stadt

Efter jobbet igårkväll åkte vi och träffade våra Robins hos Jonas i Ämbarbo. Sen så blev det Stadt där det oväntat var mycket folk. Var ju 25:an, och löning så kan ju va därför :) Var kul iaf. Snart blir det jobb igen. Men först betala alla räkningar och göra en tonfisksallad. :)


bury me in satin

Vilka fina två lediga dagar jag haft! Synd bara att man är ett hormonmonster :p Jävla piller. Tänkte iaf bjuda på lite bilder från dessa fina dagar. Igår så gick jag runt sjön och sen åkte jag med mamma och Johanna till Grovan och sedan på kvällen så träffade jag Elin och hennes lilla kissekatt. Vi pratade i timmar, helt underbart! Idag så har jag och mamma varit i Järvsö och köpt lite saker på utförsäljning. Sen så åt vi lunch på Rosehills, finns inget som klår deras mat och sen är det ju så fint där också! Mysigt <3

Pics från senaste tiden:







Ikväll blir det jobba! Och när jag slutar vid 22 så ska jag träffa Mikaela och vi ska hälsa på Robin och Robin! Underbart att vara omgiven av folk man tycker om hela tiden. Jag blir galen om jag sitter ensam hemma, speciellt på sommaren! Aktiverad hela tiden, ja tack! :D

Puss på er!

harry<3

harry i mitt hjärta alltså. kungfilm som levde upp till mina förväntningar. boken är såklart bättre men kungfilm och kung3D. kungsällskap också! kollade med micke, johan och staffan.

nu blire true blood. ledig imöra, var ledig idag. najs. hare haj

saknar dig<3 inte långt kvar nu!

natti

amy winehouse e dö. många i norge e dö. gillar inte döden jae. nepp. nu ska jag sova. ska jöbbe imöra. upp vid 6-halv 7. kommer ha jättegod matlåda imöra å, för micke lagade jättegod mat till mig idag. överraskade mig då jag kom hem på middagsrasten! gulligt gulligt gulligt! ser fram emot imorgon kväll faktiskt, då ska vi på harry potter! det är blandade känslor. sista filmen nu ju. men har inte lika mycket ångest som när jag läste sista boken, då vare ännu värre. hehe lever lite av en harry potter nörd i mig. natti



gammeeeellnucka

Nuuuu är hon tretton den jeeeveln. Mycket fin dag igår :) Hehe lite bilder:





-----------------------------------------------------------------------------------------

Ikväll så tänker jag dricka vin! Med favoritpersoner:):) Sen blir det att jobba kväll imöra, och sen även jobba resten av helgen. Hoppas ni får en bra kväll! :D Ska jag ha!



från hjärtat

Idag, den 21 juli så blir min pluttsyrra Johanna (a.k.a Little J, Lilla J, Basse, Nörden och massa annat) 13 år. Hon blir tonåring. Min lillskit blir bara äldre hela tiden och det är läskigt, men samtidigt så märker jag vilken fin person hon utvecklas till! Du är så fin och underbar min älskade! GRATTIS<3


<3<3<3

hallon

Grovan är bland det mysigaste som finns! Stämningen och lugnet, skönt. Vädret klarnade upp igår så då begav vi oss dit för å grilla. Lyckades plocka lite hallon också, men det är ju sååå sjukt mycket hallon där så herregud, kanske plockade en tjugondel eller nå :p Maten blev sjukt god också, kung vi!




vill ju ha sol ja

jag och micke väntar på sooooool. eller iaf uppehåll. dom säger ju att det ska bli det ikväll så litar på det. tänker åka till grovan och grilla vi! ska bli sjukt gött! vi har förbrett kycklingfilé, pastasallad, majskolvar och godaste vitlökssåsen! sen ska jag dricka vin också, litegrann iaf, för att fira att jag har min enda lediga dag denna väecka, imöra alltså!



KUNG hej!

