har hunnit mycket sedan dess känns det som. Hanna och Ida har det bra i världsfin lägga i Gävle! Och jag måste erkänna att jag blir mer och mer kär i Gävle för varje gång jag är där. Om jag ska flytta någonstarns så blir det nog dit. Gick iaf ut på Goya och det var roligt! Blev knockad i pannan, det var väl det sämsta, har en bula nu men whateva. Annat dåligt var att Hanna inte kom in ILLAA. Annars var det riktigt roligt faktiskt. Tack älskade vänner <3<3<3



i'm goin'

Drar till dessa godingar jag nu, till Gäklet
Kommer hem imöra nån gång! Bye :D





alltid med briljansen i fokus

Hello lowlifers :D

Idag är en bra dag! Vaknade först och var trött som en häst men sen sov jag lite till medan Micke gick upp och läste bok, önskar jag också kunde läsa nån gång. Meeen meeen. Sen frulle, sen åkte vi till möbeltjänst och nu satte jag mig här och fick ett asnisse mail från Wonk om att hon ska med till Gävle imöra! ÅÅ kommer bli så jävla kul att få komma till Ida och Hanna, festa och bara hänga! Och allt internt som jag saknat! åå<33

Så idag kommer bestå av packa lite till imöra, kolla serier, springa kyrksjön runt med Miki då hon slutar vid 16, rida, sen prata med Elin på skype :D Bra dag bra dag bra dag!



lördaaaagen sörröö

bättre sent än aldrig. lättå. bilder från malas födelsedagsfest :):)






:)


Vill inte tänka framåt men är livrädd och fastna här...

Noll energi. Noll vilja. Sitter i soffan, kollar serier, kollar datorn, lyssnar på musik, försöker tvinga mig själv till att läsa, kollar en serie istället... Inte en bra dag idag, kände det så fort jag öppna ögonen imorse.

Skickade in anmälan på studera.nu igår. Trots att mitt meritvärde från gymnasiet är bra, 17 tycker jag är bra i alla fall, så känns det omöjligt att komma in ändå eftersom mitt högskoleprovresultat inte är speciellt bra. Aja, hoppas iaf. Men sen känner jag också att hur fan ska jag palla ett program på 3-4 år nu när jag pluggat i 2 år och är redan pisstrött på det hela. Vet inte vad jag vill med mitt liv, seriöst. Men vem vet det?

Middag med mamma och pappa sen, måste ut från den här lägenheten nu alltså.. Och sen blir det Mikaela och jag! Och Micke kommer också förhoppningsvis!


vad skulle jag göra utan dig? <3<3

i, i did

duktig tjej igårkväll jag! bestämde mig för att kolla hur min kondition såg ut efter typ ett 1 år utan riktig träning. tycker ju om att springa så bestämde mig för att springa runt kyrksjön. till mig förvåning så klarade jag av att springa hela kyrksjön runt utan att stanna eller gå en enda gång och sprang sen hela vägen hem också. när jag kom hem så var jag fortfarande uppe i varv och hade energi kvar och ville ut mer så ringde miki och då gick vi mot norrkämsta och runt på smågatorna till köpingen sen hem till miki för att varva ner.

jag måste nog ha någonslags grundkondition tack vare ridningen tror jag. sjukt stolt då jag mötte något träningslag som jogga runt och efter ett halv varv så mötte jag dom igen :) kul att veta att man fortfarande pallar trots sin mindre bra livsstil. skönt också att testa sin vilja, och att inte ge upp, vilket jag är ganska bra på annars. aja, gör kanske om det nån gång snart... om typ ett halvår igen :p

nu ska jag göra lunch och njuta av att jag är värsta lycklig idag :) hoppas ni alla mår lika bra. puss på er!

nu kan vi tala om pepp

kan inte lugna ner mig nu alltså. uppe i varv som faen! hanna och ida ska troligtvis med på p&l!!!!! sjukt överlycklig nu! jag kommer alltså vara där med mina bästa vänner, nästan allihopa! jag, ida, hanna, elin l, wonk, ann och miki! så jävla underbart! och alla jävla banden som jag ska se. amazing. längtar lite kan man påstå. sommaren kommer bli kung! att elin kommer vara hemma känns helt underbart och att jag och mikaela ska roadtrippa till rättvik och se melissa horns enda konsert. wonderful. när man vet vad som väntar kan man överleva vinter och allt annat skit! :D

