HÄJ

Helg igen! Det är på helger man kan förvänta sig en update från mig, i alla fall kanske varannan helg .. om man har tur ;) Ännu en solig helg verkar det bli. Augusti har ju varit lite av en drömmånad vädermässigt. Förra helgen var jag i Ljusdal. DHelt underbart var det!! Grovan med bad, grillning, vin och massa snack med mina fina, Miki och Annsingen. Sen blev det utgång. Blev inget dansa, som vi hade tänkt, men var kul ändå :D och sen jag fick med mig Mikael hem till Ämbarbo efter krogen. Min älskade <3 älskar när han följer med och sover i Ämbarbo, så myys! På söndagen åkte vi och plockade massa hallon på Grovan som jag fick med mig hem, så nu har man hallon i frysen så det räcker hela vintern :) 
 
 
Sen har jag haft massa fler mysiga kvällar också i det fina vädret. Grillkväll med Jennie och Mickis! Sen har jag träffat Mickis på stan efter jobbet och gått på international food market och åt och köpte massa götta :D
 
I övrigt så håller de just nu på att byta fönster i huset där vi bor så det är mycket rörelse och ljud. Ser fram emot när det är klart. Men idag är det lugnt. De jobbar inget på helgen, vilket är skönt xD Idag kommer Mamma, pappa, Johanna, Nikolas och Milton hit till Gävle. Blir att kolla crusing åså :D Men nu tänkte jag först och främst cykla ner på stan och kika lite på Color run och shoppa lite :D LÖN JU.
PUSS
 

my taste in music is your face

Guuud vad veckorna går snabbt! Nu är det torsdag igen snart helg. Förra helgen hade jag en riktigt härlig helg och åkte spontant till Furuvik tillsammans med Mikaela, Johan, Fia och barnen. Det var en riktigt härlig dag med fint väder och trevligt sällskap. Efter det tog jag bussen till Harkskär för kräftskiva! Tidig kräftpremiär i år. Har nog aldrig haft det så tidigt förr. Det var en jättebra kväll med frågesport och härligt sällskap! Tack för en bra helg alla inblandade!
 
Nu har jag just kommit hem från jobbet. Passat på och suttit lite i solen på balkongen. Sen är jag sååå avis på Wonkan och Elin som är på Way out West! Men får nöja mig med serier och kanske nåt glas vin i helgen. Vet btw inte vad jag ska göra i helgen... Åka Ljusdal eller inte.. Ann kommer till Ljusdal nästa helg så funderar på att åka dit då istället. BESLUTSÅNGEST. I vanlig ordning. 
Nu ska jag äta korv i ugn och mos! Det ni! Hörs Haaaaj
 

nobody else is in your room

Ja jävlar ja, en månad utan en update! Jag som ska ha bloggen för att kunna se tillbaka på saker som hänt och för att minnas allt härligt och ohärligt. Men då måste man ju uppdatera å!!
Nu har jag jobbat i en månad efter min semester. Vi biståndshandläggare täcker upp för varandra i sommar och just nu har jag Felix område, dvs centrala Tierp. Köpingen. Det har hittills varit fullt upp men det fungerar fint. Tempo tempo. Jag gillar ju tempo. Tycker jag presterar bäst när det är tempo, lite stressigt, men inte allt för stressigt såklart.
 
Imorgon ska vi kollegor som inte har semester äta lunch tillsammans och tacka av två kollegor som ska sluta. Vår sjuksköterska i vårdplaneringsteamet Ulla-Britt och Karoline. Karoline som varit där för mig sedan jag började i Tierp. Fina Karoline! Ska bli tråkigt att säga hejdå. Men hon kommer bli sååå bra chef på sitt nya jobb! U go girl!
 
I alla fall! Det har varit härliga helger och dagar sedan min senaste update. De har spenderats lite här och där. Hudik, Ljusdal och här hemma i Gävle. Exempelvis hade jag en så fin helg i Ljusdal då det var brännbollsturnering, som vi dock förlorade ganska stort på, MEN att umgås med så mycket gött folk! Underbar dag, kväll och natt! Sen att man fick träffa båda sina Elins och Mikaela<3 Även att gå på Bjuråkersstämman med mamma, Johanna och lillmilton. Milton var sååå duktig bland alla folk och hundar. Lillpöjken <3 LIVET ÄR BRA NAJS NÄR DET ÄR NAJS! Här kommer lite bilder från senaste månaden som är värd att visa :D Varning för bildbomb!
 
Bjuråkersstämman!
 
AW med mina fina.. och vitvinsangrian på Kalles är att rekommendera. omnom
 
Mys med kollegorna, smörgåstårta och götta hemma hos Åsa
 
Mammis och pappis <3 Nöjd och glad, precis innan pappa sköt ner mitt vinglas över mammas kläder med en fotboll haha xD
 
Brännbollsturnering och trevligheter i Ljusdal!
 
Stadsfesten!
 

RSS 2.0