okejdå

Tänkte lägga upp bilder från helgen igår. Men sen förlorade Brynäs mot AIK i sudden och jag började grina och blev ännu mer bitter än vad jag redan var(se förra inlgget). Men nu är jag på lite bättre humör, men inte mycket. Känner mig så sjukt förslöad just nu asså. Lämnar inte lägenheten för jag tänker såhär: jag kanske också bär på Mickes sjukdom och smittor smittas som mest innan själva sjukdomen slår ut. VISSTENI DE?!?! Omtänksam man är mot andra. Men verkar ju iaf som att han har matförgiftning och att det inte är magsjuka, vilket är bra när det gäller smitta åsååå
 
Jaaaaaaa men helgen var iaf väldigt skojj! Roligast var hemma hos Irene och hos Mickis innan. Krogen var inte rolig. Blir ofta så obekväm när jag går ut på ställen jag inte varit ut förr, och sen så börjar jag övertänka och se hur patetiskt allt är xD Men hade iaf så jävla roligt hos Irre med gänget! Bussresan hem till Ljusdal var lite speciell. Jag började ifrågasätta en kille på bussen för att han kallade nån för "fitta", då bad han om ursäkt och skämdes lite, sen så satt vi och babblade om lite allt möjligt. Dagen efter blev en mysa-med-familjen-dag och sen spela sims siiiiiiims :D
 
Nu blir det en film för oss. Robot and Frank. Sett mkt bra filmer på senaste jag. Topp 3:
1. The perks of being a wallflower
2. Palme
3. Kon-Tiki
 
HÖRS HAAJ!

pissigaste skitdagen

finns verkligen inget positivt med denna dag. inget alls
varför? jo för att: 1. jag har blivit återbetalningsskyldig ett antal tusenlappar pga min egen okunskap. 2. för att min älskade mikael kom hem igår och var jättesjuk. spytt hur mkt som helst:( 3. vilket leder till att närheten vi längtat efter i fem dagar när han varit borta får vänta ännu längre :/:(:/:/:/::( så jag tycker synd om oss båda. 4. jag är ett hormonmonster. 5. missade, pga rädslan att vara sjuk och risken att smitta ner andra, det obligatoriska seminariet idag. och kommer bli tvungen att göra komplettering. 6. kollat klart på palmedokumentären och känner mig totalt uppgiven. uppgiven över att en man som gjort så mycket för sverige och kämpat för folket och för rättvisepolitik, blir skjuten. 7. jag vill träna men vågar inte gå ut utifall man är påväg att bli sjuk. 8. jag vill gå på hockey ikväll.
 
okej kom på en bra sak. ska kolla på en film nu. perks of being a wallflower. den har jag längtat efter så det är bra. sen får jag ta hand om min lilla sjukling och ha han hemma, så det är iaf bättre än att inte ha han hemma.
 
hoppas ni har en bättre dag än mig! p&k

botox

För det första så är det allmänt vridet att människor känner behovet och pressen att använda botox för att uppnå samhällets konstruerade ideal. Jag har viss förståelse för att människor vill behålla ett ungdomligare utseende, men kommer aldrig fatta hur man frivilligt kan spruta in gift som förlamar ansiktets muskler för att försöka uppnå detta. Tänk om människor kunde försöka gå emot dessa sjuka skönhetsideal och rekonstruera nya ideal istället.
 
För det andra:
Den höga giftigheten hos toxinet och spädningsprocessen vid tillverkningen kräver att varje sats Botox måste testas före användning. [...] Grupper av möss injiceras med olika doser av Botox i bakkroppen. Mössen som injiceras med de högsta doserna får utstå fruktansvärda plågor. De drabbas av förlamning, nedsatt syn och andningssvårigheter. Efter tre eller fyra dagars lidande dör de av kvävning. (http://www.djurensratt.se/botox-dodar)
 
Sen kan jag gissa att dessa fåfänga människor don't give a shit angående djursens bästa (som det brukar vara, titta bara på pälsindustrin osv). Men jag tycker i alla fall att det är sjukt vad människor är villiga att göra, och se förbi, när det gäller "skönhet".

unfriend

Godmorgon!
 
