hostig och jävlig

Hej!
Här sitter jag värsta påklädd inomhus. Ingen värme i huset nämligen... Passar perfekt då det bara är nån ynka grad ute. Så då äre bara å bre på sä, som Agneta säger. Nyss när jag kollade var det 17 grader här inne. Myyz. Solen skiner ute i alla fall. Vilken snabb övergång det blev, från 20 grader till detta. Har verkligen uppskattat den sista sommaren man fick. Nu går vi in i höstmörkret. Roligast med det är att hösten är den årstiden då man kan klä sig snyggast. Är ju inte så bra att lägga energi på sånt jage, MEN jag kan ju försöka. heh
 
Tycker synd om mig själv gör jag också. Har hosta. En rivig hosta som gör ont och är jättedryg. Hostar fan hela tiden :'(
Hoppas hostan går över till helgen. Då blir det Stockholm och fördelsedagsfest hos Annsing :)
Idag blir det bara plugga, kolla serier och hålla mig inne. Hoppas ni får en fin dag.
 

kontrakt tillfallit annan sökande

Dålig onsdag hittills. Inleds med att jag ser att lägenheten jag och Micke var och tittat på och tackat ja till, tillfallit annan sökande. Känner lite hopplöshet, det var ett mirakel att vi ens fick ett erbjudande och kommer troligen dröja innan man får ett igen. Är ju bara slumpen som avgör nu för tiden på Gavlegårdarna, om man inte har chans på Torget då dvs.. Vilket vi inte har, om man inte vill bo ute i Hamrånge..... ÅÅH vill verkligen flytta. Sen känns det alldeles för ovisst att köpa en lägenhet också, vet ju inte alls hur det kommer bli när jag gått ut utbildningen. Kanske får jobb någon annanstans. Plus att varken jag eller Micke är speciellt intresserad av att köpa lägenhet. Bara å fortsätta söka söka söka söka söka.... Tålamod Sandra, tålamod.
 
Jaja, shake it off nu. Nu ska jag försöka göra denna dag bättre! Just kokat kaffe och tänker sätta mig och fortsätta med rehabiliteringsföreläsningen på Malmökursen. Väldigt intressant föreläsning! Om någon har tråkigt någon dag så kolla på denna BBC dokumentären (var med i föreläsnsingen): A history of the mad house. Väldigt intressant. Sen ska jag ta en bit av pajen jag bakade igår också; Key lime pie! Om nom. Sen tagga Gävlerinken igen, Brynäs-Växjö ikväll med Mickis och Jennie. Blir en tuff match skulle jag tro!
 

Ha en fin dag!

dagen efter dagen

Dagen efter valdagen. Dagen då man borde vara rätt nöjd och glad eftersom vi nu kommer få en ny rödgrön regering. Men det var lite för många besvikelser över gårdagens resultat. First the obvious: att SD fick 13%, hade hoppats på att "bara" runt 9-10% av fölket var befriade från sunt förnuft men det var tydligen fler ändå. Sen var det tråkigt att F! inte kom in i riksdagen. MEN partistöd och att de kommit in i storstäderna, det är en mkt bra början! Det behövs ett feministiskt parti riksdagen! Sen är det tråkigt med miljöpartiets låga siffror. Jag trodde på mer, runt 9 kanske. Nu återstår det att se hur Löfven kommer att bilda sin regering. Slutligen så kändes det ju lite sorgligt när Reinfeldt hade sitt avgångstal. Han är ju rätt charmig ;)
 
Nu är jag faktiskt lite glad över att valdagen är passerad och det ska faktiskt bli skönt när/om det lugnar ner sig med politiska åsikter på facebookenocken. Har egentligen inte något emot det, och har själv "likeat" och på så sätt bidragit. Men det tar energi att hela tiden känna in och värdera det som skrivs. Även om det lugnar ner sig så kommer dock mycket av det man sett och det som skrivits inte försvinna ur mig. Jag önskar jag vore större som person och kunde acceptera när personer försvarar vissa åsikter med tex "folk måste väl få rösta på vad dom vill!?!?". Ja absolut, men det är något som förändrar min syn på dig då jag ser att du gillar SD och att du gillar Jimmie Åkesson. För det enda det säger mig är att du i grunden har andra värderingar än mig och jag är inte intresserad av att ha dig i min närhet. Sen har jag svårt för när man hånar F!. HÅNA är så äckligt, kom med något vettigt istället. HEHE.
 
