The Creep

Nyaste från The lonely island :D HÄR

Går ju fan inte å bädda in i blogg.se har försökt i 2 dagar nu! ILLA, PISSIGT!





Jag ger min själ till händerna som ger och inte rycker

Incoming long message!

Well hallo there!

Har just landat i lägenheten igen nu efter att varit på Stenhamre och ätit god lunch med bejbi J :) Fiskpanetter, potatis och filsås is the shit! Saknar verkligen skolmate och försökte få ungarna att uppskatta men men :p Hade iaf ett mycket givande samtal med en av stödlärarna på skolan om mobbning och sådant. Min underbara syster fick fina berömmande ord om hur duktig hon var att hjälpa emot mobbning. Stolt, så stolt! Du är så stark gumman! <3

Det är så sjukt hur elaka barn kan vara, man blir ledsen när man hör hur de behandlar varandra. Känns så svårt att nå fram till dom också, för de förstår nog inte egentligen vad det kan resultera i, hur mycket en liten handling kan sätta så djupa spår.


---------------------------------------------------------------------------------------------------

Jag är iaf jättelycklig idag! Hade fått ett mail imorse från läraren för sista momentet på litteraturkursen! Och jag hade klarat tentan och inlämningsuppgiften :D:D:D:D Det betyder alltså att jag har klarat kursen, så ingen omtenta! :D:D:D Sådan jävla lättnad! Då får jag troligtvis pengarna från csn snart också!

Måste bara få klaga lite på csn och universiteten här och nu. Fattar inte hur de tänker då de lägger en tenta på fredag några dagar innan utbetalning/löning och sedan börjar de nya kurserna på måndagen, det innebär alltså att det tar några veckor innan man får resultatet från tentor och uppgifter, och därmed innan poängen rapporteras in, och förrän dessa poäng är inropporterade så får man inga pengar!!! Detta är helt stört, det borde vara några veckor där emellan. Aja, jag fattar inte hur de tänker.

Snart kommer Johanna hit och då blir det One tree hill och sedan ska jag följa henne på ridningen! Sen kommer Elin en snabbis! Micke kommer sen å :D ! Och Ann senare ikväll efter hon slutat. Saknat skitungen! men det fattas någon i mitt liv och det är Mikaela! Saknar henne nå sjukt!


-----------------------------------------------------------------------------------------------

Något som också borde tilläggas är att om ni ser mig dessa dagar och undrar varför det ser ut som jag har munsår eller nåt så har jag inte det! Har varit i slagsmål bara! Fast tvärtom! Liten olycka på dansgovlet bara! Ojojoj, crazy night! Bilder från kvällen kommer sen!

Hoppas ni orkade läsa!
Puss och ha det bra!


ursäkta min frånvaro

trött som fan idag och lite messed up i fejset.
jobbade igår, därav min frånvaro från bloggeri.

skriver mer sen, orkar inte nu. trött hest

lyckan i grunden


YEAH! Biggest loser, mat och en Breezer!
Sen drar jag till min babe! Nu kör vi vettja!



Min Elin<3

schudik

Godmorgon kära läsare!

Nu sitter jag här och tar mig tiden till att skriva ett litet inlägg, för annars blir det nog ganska fullt upp idag! Jag och Micke ska åka till Hudik för att kolla lite och så. Och Micke ska förhoppningsvis köpa en mobil. Sen ikväll blir det fest med Elin<3! MINTTU!!!!!!!! Join av lite bra människor också!


Nu drar vi till glada hudik! hörs haaaj!


Du behöver inte säga nåt

Hej hopp!

Denna lugna dag har hittills bestått av:

- Vaknade sent. Såg nåt äckel kissa utanför fönstret när jag och Micke stod och gjorde frukost, knackade på fönstret och gömde oss! Haha! Hoppas han lärde sig en läxa. Äckel!

