hemvändar

Bandy, vänskap, kärlek, alkohol, fylla, Stadt, Jvg, mat, after eight, good news, framtid. Bra helg!





Får räcka med bilder nu! Hoppas alla hade en bra heeelg :)
Tillbaka till vardagen igen nu då :)
:)

.

Om du letar efter nån som går att ändra på
Då ska du inte välja mig

little wonders

Amen tja!

Det är fredag och jag är lycklig! Min dag började med att jag pussade Micke hejdå, sen låg jag kvar i sängen och kollade serier och åt frukost i sängen :D Skönt. Har sovit kasst i flera dagar och sen varit tvungen att kliva upp tidigt så nu tog jag igen mig :) Sen har jag gjort lite nytta, tvätta och läst igenom Mikaelas uppsats för att ge lite feedback och hon gjorde detsamma för mig. Man tackar och bockar! Gillar verkligen den sötungen!

Igår hade vi muntlig redovisning i Gävle och det gick jättebra! Jag är så nöjd med min grupp, så jäääävla nöjd! Dom gör min utbildning rolig och det är väldigt viktigt! Efter redovisningen så missade jag precis 14-tåget, så fick vänta till proppfulla 16-tåget, men det gjorde inget, för Katten, Anton och Jennifer åkte också då :D


Ikväll kommer Ida, Elin och Wonkan hit till mig. Då blire till att äta lite gött och kanske dricka nåt glas. Ta det lite lugnt ikväll, så kör vi hårt imorgon!

Ha en bra kväll!

all innocence and sin

Bra saker med dagen:

- Åkte och träffa studiegrupp!
- Fick tillbaka uppgiften och det var bra resultat!
- Åt på Donken
- Mikaela hämtade upp mig i Hudik och jag fick åka med henne hem! :)
- Fikade på Finess med fina Miki
- Gjorde Kyrksjön med Elin
- Mikaela och Elin kommer hit ikväll. Umgås ännu mer, jihoo<3
- Teckande elavtal*

Dåligt:

- Min dator är på gränsen till avlida tror jag. Tur man har en smartbästphone
- Ångest över att jag måste åka med 6-tåget till Gävle imöra :/
- Tecknade elavtal*


*Blandade känslor för elavtalet därav står det på båda listorna :p

inte längre grådag

solen skiner igen och det tackar vi för! responsen på uppsatsen skulle ha varit ute kl 12, men inte inte inte har det kommit e så är lite irre. när elin slutar så ska jag och hon gå en prommis :) lika bra och fortsätta vara duktig, tar med mig mamma och gymmar lite. har ju gått upp 5 kilo så lika bra å börja gå ner igen. sluta äta chirre å dirre varje kväll och sluta dränka allt jag käkar i sååås :) heheh men sås är göööött


5 kilo bort på det där så är man nöjd å glad! :D

Puuess

grådag

jag är trött idag. bjuder på bilder från helg. ha en bra dag :)



vintrarna

Det har varit fint höstväder idag. Vintern är snart här och jag är ingen vinterfantast. Mest för att den är så lång. Vintern i sig är inget problem om den hade pågått ungefär lika lång tid som sommaren. Men nu är den typ ett halvår, och då blir man blekare och blekare, det är kallt, när det inte är speciellt kallt så är det blaskigt och grått, hyn blir ännu äckligare än vanligt och håret blir torrt och elektriskt. Sen blir man mer nere för det finns mindre att göra. Förra vintern var bland dom bästa vintrarna för jag var omringad av vänner och kärlek hela tiden. Umgicks verkligen jämt med gänget, oskiljaktiga var vi <3 Nu bor två av dom i storstan och jag och Elin bor kvar här i lilla Ljusdal. Men vi ska till Gävle snart båda två! Jag hoppas iaf att den här vintern blir lika bra som förra, om inte bättre! :)

