göteborg och gott nytt år

Just hemkommen från ännu en tung Brynäsmatch! Fuck va dåligt. MEN var ändå en väldigt bra kväll eftersom jag hade världens bästa sällskap. Jennie pennie <3 Nu ska jag ika en serie och sen sova.
 
Inatt bär det av mot Göteborg. Kommer som förra året att fira nyår i där med karln, vilket jag uppskattar till fullo. Har nämligen aldrig varit så mycket för att fira nyår, då det övervägande gånger varit ovärda firanden xD Ska dock sägas att vissa nyårsfester over the years har varit huuur roliga som helst. Men åker hellre iväg och gör något, så det känns bra att få fira på hotell i Göteborg igen och med nyårssupe och dessutom med samma sällskap som förra året :) Dvs Micke, Erik och Robin. Men i år blir det tillskott för allas flickvänner ska med :D Skoooj! Hoppas ni får ett roligt nyårsfirande och ett GOTT NYTT ÅR
 

mellandagar

Godmorgon
Man glömmer lätt vilken dag det är nu i mellandagarna. Men det är ju måndag ja, just just. Har känts som helg i evigheter nu. De senaste dagarna har varit väldigt härliga dock med vissa undantag. Jag har blivit rejält förkyld och trodde först inte att jag skulle kunna ta mig iväg till juldagsfirandet, men jag tog mig iväg och fick träffa brudarna i några timmar. Men någon utgång blev det inte. Förkylningen har nu lagt sig en aning men stör mig mycket, snorigt och jävligt och det börjar kännas i bihålorna. Hoppas det ordnar upp sig till nyår. På annandagen åkte vi hem till Gävle igen och sedan har vi haft det så mysigt här hemma. Junior VM är i full gång vilket som vanligt är mkt roligt! SHL-hockeyn gör dock ont i brynäshjärtat!! Jag och Jennie tänkte åka på hemmamatchen imorgon så får man hoppas att de kan ta 3 poäng hemma.
 
Jaa men juletiderna har i alla fall varit härliga och julmaten gudomlig!! Men jag och Micke såg till att så fort vi kom hem till Gävle köpa pizza och kebab. Behövdes för att bryta av haha. För att berätta lite om julen: vi firade jul på tidagen i Harkskär, åkte på kvällen bil mot Ljusdal och sedan firade julafton hemma i Ämbarbo med familjen och den vanliga släkten. På julaftonsförmiddagen tog jag och Milton en långpromenad med Wonkan genom Ämbarbo och ämbarboskogarna och sen när jag kom hem började vi i familjen att fixa maten. Sen blev det julbord och därefter julklappsöppning och ris à la malta. När Micke firat klar med familjen i Snäre kom han till oss och sen sov hos oss. Fått jättebra julklappar som jag tackar för <3 Av Micke fick jag min drömklocka. ÖVERLYCKLIG hihihi.<3
 
Lite bilder här då
 
Nu ska jag fortsättta plugga. Om man tänker tidsmässigt hur mycket jag har kvar av utbildningen och hur mycket jag har kvar att göra, så går det inte riktigt ihop.. Suck. Kämpa på hej å hå. Ha en fin måndag

dan före dan före jul

Här sitter jag och myser i min ensamhet. Glögg och fyra tända adventsljus. Micke tog ett gnet igår och kommer hem inatt. Vilket var mkt värt pengarna tych ja. Idag har varit en skön dag, med mindre plugg än vad jag nu vant mig vid, vilket har känts som en lättnad. Skickade nämligen in rapporten i helgen, så det känns mycket bra. Imorgon blir det fira jul i Harkskär och sedan beger vi oss till Ljusdal. Julstämningen börjar infinna sig och jag ser fram emot julen och allt vad det innebär. På juldagen blir det reunion med massa brudar hemma hos Hanna. Ser verkligen fram emot det :)
 
I mellandagarna får jag sätta igång med plugget stenhårt igen för att kunna slappna av lite på nyår, förhoppningsvis. Det är trots mycket press från plugget en härlig tid nu och jag mår väldigt bra. Trots att framtiden som snart nyutexaminerad känns lite oviss så känns allt så tryggt och bra. Känner mig så glad över att allt ändå går så bra just nu med skolan och att jag har min fina pojkvän och jag känner mig så himla kär <3 Ja jag känner mig helt enkelt lycklig. Vilket man är tacksam över i dessa juletider.
 
