klona mä

Ååååå jag vill vara överallt! Kan folk sluta göra roliga saker?! Folk åker till Fjällen och mamma, pappa och Johanna är på Järvzoo och skickar massa myzbilder till mig, och jag älskar Järvzoo. Och ikväll är det bandy och hockey och farmor ska bjuda på middag och Elin och Mattis ska på bio. Jag vill vara överallt hehe. Men ikväll blir det iaf bio i Hudik med Elin och Mattis, för det kändes mest lockande! :D Och imorgon blir det nyårsfirande i Skarpå med massa bra människor och det ska bli underbaaaaaart.
 
Favvolåtar just nu jao
Passenger – Let Her Go
Hästpojken – Samma himlar
Minnaars – Busy Hands
NEEDTOBREATHE – White Fences
Mange Hellberg – Jag var ung
AKI – När solen går ner
 
Ha en bra dag!

talk in love and walk the town

Heeeeeejsi
Lördagskväll och här ligger jag i soffan i Gävle med min nya dator. Fick alltså en ny DATOR av Micke i julklapp! Helt sinnes va glad jag blev!<3 Iaf så mår jag väldigt bra och livet är mkt fint, förutom att jag har noll koll på dagarna nu såhär i mellandagarna, men det har väl ingen annan heller. Allt blir så off när man dricker på en tisdag och sen åker hit och dit och sen ska man dricka på en måndag. Helgerna blir inte helger på samma sätt. Men blev ganska påmind om att det var helg nyss, då Mikaela, Elin och Emma ringde mig och var fulla :p Sköna människor<3
 
Fan vilka fina dagar man haft de här senaste. Har varit så skönt att vara här i Gävle med Micke. Vi ha även firat jul igen, på annandagen, i Harkskär. Då jag fick fina klappar och fick äta riktigt gott julbord :D Sen har Larsson varit här i stan med mig och vi handlade på mellandagsrea. Sen kunde inte jag och Micke hålla oss och åkte också ut och köpte ett Xbox. Jihooooo! Så nu ska jag köpa mina favoritspel. Först och främst GTA 4 och Dead rising.
 
Idag har vi tränat, tvättat väääldigt många maskiner och sen har Erik varit här och spelat FIFA. Sen så låg jag och chillade medan Micke lagade mat till mig. Inte varje dag, men jävligt uppskattat och mkt gott också! Dutti kille <3 Imorn bär det av till Ljusdal för att fira nyår där :D:D:D
Nattti :) lite bilder från senaste tiden kommer sen! Söv gött

det "klassiska" tacksamhetsinlägget

HÄÄJJ
Föregående jular på denna blogg har bestått av ett tacksamhetsinlägg. Lika bra att fortsätta i samma anda även denna jul. När jag läser tidigare jular så känner jag mig så töntig. Därför så ska jag vara mycket mer mogen denna jul för nu är jag ju äldre ;)
 
Men i ärlighetens namn så är jag väl inte så mycket mer mogen nu, men lite klokare förhoppningsvis. Jag vet i alla fall att jag mår bättre än vad jag gjort de senaste åren och jag vet att jag är tryggare i mig själv, med vart jag befinner mig i livet och vad jag vill :) Och det är jag tacksam över! Jag är tacksam till personerna som hjälpt mig att ta mig dit genom att stötta mig.
 
Julaftonsmorgonen har varit helt underbar. Ätit julfrukost, öppnat morgonjulklappen och lekt ute i snön med Johanna och katterna. Och Micke har varit förbi med min julklapp och jag är så sjukt nyfiken så måsta lägga den längst in i garderoben. LÄNGTAR TILL IKVÄLL! Nu sitter jag här och väntar på att mormor, farmor och Rolf kommer hit och då börjar allt :D:D:D God jul!
 
lägger upp lite bildääär

 
 
 
 
 

dirty paws and the creatures of snow

HÄÄJ!
Här sitter jag med frid i själen och är lite sådär lycklig som man ska vara när det är en dag kvar till jul. Julkänslan kommer aldrig vara som när man var liten men jag tycker den är väldigt lagom. Saknar just nu mest Micke, som ligger sjuk i Gävle, men kommer hit imorgon :) Jag längtar till imorgon då gästerna kommer, och jag, farmor, mamma och pappa står och fixar all mat och sedan äter alla vid matbordet inne tv-rummet framför Kan du vissa Johanna.
 
