sista april yo

Ikväll blire grillning och fezzzzt med gänget


mina tjejer + the duuuudes

have en nice dag everyone! hoppas på en kungkväll för er alla :)

mm yeahhhh

Jöbba idag och nu efter det umgås jag med med JBo (min syster, som är ett kärt barn, har många namn). Har haft one tree hill marathon! Bra serie det där, tröttar aldrig azzåå fast det är inne på säsong 8.

Iaf så skulle jag kunna göra vad som helst för att bli av med min jäkla rethosta! Stör mig hela tiden, hostar hela tiden. Alkohol hjälper har jag inbillat mig, så bra att det är sista april imöra då höhö.

slänger upp en gammal bild å så:)



Hörs haj

stress är bra ibland

Varit i Hudik idag med Micke! Köpte asbra grejer vi båda! Kläder till Micke och skooor, sen köpte vi kuddar och rullgardin. Jag köpte även tält till mig och Mikaela(kanske Ann) till p&l! Asnajs 4mans! Hur bra dag som helst. Åt på Nois också som är mitt favvoställe. :D:D:D

Nu har jag suttit och stressat ihjäl mig framför datorn och fått klart uppgiften som ska vara inne imöra kl 12. Men varför så stress nu, jag har ju flera timmar på mää!? Jo, men det är så att jobbet ringde nyss och frågade om jag kunde jobba 7-15, så då hinner jag ju inte skriva klart imöra, därför det blev stress! Men nu är jag klaaaar och det blev bra som vanligt. Äger man så äger man lisåååm

Så nu kan jag slappna av ikväll! Åka och spela Little Big Planet 2 med Johanna och Martin. Sen träffa Miki och Micke! Och kanske Elin förhoppningsvis! :)

tjaarååå


pluggish

Pluggish pluggish! Har inte startat datorn förrän nu!
Duktig tjej å så. Snart klar med inlämninguppgift :)

Fick mycket bra spontanbesök nyss av min fina Elin



Ikväll blir det chirre och dirre och, tro det eller ej, fotboll med Micke.
Men först träffa Mikaela en snabbis vid 6 tiden! Ska fortsätta plugga nu!
Hareeee mina fina:)

kebab

Blev en mycket fin måndag igår ändå. Låg ute i solen med Miki i flera timmar och pluggade och bara tog det lugnt!


Jag åt också kebab igår för första gången på ca 4 år. Äter ju inte saker som korv, köttfärs och köttbitar alls sedan ca 4 år tillbaka och där har även kebab funnits med. Har alltid haft sjukt svårt för kött sen jag var en liten unge. Brosk är min största fobi typ. Men äter fisk, fågel och skaldjur. Men är mycket känslig och vill helst tillaga speciellt kyckling själv. De enda som jag också litar på med detta är mamma, Mikaela och restauranger ibland, som har lyckats vinna mitt förtroenede :p

Men iaf så har jag funderat ett tag på att börja äta kebab(på pizzeria, inte köpt i affär, BLÄ) för jag har aldrig stött på brosk i pizzeriakebab. Så tog till mig mod att smaka lite igår. Inte överdrivet gott men funkar ju. Såsen, sallad och strips är godast och en liten dos kebab till det funkar fiiiint! Sen bestod kvällen av att vi gjorde paj och kollade på Jackass 3(kung film), körslaget och bb.

Sen sov Ann hos mig för att sedan nu på morgonen åka till Sthlm igen. Trök att hon åker men hon kommer hem om 2 veckor igen förhoppningsvis. Sen är det synd om mig nu förtin åå, har blivit superförkyld, eller allergisk. Ingen aning om det kan vara allergi men har aldrig varit det förr men kan ju komma med tiden sånt också så, IRRE iaf. Sjukt ont i kroppen och trött som fan. Mest ont i näsan och halsen.

långt inlägg å så:)

påååskhelgen

Slänger upp lite bilds på the påskhelg!

långfre. Chill och grill, middag, jvg





lör. Häng med tjejerna, Charta 77 med pojkarna och stadt





Kung jävla helg!

jävla måndag

Hatar måndagar som jag alltid skriver. Blä. Även fast det för de flesta är söndag idag så är det måndag och pluggdag för mig. Inlämning på fre så är bara att sätta igång. Är så sjukt trött på att plugga. Är trött på måndagar.