ååååååå :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D


intressepil i öga

förundras av mig själv ibland. över hur jag försvinner in i mig själv när jag är ensam. sätter mig ner i soffan å käkar lite left-overs, känner mig mätt och nöjd efteråt, lutar mig tillbaka för att chilla lite . . . . helt plötsligt har det gått typ 20 minuter och jag har ingen aning om vad jag har tänkt på i dessa 20 minuter. kommer ihåg att jag tänkte på när jag och tessan var zebbe och micha och hur irre alla var på oss och hur lite vi brydde oss. sen kommer jag inte ihåg mer. det blev väl som katten sa igår, hjärnan slappna av.. höhö

mkt nödvändigt inlägg. intresseskägg på den! lätt

wohooo

Yo

Vill skriva som jag alltid skriver; tillbaka till vardagen nu då! Måndagar... gillar inte så överdrivet mycket. Speciellt efter att man har sådana bra helger så blir det svårt att landa i vardagen igen liksom. Ville helst lägga upp lite bilder från helgen men min kamera är hos Malin. Så ska försöka hämta den idag eller imöra. Lördagskvällen blev iaf mycket trevlig! Roligt hemma hos Malin och även på krogen. Sjukt mycket folk på krogen och att få ut jackan var inte roligt för de flesta. Jag och Ann hade tur och fick dom på 5 minuter. Jag, Annsen, Micke och Robin gick till mig och sov. Sen skulle jag upp vid halv 8, stalljour som sagt. Gick hur bra som helst och mådde ovanligt bra hela dagen. Gjorde nog gott att komma upp tidigt och ut i friska luften. Sen blev det chill resten av söndagen. Tack alla för jättebra helg!

Har återigen satt mig i jobbig situation när det gäller plugg, eftersom jag prioriterade bort det så pass mycket förra veckan så väntar hårdplugg nu. Skärpning som fan på mig alltså. Min självdisciplin suger extremt hårt. Problemet är egentligen att jag alltid klarar det i slutändan, därför gör jag såhär, för att jag vet att jag lyckas klara det ändå på något konstigt sätt, även om det alltid blir halvdant arbete. Hur bra betyget blir känns inte lika viktigt som det gjorde förr, då det betydde väldigt mycket för mig att få högt betyg. Men eftersom universitetet är så mycket svårare och tråkigare så nöjer jag med att bara klara det och jag bryr mig inte heller lixom. Illa att det är så men saknas viljan så gör den det helt enkelt.


Slänger upp en ego-bild eftersom jag inte har nå annat å bidra med just nu..
Hare bra å så! Pöesss

världens bästa lördag

Ååååh vilken bra lördag hittills! Mamma och pappa kom hit och fixa lampan, så nu sitter den uppe:) Sen sitter vi och dricker kaffe och fikar och då ringer det på dörren och vem fan är det då??! ANN!!!!!! Chockad till tusen och börjar böla och springer till henne. Så jävla skönt att hon är här! Är fortfarande chockad. Sen åkte vi till Finess och överraska Miki, som blev lika chockad! Elin som var på Giganten och skulle spela match blev också helt chockad! Hon sprang upp från plan(match hade inte börjat :p ) till läktaren för kramkalas! Sen kollade jag, Ann, Miki och Micke på Elins match. Jag och Mikaela drack en varm och kall också! Heheheh. Tyvärr förlorade dom matchen men Elin gjorde lätt sitt, gjorde mål och allt! Duktigaste Elin <3

NU sitter jag och Miki i läggan och fixar oss och findricker lite vin. Börjas verkligen i tid idag! Najs. Det kommer bli en sjukt bra kväll! Det enda som känns lite sisådär är att jag har stalljour imöra. Men kör hårt ändå. Man pallar allt, bara man vill! SES IKVÄLL NURÅ?! Låttå att vi gör! SKÅL!




glida runt

Wonki i mitt hjärta<3 saknar att spontant kunna umgås med dig. Den biten har vare borta, men förhoppningsvis kommer det bli bättre snart! Hoppas det blir andra bulllar :D Och förhoppningsvis blire det :p love u <3<3

Micke bjöd mig på pirra denna fina kväll. Man tackar och bockar!<3 Nu sitter nu och har mys och peppar för morgondagen! Hoppas alla ska ut då för annars vet jag inte vad. Stadt imöra kommer äga!

Gnatt och sööv göött sen då

WonkB

Ska träffa Wonkan snart! Hon kommer med bussen och då blire prommis till Coop och sen bak och mys! Fre idag alltså, igår kändes det som att det var fredag hela dagen, men idag så känns det typ som tors. Dagar alltså, det är bara jävla sull det :) FATTAR ni att Wonk är hemma då?! Fan vad vi ska snacka sönder varran! höhöhö


kärlek till du! <3


Pöss heeeeej

:) <3

bästdag! myyyys! mina underbara vänner <3<3<3
nu blir det mer myyys. awesome!


stockholm!