Nu har man varit vaken i snart 2 timmar då. Inte vanligt deä att Sandra vaknar sju. Men det var bara för att Mikael skulle upp tidigt och göra sig ready for Särna. De ska åka skoter, bada tunna och dricka öl ute i ödemarken. Faktiskt avis jag! Älskar att vara sådär avsides och bortskärmad från verkligheten! Så de får säkert sköjj pöjkan. Själv ska man också ha roligt i helgen. Inflyttningsfest hos Irre på lördag, för att sen kanske gå ut i Hudik, vilket jag aldrig gjort (förutom gfesten då hahah). Men först blir det lite föreläsningar och ridning i Ljusdal innan man tar helg :)
 
Igår så fick jag lov att unfrienda en person på facebook pga invandrarhat osv. Tog först diskussionen och ifrågasatte hans generaliserande åsikter och okunskap, men som så ofta så har de ingen fakta eller nån grund att stå på, utan de har "sett" att "somalier" och "blattar" de vill inte jobba och de vill inte lära sig svenska, de vill bara leva på VÅRA SKATTEPENGAR. Lägg märke till "vill". Sen så har dessa personer ingen aning om varför Sverige tar in så pass mycket invandrare. Det har med våran egen nationalekonomi och framtidsbehov att göra! De har helt enkelt ingen helhetsbild utan det faller bara tillbaka på deras hat och okunskap, vilket är så himla synd. När jag sedan skulle läsa inlägget igen var det borta. WIN. Det finns yttrandefrihet och sen finns det något som kallas förtryck, av vissa grupper, skillnaden där är väsentlig.
 
Ha en bra dag!

pengaaaaaaaaaaar

Efter en jävligt fattig månad så fick man igår pengar från CSN. Idag blir det äta ute, storhandla och köpa träningskort och träna med Ida! Och ikväll blir det laga godmat. Fan det bästa som finns är när man kan åka till ICA maxi och storhandla. Lätt bättre än att handla kläder.
Ha en bra daaaaaaag :D

flamman brinner vidare

Sitter här och saknar och längtar till ikväll. Ikväll kommer Mikael hem från jöbb. Har just nu så mycket känslor i mig asså.... Har aldrig förstått mig på det där med att skriva ut om sin kärlek på sociala medier osv. Eftersom jag tycker att kärlek är något som sker mellan två personer. Men just nu har jag så mycket känslor som sagt och vill jag bara skriva 1237498273987928 ord som hur jag känner. För jag vill capture hur jag mår nu :D
 
Jag brukar nästan bli rädd för att må såhär bra, rädd för att bli för bekväm. Men allt bara faller på plats nu... Jag är så jävla glad att du finns. Du hjälper mig verkligen att må bättre för varje dag som går. Jag är så tacksam över att du älskar mig så mycket som du gör, och att du ger mig allt av dig. Och jag är så tacksam att jag får älska dig. Jag är så tacksam över att du respekterar mig trots att jag ibland inte förtjänar det. Jag är så jävla tacksam över att vi är där vi är nu. Låten Parken – Ser Du Stjärnan I Det Grå? kan jag knappt lyssna på utan att gråta av lycka, för den är kopplad till då jag visste att jag blivit kär i dig. Du har varit den som sagt redan från början att allt fallit på plats för dig när vi blev tillsammans, för mig har det tagit längre tid, pga min idiotiska tvivlande natur. Men jag är fan där nu. Du gör mig så lycklig
 

social exklusion

Godmiddag
Kursintoooooooo idag! Har aldrig blivit så peppad inför en kurs som jag känner nu efter denna introdag av kursen Social exklusion. Började dagen med övningar i gympasalen, en övning som heter privilegiepromenaden. Väldigt tänkvärt. Och sen är det skönaste bruden som kursansvarig. Och ett underbart upplägg på kursen. Sen kommer det bli skitroligt för jag kommer göra mina fältstudier tillsammans med Mickis :D Åt även underbar lunch idag på Konserthuset. Bästa salladsbuffén jag någonsin ätit!
 
Nu blir det lite mer plugg. Ska skriva en liten uppgift inför seminariet nästa vecka. Ha en bra kväll!