För övrigt så har helgen varit väldigt bra! Charta var sjukt jävla bra och jag är så glad att jag var där med the boys. Och mammis och pappis var där också så det var awesome! Bilder kommer sen :) Hinner inte nu. Ska göra mat och sen sätta mig ute och plugga.

Pusss

D.A.N.C.E

hemma från jobb! nu åker jag till mikaela snart!
då blir det sitta på uteplats och chilla i solen.
dricka varm och kall och massa annat gött!

Skål å så!!


kärlek kärek kärlek

Helt otroligt hur glad man kan bli av att träffa en människa!!


Underbart, så sjukt underbart att träffa Ann igen efter över ett halvår!! Och att det känns som det var igår är underbart. Är så glad i hjärtat jag nu :) <3<3<3<3

Hur länge orkar du lyssna?

Vi hade hittat den nya partylåten. Men vet inte hur mycket jag gillar den nu längre efter Robin visade mig denna länk
http://existenz.se/out.php?id=33327



Hur länge orkar du lyssna. Man blir helt slut i huvve! Nu är jag på 1500 sekunder. Vet inte hur länge jag orkar :p

kör på bah

Är ju ganska lat jag å så. Och brukar strunta i att föra över bilder från vad som hänt under dagen ist slänger jag  upp nån ego-bild hehe. Men eftersom jag känner att jag inte har nå kul å skriva om så lägger jag upp lite bilder från senaste dagarna.




torzdag

Godmorgon! Fast inte så jättegod. Kände redan igårkväll att jag var konstig i kroppen, typ förkylning på g eller nåt. Idag är det värre, typ ont i bena och axlarna, och jag har inte tränat mig till en träningsvärk, så är inte det. Illa!

De ringde från jobbet nyss, ville att jag skulle jobba ikväll 15-22. Sedan ska jag jobba imorgon också men bara 7-12. Bra att få in några timmar iaf. Men jag hade tänkte umgås med Ann hela kvällen idag, men då får hon komma till mig vid 22 så myser vi då!

Idag kommer jag göra som det flesta andra, handla that is. Eftersom de flesta får pengar idag. Ska ta systemet direkt när det öppnar för att undvika allt folk. Sen ska jag handla på Coop också, lite tomt i kylskåpet nu.

Aaaa men haaare då!

song away

Morn! Uppe vid 7 idag. Skickade iväg Lilla J till skolan :) Jag var pigg redan runt 5 tiden men kunde inte gå upp då inte, alldeles för tidigt. Somnade mirakulöst om efter en tid. Har väl sovit runt 4 timmar i natt. Har så sjukt svårt att få en godnatts sömn i detta hus ibland, sen är jag överdrivet känslig också och har jättesvårt att sova och världens bästa hörsel men men.... Nu ska jag iaf tvätta.



Ha en bra dag

fuler mä med syyyrrrraaaaan

Min hyllning till Ron guden Pope ;););););)



asnirre

Mitt te blev visst kallt. Så blir det när man sätter sig vid datorn.

Idag ska jag spendera hela dagen med att kolla serier. Behöver ju inte få ångest idag iaf, för att man sitter framför tvn, för det är ju molnigt ute. Sen blir det middag hos mom n dad. Sen tar jag med mig min skitungesyster hem till mig för hon ska sova bredvid mig inatt!



Ha en bra dag min kära läsare. Puss

dilemma

Händer mycket roligt i helgen. Vilket gör det lite svårt att veta hur man ska fördela sin tid och var man ska befinna sig. Fredag vet jag vad jag gör iaf. Då sitter vi ute hos Mikaela hela dagen och dricker varm och kall mm. Lördag hade jag tänkt gått på Charta 77 på puben, men när man får se att Byz ska på Stadt, då vill man ju se han LÄTT. För Charta spelar ju också på söndag, fast kommer nog inte vara lika mycket folk där då troligen. Men på söndagen så är det även Engmans på Jvg. Så hur ska man göööra? Byz är givet iaf. Sen får tiden utvisa och så får man höra vad andra vill och ska göra.

Spekulationer å så... Jobbigt å sååååååå

min fina

Elin fyller 21 idaaaag. Grattis min älskling! :)


Älskar dig <3

inga problem

Jag är dålig på att uppdatera på helger jag! Men nu äre måndag så då sätter jag igång igen. Haft en bra helg! Åt på Kick Saloon på lördagen och sen var det fest, detta för att fira Elin! Maten på Kick Saloon var sjukt god och värt sitt pris (som ändå Micke betalade så, mycket snäll! hihihihi) Är bland det mättaste jag vare. Man kunde knappt dricka sen. Men lyckades få i mig litegranna iaf :) Kul kväll var det!

