ttylxox

Tjoo! Kom just till Gävle efter några timmar i Ljusdal. Åkte dit för att rida lite, så lade 150 spänn för att åka fram och tillbaka bara för ridningen. Men lätt värt det. Älskar att vara där i stallet. Hestar och sköna människor me likie. Sen att få träffa familjen och katterna i några timmar så blir man glad. Annars Ljusdal i allmänt känner man sig ganska less på. Tror det har blivit så eftersom man trivs så sjukt bra här i Gävle. Min sinnesstämning är helt annorlunda här :)

Har iaf skickat in sista uppgiften idag, skönt dä. Så nu är det tentaplugg som gäller tills på tisdag. Men för typ första gången känner jag att man har någorlunda koll på läget i en kurs... Jinx. Kommer gå åt helvete bara för att jag känner så meeen meeen.

Aja. Nu ska man väl försöka sova snart men måste hitta nån ny serie. Game of thrones försökte jag mig på, men den var inget för mig. Blev mest äcklad av allt sex, titties, blod, halshuggningar och kvinnosynen. Girls har jag börjat kolla på och kollade ikapp alla avsnitt på typ nån timme så vad nu då?... Nåt tips?

Godnattish från tågbrudN. Trött o jävlig. Åker fan tåg jämt känns det som.



:)

I watched you laughing from the passenger side
And realized I loved you

i have no reason to run

Försöka bli klok på den nya juridikuppgiften nu idag då...
Sitta inne vid datorn då det är helt soooligt ute :(



Typ såhär trött är jag. Trötta ögon åså :/
Jo men man får väl önska en bra dag då.
HÖRS.

stjärna där

Godkväll.
Har verkligen haft noll evergi sedan jag vaknade imorse, sov 10 h så borde ju varit pigg. Fast jag inte har någon energi så är jag ändå inte trött, skulle aldrig kunna sova nu som det känns. Och inga serier kommer det nu heller för alla har ju haft säsongsavslutning typ. Tur att True Blood börjar snart och att Girls går. Huvudet är trött iaf efter terminens sista dag av föreläsningar. Om en vecka har vi tenta. Sen är de paus ett tag och jobb istället.

Tänkte också lägga ut lite bilder från uuunderbara helgen. Fredag hade jag en av de finaste dagarna på jag vet inte hur länge. Känslan av ren lycka.. Vissa känslor och stunder går inte att förklara hur mkt man än försöker. Så jag ska inte ens försöka :')
Sen på lördag så kom Elin och Robin och hälsade på här i Gävle och det blev massa shopping, grillning, ASGOD MAT, alkohol, ESC, Heartbreak, bakismys, sooool, shopping igen och annat. Sån himla bra och rolig helg :D Bästa ni <3



Nä men nu får det bli sängen. Hoppas på att kunna sööva.
En dag av plugg väntar imorgon :) Natti


schtek

Vilket stekväder det är ute! Så jävla härligt! Är klar med veckans juridikuppgift och fick veta igår att jag klarade förra tentan på kursen Socialt arbete på mesonivå. Var sjukt nervös för att inte klarat, men det gjorde jag:D och alla andra i gruppen också vad jag vet :D Vi är så duktiga!! Nu är det bara juridiktentan kvar sen är det "sommarlov"

Just nu är det över 25 grader i skuggan så nu ska jag sätta mig ute och steka lite igen, lyssna på hög musik å sånt. Fasen, hade velat åka till Hudik ikväll och hänga med Mikaela och Johanna och gå på krogshow men kostar pengar Mats. Får finbesök imorgon ändå så jag nöjdis :D:D
Ha en bra dag!

Skeppshulten

Tjoooo!
Asså jag hade en väldigt blandad kväll igår om man säger. Red på Catja på stallet och det gick superbra, så plus på den. Sen minus på att jag fick åka ersättningsbuss hem på kvällen, tar ju sån tid. Först Gävle-Hudik ers.buss. Sen buss Hudik-Ljusdal och sen buss Ljusdal-Gävle. Blev några timmar buss den dagen kan man ju säga.

När jag ÄNTLGIEN kommer till Gävle och ska cykla hem så har nån DRYG JÄVEL låst min cykel. MED ETT ANNAT LÅS. Jag skojjar inte då jag säger att jag skrek ut högt som tusan "MEN VAAA I HELVETEEEE!". Tog min tunga väska med lagbok och annat skit och gick hem pissed off. Lämnade alltså Skeppshulten kvar helt ensam. Han blev säkert lite sårad.... Iaf var klockan då halv tolv. Ringde polisen när jag kom hem och frågade vad jag skulle göra. Dom sa att jag skulle åka tillbaka till cykeln och vänta där på dom, så skulle dom prata med mig sen ta bort låset och BESLAGTA cykeln. Och hon sa att jag kunde få tillbaks den "rättegångsvägen". Typ TAAACK! Hade jag ju hellre dödat låset själv. Så jag tog bilen ner till station igen och väntade 50 minuter på att de skulle komma. Sen kom de äntligen och han fick efter många om och men av låset och som tur var så var det inte samma polis som svarade i telefon, för denne sa att jag fick ta cykeln men att dom skulle höra av sig till mig om det visade sig att min historia inte var sann "Det är den" sa jag. Cyklade sen hem. Kom på att jag hade ju fan bilen kvar på centralstationen. GICK tillbaka. Åkte sedan hem. Då var klockan 2 typ. Då dog jag i sängen, hade ju fan varit vaken sedan kl 5 på morron å..