Ooooj oooj ooooj vad glad jag är nu! Har bokat tåg till Stockholm nu till den 26:e! Var så sjukt billigt att man bara måsta ju! :D 95 spänn! Åååååå får se Anns lägenhet och mysa med henne, underbart! Och så blir det förhoppningvis träffa San också! Sjukt roligt :D:D:D Overjoyed just nu!


calling all skeletons

Jobbat 7-12 idag! Varit lungt, likaså var det igårkväll! Har måstat tackat nej till jobb nu framöver :/ Måste fokusera på plugget. Är ganska efter på den fronten. Men man vill ju inte tacka nej till jobb, men vad ska jag göra? Måste ju prioritera.. Även om jag hellre vill prioritera jobb så hur bra skulle det vara om jag faila kurserna. Inte bra, för det är min stadiga inkomst, och just nu behövs jag på jobbet eftersom nästan alla blir sjuk. Men sen när jag inte behövs längre och då blev det inte så kul om jag hade faila i skoljobbet.

Aja, tänkte göra lunch nu, får se vad det blir förnåge. Brukar vara ganska påhittig inom det området, har fått det från pappa tror jag, hehe hans galna påhitt är kung! Sen blir det pluuuugg! Ska läsa en engelsk vetenskapsbok, ÅÅÅ PEPPAD, fast tvärtom.

Ikväll blir det hot date med Mikaela och Elin! Kolla BB och röka lite vattenpipa såhär på lillördag. Heheee

<3

pössar till folket!


kvinnor å kvinnor

internationella kvinnodagen idag tydligen. visste inte det förrän man såg de underbara pöjkarna making fun of it på facebooken. men helt ärligt så känns det ganska överskattat dessa dagar tycker jag, finns tydligen internationell mansdag också, firas 19 nov. visst, jag förstår resonemanget runt att vi ska uppmärksamma ojämställdhet och kvinnans svårigheter och även männens (vad det nu kan vara :p hehee). låt oss istället fira detta varje dag och inse att vi är beroende av varandra och ni män skulle inte kunna vara ett skit utan oss och inte vi heller utan er.




en rederlig kvinna här då, eller nåt sånt ;D en kvinna som ska jobba ikväll,
på ett lågavlönat kvinnodominerat jobb. u go girl

ha en najs dag alla kvinnor! och ni pöjkar också!

i dont wanna waste the weekend

Måndag och tillbaka till verkligheten eller vad man brukar säga. Helgen har varit bland de bästa på länge. Så himla mysigt har det varit. God mat, bästa folket, vin, vattenpipa och allt möjligt. Igårkväll hade vi också supermys. Jag, Micke och Mikaela åkte till Robin och Elin och kolla Solsidan och sen kolla vi på BB hos mig, åt chips, morots- och gurkstavar och dipp, hur gott som helst! Uppskattar verkligen er alla som finns i mitt liv, underbar ni! Allt känns jäklans bra nu, och det är tack vare er :)

Snart blir det lunch med Mikaela. Finess eller Kina blir det troligtvis. Sen åker jag till Ämbarbo och tar en prommis med Mala och resten av dagen äger Johanna mig :D Sover troligtvis i Ämbarbo om inte Lilla J följer med till läggan och sover. Men blir ju billigare att vara hos mamma och pappa och snylta mat å så. Lappifatt som man är.


Nya hårfärgen på bilden, men blir ju inte helt rätt färg på bild, men orkar inte mixtra med det nu:)

Hoppas alla får en bra dag! Pöess

supermys

Goddag käre läsare, vilka ni nu är :)

Igårkväll var bland det mysigaste på länge! Mikaela och Niklas bjöd mig och Micke på middag! Sjukt gott var det! Sen satt vi och chilla med vattenpipa.  Och sen chockladpudding på det å :D De andra findrack men jag var duktig och körde. Otrligt mysig kväll alltså! Tack som fan! :D Och sen extra stort tack till Miki som färgade och klippte mitt hår igår, blev jättebra verkligen! Bästa frisören i världen! <3



2 av bilderna lånade av miki och niklas hhiihihi
--------------------------------------------------------------------------------------------

Nu på morgonen så kollar jag och Micke på Vasaloppet! Brink vann, nice det! :D Senare bär det av till Bollnäs och Max! Göööött!

Ha en fin söndag! :)

change

NU NI! Nu ska Milimic fixa mitt hår, vi får väl se vad som händer och fötter :D
Beger mig ner till salongen! Ha en bra dagis


yoyo

Kvällen igår bjöd på mycket roligt :) Middagen blev helt sjukt god! Kycklingtortilia med tsatsiki och massa andra gosaker :D Efteråt blev det massa roligt snack, herregud va vi kan prata om allt. Sjukt nästan ;D haha

Sen kom Katten och hämta oss för att åka en liten raggarsväng! Då fick jag ryck och ville ut, var inte redo för att kvällen skulle vara slut, men Elin skulle ju ha match och Miki jobba! Fick nys om att Hannii var danssugen så då blev det spotanutgång för oss! Mycket roligt! Thanks Strömbertstjärt ;)


forest of love

Efter en pomenad runt Kyrksjön (nästan) med Elin och Kingen
drar jag och är kock hos Miki, med Elin och Mika :D
Hörs haaaj



cyklaaa!