Idag har jag iaf kollat serier, suttit ute i solen, eller blåsvädret skulle jag hellre säga, och läst. Sen har jag följt med Johanna till ridningen. Och nu sitter jag här vid datorn och är ledsen i ögat på Mikaela som vägrar svara när jag ringer. DUM VÄN!

Här kommer lite bilder från helgen iaf :D




moonheads

Home från S-svall nu! Har varit en mycket bra dag. Bra föreläsningar och fin solig dag! Unnade mig att käka lunch på Bigboy som är lika gott hamburgarställe som Max. GÖTT! Sen har jag varit en snel tjäj idag å för jag har köpt majblomma av en liten söt unge och jag har bjudit en random dude på cigg :)

Ikväll blir det hänga med Miki och kanske Elin. Åka en raggarrunda i Mikaelas nya begagnade Passat :D Och sen BB å så.


GUUUUULLIIIIIGT! :)


Cat and Dolphins playing together by lemarswayer

wearing a jacket made of meat

Lättad tjej! Nu har jag lämnat in uppgiften! 7 sidor blev det tillslut för en sketen liten uppgift. Att man orkar med detta egentligen (?!?!) Aja nu är det gjort och nu är jag stolt å så! Fint väder idag också ska ge mig ut på en cykeltur sen, lämna tillbaka bok och hämta ut biljetter till imöra. Men först så ska jag rewarda mig själv med massa serier. ANTM, HIMYM å Biggest loser :D

Social igår när vi kolla BB :p Typiskt killar att somna bara de lägger sig ner.



Ha en bra dag nu tych ja!

Flying Rainbow Pop-Tart Cat

Idag har jag varit så sjukt duktig! Pluggat tills nu. Och då har jag inte tagit mycket pauser. Men nu ska jag få kvällen off och göra klart det sista imöra innan 12 då uppgiften ska in.

Ikväll blir det The Office kväll för de två största The Office fansen! :D:D:D

Ha en bra kväll!

cossemosse


Fin bild som syster fångat på Cosse :) Snart kommer vi få en till liten kisse på Blåbärsstigen! :)

price tag

Idag har jag tyyyp pluggat, myst, brottats tills jag blev svettig som tusan och ätit hemmagjord pirraaaa! Nu åker jag strax till Miki för lite BB! :D


Pussss på er fina människor!

jag vet

sjukt hur mycket en låt kan återskapa en känsla. ta en tillbaka. kännas som man är i en annan tid. inte en trevlig känsla denna gång. skaka av sig nu. hejdå

gnatt

Har iaf fått mkt gjort idag med pluggandet. Känns skönt och så. Vad jag mer gjort idag fram till klockan 20 vet jag inte (?). Dagarna bara försvinner. Vid 20-tiden så pratade jag på Skype med Elin i en timme. Hur skönt som helst att höra hennes röst! <3 På fredag åker hon på Coachella, HEELT SJUKT AVIS!


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


Sen kom Mikaela hit och vi myste med te och mackor framför Big brother. Miki my rock!


Bild från 9an eller nåt :)


Och har även fått godnattsamtal från både Ann och Micke så kommer sova gott jag :) Så nu ska jag lägga mig i ett bad och sedan krypa till sängs och lyssna på Svinalängorna.


Blev ju värsta bildracet juu! Najs.
Hehe natti :)

tjobre

Tjo! Whazzaaa?!

Inte på topp idag inte. Mest irre och trött.
Detta blir iaf en pluggvecka. Uppgift ska in på tors kl 12 på dagen och jag har ganska mkt kvar att göra. Sen fredag så åker jag till Sundsvall halv 6 på morgonen och blir där över dagen för föreläsningar.

Kort och koncist.

Hörs haj, ha en bra dag!


ps. filmen igår var jättebra! hur många lingon finns det i världen var vi på! bättre än förväntat absolut! och SJUKT mkt folk på bion, fullt nästan alltså! har aldrig sett så mkt folk på ljusdals bio. 4 av 5 hästar får den

sunday lettå

Söndag och man är superpigg! Sovit djupt som aldrig förr i natt, det kan Micke intyga! Så idag är man piggis! Nu ska jag kolla BB som jag missade i fredags. Ikväll blir det bio.