På bild. Två grejer jag gillar Johanna och Skeppshulten
. Den har varit med om mycket den där cykeln. Men vi är gjorde för varandra iaf för vi hittar alltid en väg tillbaka till varandra



vårruset


Hade just avslutat ett spinningpass (som btw var det bäääästa passet ever på massa sätt) och då möts man av flera tusen människor och avstängda vägar. Vårruset i Gävle idag tydligen. Stod och kollade ett tag. Så himla mysigt det varit i Gävle idag. Otroligt väder och värme :D

tiden vinner alltid till sist

Godmorgon säger jag nu kl 12. Anledningen är för att jag vaknade nu. Fasen så dumt. Ska upp innan 6 imorgonbitti och kommer ju bli omöjligt at somna ikväll. Men aja. Drömde också sjukaste drömmen på länge så var skapligt förvirrad och kände mig så jävla konstig när jag vaknade ojojojjjjj.

Det är iaf 16 grader i skuggan här än så länge och inte ett moln på himlen. Så jävla underbart! Borde sitta framför datorn och plugga men får bli jag och lagboken ute på balkongen eller gården istället, för pallar inte sitta inne när det är såhär fint!

Have a good one

bäst musik just nu
Kent – Färger På Natten
The Pretty Reckless – Just Tonight
M83 – Midnight City

en glasbit i sanden

Vilken hemsk men ändå befriande känsla det är att känna att man ger upp på en person och känner jag får inte ut någonting av att ha dig i mitt liv. Sen släpper man bara taget lixom

Om man känner så är det nog bäst att våga ge upp. Jag önskar att folk gjorde det mot mig om de inte tyckte att jag gav dem något, eller typ tyckte jag var en idiot som inte är värd att lita på eller slösa energi på. Otroligt nog så stöttar alla de jag bryr mig om mig trots att jag varit en stor idiot. Det är väl det som gör att man orkar leva med sig själv. Man måste ju förlåta sig själv för att ens kunna funktionera åså, då hjälper det att man har vänner som finns.

Dagen idag har gett mig två saker framförallt: en hjärna fullproppad med juridik och ärvdabalken. Och en lättnadkänsla och insikt att du inte är värd min energi mer.

Dock så saknar jag världens finaste människa. Och pga av det så är dagen mindre bra.

Nu sängen och säsongsavslutning på The mentalist. Kung serie. Sen upp i morgon och plugga plugga plugga



every deamon wants its pound of flesh

för mkt tankar, för mkt känslor, för mkt ångest, för mkt tvivel. för mkt helt enkelt. fast ändå för lite. tur jag får träffa kompisar imorgon!

piss

Fan jag är arg nu. Jag hatar tv4 och jag hatar Tjeckien. Tre kronor... Som bäst när det gäller? Knappast. Dom är det klart bättre laget men ändå så slarvar dom bort allt. Och tv4 oh my lord, ballade ur totalt och laggade genom de två sista perioderna, tack. fick lyssna på radio istället. Aja, jag ska inte kolla/lyssna på sport, blir bara frusterad och arg eller överdrivet överlycklig. Kolla serier ska man göra istället. Nu blir det ANTM och The mentalist. BRA SKIT

Godnatt föfan

Juridik

Goddag
Jag pluggar på med denna underbara juridik. Intressant men riktigt tufft också med alla lagar och lära sig att tolka dom. Men klarade första uppgiften utan kompletteringar så hoppas på det bästa med denna också. Är iaf sååå jävla glad att jag köpte den gröna lagboken istället för den blåa pga av många anledningar :)


Annars då? Jaruuu. Ser fram emot att åka hem och träffa mina vänner i helgen och ha roligt! Mindre glad att det inte är ridning ikväll. Saknar som fan. Även onöjd med att jag missade min 600e tweet

dagens låtar
Love Antell – Stjärna där
Fun. – Some Nights
Marina And The Diamonds – Primadonna
Zach Berkman – Valley

Hare

Sthlm och Ron Pope

Tjo!
Vilken helg! Johanna kom hit på lördagen och vi tog sedan tåget till huvudstaden. Där möttes man upp av gänget. Vi åt ute sen tog vi pendeln till Rosersberg. Kollade lite hockey och film. Johanna lillplutt gav upp tidigt men jag och Mikaela satt och snacka och drack vin till kl 2. Sånna där kvällar man lever för! <3

