a silent sound

finns så mycket som man skulle kunna säga, men inget man vill säga, fast man vill säga allt. så då svamlar man på lite.

jag tvivlar på allt. alla personer i mitt liv förutom mamma. jag litar inte på någon fullt ut, bara mamma. jag tvivlar på mig själv och jag analyserar allt som händer hela tiden. medvetet och omedvetet. jag blir så jävla skadad av att läsa på universitet och högskola, ännu mer än innan:p all denna psykologi och sociologi. man läser och försöker förstå sig själv och andra. trots att alla vet att det aldrig går att förstå the human mind så mkt som som vill.

jag vill kontrollera allt och alla fast det inte går, bara för att jag inte vill att det ska hända nåt oväntat som jag inte är beredd på. aldrig igen. alla mina desperata försök att kontrollera omvärlden slutar med att jag borde kontrollerat mig själv. jag har alltid varit någon annans, och jag har alltid försökt vara bra nog för den personen, och trots att du visat för mig om och om igen att jag var mer än nog så har jag aldrig trott på det. har alltid inbillat mig att du förtjänat nån bättre. du har alltid sagt att det inte finns nån bättre. allt detta är mina gamla spöken; att inte va bra nog, tvivla, vara rädd för att svika och bli sviken. det slutar med att det blev en självuppfyllande profetia.

bra jobbat................................


mm..

nämen oj ökade unika sidvisningar. surprice.

jag har fuckat upp igen. som petter och september brukar säga. jag har sårat den människa som älskar mig allra mest och jag kan inte göra något åt det och jag dör inombords att jag fått dig att må så dåligt.

jag är dum i huvudet. å ni får gärna tycka det, men isf håll er borta från mig och prata inte med eller om mig. jag klarar knappt av själv att tänka på vilken idiot jag är så behöver inte höra det från nån annan. tack på förhand

mina vänner helt jävla underbara! kärlek till er<3

Oh I love the rhythm

Slänger in ett musikinlägg såhär på kvällskvisten
Jag blev väldigt mkt glad då jag såg att Niki & the Dove kommer till P&L
Man tackar och bockar. Precis musik i min smak! Looking forward to it


Bästa låten Niki & The Dove – The Drummer

3-0

Yo!
Nyss ännu en spelad match för Brynäs och ännu en vinst! Imorgon hoppas vi på 4-0 i matcher, ett avgörande på hemmaplan och SM-GULD för BIF.

Jaaa, vad har jag gjort de senaste dagarna? Torsdag så fixade vi massa hemma och sånt. Sen åkte jag, Micke och Robin till Harksär och åt godmat! Sen blev det en kväll på Interpool med hockey och alkohol och vi fortsatte sedan på en hemmafest och sen Interpool igen. Somnade tillslut kl 4. Fredagen kändes som en söndag och jag glömde totalt bort att jag hade en föreläsning på eftermiddagen. FAN VA ANSVARIGT SANDRA! Sen spenderade jag och Mikael natten till lördag i Harkskär pga av att vi varit hundvakt till Frejis.

Ikväll blir det fortsatt lugnt, trots att jag är jävligt rastlös:p Mikael åkte just till Harksär för att kolla Real matchen och jag stannar hemma och kollar film eller nåå :)

Bjuder på några bilder åså. Ha en bra kväll nurå!






Ps. Dagens låtar
Justice – Civilization
Gavin DeGraw – Soldier

tacksam

Du är helt otrolig och underbar.
Att stå ut med mig är fan inte lätt :p
Speciellt när jag knappt står ut med mig själv ibland
Hur mkt jag än försöker pusha bort dig så går det inte
Tack för att du visar gång på gång på gång på gång  

Åååååååååå snart kommer du hem från jobbet
Wiie <3

tvärslut i huve

God middag!
Att vara utmattad i huvudet är seriöst myyycket värre än att vara utmattad i kroppen. Mitt huvud är dött nu efter en dag av grupparbete i Hudik. Min grupp är bäst i världen men det är väldigt svårt att jobba 7 st och försöka få ihop en uppgift med alla viljor och olika synsätt. Det går inte att få ett flyt på samma sätt som när man sitter själv eller bara några få. Men det är otroligt lärorikt det här!