Harkskär

Hejsi!
Är hemma på lunchrast just nu. Jobbar 6 av 7 dagar denna vecka så kommer nog bli lite jöööbbigt. Har blivit dålig uppdatering denna helg. Beror på att jag och Micke varit i Harkskär, Gävle, hälsat på hans mamma, Peter, och alla syskon i deras fina hus. Har knappt rört mobilen eller datorn på hela helgen. Har varit hur bra som helst där borta :D Är så fint där i Harkskär, så lugnt och skönt. Ätit mycket gött grillat, umgåtts, myst med hundar, spelat kubb, spelat spel och massa annat! Underbar helg har det varit :):):):)




Nu ska jag käka upp maten sen sticka tillbaka till jobbet och avsluta arbetsdagen! Sen ska jag bara ligga framför tvn resten av dagen, för det är ju sååå extremt dåligt väder som jag varit tvungen att springa ute i hela tin!

Hörs haaaj!

Melissa Horn i mitt hjärta<3


Ingen berör mig som den artisten. Så mycket minnen och situationer man förknippar med hennes låter alltså. Och IGÅR fick jag äntligen se henne, och på Dalhalla också, som är en sån fin plats. Helt overklig plats! Aukustiken nere i gropen där blir helt otrolig ska ni veta. Så värt så ni fattar inte!!!! Jag och Miki hade världens bästa dag innan också, utforskade Rättvik, badade och åt gött. Tackar min fina kompis för denna underbara roadtrip :) <3

Slänger upp några klipp här som ni borde kolla på för Melissa är underbar som sagt! Och bilder och fler klipp hittar ni på fajsbooken!





Idag ska jag jobba. Börjar 15, slutar 22. Sen sova och upp och jobba morgon igen! Så blir väl inge fler inlägg. Så ha det bra!


Grovan

Lusten till att blogga är lite sådär. Engmans var iaf jättekul! Trevliga människor o s v. Igår var jag ledig och det var underbart! Jag och Micke åkte till Grovan och myste i stugan. Låg ute och sola, gick ner till vattnet, spela kort å så. Lugnet jag får i kroppen av att vara där är helt otroligt. Ingen el och lugn och ro behöver jag verkligen ibland.

Idag så ska jag jobba kväll och tar det lugnt tills dess. Vi såg just Besökarna, som är klassiker film som jag såg ofta när jag var liten. Jag, Robin och Tobbe! KUNG! Kjell Bergqvist i mitt hjärta<3 Micke ligger iaf och är ynklig  sjukling och tycker jätte synd om sig själv :p Typiskt killar! Aja nu blir det True Blood. Hare hörs haj.


Engmans

Hejsi!
Nu är jag hemma på rast! Jobbar 7-11, 15-22 idag. Är nu inne på sluttampen av denna helg, som har varit lite jobbig. Har haft rejäl ångest över att inte kunna göra nåt kul. Men sen ser jag att det är Engmans ikväll juuuuu, på JVG! Och precis då jag sett det skriver Mikaela och frågar om vi ska dit :D LÄTTÅÅÅ va min feeling. Har inte varit ut i Ljusdal på flera veckor jageee. Så när jag slutar vid 22 så kommer hon och Jenny till mig och då blire välförtjänt vin och sen utgång! WOOOONDERBART!

KUNG! PUSS!


Min pärla på P&L :D <3

jöbbe

Jöbbe jöbbe ikväll och ska jöbbe hela helgen lång. Har just avslutat en mycket stressig fredagkväll på jobbet. Larm efter larm. Tur så behövde jag bara åka på ett. Elin var det mer synd om! Övertid en halvtimme blev det, inte så farligt ändå, men då har man stressat som bara den för å hinna i någorlunda tid för kundernas skull. Ska upp igen imörabitti kl 6. Hatar att jobba helger speciellt när det händer roliga saker! Jag vill ju på Sundsvalls Gatufest! Och jag vill till Elin och dom i Jonsparken. Jag vill inte jobba.