.. Nu kan jag inte skriva längre för Micke sitter inne i köket och babblar med mig och vill ha uppmärksamhet! Han är söt! Nu ska han få uppmärksamhet, hare hej! :)

i will always be your soldier

solen skiner och därför tar jag en promenad till ämbarbo för att umgås med min fina syster och resten av familjen såklart :) vi ska mysa, kolla antm, spela sims3 och massa annat som hon och jag gör bäst. sen ska hon på party på stadt ikväll. för högstadieungdomar. jag är lite orolig, men det behöver jag inte vara :p hon är duktigare än vad jag var på den tiden!

mitt hjärta bultar snabbare varje gång jag tänker på hur mycket hon betyder för mig. kan inte tänka mig livet utan syster.. är otroligt tacksam för våran lilla sladdis <3

<3

patient is not my style

Ok... Jag skrev tidigare att "va skönt nu när jag skickat in uppgiften så jag kan ta det lugnt och bara chilla"... Mmm, istället blev det som det alltid brukar bli när jag ska chilla, dvs jag håller på och dö av uttråk och vill göra något. Martin och The office underhöll mig på tisdagskvällen och sen igår så var jag och Micke ut i farten mestadels av dagen. Bland annat så "hjälpte" jag Micke och lillebrorkatt att fylla på flis till deras farfar å sånt :) Bara jag får komma ifrån lägenheten och slipper sitta så blir jag nöjd. Jag är aldrig lugn jage.



Idag har jag varit i Hudik, skulle träffa våran kontaktlärare för samtal, men han var sjuk. Så helt i onödan blev det typ. Men vi hade saknat varandra i gruppen så var bra att catch up. Jag passade på att förbereda för pratikerseminariet som är nästa vecka också så nu är det klart. Är välldans lugnt nu kan jag lova. Skulle kunna åka utomlands jag nu. Fan va jag vill. Var över ett år sen nu. Illa. Får ångest över vintern som komma skall. Blä

hihi hare haj

Infall

Man dansar däruppe – klarvaket
är huset fast klockan är tolv.

Då slår det mig plötsligt att taket,
mitt tak, är en annans golv.


- Nils Färlin


Jag tycker det är fascinerande att tänka att allt som händer i ens liv, alla sorger och lyckostuder, som betyder så mycket för en själv, knappt existerar för andra. Allt som händer under mitt tak, det som gör mitt liv till mitt liv, är för någon annan bara deras golv.

kärlek till mig själv

Just skickat in min individuella uppgift. Skönt som fan ska ni veta! :) Nu blir det någorlunda lugnt i några dagar! Vilket känns underbart skönt! :)

Jag har iaf haft en bra helg. Fredag så var jag och Micke hos mamma och pappa och åt mat och kollade Idol mm. Lördag blev det fest! Både Ann, Malin och Elin kom till Ljusdal ju! Då blir man gladis! Sen söndag så degade jag, Micke och Robin i soffan hela dagen. Förutom då vi stod och väntade på pizza i typ 40 minuter.


Pipo lade sig och skedade våran porslinskatt... Oroande. His balls got to go soon.



Nu ska jag diska upp allt skit efter helgen och sen kolla serier :D

vem bryr sig

Elin ringde mig å då kan man inte vara opepp! Underbara du! SKÅL FÖRFAN! <3



mmhmmm

ja men va pepp man är för ikväll. fast tvärtom.
fast elin kommer och det räddar min dag <3


vakna

Det där med att vakna på rätt sida. Det finns olika sätt att vakna.
Känslan av att vakna och komma på att du inte ligger bredvid är mindre rolig.
Det bästa är nog att bli väckt av att du viskar de där tre orden i mitt öra.
Det är nog det bästa sättet att börja en dag <3


Bra dag i Hudik idag iaf :) Lite förvirrande dock. Men men, nu blire plugg några timmar.
Sen ridning ikväll, och min käre Wonk ska följa mig :D




helvetesnatt..