åka skidor

Vilken underbar dag! Underbart väder och jag har haft så himla roligt. Jag och mamma åkte skidor i Hybospåret. Blev positivt överaskad över hur bra skidspåret var och hur bra jag var också för den delen xD Var ju jäkligt längesen nu! Har alltid gillat att åka skidor, så det ska det bli mer av. Ävn jag oh Micke pratade häromdagen om att börja åka på spåren i Gävletrakten så får väl se hur det blir med det! Men nu har man fått mersmak iaf. Vid 18 blir det att åka tillbaka till Gävle, för imorn så börjar nya kursen.
 

det var nyss det var längesen

Häääääj
Befinner mig nu i Ämbarbo. Jag kände att det var perfekt tajming att åka hit nu när Micke ändå skulle jobba och jag inte träffat familjen på nästan tre veckor, vilket är väldigt mycket i mina mått. Sen så hoppas jag verkligen kunna slappna av här nu i helgen. Hade ju tentan från helvetet igår. Skrev non-stop i 8 ½ timme. Har nog aldrig ansträngt mig så pass mycket någon gång under alla mina skolår känns det som. Snacka om grötig hjärna efteråt. Sen åkte jag till Harkskär och kollade hockey om umgicks med fölket. Brynäs vann äntligen. Sen försvann all resterande energi när en väldigt upprörd Moa hör av sig. Jag kommer aldrig tycka att det är okej att slänga ur sig massa anklagande ord över facebook, eftersom jag tycker att om man har ett problem med nåt/nån så borde man kunna skriva det till den som det berör istället. Men sen är det så typiskt mig att jag vänder taggarna utåt och beter mig som en fjant tillbaka, vilket jag ångrar mig över. Men idag är man iaf redigt trött. Klockan är bara sex och jag känner redan för att sova xD Men ikväll så blir det en myzig familjekväll med lördagsgodis och film med världens bästa familj.
 
Pöjken var lite trött också häromdagen. Människor är så fina när dom sover.
Ha en bra lördagkväll

vi springer genom natten och jagar morgonen

bästa låtarna nurå
Thomas Stenström – Dansen före döden
He Is We – Skip To The Good Part
Dropkick Murphys – Rose Tattoo
Rodriguez – Crucify Your Mind
Rodriguez – This In Not A Song, It's An Outburst: Or, The Establishment Blues
Imagine Dragons – Bleeding Out
Urban Cone – Searching for Silence
 
kingen! thomas stenström
 
ps. för er som inte sett dokumentären searching for sugarman, som är historien om musikern rodriguez, har ni missat nåt fantastiskt. KIKA

i wear it just for you

Hääjsi
Idag har jag läst igenom alla föreläsningsanteckningar så nu får det fan vara nog. Nu äre kväller. Säger som min fina Mickis, det är fan inte kul att sitta och upprepa allt som sagts de senaste tio veckorna, allt annat är roligare.
 
Idag har jag även beställt tre par skor. Blev bara ca 350 kronor tillsammans, vilket är mindre än ett av paren kostade innan. Heheheheeeeee. Kände att även om jag är en lappifatt nu så när man ska betala fakturan så har jag ju pengar igen xD Joråsatte mmmm.. Ska iaf snart på bibblan med Mikaaal och sen blir det laga god mat och kika på American horror story. KUNG
Snodde denna bild av Mickis. Rolig bild åså:) Men också bland de värsta dagarna i mitt liv. Men nu ser jag tillbaka på den dagen och tänker att det var då som jag förstod att jag hade hittat en bästis. En äkta bästis. Älskade Hilding<3

mackräka

Såhär pigg är jag xD Less på pressen att behöva plugga. Mindre än tcå dagar till tentan nu. Vill helst glida på en räkmacka, vilket jag hoppas göra:D Inatt har Miki och Elin sovit här och imorse fick vi inleda dagen med att skotta för att ens komma ut från parkeringen. Sen blev det äta lunch med dom och nu har jag kollat på dokumentärer och föreläsningar på nätet. Orkar fan inte läsa böcker känner jag, finns för mkt att läsa. Nu ska jag äta igen. Blir hungrig när jag är uttråkad. Längtar efter att få gymma också. Gymkortet har gått ut. Och jag är så jävla fattig denna månad pga att man fick så lite från CSN. Men ändå är livet chill. Mår väldigt bra måste jag säga. Hoppas ni också gör det. Puss

två av dessa ställen där universum slår knut på sig självt

Vilken underbar helg jag haft! Både Wonkan och Larsson har varit på besök i Gävle :D På fredag kom Wonk och då hade vi två och Ida en mysig vin- och pratkväll :) Sen så gick jag och mötte en full Micke vid 1 tiden. Då ville han bland annat verkligen leka i snön och springtävla :p Sen inledde vi lördagen med värsta lyxfrukosten och sen iväg till Valbo en sväng för att sen köra lite vilse i trafiken och sen hämta Elin. Sen gjorde vi mat och spelade spel, snackade och drack gött. Så himla roligt att ha alla där. Även min andra fina Elin kom på besök ett tag. NAJS HELG :D
 