Nu ska jag gå och lägga mig och kika ett nytt avsnitt på en serie jag började kolla på nyss. Outlander. Verkar som en mycket lovande serie :) Godnatt!
 
 

if you talk enough sence then you'll lose your mind

HEJ!

Jahaja en ny vecka och massa plugg i vanlig ordning. Jag har haft en bra helg.  Spenderat den i Ljusdal. Det har varit nytta blandat med nöje. Pluggat en hel del men har också hunnit gått Kaven med Johanna och Milton. Sen träffade jag Mikaela på lördagskvällen. Massa djupa diskussioner (lite för djupa ibland som det lätt blir när vi är igång xD), vin och en utgång på Järnvägs blev det. Söndagen var jag pigg som en lärka och det blev en visit hos Tobbe och sen på kvällen var jag och Johanna på julshowen på stallet.

Milton fick föresten träffa en annan Milton i måndags. Annika har tydligen också en liten Milton. En liten valpis som bara är 4 månader. De var riktigt glada när de fick springa runt och leka :)
 
Ja, det har redan varit måndag och tisdag och då har jag endast suttit i lägenheten och jobbat med uppsats. Det blir riktigt bra, men man är inte van att skriva så kortfattat nu. Det är jobbigare att vänja sig från en c-uppsats till en b-uppsats än tvärtom. Nu har jag just kommit hem från Valbo och Hemlingby. Handlat lite julklappar med Micke och Erik. Julstämningen har inte riktigt hunnit infinna sig ännu men den 21a då jävlar! Det är nämligen då jag ska skicka in detta. Men då ska jag påbörja ett nytt. Men det får fan vänta till efter julafton.
 

distractions

Vill hem till dessa små sötisar. Även om de alltid ska ha uppmärksamhet när jag pluggar. Djur är det bästa som finns, men dom är väldigt distraherande när man försöker plugga, eftersom de alltid ska mysa just när man plockar upp en bok. Eller som Pipen, när man lägger fram ett papper så ska han ligga på pappret.
 
 

so unclear

Hej! Det är inte okej att klockan snart är 20 och jag känner att jag knappt kan skriva ett blogginlägg, för då känner jag att jag slösar tid. Alltid denna känsla att leva med dåligt samvete att man inte pluggar mer än vad man gör. Då har jag ändå pluggat hela dagen... Tog en Turf-paus vid 16 tiden då jag gav mig ut och tog närmare tio zoner. Sen har jag pluggat sedan dess. FAN kom just på att jag håller ju på att tvättar !?!??!!!! Glömde helt bort det.. Är i en sån sjuk pluggbubbla. Aldrig pluggat så intensivt under alla dessa år som student, som jag gjort de senaste 3-4 veckorna. Samtidigt som jag känner pressen att jag bör söka jobb också. Men alltså plugget får fan vara prio ett nu och om jag skulle få nån arbetslös månad så känns det just nu som att det skulle vara MYCKET behövligt. Så trött i huvudet och skälen just nu haha. Nu nu ska jag ta en ledig kväll och försöka slappna av lite. Sista veckan av Big brother också. Vilket är spännande :)
 
Helgen var i alla fall väldigt bra och riktigt rolig! Var på Stenström med Elin. Llojd var förband också vilket var en pleasant surprice :D Sen träffade vi Jennie, Stina och Alex ute på. Jag var rejält bakis på söndagen men tror det var någon annan som hade det lite värre ;);)
 
Nä nu måste jag fan slänga in en ny maskin. Hadee

RSS 2.0