tarajalejo

God dag!
Idag är det söndag och imorgon börjar min sista vecka innan semester. Kommer bli en hektisk vecka minst sagt. Alla hembesök som ska in innan semester samt skriva klart alla utredningar. Man måste ju också sammanställa och informera till den som ska täcka upp för mig under semestern. Telefoner ska kopplas om osv osv. Men det kommer inte vara lika jobbigt eftersom man vet vad som väntar. Semester för första gången i mitt liv hehe. Inte illa.
Har ännu mer att se fram emot nu också, jag och Micke bokade nämligen resa igår. Tror man blev ännu mer sugen att boka på grund av det helt sjuka regnväder som inte ville ge sig igår. Jag hade ju tänkt mest på Grekland men sen hittade vi ett sånt himla bra hotell på Fuerteventura på ett litet ställe som heter Tarajalejo. Sen att det är ett vuxenhotell var ju najs haha och hotellet har väldigt bra omdömen! Så nu längtar jag till 9e juni. Det är havldag på jobbet på fredag och sen funderar jag på om man ska åka en sväng till Ljusdal och sen vidare till Stockholm och gå på Brandon Flowers. Sen hem till Gävle och packa det sista och sen åker vii yeeeyy.
 
Idag ska vi ut och äta med svärmor. Känner att jag borde vara hos mamma Maud idag men hon har blivit firad genom att jag skickat en liten överaskning till henne på mejlen men vi ses nästa helg <3. Grattis min fina mamma på morsdag! Älskar dig mest! Världens bästa mamma <3<3<3
Trevlig söndag och ta hand om era kära mödrar

syrener

Tjeena!
Joråsatte, det var nyss måndag och imorgon är det fredag igen. Det har varit en bra vecka hittills men idag var en rätt flamsig dag. Klassikern: problematiken i samarbetet mellan kommun och landsting. Men känns i alla fall skönt med helg. Helgen är oplanerad, middag på söndag med svärmor är det som är spikat!
 
Och snart går jag på semester! SJUKT! Aldrig haft betald semester juu! :D Funderar på en utlandsresa i början på perioden men får se hur vädret blir i Sverige :) Men det första som händer på semestern är Stockholm och Brandon Flowers med Wonkan m.fl! Yeeey :D
 
Nu ska jag fortsätta kolla Robinson och sen sova i tid! Puss på er!
PS. Appropå Flowers, syrenerna har börjat blomma i Gävle. Det är det bästa med att cykla till tåget på morgonen att swisha förbi syrenerna!!
 
 

där ute ligger livet och väntar

Tiden går bara sååå fort. Det är slut på maj snart liksom?! Maj har seriöst bara rusat förbi och jag vet knappt vad jag gjort under maj månad. Bra att man fotar med telefonen för att kunna kolla tillbaka. Man blir vemodig när man när man tänker på tiden och hur den bara går, försvinner. Klassiker att säga så MEN ÄNDÅ! Det är ju ingen ny känsla men den är starkare än den förr varit. Såklart den är. Halvvägs till 50 nu och sen vips så är man 50 också.
 
Bästa i maj var nog ändå att gå på Järnvägsmuseets 100års jubileum och även att få veta en spännande och rolig nyhet samt att träffa Jennie igen som är hemkommen från Jamaica. Det var också fint att komma hem till Ljusdal och fira mamma som fyllde 10e maj. Mormor fyller samma dag som mamma. Det känns så otroligt overkligt att mormor inte finns längre. Blir så ledsen när jag tänker på det. Saknar dig mormor
 
Här är i alla fall lite bilder från maj. Snart går vi in i juni! Skaplig kontrast föresten att förra året denna tid var det ca 30 grader i Gävle(!!)
 

RSS 2.0