- Gått på affärer och sedan på systemet med Elin, Micke och Robin. Köpte Minttu till imöra :)

----------------------------------------------------------------

Nu ska jag duscha, sen blir det middag hos mom and dad :) Sen myskväll! Måste se Never let me go ikväll. Hoppas Micke går med på det. Fast det kommer han, för han är en toffel. hehehehee

livet

det svider ibland. lite granna.

nu vill jag rida. om 1 ½ timme får jag


undra sa flundra

känner jag mig själv? gör jag verkligen det? ...

kan inte ann och miki komma hem snart..?

Goodie

Men godmorgon! What's up? :D

Har legat och dragit mig i sängen fram tills nu. Nu kokar tekokaren och mackorna hoppar snart upp! Tänkte mysa mig ner i soffan och kolla på ett avsnitt Greek. Sen blir det att plugga lite kriminologi! Ikväll så ska jag rida :D Looking forward to it :)

Btw, igår såg jag och Micke I rymden finns inga känslor. Jag har alltid undrat varför det varit så mycket prat om den och hade inga höga förväntningar, trodde det skulle vara en klyschig film, men ville ändå se den! Iaf blev jag så positivt överraskad alltså! Sjukt bra! Lätt 4/5 Hastar, nästan 5 asså!


Peace y'all! Take care!



ja herregud

Alltså jag undrar vad det bor för personer i detta lägenhetshus alltså! Någon som har en ångestattack eller något liknande låter det som. Eller är pissed off eller glad eller ja något fel verkar det vara iaf. Haha någon som har skrikit nu i typ 10 minuter. Ja herregud... Sickt.



?

tandläääkarn

Hej å så :)

Är hos min käre familj på Blåbärsstigen, i Hinkarbo! Har just käkat god typisk-mamma-och-jag-mat :) Var hos tandläkaren idag och inga förändringar i munnen. Förutom att snacka om att man får mer omvårdnad när man är frisktandvårdskund! Haha hon till och med tandtråda alla mina tänder, är det vanligt? 

Nu ska jag och mamma boka biljett och och vandrarhem/hotell i Östersund till i feb till första träffen på den andra nya kursen! Kanske jag inte har sagt, att jag och mamma ska läsa samma kurs! :D Kuligt iaf! Psykologikurs. Har ju läst psykologi förr i Östersund och det var det bästa jag läst så hoppas på givande kurs!

Nu ska jag fortsätta umgås med galningen jag ska plugga med :p

mami :)<3


Puss hej


åå vad jag saknar dig!



Pratade just med min finaste Miki. Hon ringde från Thailand!
Var så skönt att höra hennes röst! Saknar henne som bara den!
Herregud älskar dig så jävla mycket<3<3<3

tönts

nisse med spontanbesööök :D ann kom och överraskade mig! fick skjuts till ica å! idag har jag varit jävligt duktig! städa å städa å städa. tvätta å tvätta. handla och massa skit ! hehehee


sur-ann och knölpannan :D much love to ya ma brothaaa

nu blire serierace fram till att ann kommer tillbaka! och elin :D

I'm missing you again

Godmorgon mina vänner!

Har precis skickat iväg Johanna till skolan! Skönt att vara uppe i tid för en gångs skull! :) Vi hade iaf mysigaste kvällen igår. Först pizza och sen pannacotta. Hur gott som helst! Nyss berättade Little J att dom skulle äta SUSSIES KÖTTFÄRSGRYTA idag på skolan! OMG OMG OMG min favvorätt genom tiderna! Jaja, jag äter inte köttfärs längre I know, men vegfärs då ist, lika som Johanna ska käka :D Fyfan va avis jag är! Men vi bestämde att jag ska komma och äta på skolan med henne snart, när det blir fiskpanetter eller nåt annat gott!