Men man får tänka på pengarna. Då orkar man och vill! Plus så borde det läggas till att jag trivs som bara den på hemtjänsten. Världens bästa arbetskamrater och många underbara gamlingar. Man har ju lärt känna många efter 3 år. Jobbigt är det dock när de försvinner, men man får lära sig att koppla bort det jobbiga.

Puss å natt!


Bild från igår åså. Mig och Pipo

vinnare

Finaste du<3

man vänjer sig aldrig vid att växa upp

Allt känns plötsligt lite jobbigare då jag inser att alla mina bästisar är där jag inte är. Ann är i Stockholm, Miki likaså. Elin är i Norge. Wonkan är i Sundsvall. Malin är i Skåne.

Denna dag har varit underbar och sen gjorde den en tvärvändning helt utan anledning. Kan aldrig sätta fingret på vad som ändras. Aldrig. Jag hatar när jag slås av tanken som jag allt för ofta slås av, klichén; "Vad är meningen med allt?" Det känns som att vi ständigt försöker bygga upp någon slags tillvaro för oss själva och söker ständigt meningen och nån slags lycka. Men vi når aldrig dit, för vi människor blir aldrig helt tillfreds, dom påstår det iaf. Och det stämmer på mig, för jävla bra.

Anledningar till varför jag borde vara glad idag: Jag är i Ämbarbo. Jag har söta katter runt om mig. Johanna gjorde klappgröt nyss. Mamma är underbar mot mig hela tiden. Tobbe är omtänksam och gullig. Micke ringer mig och är söt och glad. Jag har kommit på ett nytt kortspel. Jag är ledig. Jag har legat på studsmattan och läst och solat mestadels av dagen. Ändå sitter jag här och skriver detta.

Fan vad jag inte orkar just nu, fan va folk inte borde orka med mig. 

 


p&l 2011

Eftersom jag var lite feg och inte tog med mig kameran till p&l så har jag inte så mycket bilder men fotade iaf lite med telen, hade dock bara telefonminnetså inte mycket bilder alltså men lite iaf :










Kommer mer på facebooken seeeen!

Nu ska vi laga mysmiddag! Och sen ska jag tvinga Micke att se skräckis :) Pusshej å sååå


mitt liv suger litegranna just nu

kommer hem från p&l. blir sjuk. backar in i ett träd och krossar bakrutan på jobbets bil, favvobilen. blir sjukare. är nu sjukast och sjukskriven. kvävs i mitt eget snor och sånt där mysigt. gillar livet just nu. fast tvärtom. och i helgen ska jag jobba supermycket. känns ju bra. nej.

hoppas ni mår bra iaf!

omg

hemma efter en kungvecka. vart ska man börja ett sånt här inlägg? vad ska man berätta? sjukt. bilderna får tala för sig själv sen istället :D bästa konserterna : deadmau5, 30 seconds, håkan hellström, maskinen, those dancing days och daniel!

är i alla fall lite i chock nu när man kommit hem. tar alltid ett väldigt långt tag för mig att komma tillbaka till verkligheten igen då jag varit borta. men jag ska jobba ikväll så då ska man väl komma tillbaka en aning. känns väldigt konstigt att gå till jobbet, för enligt mina rutiner efter denna vecka så ska man snart börja komma igång, dricka å så och sen kolla på nåt bra band och umgås med folk men nej nej... jobba vare.

vägen hem igår gick iaf jättefort och när vi åkte över älvbron började det pirra lite i min mage. micke väntade hemma och kändes helt amazing att träffa han igen. mys hela kvällen och sen sova i 12 timmar i natt. de 12 timmarna behövdes eftersom jag dygnade sista dan, tänkte att om vi ändå skulle åka vid 8 på morron varför inte vara uppe tills dess.

kung vecka! tack alla underbara människor som bidragit till min vecka!
återkommer med bilder sen

RSS 2.0