planeringsdagar och ljusdal

GOD HELG HÖRNI! Det blev en lite kortare jobbvecka på kontoret denna vecka. I torsdags åkte vi nämligen till Uppsala alla biståndshandläggare. Det stod nämligen planeringsdagar på schemat och sova på hotell där i Uppsala. Planeringsdagarna handlade mest om att vi skulle ha kul och lära känna varandra bland annat eftersom vi nya tillkommit i gruppen. Torsdagen var så himla rolig. De hade nämligen hyrt in en kille från ett företag som ordnar olika aktiviteter för sådana där tillfällen. Vi fick uppdraget att göra en reklamfilm. Alla var först jäkligt skeptiska och tänkte "vafaaaan" hahah. När vi sen fick reda på lite mer instruktioner och fick veta att det efter att han klippt filmerna skulle visas som en klassisk stumfilm så blev man lite mer nyfiken. Vi blev uppdelade i grupper och fick rätt så sjuk rekvisita och skulle skriva manus osv och sen filma allt själv med tagningar och osv. Vi fick 3 timmar på oss. Och det var sååå satans roligt och för att inte tala om hur roligt det var sedan på visningen på kvällen. Längesen jag skrattade så jävla mycket! Oj oj oj. Och bästa av allt, vår film vann :D:D
 
I övrigt så var maten helt amazing på hotellet. Både frukost, lunchbufférna och middagen. Torsdagskvällen fortsatte med att mingla och sen gick några av oss ut på Churchill arms i Uppsala. Dagen efter blev det fler aktiviteter men också lite allvar med att gå igenom verksamhetsplanen och bryta ner den så den blir greppbar för just oss. Kl 14 fredag slutade vi och jag tog tåget tillbaka till Gävle. Riktigt lyckade dagar måste jag säga:)

 

Lördagen var jag i Ljusdal över dagen. Träffade familjen och åt fantastiskt god mat med familjen och farmor och Rolf, som också kom över :) åkte sedan intercity hem på kvällen. Idag söndag har jag hittills städat och röjt massa hemma. Försöker mitt i detta kurera mig inför måndag. Snorig och ont i halsen. Fattar inte vad det är med min kropp nu för tiden alltså. Sjuk jämt känns det som. Suck. Nu ska jag fortsätta städningen och sen laga lite middag.

Puss och kram


25-års kryssning

Förra helgen åkte vi alltså på kryssning. Hela 12 stycken blev vi! Trodde det skulle bli 10 men Mikaela och Niklas överraskade mig/oss rejält när de dök upp på terminalen. Vilken underbar jävla överraskning! Blev så satans glad och kunde inte få nog av Mikaelas kramar <3 Och Elin och Robin de jävlarna hade ju vetat om det hela tiden!! Kryssningen var i alla fall så himla lyckad. Jag hade jätteroligt och det verkade det som att de andra hade också. Vi inledde med buffé med god mat och även att dricka ingick, najs. Sen blev det ett stopp på taxfree för att köpa dricka till kvällen och sen trängde vi ihop oss allihopa i min och Mickes hytt (passade på att ta en lyxhytt för att det var ju ändå min födelsedagsfirande, så alla fick plats rätt så bra ändå) där spelade vi kort, lyssnade musik och snackade! Sen gick vi och dansade lite styrdans till dansband, eftersom vi lyckades pricka in en helg då det var dansbandshelg haha xD och efter det vidare till Panorama som var mer musik i vår smak. Dansade till mkt gamla godingar från gymnasiet och högstadietiden xD Härligt!
 
Dagen efter blev det en god middag på en restaurang på båten. Jag och Wonkan tog förrättsbuffé som var riktigt värd! Det blev rätt mkt handling på taxfree och chill i sängen. På hemvägen blev det tåg hem med Gävleborna.
 
Åh vilken trevlig helg det var! Tack alla underbara människor som följde med <3 <3 NI ÄR BÄST!
 

when to move on and when to let it go

Heej
Söndag och en till jobbvecka gjord. Jag börjar komma in i det mesta nu. Börjat komma igång med att ha vårdplaneringarna och att även sköta området. Dock är det mycket att lära om pga av olika kommuner har ju olika upplägg, olika lösningar och olika utbud. Så det är mycket nytt hela tiden kan man säga. Det är ett mycket högt tempo och jag känner att det är något jag kommer att behöva lära mig hantera bättre och bättre för att det inte ska bli jobbigt i längden. I fredags så fixade jag och min team mate Karoline fint på vårat kontor. Köpte blommor och lite prydnadsgrejer. Så nu ser det lite mer hemtrevligt ut! :)
 
Helgen var i alla fall mycket välkomnad och den har varit helt perfekt. Umgåtts med min fina pojkvän och kollat  sport och serier :) Gjorde god middag igår och sen åt vi chips och dipp på kvällen. Brynäs vann på bortaplan mot Färjestad igår i första play in matchen, vilket var helt underbart. Nu börjar jag redan bli nervös inför imorgon. Skulle ju vara en ren ära om Brynäs kunde stå i vägen så att Färjestad missar slutspel, vilket inte har hänt sedan 1984 samt 1994 då de inte var med i elitserien. Det är dags nu igen!!
Idag är jag ensam hemma då Micke åkte på gnet imorse. Jag har varit en sväng ner på stan, fyndat lite smycken på Glitter som har halva priset på allt i butiken och köpt torrschampoo. Nu blir det att ta det lugnt och laga mat så man får lite matlådor till veckan. Blir en kycklinggryta med gröncurry hade jag tänkt mig. På torsdag är det begravning för mormor, då åker jag till Ljusdal. Ska bli skönt att få träffa familjen och känns också bra att få säga hejdå till mormor. Men känns fortfarande så overkligt och jobbigt att jag knappt orkar tänka på det..
 
Puss och kram

RSS 2.0