Puss å så



UPDATE: Fredagen med Mala var iaf sjukt rolig! TACK MALA! Kommer saknar dig nu när du är tillbaka i Skåneland! <3

dupidup

vin lettåå. skål å så



Hejdå

Måste bara lägga upp en fin bild på våran, eller Johannas, lilla hamster Tindra.
Hon dog för några dagar sedan. Hon som just hade blivit jätte tam och sällskaplig! R.I.P fina du!



something to die for

Denna dag är en bra dag lättå!

Snoozade till klockan 10.30 idag, skönt som fan. Jag har verkligen blivit en snoozare. Men enligt forskning så blir man bara sömnigare av att snooza, så borde sluta igen. Men är ju skönt ju :)


På dagens schema så står:

- Vara nöjd med mig själv för att jag har skickat in uppgiften igår, som ska in idag!

- Kolla på Biggest Loser avsnitt jag missat och äta onyttigt samtidigt, vilket jag alltid lyckas göra. Ganska illa med tanke på budskapet programmet vill förmedla.

- Åka till mamma och pappa och äta middag och mysa med alla. Tobbe är ju hemma nu också! :) Och mamma också som satt fast i Stockholm i över 6 timmar igår.

- Malin och hennes mamma hämtar mig i Ä-bo och jag och Malin åker till mig och dricker lite vin och catchar up :D

BRA DAG!

Harry Potter

Jag är ett väldigt stort Harry Potter fan. Läst alla böcker och haft marathon med alla filmer. Nu har jag också sett nya filmen Harry.Potter.And.The.Deathly.Hallows.Part.1. Väntade tills den fanns i HD-kvalle, ville inte kolla på nån jävla screener, AC3, TS eller liknande. Drog ner persiennerna och mös ner mig i soffan och ignorerade telefonen och allt annat som kunde störa. Hur bra som helst var den iaf, de har lyckats fått med de mesta från boken och inte ändrat så överdrivet mycket. Och snyggt gjord så ini. 4/5 hästar får den lätt! Nu väntar jag med spänning på part 2. Längtazz


jomensåattee

Ältande humör idag. Vädret är dumt. OM vädret hade varit bättre hade man mått bättre. Nu sitter jag här och vill helst inte göra nåt. Helst sova bara. Fast tvärtom egentligen, jag vill helst göra nåt riktigt kul, något mind-blowing! Känns som att livet seglar på bara, steadily liksom. Jag vill inte ha steadily, jag vill göra något som får mig att känna mig levande! Jag menar något EXTREMT! Men vet inte vad. Men men, jag borde sätta mig i soffan och läsa och skriva. Jag har inte tid att sitta här.

Aja ha en bra dag och må detta skitväder dra åt helvete

arg å så

Jaaaaa men va kuuuul! Nu har man blivit Ringvägen 60:s egna lilla städerska också, kunde inte hålla mig längre, eftersom de som bor här verkar vara totalt efterblivna. De vet iaf inte hur man sköter en tvättstuga, det är jävligt tydligt. Och sen ser man ju överhuvudtaget runt om huset hur trögfattade vissa är. "Nä, men jag slänger ut mina gamla grejer på gården, tv-apparater soffor osv, och sen låter jag dom ligga där lixåååm. Nån plockar väl upp efter mig snart för det kan jag inte göra själv för jag är störd i huvve!" Inte konstigt att det ser ut som ett jävla ghetto här.

Har massa arga lappar jag vill skriva men då kommer jag väl bara hamna på argalappen.se. Haha så avreagerar mig här istället.

oh yea

Plugg å så! Tvätta och handla! Effektiv dag idag! Yes sir!


dead serious hehe

aa precis

Idag har jag typ:

- Pluggat

- Suttit dator. För stor dos

- Lagat kungmat

- Kolla nya avsnittet av Desperate Housewives m fl

- Varit ute och sprungit. Men min höft dog så gick inte alls. När man var liten så var det bara att hoppa upp från sängen på morgonen och då var man redo att springa 70 varv runt huset och göra volter mm utan nån uppvärmning eller nå. Nu har man alltid ont, eller om man inte har det så får man det så fort man ska göra nåt bra! Orka. Sen gick ju solen ner å, när jag kom ut. Sen när jag kom hem så ser jag från fönstret att den jäveln kommer fram igen. Ett tecken på att jag inte ska lämna lägenheten heehee och ett tecken på att jag inte ska träna. Bra tack då vet jag :D Najs

- Låg i badet i över en timme. Höll på att svimma efter.


