vedlösa

Idag bär det av mot Vedlösa för att fira midsommar! Samma som förra året, vilket var skitkul verkligen! Så vi blir väl ett helt gäng med långbord och grejer. Sen blir det dricka oss redlösa i Vedlösa (IDAS ROLIGA SKÄMT!!!) Tälta å grejer :D Jihoooooo! Glad midsommar fölk!!
 

jordgubbar, vin och pou

Att sitta på balkongen i kvällssolen och äta jordgubbar, mjölk och havrefras med musik spelandes inifrån lägenheten, det är njutning. Kan det bli mer njut? Japp. Ett glas vin på det! Och sedan tar man upp lilla Pou och startar matchtap och bara spelar och slappnar av tills man inte längre vet hur länge man spelat. Då är man nöjd. Går in och sätter sig och skriver ett blogginlägg om lyckan. Sen sätter man igång den nya Wallanderfilmen och bara känner in att man ska vara ledig hela midsommar.
 

bbbbbbbbbb

tja tja bloggeeeeeeen
idag är en bra dag! mest för att jag såg att jag fick ett b på uppgiften i senaste kursen! så min magkänsla att det var en väldigt bra skriven uppgift stämde. skönt! sen har jag och mikael varit ute och ätit idag också, på helt enkelt bar och kök. och sen blev det true blood-mys åså :D
 
jag har nu också även gjort klart intron på de två avdelningarna jag ska vara på i sommar. det är en somatisk avdelning och en demensavdelning. trivs bra med båda faktiskt. är verkligen en helt annan sak att jobba i hus än att jobba i hemtjänst, men det ä kul att testa något nytt :)
 
helgen i ljusdal var iaf helt underbaaaaar. hade verkligen en skitbra utekväll också med mina bruuuuds:D

ljusdal

Heeeeeeejsi
Lördag! Ledighet. Ljusdal. De e najs. Jag är hemma för att fira mina två syskon eftersom den ena har tagit examen och den andra har tagit studenten. Sen så har man ju så tur att få träffa fina vänner också. Ovanligt många som befinner sig i Ljusdal denna helg/sommar. Ikväll är det ju crusing också, så det blirlite fest med Larsson och Ida.
 
Hunnit med mycket bra här i Ljusdal sen jag kom. Ridit sista lektionen för terminen. Tagit en promenad runt kaven med Elin. Åkt till Grovan. Sen har vi bakat snickerskaka, kollat filmer och spelat massa kort. Myyyyyyz
 

jöbbe

GODKVÄLL.
Börjat jobba nu jag. Första sommaren som jag jobbar i Gävle. Och jag har fan inte jobbat på ett år heller. BARA DET. Ovanligtom man säger. Och snacka om att dyka rakt in i det; allt har varit kaos typ. Men har löst sig någorlunda ändå. Imorn blir det jobb igen och sedan lite lyftutbildning på torsdag. Nu ska jag joina grabbsen i soffan och kolla på fotbollen. Sverige-Färöarna. Kåm igen Sverje!!!!!!!!
 

åååå va längesen

Haaaj! Var ett tag sen nu. Mkt att gö åså. Haft avslutning i skolan och gått ut och haft skojj med klasskompisarna. Åt ute på Helt Enkelt och gjorde en liten barrunda. Superroligt! Och är så stolt över mig själv att jag klarat ännu en termin och jag har inget som är ogjort eller ickeklarat :D
 
Sen så blev det fortsatt med roligheter på torsdagen. Jag, Micke och Erik var i Harkskär och grillade, åkte båt och badade i havet! Så himla roligt. Sen mötte vi upp Elin, Robin och Robin hemma hos oss och festade literååå :))) Fredagen blev en riktig mysdag. Åt ute på Cheers jag och Mikael. Lördagen så begav jag mig till Ljusdal och träffade hela tjocka släkten. Vi åt farmors goda mat och sen spelade vi kubb åså :D Jag, pappa och Tobbe krossade love birdsen Johanna och Emil med 3-0! HEEHEEEE. Kvällen fortsatte sedan med Annsing och Miki och avslutades på Jvg. Riktigt underbar kväll må jag säga! 
 
Så det har varit riktigt roliga och händelserika dagar dessa senaste! Här kommer lite fina bilder dårå

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

serietorka?

Men tjäna!
Alla serier har ju uppehåll och livet känns ju sådär lite tomt utan alla serier. Så om någon känner som jag och vill ha nåt bra och kolla på så kan jag tipsa om två nya serier som började sändas 2013 och är mkt sevärda!! För det första; Bates Motel. Thriller/skräck- och dramaserie som är riktigt spännande faktiskt! Baserad till viss del på Psyko. http://www.imdb.com/title/tt2188671/
 
För det andra; Orphan Black. Asnajs och smart serie!! http://www.imdb.com/title/tt2234222/?ref_=sr_1

take them far away from me

FÅTT SCHEMA ÄNTLIGEN! För sommaren. Åkte till Furugården idag och hämtade det. Väldigt nöjd förutom 2 saker. Jobbar helgen då vi ska iväg på Real Madrid-Psg matchen. Så det blir att jaga någon att byta med för biljetter och hotell är redan bokat så åka kommer jag göra. Sen jobbar jag på Camillas bröllop också. Inte kul. Men i övrigt så är jag nöjd.
 
Har även skickat in min uppgift idag. Känns jävla skönt. Nu är det bara att fortsätta oroa sig inför onsdag då vi ska stå och redovisa helt solo i 20 minuter :(:(:( Jaja, nu ska jag åka och handla lite och slappna av med lite tv eller film.
 
Bra musik JAHARÅ!
Jack Moy & Glöden – Good As Gold
Lucy Rose – Middle of the Bed
Kodaline – High Hopes
Kodaline – Love Like This - Acoustic
Alice B – Vi har ingenstans att ta vägen - Single Version
Panda Da Panda – Långsamt ner

but you saw no fault, no cracks in my heart

Sov på govan igår jag och Mikael. Jag älskar Grovan så himla mycket.
Men ännu mer älskar jag den här karln. Jag är så lycklig över allt vi har <3
Finaste <3

bal2013

Hej söndag!
Igår var det bal på Jävsöbaden. Mycket fina flickor & pöjkar! Moa och Anders var finast såklart :D

RSS 2.0