Ne me quitte pas mon chere

En dag som denna, regn och grått, kan man inte göra annat än att sitta inne, kika serier och även göra lite nytta inne. Har städat hela läggan idag; plockat, diska, dammat, dammsugit, torkat golv osv. Så nu är det fint här.

Känns jäkligt ovanligt att inte behöva göra något alls, som det är just nu väntar jag bara in tiden för att få sticka till P&L. Jag är verkligen inte van vid att inte ha någonting alls som måste göras. Annars är det plugg som hela tiden hänger över axlarna eller jobb. Eller så har man iaf några ärenden! Men jag har INGET alls. Man känner sig så fri att det blir tråkigt. Hahah

Nu ska jag göra mat, sen kolla en film. Tror jag ska se V för vendetta igen. Var längesen + att det är en av mina favvofilmer. Kanske kollar Donnie Darko också bara för att man har tid. KUNGKUNGFILMER
Psykblicken
Ha en bra dag nu!

I'll find strength in pain, and I will change my ways

Sitter och taggar sönder mig själv till P&L. Sitter och ryser, gråter lite, skriker av lycka för att jag ska få se massa bra band live, och speciellt tre av mina riktiga idoler; Regina Spektor, Mumford & sons och Rise against!!! Stort.
 
 
 

midsommar!

Tjoooo
Nu är det slut på denna helg. Eller snart iaf:) Vilken härlig midsommar jag haft! Längesen jag hade en riktig traditionell midsommar som denna. Vi åkte ut till Skärplinge här i Gävle, litet ställe som heter Älgmyra tror jag, långt ute i ingenting. Där var det midsommarfirande på G hos Kattis och Tobben. Blev väl tillslut ca 20 pers. Hur roligt som helst! Mat, alkohol, stek o fika på klippor, tipsrunda och massa grupptävlingar. Jag och Jenny tog första doppet för i år också! Såååå jävla kallt i vattnet!! Men värt det ändå :p Dagen/kvällen/natten gick hur fort som helst och jag vet inte om vi ens hann med alla lekar :p Kasta ringar och skjuta luftgevär var det jag lyckades bäst på iaf :p man är ju stadig på handen om man säger.
Tackar alla som bara den för en sjukt bra midsommar :D
Nu väntar några vilodagar och sedan P&L!!!

jahaja

Jahaja, här kommer man in på blogg.se och det är en helt ny design. Ogillas som vanligt sådär dirre, men man vänjer sig väl, för att sedan gilla det. Men just nu, ogilla.
 
Har iaf haft väääärldens bästa dag. En sån där dag som man kommer ihåg. Har egentligen inte gjort så speciellt mkt. Packat P&L. Handlat massa saker till P&L, bl a alkohol. Ca 650 spänn. Fyfan asså.. Sen har vi grillat, bakat och bara haft det bra! Det är känslan i magen och hjärtat som gjort dagen så bra.
 
Igår var en dag som förde med sig både gott och ont. Jobbade först och sedan åkte vi till Gävle, och väl framme så märkte man att cykel blivit stulen... MIN SKEPPSHULT SOM JAG ÄLSKAR SÅ JÄVLA MKT, som jag fick av farmor när jag var typ 13. Jävla skit. Men sen såg jag på Blackboard att jag hade klarat juridiktentan och då blev allt bättre. Iaf så tog vi det bara lugnt i läggan resten av dagen. Bland annat så installerade jag min nya skrivare :D Och sen så kom Martin hit och hälsade på och han och Micke körde massa radiostyrd helikopter :D Vi käkade chirre o dip och kollade på när Sverige piskade Fransmännen i fotboll. Bra att avsluta på topp genom att bryta frankrikes winning streak. Man får fokusera på det ist för att det är slut på EM för vår del.
 
 
Sova snart nurå. Natti

fin bakisdag

Hade verkligen jätteroligt igårkväll. Satt hemma hos Elin o drack med gott sällskap. Sen drog vi på krogen och hade för en gångs skull riktigt kul där :D Sen gick vi från köpingen heeela vägen till Ämbarbo ett helt gäng! Asskojj!

Idag har vi ätit god mat, vilat, myst, kollat 2 filmer och allmänt haft det underbart. Dagar man lever för. Satt och berättade högt idag för Micke vad jag är tacksam över i mitt liv. Det är bra att göra det, tänka o reflektera, och framför allt uppskatta.