Senaste dagarna har jag spenderat i Ljusdal. Ridit, myst med familjen, träffat kompisar, gått på bandy och festat. Istället för krogen gick jag med kusse och Jonas hem till kusse och lyssnade på musik, drack Fireball och snackade hela natten. Det var mer värt än att betala 140 spänn för krogen kände jag.

ser du samma himlar som mig?

Såhär ser vårat vardagsrum ut nu efter lite omfix och nya grejer :) Så mycket vitt som möjligt så blir jag nöjd!
 
Var meningen att jag skulle vara på föreläsning till klockan 16 idag. Men pallade inte stanna kvar. Stannade till 12 iaf. Och sedan så kollade jag på webbföreläsningar och läste hemma. Ikväll så ska jag och Micke till Erik och hans tjej och äta middag och spela tvspel åså. Ska bli myz. Så nu ska jag fixa mig lite :)

jag hoppas att du aldrig glömmer

Idag har mamma varit här i gävle och vi har umgåtts och shoppat i 7 timmar. Min mamma känner mig utan och innan, hon förstår och hjälper mig trots att jag är som jag är. Och trots att vi inte är speciellt lika. Jag behöver aldrig förklara två gånger. Hon låtsas aldrig förstå, hon förstår bara. Mamma berättar för mig att jag sedan jag var mkt liten alltid haft mina extrema sidor som jag kämpar med så ofta. Hon berättar för mig att genom att ha sådan självinsikt som jag har, så tränar man hela tiden strategier för att hantera.
 
Godnatt. Imorgon så är det de sista föreläsningarna för i år :)
 
 

Godmorgon

Ett tag sen jag skrev nu. Gjort massa annat, tyyyyp julshoppat, varit i Ljusdal och ridit, umgåtts med fulla o glada pöjkar, varit i skolan och haft redovisning, umgåtts med vänner, shoppat på IKEArea, gått på bio, festat och varit bakis. TYP DERÅ MED MERA
 
Var så sjukligt bakis igår. Har börjat bli väldigt bakis nu för tiden. Spyr och har mig. Fyfan asså. Men det var igår det. Idag är jag pigg som en lärka. Men jag tänker inte göra nån nytta idag utan bara slöa, det är ju söndag! Kanske träna. Får la se.
Lite bilder här då från senaste tin
 
Nu blir det en film och lite frulle :) Ha en bra tredje advent

skypeeee

HÄÄJ! istället för att befinna mig i hudik så gör vi såhär istället. FUNKAR FINT. slippa åka i snön. så jobbigt att ge sig ut och inte ens veta om man kommer hem. nu sitter vi iaf och sammaställer allt vi kommit fram till när vi skrivit våra rapporter. på fredag är det redovisning
 
 

reeeestless

Jag är rastlös, så rastlös. Varför kan jag inte bara vara nöjd efter en jättebra och givande dag? Jag är nöjd, men ändå rastlös. Sjukt störigt om man säger. Vad tror jag att livet är? Vad vill jag ha ut av livet egentligen? Har så svårt att hitta ro i mig själv. Har iaf haft en heldag på skolan idag. Handlat om barn till föräldrar med utvecklingsstörning, mkt intressant.
 
Trots 7 timmar i skolan så fortsatte jag med skolarbete då jag kom hem. Skrev vidare på rapporten, som snart är färdig. Imorgon var det meningen att mamma skulle komma och vi skulle julhandla. Men hon dissar mig........ Men jag ska iaf umgås med Ida! Så det blir nog en bra dag imorn.
 