..men värre för vissa andra skulle man kunna anta.

godmorgon/goddag. klockan är över 11 och jag borde komma igång med plugget och det ska jag också. kände bara för att sätta mig lite vid facebook och kolla lite bloggar först. och sätta igång lite nedladdningar. jag ligger efter i internetlivet hehe och jag är efter i mina serier nu så ni fattar inte. lätt över 10 avsnitt att kolla på, och det fortsätter komma nytt nytt nytt. så fort jag är klar med uppsatsen så ska jag ha en seriedag så jag kollar på ALLT! längazz dit jag.

äh nu kör ja igång :) ha en bra dag! ska jag ha!



mercy me

hörde att det snöa imorse? serri?
vill ha kvar hösten lite längre jag.



i'm a machine

Konstant plugg idag också. Micke åkte innan 9 nån gång tror jag. Sedan dess har jag pluggat non stop. Det enda jag gjort annat än att plugga är att gått ner på bokhandeln å köpt en överstrykningspenna(till pluggandet såklart:p) Nu tar jag iaf ledigt för idag.

Ikväll ska jag rida också, eftersom jag missade förra torsdagen:) Men innan ska jag lyssna klart på Camilla Läckbergs nya bok Änglamakerskan. Jag lyssnar bara på böcker nuförtiden, med tanke på hur mkt man läser i plugget lyssnar jag hellre annars. Btw Camilla Läckberg kan det där med att utarbeta en riktigt imponerande historia.


böcker, myskläder och mat

Nu ni! Det är plugg som gäller för mig denna vecka. Och inte lite heller.
Ska bli klar med den statans individuella uppgiften.
Ska nog gå bra, jag brukar vara kung på sånt där jag.
Men trots att man är bra på något så tar det tid ska ni veta.


Har pluggat 7 timmar idag och inte tagit någon riktig paus. Det är bra det av mig.
Och det är ansträngade för huvudet. Nu ska jag äta en pizza och kolla serier tills sent ikväll.

Stöschhölm

Home again.

Jag Miki och Annsing kom på att jag bara befann i mig i Stockholm i lite över 24 timmar, typ 25. Det är inte länge det:p Men lika bra var väl det då jag hittade ett asbilligt tåg hem och plus att mitt 24 timmars SL kort gick ut. Bakis tjej som satte sig på tåget hem iaf. Men gick iaf bättre än då jag och Miki åkte pendeln, då båda satt i tystnad och funderade på att slänga oss ut några stationer innan centralen och spy lite granna. Haha.

Hann iaf med mycket på 24 timmar. Fick se hur Miki bor ute i Rosersberg och hur Annsing bor på Medborgarplatsen. Både ställena har sin charm! Vi festade iaf hos Ann på medborgarplatsen och hela 15 pers gick in i hennes lilla 1:a. Helt sickt! Fick äntligen träffa Malin, Ann ANDRA bästis, jag är såklart den första ;) haha. Nä men Malin var så underbar som Ann sagt :) Sen att Elin, Ida och Frida också kom så var kvällen komplett :D Vi gick ut på ett ställe som heter Debaser. Helt ok ställe. Sen tog jag och Miki bussen hem till Rosersberg och söv nån timme innan det var morgon igen! :)



Två bilder får duga, för jag knäppte typ inga bilder :O Man glömmer sånt ibland!

Tack alla som bidrog till bra vistelse :)

Blev kär

Det finns en liten Teddybjörnhund som bor i en lägenhet i köpingen hos våra kompisar Stefan och Olivia. Han är jättesöt och jag har blivit lite kär i honom.