<3

Dagens dag har jag sett fram emot som fan! Ska grundstäda lägenheten! Ska bli så jävla skönt! Haha, nu tänker ni väl att jag är störd som sett fram emot å städa :p men tycker om att städa. Så skönt efter! Men men, har iaf velat gjort det hur länge som helst, men har inte hunnit pga av plugg. Men nu är det lugnare på pluggsidan ett tag så idag blir det städa, tvätta och storhandla! Perfekt hade det varit om min jävla huvudvärk kunde släppa nån gång..

Ha en bra dag!

Det var enkelt och vackert

Dagen:

Plugga plugga plugga. Sen ska jag följa Johanna till ridningen och sen ska hon sova här :)

Nu back to the plugg! Ha en bra dag!


Lay it down

Tjo! Blev inget bloggande igår. Var allmänt trött och orka inte. Men nu är det ny vecka och nya tag. Denna vecka ska inte bli lika deppig som förra. Helgen har iaf varit rolig, men det sjuka är att alla helger går in i varandra så att säga, kommer inte ihåg vad som hände när och var! Det är nog ett resultat av att man aldrig tar det lugnt. Men hur kul är det egentligen att bara ligga på soffan en hel helg? Inte kul! Speciellt inte om man gör det hela veckorna, som det lätt blir då man pluggar distans. Sedan är jag en av de mest energiska människorna ever också som aldrig kan sitta still mer än nån timme.

Lite bilder från helgen

Mys-outfit :p
Sundsvall Miun!


Lörkväll


äh bara å förtränga

Dricka vin och plugga= bästa kombinationen.
Man blir mer öppen och mer intresserad. Sen finns det troligtvis nackdelar såklart men jaja.
Sen kommer Wonk och Ann. Jag ska inte sitta ensam ikväll. Oroa er inte.

Men skål då!


Hat

hatar skolan. hatar csn.
vill helst lägga mig ner och grina och skrika. eller att någon ger mig ett jobb nu typ...

stolt

Hosta, nös och gäspa inom marginalen av ca 10 sek. Inte varje dag det e!

Ip nu! Kolla slutet! Konstigt att bandyfantasten Miki inte kommer vara där :/

the day

HEEEJ!

just hemkommen och tänkte sammanfatta dagen lite så där snabbt!

most memorable moments todaaay:

1. dagen började med en dryg jävla unge(typ 8 år dom får man säga jävla unge till) som satt och skratta på tåget. drygt skratt å. sådär pipigt och jobbigt. alltså kul att du har kul klockan 6-7 på morgon men jaa.. håll keft

2. två personer står och pratar om deras komplicerade relation, detta med turk-accent.
killen: "varför pendla du mellan mig å han??! varför var du med han?!"
tjejen "jag var ju med han först."
killen: "men varför är han sur på mig?!??"
tjejen: "jo, för att jag ar med dig ju"

lät roligt irl, men säkert inte lika kul såhär. men jaja! hehehe

3. tumult inne på navet. massa poliser var där efter att en man hade slagt på en buss, slängt ut bänkar och sagt att han skulle döda hela sundsvall. och "JAG HAR TAGIT NARKOTIKA!!!!!!"

4. skräckresan hem. trodde jag skulle dö ibland. samtidigt var jag tacksam över att han körde snabbt och galet, annars hade jag missat 53:an som de alltid tajmar så bra med 29:an.


sen i övrigt så verkar kursen jättebra! :):) var ju faktiskt därför jag var i s-svall, hehe! jättebra föreläsare! sjukt bra!

pöss hej



PS! guuud va snäll jag är för att jag inte facerapea micke! han hade inte loggat ut sin facebook på min dator! Tur för han att jag har dålig fantasi idag och just gjort en facerape nyligen. höhöhöö

Godspeed

Ann kom på besök<3 Nu ska jag sova! Ska upp 5 imöra för att åka till Sundsvall på träff.

natti

inte ok

Universitetet och csn:s samarbete. Man undrar. Och tänker. Och sen förstår man att vara student och ha utgifter är inte bra, för man kan inte lita på att man ens kommer att kunna betala. Gaylord på skiten.