Måste boka utlandsresa snart. Pallar inte att vara i denna torra och kalla luft hela vintern. Min hud kliar och blir ännu sämre än vad den redan är. Illa.
Klockan är 22 och jag vill sova redan. Trött. Hoppas ni har en bra kväll

we just do as we please

Andra advent och snart slut på helgen. Helgen som varit lugn och bra. Haft stalljour i Ljusdal, kollat på hockey och myst i Harkskär och i lägenheten. Igår var det kaos i tågtrafiken och jag fick åka taxi hem till Gävle från Ljusdal. Åkte med två trevliga göreborgare och en skön taxichafför så resan hem gick fort. När man kom till Gävle så såg man brynäsfärger överallt och kände peppen i luften. JUBILEUMSMATCHEN. Jag var inte på plats på Gävlebockens arena (svindyra biljetter, går hellre på 4 vanliga matcher som blir samma summa tsm) men fick kolla på tv i Harkskär iaf. Fan vilken sjuk stämning det verkade vara där. Och Brynäs vann med 3-0 inför mer än 15 000 åsådare. Bra avslut på 100års jubileumet.
 
Ikväll blir det Bong Mai take away igen för mig och Micke och en film på det. Vi tänkte gå på bio, men eftersom vi har så olika filmsmak så är det bättre att kolla hemma där det finns ett större utbud än på bio :p Micke vill se Skyfall, men jag vägrar. Och han vill inte se dramafilmen jag vill se :p Har alltid ogillat Bond. Klassiker i know, men lame.
 
Ha en bra dag/kväll! :)

det sluter inte å snöööa..

...Därför tänker jag inte gå ut alls idag. Igår gick jag runt i mina pyjamasbyxor och Guldet ska hem-tröja hela dagen och lämnade inte lägenhetshuset en enda gång. Gick bara ner i källarn för att tvätta. Annars pluggade jag och kollade serier. Idag väntar samma sak. Fast minus tvätta. Det var även hockey igår. Vilken jävla kungmatch! Finalrepris yeeea :D
 
Annars då? Jorå. Mår väldigt bra faktiskt. Jag och Elin bakade två plåtar lussebullar i måndags. Och jag tror aldrig jag har bakat godare lussebullar faktiskt! VI E BÄST. Det viktigaste med lussebullar är att de blir saftiga. RECEPT KLICKA HÄR YAO
Nu blir det fortsätta med plugget. Försöka hitta bra referenser bara, sen sätta ihop allting. Man är ju kung. Hörs HAAJ

a dark world aches for a splash of the sun

En sån där fin helg. En sån där underbar helg. Det har jag haft. Trots att det kommit galet mycket snö och att det varit kaos lite, så gör snön att allt blir lite mysigare. Ikväll har jag gått på stan och kikat i affärer och kollat lite på marknaden och det är så himla mysigt här i stan nu när det är helt vitt och ljusslingor och pynt överrallt!
 
Har iaf spenderat hela helgen här i Gävle. Jag och Micke hade planerat att åka till Ljusdal och gå på bandy och festa med kåmpisar, men vi ändrade oss i sista sekunden och stannade här istället :) Beställde asiatmat take away och tände massa ljus och kolalde serier och film och sen tjocka vi oss med chips, grönsaker och dip också. Dock hade det varit kul att se bandymatchen då Ljusdal vann mot GAIS, men följde den på elitrapport!
 
Jaaaaa men här kommer ett VÄRSTA ASCOOLT collage med bilder från helgen dåååå.YEAAHH
Söta tofflor eller huuur?! :D Matchar fint till vita ben. Det kan jag säga på en gång
 
Nu ska jag duscha och sen dricka lite glögg och äta lussebulle framför Solsidan och sen Vem kan slå F&F. PUSSHAJ
 
Ps. Senaste dagarna har vi märkt en nackdel med att ha privat hyresvärd. Vi måste skotta uppfarten själva... Så idag har jag och Micke skottat massa snö. DUTTIT

trafikbocken

Missade Bockinvigningen idag. Men iställte fick jag se nåt annat roligt då jag väntade på bussen. Ett gäng som hade gjort en egen mindre bock som de gick runt i trafiken med. De skrek "bära bära bära! bock bock bock!" och sen lyfte de bocken nån meter. Trafikstopp och bussen var typ en kvart sen, och det tog det ungefär 20 minuter hem, vilket annars brukar ta ca 5 min. Men kul ändå hihiieheheh

RSS 2.0