Imorn är det måndag och då ska jag jobba kväll, sen tisdag så blir det 7-11 kortpass och sen drar vi till Gävle! Åååå så jag längtar att få komma hem! Blir 1 vecka i Gävle och sen sticker vi på P&L :D

Natti

du plockar upp det jag förstör

15 min tills jag ska cykla till jöbbe. Jobba till 22, kanske 21 om jag har tur, sen hem till Elin, där det blir att dricka vin och sen ner på köpingen o kolla crusing. Ledig imorrn! Känns välförtjänt då jag jobbat varje dag denna vecka. Sen jobb mån och tis också. Sen blir det äääntligen Gävle :D Längtar.

Ikväll är det du o jag<3 (Fuller på bilden jag, som det ser ut :p haha)

Off to work nurå. Ha en bra kväll!

sova middag, far åt helvete

Har just vaknat upp från en tupplur. Många gillar att ta en tupplur, eller sova middag som man säger. Men jag HATAR det och har alltid gjort. Men eftersom jag var trött efter massa jobbpass på rad (och speciellt trött blir man efter ett kvällspass till 22 för att sen kliva upp 6 på morron och jobba igen, vilket jag gjort idag) så när jag låg och lyssnade på en podcast så lade kroppen sig i vila........ Detta händer inte för mig. Kan inte ha hänt mer än 10 ggr under mina livsår som jag kommer ihåg. Anledningen till att jag inte tillåter mig själv till att sova på dagarna är för att: 1. Svårt att sova på nätterna då, jag som har svårt med det ändå. 2. Jag blir så grymt förvirrad. Och då menar jag inte lite förvirrad, utan helt konstig och vet ingenting. Jag behöver dagens rytm o nu är den helt rubbad efter denna jävla tupplur.

Så nu sitter jag här och tror att det är fredag och har en känsla av att jag borde vara på jobbet. Men det är torsdag och jag har precis kommit hem från jobbet och jag ska snart rida. Allt som hände för några timmar sedan känns som att det var flera dagar sedan. Allt för att man sovit i ca 20 min. ojojojojojoj

hestar

Hejsi
Ligger just nu i 1 av mina gamla flickrum. Hade ju 2 olika i huset vårat. Befinner mig alltså hos mor o far i Ämbarbo och ligger här och är nöjd  med dagen i rummet med de fina tapeterna, heestar jihoo.. Bra första dag på jobbet har det varit. Trots att jag jobbat på hemjänsten här i 4 år så var det gruvsamt imorse för att man vet att det händer så mkt nytt på så kort tid. Men känns good to be back! Kul att träffa alla jobbarkompisar igen och även gamlingarna som man saknat. Det är tugnt att jobba i vården på många sätt men trivs sjukt bra, trots att det inte är något jag satsar på att fortsätta med. Isf ska det vara biståndshandläggare eller enhetsshef senare i livet. Det som känns så bra är att jag vet att jag är så himla bra på jobbet å. Bemöta, förstå och tillgodose människors behov har jag verkligen förstått och fått bekräftat att jag är bra på, vilket bådar gott för mina framtida yrken inom socionomyrket. KUNG

Just myst med syster, kollat film och ätit massa gotta. Nu blir det seriekolla.
Hoppas ni haft en bra dag också! PoK

old time favourites

Idag har jag lyssnat sönder 4 av mina stora idoler som jag lyssnat på sedan ååååratal tillbaka. Speciellt för dessa 4 artister/grupper är att jag vet att jag aldrig kommer att få se dem live och det är så drygt o sorgligt. Då måste jag isf åka till USA eftersom de endast turnerar där i princip.

Dixie Chicks – Travelin' Soldier
Taylor Swift – Breathe
Rascal Flatts – Bless The Broken Road
Kate Voegele – Wish You Were

Så mycket minnen och känslor från svunna tider.

att bry sig

Hejsi!
Det är söndag idag, men jag tycker att det är måndag. I mitt huvve är vi hela tiden en dag framåt av nån anledning.. Men vore det måndag vore jag inte i Gävle nu. Och jag är så jävla glad att jag är i Gävle. Jag har sådana upp- och nerkänslor angående all Ljusdalsvistelse jag kommer utsättas för i sommar. Hahah "utsättas" som om jag vore tvingad:p Nej men ska ju jobba. Får fokusera på jobbet. Och har fått ett riktigt bra schema också så jag är nöjd och kommer kunna åka till Gävle lite då och då.

Snackat med både Elin och Annsing idag och fattat att det är bara lite mer än 2 veckor och sen är det dags för P&L, känns overkligt att det går så sjukt fort. Hinner knappt börja jobba sen sticker vi. Skönt! Dock mindre skönt att komma tillbaka sliten som satan och direkt tillbaks till jöbbet.