Ridningen gick bra iaf!

Backin up

Varför känner jag att jag inte har nåt att skriva för? Jag som alltid babblar på. Gjorde iaf klart analysen igår, blev nöjd, dock blev det inte så strickt när det gäller analysreglerna men det var ett mycket speciellt drama också, så då måste man göra undantag. Rekommenderar er att läsa Idlaflickorna av Kristina Lugn. Lättläst och kort men sjukt svårt att tolka. Skulle vara intressant att höra hur andra tolkade.

Saker att se fram emot idag: Ridning ikväll då mamma och Johanna förhoppningvis följer. Träffa Ann snart, dollar och mat! Sen träffa Mikaela och Micke.

Saker att inte se fram emot: Läsa Gösta Berlings Saga av Selma Lagerlöf. Och läsa om 1890-talet :/


Imorgon åker Mikaela. Dö på det. Känns tufft. Hon är så stor del av mitt liv. Jag önskar att alla någon gång i livet får känna på vad äkta vänskap är. Det djup som finns i vår vänskap har jag aldrig varit med om. Jag och min kvartett är det bästa som finns. Vad jag än känner är det er jag vänder mig till. Mina klippor. Och nu så åker en klippa bort i 2 veckor! Men vadå 2 veckor är väl ingenting?! Jodå, det är det.


Sickt vilken gammal bild! Hade tom polotröja.. Omg

Amerikat

Nu sitter Elin på planet till USA! Fattar det inte. Tror jag inte hon gör heller. Hur ska man kunna fatta det? Fatta att hon kommer kommer bo i LA?! Sickt! Måste skaffa Skype jag, så vi kan prata! :):)<3<3

Har just käkat varma mackor med tonfisk på med Micke så nu är jag vaken och glad! När jag vaknade så kallade Micke mig för dystertupp, hahaha!

Igår fick jag iaf ganska mycket plugg gjort trots att jag hann träffa Ann, Elin, Johanna och Micke :) Duktigt gjort! Idag blir det till att slutföra analysen och skicka in den. Sen börja läsa introduktionsboken till nästa kurs! Träff på fredag i S-svall!

Have a nice day!

ladder goat



underbart!

winter winds

Men tja!
på schemat idag står skriva dramatikanalys. Inte så illa ändå. Bara att den ska in i imöra, det är illa. Och snart kommer Ann och Elin hit och äter pirra med mig!

Har tänkardag idag jag. Kände det direkt när jag vaknade. Jag blir så depp när jag tänker på tiden, att den inte räcker till. Klisché I know men så äre. Vill göra så mycket på dagarna men hinner inte. Vill vara med alla jag älskar men hinner inte. Vill vara med min syster 24/7 men hinner inte. Hatar att missa saker som händer vill helst sitta med alla nära och kära samlad i samma rum varje dag! Önskar till exempel att jag kunde gå och hälsa på farmor och Rolf som bor typ 500 meter härifrån typ en gång i veckan, men istället så lägger jag tiden på massa saker som exempelvis sitta här, eller läsa alla skitböcker från kursen, känns som ett jävla slöseri med tid! Ett halvår som jag aldrig får tillbaka, och pengar spenderade på skit, bara skit.

Imorgon befinner sig Elin in the US och jag avgudar henne för att hon tar ett sådant steg! Hon tar vara på tiden och gör något hon alltid drömt om! Från första gången jag träffade människan så har hon alltid sagt exakt vad hon tycker och har starka åsikter om allt och jag älskar henne för det! Kommer gå sjukt bra för dig i LA och jag längtar till juni då jag får träffa dig igen! <3


<3<3<3

myselimys

varit med, elin, ida och frida hela dagen i dag! ärenden, lagat mat och allmänt hänga lisssåååm!
mikaela kom också förbi en snabbis! omringas av underbara vänner, kan inte vara annat än happy å såå :D
men nu ska de snart åka och jag ska sova. gnatt




love









<3

fail

Killen vet tydligen inte att det är en glasvägg där.. men nu vet han



ni vill inte veta..