Idag har jag inte gjort mycket mer än pluggat. Jo jag och Micke tog en härlig prommis i solen ner till stan och fixade lite grejer. Nu tänkte jag läsa lite till och kolla på serier :) Hoppas ni mår bra. Puzz
 
 

press my nose up to the glass around your heart

HÄÄJ
Var ett tag sen nu. Har haft ganska mkt å gjort nu när skolan satt igång igen osv. Allt rullar iaf på, men ångesten smyger sig på nu när det är ca en vecka kvar till våran e-hemtenta. Vi får 5 timmar på oss att skriva svar på massa frågor. Med vetskapen om att jag är duktig på att skriva uppgifter så känns det okej. Men det är stressen som kommer bli lite jobbig om man säger. Fast jag jobbar dock bäst under lite press, så blir förhoppningsvis bra, förutom att jag knappt läst nåt :o
 
Annars då? Var på hockey igår jag och Micke, Brynäs losa mot HV71, efter att vi släppte in till 0- 4 på 7 minuter, och efter det så var det svårt att hämta upp. Men nu så ska jag nog ta och lägga mig i sängen igen och läsa lite studentlitteratur. Ska passa på att läsa då Micke är på utbildning i jobbet, brukar vara svårt att koncentrera sig annars :)
Blogg.se eller min dator krånglar STÄNDIGT med att vända mina bilder åt fel håll! FATTAR INTE VARFÖR. Men puss på Micke iaf, för att du gör mig så himla lycklig<3

vinden han pratade om blåser idag

Storhandlat - check
Städat - check
Lagat mat - check
Krossat min parfym från Egypten - check
Påbörjat ett glas vin - check
Sims startat - check
 
Ogillar checklistor men kände för en i brist på annat :) Idag fyller Mickes syster Jenny år, GRATTIS KÄRA DU, och vi ska äta middag på Interpool för att fira kl 19. Ska bli sköjj. Innan tänkte jag spela lite Sims och njuta av mitt rödvin, medan Micke nördar sig med Star craft och öööl. Ha en bra fredagkväll. HÄÄJJ
 

i'm so ready

Idag har Mickis varit här. Vi har kollat på JVM semin och sen firade vi vinsten på Interpool med en öl. Åh shit vilken jävla match. Int bra för hjärtat det där ä. Och satan vad vi pratat idag jag och Mickis! Vi har inte setts på ett tag nu så då jävlar. Analyserar allt och pratar om sånt där som bara vi förstår. Jag tycker om dig så jävla mycket!
Vi ur våran bästa vinkel
 
Nu ska jag spela lite Sims tror jag, och sen kommer Micke hem med Göteborgståget inatt. Myyyyyz:) Sen hoppas jag innerligt att Alex och Sigges podcast kommer ut sådär precis efter tolv som den gör ibland, så jag kan ligga i sängen och lyssna och fnittra.

welcome

Hääj
Nästan så man längtar lite till vardagen nu. Komma tillbaka till verkligenheten åså. Fast nä, trivs i detta chillmode. Har inte pluggat ett skit under dessa "lediga" dagar. Föreläsningarna börjar igen 8e, och 7e ska vi intervjua två socialarbetare, så ska läsa lite nu kommande dagar.
 
Nyår var iaf jätteskoj och lyckat! Åt god mat och drack med bra människor i Skarpå och tror klockan var typ halv 4 då jag och Micke kom hem till mor och far min i Ämbarbo! Sen hade vi en jättebra dag igår och sen körde vi hem till Gävle. Så nu är man hemma rååå. Jag är så himla lycklig, nästan så det är jobbigt, för man vågar inte lita på att det ska va såhär bra. Aja, ska va sådär klyschig och säga att jag välkomnar 2013, och att året kommer bli kung. 
 
Nu kommer iaf bilder från juletider och nyår osv :)
Tremänningarna på besök hemma i Ämbarbo!
Skarpåååå :D
Den bästa efterrätten ever!! Maränger, vaniljglass, saffrangrädde och björnbär.
Finaste paret. Johan och Sanne
 
Nu ska jag laga lite mat tänkte jag och sen spela lite Sims. Men det krånglar så det är inge kul...... :(
Ha en bra dag fölk

RSS 2.0