Känner att man riskerar alltid att låta som en översittare när man ska berätta vad man tycker hit och dit, meeeen idag struntar jag i det :) För gud va roligt att efter nästa val läsa igenom det jag skrivit idag. Undra hur allt ser ut då!? :)
 
Hoppas ni haft en fin måndag! Nu ska jag laga lite middag. Pössn
 

maybe that's what happens when a tornado meets a volcano

Lördagkväll och här sitter man ensam i sin lägenhet. Inte varje lördag det sker kan jag säga. Kan fan inte ens komma ihåg senaste lördagen jag spenderade så. Det blir alldeles för mycket festande, så det känns väldigt skönt att vara hemma i lugnan ro. Känner verkligen att jag behöver det.
Vilken blandad dag det varit. Känner mig rätt tom just nu. Glad men tom. Som att något förändrats idag. Jag såg något jag inte sett förut.
Dagen avslutades i alla fall helt fantastiskt. Hemmapremiär på Gavlerinken arena med Mickis, Johan, Sven-Åke och Lotten. Brynäs körde över Leksand och det blev 4-1. SÅ VIKTIGT! Lite småroligt att Lotten och Johan är Leksingar, skadeglädje är ju den enda sanna glädjen. Och satan vilken stämning i klacken (hela gänget hade ju sittplats förutom jag som stod i klacken) high fiveade och hoppade runt i ren glädje med massa random folk. Det är stämning det!
 
Nu ska jag mysa ner mig framför en film ! Hoppas ni har haft en fin lördag :)
 

losing youth along the way

God måndag. Eller nej det är ju tisdag! KOLL. Kom hem till Gävle igårkväll. Varit i Ljusdal i helgen. Igår var vi till veterinären med Milton. Han hade ögoninflammation och öroninflammation lillgubben. Men det ska väl bli bra nu när han fått medicin <3
 
Haft en fin helg. Hade en jättretrevlig kväll hos Mikaela på lördagen. Hon hade lagat god middag och vi fick även jellyshots och hotshots. Lyx! Det blev massa snack och lite kortspel med härliga brudar och sedan gick vi ut på stadt och dansade! Tack för en jättebra kväll! :* Imorgon flyttar hon till Luleå den jäkeln och det kommer säkert bli jättebra för dom där uppe :D Önskar er all lycka <3
 
Har även hunnit med att ha stalljour och umgåtts massa med familjen denna helg! Myys. Nu är det bara att ladda inför en ny vecka. Hockeyn börjar denna vecka!! YEEEEY! På lördag blir det Brynäs-Leksand i Gavlerinken arena and I will be there! :D
 
Bilder från helgen :)
Ha en bra tisdag! Nu ska jag fortsätta plugga.

bli kvar här med mig

Sommaren är inte slut än e! Fasen va skönt väder det varit de senaste två dagarna. Idag är det verkligen jättevarmt ute och blå himmel. Jag har suttit ute på balkongen och solat och för första gången denna sommar så har jag blivit lite rödbränd. Så jag låtsas att det fortfarande är sommar jag :) för mycket till sommar känns det inte som att det varit för mig. Man har varit så inne i jobb och inte fått mycket ledigt så njuter verkligen av denna värme nu. Undra om man ska köpa lite Rosé. Micke föreslog just att vi skulle käka natchos. Natchos och rosé låter jävligt fint det.
 
Skolan är igång igen och det är nu sista terminen, avancerade kurser. Läser just nu Utvärdering och evidensbaserat socialt arbete samt Socialt arbete med inriktning funktionshinder och rehabilitering (mot Malmö högskola). Båda kurserna känns hittills mycket bra och det känns roligt att vara igång igen.
 
I helgen blir det Ljusdal. Lite vemodigt sådär eftersom jag ska på "hejdåmiddag" för Miki, som ska flytta till Luleå! Känns så konstigt!! Men är glad för hennes och Niklas skull. Bara två år också, sen får de komma tillbaka, eller i alla fall komma närmare xD Ska bli skönt att träffa familjen också! Saknar Milton mycket mer än jag vill erkänna! Blivit lite förälskad i hunn.
 
Hoppas ni har en bra dag. Puss
 

Popaganda

Hej! Oj vad jag är dålig på att uppdatera. Känns väldigt orginellt att inleda ett inlägg med att skriva att man är dålig på att uppdatera.MEN i alla fall så har ju jag och Elin varit på Popaganda i helgen! Lyxade ju till det och bodde på Clarion som ligger ca 100 meter från festivalområdet. SÅ SKÖNT! Förra året pendlade vi till Uppsala och sov där, vilket också var myz, men detta var ju så skönt alltså! Diggade hotellrummet, förutom att dörren till toan var see through så jag och Elin såg varandra när man satt på toa. Känns som vi kom varandra extra nära efter det. HEHEH. Nä men skämt å sido; hade en bra jävla helg! Vi hann se fler artister i år jämfört med förra året. Bäst i år var Lily Allen, London Grammar och Icona Pop. Det är dock jävligt svårt för något band att toppa The XX och Håkan som spelade förra Popaganda känner jag. På fredagen blev det efterfest på Debaser Medis och på lördagen Trädgården! Riktigt najs helg! PUSS O TACK

RSS 2.0