..hur stort mitt studielån är...

Flyg till mig

Gokväll å så :D
Trodde aldrig huvudvärken skulle försvinna men borta är den! Mamma, pappa och Johanna kom förbi hit till lägenheten och mamma och pappa fixade min säng så nu knakar den inte längre :D:D:D:D Så nu behöver man inte sova i soffan längre! Nisse som bara den! Speciellt för min rygg som inte gillar soffan alls! Johanna masserade mina tinningar och efter det blev det fan mycket bättre! Hennes kärlek gjorde mig bättre! Sjukt vad man tycker synd om sig själv när man är bakis, och det får man fast det är självförvållat.

Har ätit natchos hos mammis och pappis och nu sitter jag och inväntar besök från Ann och Miki! Elin kom förbi en snabbis nyss också! Skönt att se den underbarisen igen. Ååå snart är det Solsidan och känns wonderful att se det tillsammans med älskisar! Sen ska jag fan försöka sova i god tid ikväll. Kom fan hem vid 5 i natt från Elin!

Ha det bra alla !


Sjukt hur mycket man kan älska vissa<3

hest

Jag ser sliten ut tycker Micke. Ont i huvve som fan! Fortfarande full också! Nice

Igår var helt underbart! Spelade spel, drack vin, kollade småstadsliv, pratade, kliade hästar och hundar och grinade några skvättar.

Kommer sakna dig<3

Round it goes

God kväll kära läsare!

Gävle igår var jättekuligt och jag fick äntligen hem min efterlängtade hylla :D Jag kallade hem Mikaela till mig sen för att hon har bra nerver, och sen tog vi oss an att skruva ihop hyllan! Gick skit bra! Vi kvinnor fixade detta medan Micke låg och tittade på! Ungefär såhär såg det ut :D



Sen började vi dricka vin och Micke öl! Och sen gick Ann, Nina och Miki ut på krogen!
Men jag och Micke stanna hemma och prata om allt och inget! :)

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Idag så har jag städat undan julen, umgåtts med Ann, Miki och Micke! Och nu har jag just lagat middag med Mikaela, (pommes, laxfiskpinnar, dragonsås och vitlöksbröd, vilken blandning va?) SKIT GOTT vare iaf! Nu ligger vi och chillar och snart så kommer Ida hit och då ska vi åka till Elin som har avskedsfest :/ Mixed emotions! Men ikväll ska vi festa och ha kul som fan!

gävle nu

gävle med micke och robin nu snart! men först ett behövligt ärende!

puss

tenta!

Kom just hem från tentan! Satt i ca 1,5 timme. Fick räcka! Kändes inte så bra men bättre än vad jag trodde. Salstenta is not my thing! Och speciellt inte när man ska komma ihåg namnen och årtalen på 700000000000000000000000000000000000000 författare! :/ ILLA!

Jaja, nu är jag fri den för ett tag! Kommer ju säkert få göra om den men men ... Nu ska jag försöka få klar inlämningsuppgiften tills på ons! Sen nästa fre är det träff på ny kurs! I sundsvall!

Fick två härliga spontanbesök igår :D Farmor och Rolf och sen Mikaela och Ann! Sen kom Micke! Skönt att vara hemma igen :) Fast har haft bra dagar borta också, men alltid bäst hemma ju!

Bilder från H-sand och S-svall :


Huv-historian! hehehe






En i munnen, en i näsan. Fast nä, det är näsblodstuss!

HARE! HÖRS HAAJ!

din glömska JÄVEL!

jag är glömsk inom många områden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jävla piss!

made my day yesterday

"À propos långa skägg [...] På tal om skägg! Hur är det Woyzeck? Har han aldrig hittat ett skäggstrå i sin soppskål, he?"