I onsdags så åkte vi i alla fall till Ljusdal. Vi har firat Johanna som hade examen och sedan har jag umgåtts med mina fina mediabrudar. Kollat på studenten, ätit grillat, festat och myst. Hade sagt heeeela tiden att jag inte skulle gå ut på studentkvällen, men ändå hänger man på för att man vill ju umgås med kåmpisarna så länge som möjligt. Gick iaf hem tidigt för det var ganska tråkigt, plus att man var för nykter för att vara bland alla glada småstudenter :p Själv är man ju gammelnucka nu. Har verkligen ingen aning om vad Stadt tänkte då dom på studenten INTE hade öppet på nedervåningen och packar in allt folk uppe med sugmusik. Meeen meeen :)








Mysiga bilder ellerhur?! Nu ska jag njuta av denna dag och imorgon bitti blir det åka tillbaka till Ljusdal. Mindre kul. Men ska luncha med Annsing och sen infomöte på förvaltningshuset. Sen blir det fotboll med brudarna på kvällen, så måndagen blir nog fin :) Sen jobb resten av veckan. Ha en bra dag! Puss

skit på er

"DU GAMLA DU FRIA DU FJÄLLHÖGA NORD DU TYSTA DU GLÄDJERIKA SKÖNA!"
Dagen till ära sjunger jag våran nationalsång. Och det gör jag när jag vill och var jag vill. Jag rent utsagt hatar diskussionen om att våran nationalsång ska skrivas om eller helt bytas ut för att den har "odemokratiska" inslag osv osv. Varför lägga så mkt värderingar i allt och analysera sönder varje stycke av saker. Jag blir så less. Lägg enerigin på nåt annat viktigt "problem" istället. Tror inte vi behöver oroa oss så mycket för att vi ska ses som ett odemokratiskt land. Inte inte

Japp. Lite random inslag men blir nå så otroligt less

skoja ba

Skrev igår att jag skulle njuta av att inte ha något att göra. Trodde jag på det själv? Jag som är den mest rastlösa människan. Nu ligger jag och är uttråkad som bara den. Och Micke är tråkig för han spelar Starcraft. Och ut vill jag knappt för det luktar Skutskär nå så ini. Typ som att gå in i en vägg av fis när man går ut. KUL. Men har händelserika kommande dagar nu så känns bra. Sen börjar man jobba på måndag. Ska kika nån serie nu. Sen kommer Ida och kikar på nya Småstadsliv sen :D:D KUNG


finally

Tjenna!
Glad i hjärtat, pigg i kroppen, klar i skallen och massa sånt där positivt. Tentan gjord! Sista tentan detta läsår! så nu har vi klarat ett år! Bra har jag klarat det också och fasen va mkt man lärt sig redan nu. Så idag har jag gjort helg. HELG PÅ EN TISDAG! Hur bra är det!!? BRARE! Tentan kändes helt ok, hoppas på att känslan har rätt.

Efter tentan åkte jag iväg till Hudik för att umgås och äta ute med mina fina skolkåmpisar! VIlket stöd ni varit och är, och vilket bra team vi är! Ni är guld alltså<3 Supergod mat och dricka på Manis iaf! I sommar ska vi träffas och parta, annars kommer jag sakna er för mkt :)

Nu är jag iaf back in Gävle igen och ska kolla lite serier och bara njuta av att jag inte har något som jag måste göra :D Jiiiihooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Pusshaj




helgen med det mindre fina vädret

NÄMEN HEJ!
Allt står bra till? Jorå bara bra. Haft kunghelg med min finaste Idis. Fredag så festade vi i Sätra med Ida och Julles kompisar. Sen så gick vi på Old saints och hängde åså! Jättekul kväll hade jag iaf! Sen så körde vi på lördag igen. Det var ett Nelly event på Goya och man fick beställa ett plagg gratis från deras nya kollektion, sen fick man 2 drinkbiljetter + en goodiebag! Men klant som jag är så råkade jag kasta biletten till goodiebagen.. Självklart att jag gör. Sen dansade vi sönder på dansgolvet. Sen sov Idabasse hos mig och vi har haft mysigaste dagen idag. FIlm och massa djupsnack. Bästa kåmpis <3

Men jag har ju inte fått nog av Ida än. Hon och Julle kommer hit och kollar på BB-finalen med oss sen ikväll. HEEEJJJAA HANNA J FÖFAAAN!!!!!!!!!!!!!!!!






Hoppas ni haft en fin helg och ha en bra kväll nu:D

RSS 2.0