Nu sitter jag här i soffan och hade tänkt åkt och träna men jag orkar inte...Fast samtidigt vore det sjukt skönt att tömma huvudet med ett riktigt hårt spinningpass också. Kanske tar spinningpasset som går vid kl 20. fåååååååår väääääääääääl seeeeeeee

Ha det bra ikväll! Nu ska jag käka grönsaker å dipp. Tjaråå

haha!

hittade en rätt rolig video nyss från en rolig kväll i somras


it's on and poppin'

Men hej!
Jaha men då var det söndag idag igen då :p Idag är jag dock lite gladare än igår. Tänkte bjuda på lite bilder från helgen nu faktiskt. Fast lägger upp vissa på facebooken också. Men kan lägga upp andra här isf. Det har varit en jättebra helg och jag hade så himla bra dag och kväll på fredagen. Satt på Borrudden med sköna människor på dagen. Sen åkte jag hem och vilade lite och åt lax åså. Sen så åkte jag till Palle och festade med dom och badade tunna. Sen blev det krogen åså. Som var ganska ovärt men fick träffa Ann iaf :D




Tack alla underbara för bra dag !

nämen

idag är det söndag och jag är rastlös och trött på allt och alla förutom min mamma :p

idag önskar jag (som många andra dagar) att jag kunde känna mig nöjd och lugn och bara leva i nuet. vad är det som stoppar mig från det? kan ju vara det faktum att man från dagen man föddes växt upp i ett samhälle där allt handlar om framtiden. pressen och kraven på att bli nåt och att skaffa sig ett rikt liv på alla sätt o vis. älta framtiden och älta dået det är jag bra på ska gudarna veta. det förstör mitt nu from time to time, om man säger. jag har inget problem med att leva upp till hur man ska vara och göra. men jag är så trött på det. jag är så trött på mitt huvud och mina tankar.

ikväll ska jag iaf åka tillbaka till gävle. ska bli otroligt skönt! och bejb kommer hem ikväll också. fan så skönt på alla sätt

ja men ni får se till att ta hand om varran nu allihopa och ha en riktigt förjävlig dag! puss


roligt kan man ha

Såhär roligt har jag och Mikaela på föreläsning :p

biljättttttter å biljätter å tja

Gooodmorgon!
Solen skiner, tänk va trevligt det hade varit och sitta på balkongen och äta frulle och kanske läsa nåt. Men nej nej, går ju itne eftersom det fan nästan är minusgrader och såhär kommer det vara typ hela veckan. Förra långfredan så var det typ sommar. Bildbevis här nedan åså


Blir inget sånt denna långfredag iaf :/ Men trevligt kan man ha ändå iofs men sol och värme är alltid trevligast. Appropå trevligt, så beställde vi brudar på bilderna ovan P&L biljetter igår :D Annsing skulle beställa idag hon också. KUNG KUNG.

Sen har jag och Robin biljetter till Brynäs ikväll också! Drömläge för dom nu när det står 3-1. Hoppas som fan att Brynäs avgör ikväll, då är dom klar för FINAAAL! Pepp för ikväll, JA. Men innan dess så ska jag på ett spinningpass kl 11.30 och sen efter det ska jag mest slöa. För vi har påsklov nu har vi bestämt jag, Sarah och Mikaela iaf ;)

Ha en bra dag nu!

skönaste sängen

ligger i min och mikaels säng och är så himla glad att vi har en riktig säng. Älsk saknas i sängen. Han är kvar i Ljusdal. Jag skulle ha åkt till Ljusdal på lördagen men sket idet. Blir så himla dyrt att åka jämt och ständigt och jag vill inte ens veta hur mkt jag spenderar på att resa i månaden..

Spenderade iaf lördagkvällen hemma själv med en bra film och götta. Det var skönt att va lite ensam och att inte festa. Det gjorde jag dock på fredagen så jag ska inte låtsas att jag varit duktig i helgen :p blev ett antal öl och cider på Interpool och vin åså innan. Sjukt roligt att sitta med pöjkarna och känna stämning på Interpool då Brynäs smiskade FBK.

Idag har jag haft en helt underbar söndag. Mamma kom hit imorse och vi åkte till Valbo och båda gjorde massa bra köp. Sen åkte vi och umgicks i lägenheten. Världens bästa mamma har jag <3 Man har tur. Mina tankar går till en speciell familj idag och jag sänder dom styrkekramar.

När mamma åkte hem så bytte Ida av henne och vi har pratat och spelat sims hela kvällen. Nu ska jag sova snart. Imorgon börjar ny kurs.

RSS 2.0