Georg Bürchner, Woyzeck

Rune Rövkotte

hemma igen! nu plugga, sen rida, sen plugga, sen tenta imöra kl 8-13...

mitti

Sitter på vandrarhemmet nu i H-sand! Har just käkat nudlar för tredje gången dessa dagar. Skitäckliga var dom jag åt nu! Men tvingade i mig! Tur jag har frukt och cocktailtomater.

Känner mig som en äkta student nuförtiden. Fattig som aldrig förr och måste hela tiden säga ifrån till kompisar "neej, kan inte träffas, måste plugga". Inte så roligt liv just nu faktiskt. Är jävligt orolig för alla utgifter, tur att jag har jobbat lite nu på senaste annars hade jag inte haft råd med ridningen denna termin. Och utan ridningen, vad fan skulle jag göra då? Åå, bara tanken gör mig ledsen. Har ridit oavbrutet i 14 år nu så vill inte sluta pga pengar.

Jaja. Kan inte älta nu, ska plugga. Försöka läsa två dramer ikväll iaf. Har läst en och en halv hittills.

Puss, ha en bra kväll!
Saknar mina tjejer! Miki, Elin och Annisen! Ni är min värld! Och saknar Micke också som fan!!

list me up

Haha kan sammanfatta dagen med dessa känslor: Nöjd, Irre, Besviken, asglad, stolt.

Nöjd: Körningen till H-sand gick smidigt och bra. Förutom att jag körde om en bil i typ 120-130 km/h och polisen stod där. Men dom var upptagen som tur var .. höööhööö. Skillat!

Irre: Irre på att det inte fanns spolarvätska i bilen då det är slaskigt på vägarna. Irre på att när vi skulle fylla på spolarvätska så fick vi inte upp huven och blev extremt skitiga om händerna och fick be om hjälp av kille, skapligt tjejiga vi kände oss :p Sen körde vi vilse i Timrå också. Oskillat!

Besviken
: Min hylla som jag skulle köpa på Ikea var slut :'O Då blev jag ledsen tjej! Haha och jag och Wonk blev besviken då Systemet var stängt ;) ojojoj. Även besviken över att jag blöder näsblod just nu... :( som jag inte gjort på flera år :(

Asglad:
Då man är med Wonkan blir man asglad! Mkt asgarv med henne idag! I all irritation så asgarvade vi oss igenom det :p amazing!

Stolt: Har högläst en lyrisk text inför kursmedlemmarna idag, ca 20 st pers kanske! Flummig var jag, som vanligt, men det är ju jag det! Men jag har ju alltid haft värsta rädslan just för detta hela livet så STOLT tjej:D lättå!



Nu sitter jag i Wonks lägenhet med Wöönk och Sofie! :) Jag med en 7.0:a i handen, Wonk med en Stockholm! Vi är cool och patetiskt at the same time!

Hörs haaj!

Let's compare scars

rätt eller fel.. jadu
hatar ljusdal jag med

Du flyger högre än oss andra

Dagens ärenden är gjorda! Det var bibblan först och främst och sen köpa thainudlar. Jag tackar Micke för att han körde mig dit och sen betalade mina nudlar :D hihi! sneell kille! Eller ibland då! ;)

Nu har jag ätit ett paket thainudlar och det var inte likadana som Ann gav mig förr, dom var godare! Men dom här dög lättå! :D Jag tog i typ 1/5 av chilin och ändå höll jag på och dö av hotness!! Klen jag!

Idag blir ännu en pluggdag och sen packa till imöra! Hoppas detta blir en lättsam dag.

jag vill vara allt

Träffade Malin nyss och var hur skönt som helst att träffas igen! Är hos mom and dad nu och har just ätit och känner att all luft har gått ur mig nu alltså! Är så sjukt utmattad i skallen och kroppen. Har legat under täcket och läst non-stop sedan Micke åkte imorse fram till ca halv fem då Malin kom! Borde göra nåt som ger mig energi nu eller bara sova... fast nej nej kan jag ju inte, ska ju lägga mig och läsa! KUUUL! Kan inte ens ge kärlek och vara trevlig mot min familj när jag väl träffar dom nu, efter hur lång tid som helst! GE MIG ENERGI!