Längtar tills det går att cykla! :) Då slipper man gå och hålla på och halka hela tiden.
Cykla på sommarkvällar, cykla vart man än ska. Hurraaaaa :) Längtas!





Just nu är min cykel överplogad så det är bara och vänta, hehee

fuckarias

Mornmorn!

Skickat in inlämningsuppgift just! Nisse nisse.. Nu tänkte jag nog beställa skor tror jag, trots att jag inte har råd, men asså då får jag väl köpa mindre mat ist, hehe men det är jag van vid. Klarar mig alltid ändå på nåt sätt! Låter verkligen som en riktigt smart och ansvarsfull tjej nu ;)

Det som står på schemat toooday är att ta en promenad till kommunhuset, lämna in ett brev, sen gå till jobbet och sola. Ikväll ska jag träffa mina underbara. Miki och Elin :) Vi ska laga mat och mysa!

Igårkväll var iaf kung. Ridningen var jätterolig och sedan så umgick jag med Johanna och kolla oth och hade mys i soffan. Och Tobbe kom också hem igår, skönt att krama min älskade bror!



Nu blire en semla och beställa skor :D

Ha en bra dag nu hörreni

Kram från en nyvaken fluris

nödvändigt inlägg för moi

blir egentligen så irriterad på mig själv, som spenderar så mycket av min tid på att sakna människor. min energi dras ner så otrligt mycket av att hålla på såhär. borde istället tänka på allt som jag har och alla underbara människor som finns hos mig, finns vid min sida day by day. men jag kan inte uppskatta det på samma sätt, för jag vet att people always leave. dom man aldrig trodde skulle lämna, lämnar ändå. är rent utsagt livrädd nuförtiden att mina vänner ska lämna. men det är ju så att människor kommer och går i ens liv, men jag vill inte byta människor hela tiden, pallar inte. jag vill ha mina bästa vänner som jag älskar mest och jag vill inte att dom ska försvinna. ni tycker säkert att vadå, bara för att dom flyttar så är man väl fortfarande vänner? sant, men aldrig på samma sätt. ändå vill jag såklart att alla ska vara lyckliga och göra det dom vill göra. men känns bara som jag förlorar så otrligt många samtidigt och det tär om man säger så. men det är såhär när alla ska bli vuxen, gå vidare, skapa sig ett eget liv, ny start osv. men det gör ont iaf!







nu ska jag rycka upp mig. låta min dag fyllas av energi och låta mina tankar vara hos dom som finns här nu. jag måste sluta deppa! sluta dra ner mig själv i jobbiga tankar. det är inte så att jag ska glömma de som inte är här, det ska jag inte. men jag vill omvända det till positiv energi, positiv längtan. även om vi inte finns för varandra som vi gjorde förr så ska jag acceptera det och uppskatta det som ändå finns kvar. detta inlägg är viktigt för mig på något sätt, behövde skriva det, titta på bilderna. inte släppa taget, men släppa taget som ångesten om omger det hela. åtminstonde försöka :)

kvar

kvalitét är bättre än kvantitet. eller ?
fattar inte hur man kan sakna nån så. redan likson..


kungsholmens hamn

orättvisan. orkar inte med den. orkar inte med att finnas då vissa andra inte får finnas. jag vill tro att det finns någon anledning till allt som sker men det finns det inte. tänker på dig så ofta trots att jag bara träffade dig några gånger. men du gjorde sånt intryck på mig. jag tänker på varför. varför du? varför? vad skulle vara meningen med att du inte skulle få finnas mer? kan inte ens föreställa mig hur du kämpade, och hur han också kämpade, för ditt liv. hur kan man leva med att man inte lyckades rädda någon annan? att man inte hann, att man inte var stark nog. jag klarade knappt av att träffa honom efteråt, och gjorde det knappt. och nu finns inte han heller.

jag frågar mig hur vi alla egentligen lyckas leva vidare, låter livet rulla på, trots allt det förjävliga. vi fortsätter hela tiden växa, men du förblir 15 år.

sug

har varit ett emotional wreck idag. ovanligt, fast tvärtom. har haft så mycket jag ville skriva idag. men blogg.se har dampat och nu orkar jag inte anstränga mig till det. man vill skriva direkt när det kommer till en, inte flera timmar senare, för då är det inte samma sak.

har iaf träffat denna sköna idag! hon bjöd mig på lunch!<3



in kommer gösta

idag blir det serier och plugga. tyyyyyyyp. sen träff med min älskade mikaela! bjuder på en äldre bild på min vackra vän <3


<3

hihi





hittade lite gamla bilder :)

RSS 2.0