Asbra kväll ikväll med fotboll, Idol och bäst sällskap! Nu taggar jag till Stockholm! Natti :)

för världen är du bara någon, men för någon är du hela världen

hemkommen från hudik i bra tid. då hinner man litegranna innan dagen är slut.
packa till sthlm, träna, kolla serier och kanske spela sims3 !!!!

ikväll blir det fotboll och mys. micke tycker synd om sig själv när jag ska till stockholm
och han ska vara hemma ensam <3 staaaackarn dååå




Seminarium

Idag har jag varit i Gävle på högskolan på bokseminarium, som det kallas. Vi skulle diskutera en bok som heter Samhällsproblem. Började klockan 10 och slutade 16.30. Så det blev en sen dag. Direkt när jag gick av tåget väl hemma i Ljusdal igen så hämtade Micke upp mig och körde mig till ridningen. Direkt upp på hästryggen och trots att jag var stressad så gick det jättebra verkligen! Underbara sura fina Lizzi :)

Imöra blire Hudik igen. Sen Stockholm i helgen till alla mina vänner som bosatts sig där! <3

Nattipuss

lowlifers

Gillar min lägenhet. Ogillar det här tattarhuset. Ser ut som stryk här utanför. Nyss såg jag en pensionär gå runt och plocka upp massa jävla ölbrukar och annat skräp här utanför på gräsmattan. Att folk inte kan ha någon slags common sense själv och plocka upp efter sig. Lowlifers. Och häromdagen så var det nån som hade vält alla soptunnor. Hundar ylar överrallt. Less tjej. Vill verkligen flytta till ett hus långt ute i skogen och va i fred. Ja, jag är en gnatkärring and proud of it.

Ja ok, jag är lite extra irre idag. Och det får man vara.

Idag har jag iaf varit i Hudik och förberett med studiegruppen inför seminariet i Gävle imöra. Micke har varit duktig och damsugit och fixat i lägenheten så nu ska jag fortsätta vara duktig. Tvätta, torka golv, laga mat mm.


Staring at the sun

Åker till Grovan och försöker mig på att plugga där. För mycket som distraherar här hemma. Vill till och med hellre städa än att plugga och då är det lika bra att komma bort härifrån!

Ikväll blir det Idatajm <3


Rolätt

Det är ganska kul då mamma hittar tre gamla kamerarullar som har glömts bort. Framkallar dom och ser att dom är från ca 2003. Var ett tag sen det :)





Jag och Mala, gör det vi alltid gjorde på den tiden. Målade sagor å höll på å pyssla.

Det går bra, fast tvärtom

.... Med plugget. Jag läser en sida. Jag kollar facebook. Jag läser några rader. Jag lägger ett ord på Wordfeud. Jag äter lite. Läser en sida. Märker att inget av det jag läst fastnat. Blir irre. Kollar facebook. Kokar te. Skriver sms. Lägger några Wordfeud-ord till. Det plingar ständigt i telefon.  Jag kollar facebook. Jag pratar med mamma. Ja nå sånt ungefär. Det går bra sörreni.

Min tid vid fejsbooken idag är fan ett rekord. Men inte kan jag rå för att det är roligare att prata med människor än att stirra in i en bokjävel. Ida har förgyllt min dag. Fyfan vad jag älskar den människan. Jag känner på allvar ingen roligare människa och en som kan göra en så glad som hon. Tack för att du finns, och hur glad är inte jag att vi ska ses imöra?! GLADAST<3



Nu blir det Dexter med Mikael! Snacka om att vi har längtat :D ha en bra kväll nu tych ja!

Kult

Jaaa ni mina vänner. Det här med uppdatera går som det går.

Men men. Har iaf haft en väldigt rolig helg måste jag säga. Lagfest i Tallåsen på fredagen. Ensam tjej till Sanne, Miki, Elin och Jonna kom förbi. Jag fick vara lagledare och vi körde 5-kamp, badade tunna och bastade. SJukt roligt vare. Sen var det bara å börja om morgonen efter för att åka till Gävle på hockey. Brynäs - AIK. Jäklans roligt var det och festen fortsätte sen hos mig. Tackar alla för roliga dagar :)






RSS 2.0