I fear your closed eyes

Fel jävla tid att ha så mycket plugg. Fel jävla tid att åka till Härnösand!
Ska plugga hela dagen idag! Försöka läsa klart Andromake, som btw suger!
Sen ska jag troligtvis träffa Malin en snabbis. Och sen äta hos mamma och pappa!
Sjukt längesen jag träffade Malin nu, och min familj också! Hatar den här kursen!!

Älskar mina vänner! Endless love<3<3

It’s like I want to hear a silent sound

God kväll!

Ja appropå god kväll , så blev det en god kväll igår :D
Först häng hos mig med Elin och Wonk. Frida kom också förbi sen :D Sen åkte vi ner på Jvg och åt lunch med liten del av klassen! God mat och gott sällskap men ovärt att man inte fick nån stämpel! ILLA! Men sen så gick vi till Elin och det var wonderful! Sen Jvg igen och fick betala in fast jag hade ätit för 200 spänn innan! Gaylord irre! Men men, let's focus on the positive! Mycket underbara människor det finns i världen :) Tack för en bra kväll alla som bidrog!

Idag har varit en trött dag. Har ätit på Sibylla och suttit länge i en bil medan Micke och Robin skulle hjälpa nån att starta en död bil, gick tillslut, men sen hade Ann sett att han stod med död bil igen på Älvbron! Hehe stackarn! Sen när jag kom hem råka jag somna i soffan och sova för länge. Och nu har jag ätit världens godaste mat och nu ska jag duscha! Sen myskväll! Skönt!

hugs 'n kisses


Gammal bild på underbara trion<3

She

Dagen artar sig :D
ELIN KOMMER SNART!! JIHOO!
OCH WONK SEN! AWESOME!



långa rader av små ord och allting som gick sönder

TJO!

Vaknade med huvudvärk som fan, illa start på dagen eftersom det alltid brukar förvärras för mig under dagen! Nu är det dock lite bättre. Men jag har en emotional dag idag, känner det direkt. Kan inte prata om något allvarligt utan att börja böla! Herregud! Undrar vad jag är för psykfall egentligen... ?

Jag ser så mycket fram emot att Wonkan ska komma idag! Hon kommer hem runt 15-tiden och då ska vi gå på köpingen lite och sen ska vi ta ett glas vin eller god drink och sen blir det middag på Järnvägs kl 19 med klassen, eller delar av klassen iaf! Behöver Wonk nu känner jag! <3

Nu ska jag äta matlåda och kolla på Pretty Little Liars. Sen läsa ett till drama. Läste Calderóns Livet en dröm igår och den var överraskande bra och tänkvärd. Idag blir det Andromake av Racine, hoppas på att den inte är så tung och att det inte är så mycket lyriskt babbel.

kärlek<3

genius


hur låter en katt? säg MJAU!

Wooops! Råka visst bli lite fest igår! Serri måste lugna sä nu med festandet! Snart iaf! ;D
Vi begav oss iaf till Elin, till nya lägenheten och blev några glas vin och roligt sällskap!
Sen Pub, där det var för mkt folk så vi inte kom in. Så då gick vi på Stadt och där kostade
det 120 spänn så vi stack hem ist! Men sjukt rolig kväll var det :D:D:D Fick prata med kusse
och det var underbart :)<3




------------------------------


Nu har Mikaela precis lämnat mig! För jag ska plugga. Vi gjorde iaf supernisse lunch!
Indiskt kycklinggryta :D Sjukt gott! Älskar dig <3


Well well baby

Tänk om Classe kunde sluta stänga ner sin blogg heela tiden, och så jävla länge. Abstinens ju!

Snart kommer Ann och Micke och umgås med mig! NAJS NAJSSSS!