Nu ska jag laga kungmat igen. Sen kommer Mikaela till mig :) Sen nörden Micke efter han kollat på Real Madrid match. TYDLIGEN ÄR DET VIKIGARE ÄN BIG BROTHER!!!!?!?!?!??!?! Haha hur kan nåt vara viktigare?! Nä men jag skämter jah juu. Daaah?! Hööörs haaaaaaaaaaaaj

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

PS. Märkte att min cykel har kommit fram helt nu, från snöhögen den var begravd i. Så nu ska jag inte springa eller gå nånstarns förrän när det blir mycket snö igen. Så ni vet då å så. Slänger upp en cykelbild här då bara för att jag inte gillar bildfria inlägg.




puss

lite bilder från helgen:)




nåt sånt.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Uppe med tuppen idag. Johanna skulle ju upp till skolan så då är det bara för mig och gå upp också. Klockan sju gick vi upp och mös med lite frulle. Nu sitter jag här vid datorn, där man alltid hamnar. Hoppas på en bra dag idag!

Puss

Låt dom älta o dividera



Fin dag med du <3
Promenad i solskenet, ätit kycklingpesto calzone, varit i stallet, spelat Little Big Planet med Martin
och nu mys i soffan framför tv:n! Sen natti

When something's right

När det blir finare väder och Johanna kommer strax så är det en bättre måndag :D


du får göra som du vill

Hej å så! Dålig uppdate på helgerna som vanligt. Blir ett lite längre inlägg då, för er som orkar läsa.

Aja, måndag igen då. Ogillar måndagar, det vet ni by now. Skriver det jämt. På måndagar då vet jag att jag måste sätta igång med pluggandet igen och försöka få nåt vettigt gjort. På helgerna tillåter jag mig vila, så då blir det extra drygt att komma tillbaka till vardagen.

Denna helg har varit bra. Fredag blev det fest hos mig och sen utgång. Det var kul :) Känner dock just nu att jag är lite over utgång i Ljusdal, eller jag snackar nog bara skit nu. Nästa helg är jag pepp igen ska ni se. Stockholm och Gävle(som jag varit i senaste helgerna) är ju mer händelserikt, fast hittills mest på konstiga sätt ;) haha.

Lördagen.. Jag vad gjorde jag då? Kommer knappt ihåg. Var bakis mer än halva dagen. Sen mot kvällssidan så drog jag och sa hej till Martin, Clabbe, Björnen, Micke och Stina. Sen fick jag vara med om en biltur som kändes som en näradödenupplevelse. Fast jävligt roligt! :D Sen skön myskväll och sova tidigt! Naaajss

Söndagen så åkte jag och Ann till Hudik på morgonen för att kolla Tallåsen som spela fotboll. Efter blev det Frasses, och sen hemresa. Sen kollade jag och Micke på Himlen är oskyldigt blå. Jag hade nog för höga förväntningar, för jag tyckte filmen var väldigt medioker, eller mindre bra än medioker till och med. Får 2 av 5 Hästar. Det enda som typ var bra var att Bill Skarsgård var med. Senare blev det BB-mys. Blev ett gäng på 7 pers i slutändan, nice med bra folk! Puss på er å så!

Slänger upp lite bilder från fre sen. Orkar och hinner inte nu. Nu blir det plugg fram till klockan 14, då Johanna slutar och kommer hit. Så kvällen kommer bestå av att följa henne till ridningen sen blir det tv-spel å så!


<3

Hejsidåsi

Catja

Godendagen!

Fick Catja igår! Bytte till mig na :D Det var en jättebra ridlektion som var väldigt annorlunda och bra. Var väldigt nöjd efteråt. Vad skulle jag göra utan ridningen? Tänk att jag fortfarande ser fram emot det varje vecka efter dessa 15 år. Har aldrig varit så intresserad att jag velat ha en häst, en gång i veckan duger alldeles lagom för mig.

Nyss har jag och Micke rensat avloppet i tvättstället (handfatet för er som föredrar det namnet :p). Det var sjukt jävla äckligt! Verkade som att det inte hade gjorts på åratal. FYFAN! Första och sista gången jag gör det. Mikaela ska göra det nästa gång. Lättå

Ikväll blir det party. Ska bli sjukt roligt! Nu ska vi på systemet och så :)



Bye

RSS 2.0