Come out Tigerlily you're caressing me

Pluggeliplugg
Dålig uppdatering pga det!
Ska ju till h-sand nästa vecka på träff, sen blir det tentor! :/
Sen start av två nya kurser. alltså mkt att göra!



puss

Nixon

Kvällen:

- Plugg

- Deeptalk med mami i två timmar på telefon

- Planer smidda med Wonk tills på fredag

- Börjat kolla på ny serie med Mikael. Breaking Bad, verkar huuur bra som helst!




Time for one more episode! Then nighty Night

Sooner or later in life, the things you love you loose

How.I.Met.Your.Mother.S06E13.HDTV.XviD-LOL.[VTV]

Klockrent avsnitt på alla sätt! How I met your mother finns det inget som klår.

Björken står kal nu och grannen ska skiljas

Godaste laxen jag åt med Ann :) Nu har hon åkt och ska fixa naglarna.

Så jag sitter nu i ensamheten och blir rädd för mig själv. Jag som brukade tycka om att vara ensam. Men nu känner jag bara sådan tomhet och vill bara ösa ut alla mina känslor i bloggen men ingen vill nog veta och jag vill inte ni ska veta.

släpvagn med släp

Skulle gärna sova bort några dagar. Trött heeest. Snart kommer Ann förbi och äter lax med mig. Men hon får bara stanna i en timme för sen måste jag plugga hårt.

Love <3



klantifjant

Har varit klantig idag

1. Gick in i fel villa idag på jobbet. Till en barnfamilj ist för en pensionär.

2. Steg (kan inte använda ordet klliva längre) ner i typ en meters snö och blev dyngsur innan jag skulle in till en pensionär. Kom in som ett snömonster

3. Stod i typ tio minuter och letade efter bilnycklar. Kom sedan på att jag inte hade nån bil. Utan hade gått dit.

4. Tog fel hål när vi skulle skruva ihop Elins nya soffa och skruven försvann forever ner i ryggstödet:( Mkt till hjälp jag, lättå! Men fan, tog det första bästa hålet jag hittade ju .. höhö

...och säkert mycket mer klantigt också.. Detta är ungefär en vanlig dag för mig så ni vet.



Nu ska jag bara ligga på soffan och mysa med Micke, då kan jag väl inte klanta mig mer.


Shakespeare

"Det ska till barberarn ihop med ditt skägg" - Hamlet


Konstaterande: Shakespeare gillar skägg. Ett ord som återkommer ofta ;)

Let's take this for what it is

Hejjjj peeps!

Jobbat idag! Var ett vrak imorse. Totally dead när jag vaknade men ännu mer död när jag kom till jobbet. Höll på att svimma. Fattade inte vad som hände. Sjukt asså! Men blev bättre efter ett tag och då kunde ge mig ut till gamlingarna! Helt ok dag, inte så stressig för mig, men dock stressig för andra jobbarkompisar. Så blir det alltid tycker jag. Då man själv har det någorlunda lugnt, så är det kaos för andra.

Nu ska jag inte sitta vid datorn. Facebook och allt annat får vänta till ikväll! Skoljobbet tar stryk av att jag jobbar så nu ska jag fortsätta läsa Hamlet och sedan ska jag och Mikaela äta pirra! Sen ska vi kolla Elins lägenhet :D:D:D AWESOME :D Sen blir kvällen bara ännu bättre av mys med chirre och dipp med Micke! :D It's a good day!


jepp

knull, svärord, porrfilm, hundjävel

new year's eve






:)

video surveillance

tänk om det skulle finnas videokameror i min lägenhet. haha

I don't mind

En bra helg!
Och nu är det ett nytt år!
Bilder från nyår kommer sen!
Nu är jag hemma hos mamma och pappa.
Lyssnar på chillmusik med Johanna.
Ska ut och möta Wonkan för en catch up prommis nu!
Och jag vill säga GRATTIS Elin som blir 21 idag!

:)


RSS 2.0