Sen söndag så började dagen med att Niklas gjorde värsta hotellfrukosten åt oss! Lyx åså :D Sen satt vi ute och myste i solen och fick sällskap av tre kissar. Sen shopping, Vapiano, Medis mm. Sen drog vi till Södra teatern där Ron Pope skulle spela. Så sjukt mysigt var det där och vilken jävla drömkväll. Killen som spelade innan Pope var huuur bra som helst, Zach Berkman heter han! Och Ron Pope var precis så bra som jag hade förväntat mig!! En underbar kväll med bästa vänner och livemusik. Kan inte bli mkt bättre än så :)

Jag och världens bästa Ron Pope :D

 

Ännu en Sverige vinst ikväll och en bra dag i Hudik med mina vänner har jag haft. Snart sängen. Natti


Ingen riktig våldtäkt

Såg just en dokumentär; Ingen riktig våldtäkt

finns mkt man vill skriva men jag tror det är viktigast att man uppmärksammar, sprider med förhoppning om att attityden förändras. titta på denna tycker jag och tänk över det som sägs... tänk över hur du själv tänker, din egen attityd


http://svtplay.se/t/103466/dokument_inifran

hur långt man än har kommit är det alltid längre kvar

Det bara regnar ute hela tiden. Idag är det vårmarknad nere på stan och jag vill dit, men inge kul när det är skitväder. Istället får det bli serier och plugg. Göra klart juridikuppgiften. Är i princip klar så det är skönt. Ska skicka in den strix strax och sen är det helg. Johanna kommer hit imorgon och sen sticker vi till Stockholm yeeey.

Förövrigt så undrar jag hur mkt ångest en kropp kan bära, tills den inte orkar mer. Önskar jag va en sån som bara kan förtränga, fast till viss del så är jag ju sån också, men önskar jag vore ännu mer så just nu. Fan va jag önskar att jag var en annan person. En person som inte var skadad i huvve och som inte gjorde så dumma saker. En person som är en bra person och som har kontroll över alla aspekter i livet.


skiljelinjerna som berättar om nu och då. fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan.
ps. saknar alla mina djur

bra nog å


Nu har jag pluggat bra nog bra. Så nu blire Sims 3 och fortsätta spela med min vampyr. Jaga folk och dricka blod. Kung. Cool är man när man spelar å. Headset, snus och mössa. Äkta gamer. Sen blir det hockey!

Ha det bra!

bildbomb åså

var 45 år sedan jag lade över bilder till datorn. nu har jag gjort det så lägger ut lite från senaste tidn









Vissa bilder ser somriga ut! Myyyyyys

Ha en bra kväll!

you are my heaven



Blir helt pirrig! På söndag då ska jag äntligen få höra Ron live! Åååå vad jag längtat! Kommer bli helt jävla underbart.


never sleep

Klockan är 2 snart. Kan inte söva. Är så upp i varv över den här nya jävla kursen vi börjat idag. Juridik. Det är mkt intressant, men det är såååå mycket att lära sig. Lära sig tolka lagboken och bla bla. Och största stressmomentet är att jag inte fått lagboken+de andra böckerna än. Om de inte kommer imorgon vet jag inte vad jag gör alltså, eftersom vi har en uppgift som ska in i helgen. Jag ska ju till Sthlm i helgen så då blir det svårt och plugga. RON POPE äntligen! Och träffa alla mina fina, plus att syster ska med. Kommer bli sån himla bra helg!

Jag har så mkt kärlek i mig känner jag. Vet inte vart jag ska göra av den riktigt. Mitt hjärta slår för alla underbara människor som finns där och hjälper mig bli a better version of me. Alla dom där små sakerna, som man märker spelar roll. Om det är något som kommit med åren så är det medvetenhet, medvetenheten om vad som är äkta och vad som inte är och att vara medveten om vad som är värt att lägga energi på och inte. Tänk vad mycket energi man slösat(and still do ibland såklart) på personer, ting, händelser och på att låstats. Tänk efter!.. Och gör nåt åt det. Det var mina "visa" ord för inatt.

Pussånatt


toooorget

Testade nyss friskis och svettis gym på Torget. Fan va trevligt det var där alltså. Har haft allkort på F&S enda sedan i början av året ändå har jag inte gått på gymmet förrän idag, för när man har allkort så finns det ju sååå sjukt mkt att prova på. Dom har endless med pass alltså. Friskis och svettis<3

Kände dock att det var dumt att inte ha ätit i princip något innan, ändå orkade jag bra. Körde 10 min crosstrainer, 40 minuter löpband, 15 min spin, 10 minuter rodd, 10 crosstrainer som avslut. Plus lite flum runt om :p Roligt var det åså. Då vet jag iaf att jag ska köpa allkort nästa säsong också :D

Ja så nu är man nöjd. Även fyllt upp med en Subwaymacka. Najs najs

det är fredag idag

När man vet hur det känns att bli sviken och man vet hur ångesten och skammen känns då man svikit någon, HUR fan kan man då svika någon man tycker om? Jag försöker intala mig själv att jag bara är människa som gör misstag, men vart ligger logiken i det? Tänk om man kunde förstå sig själv och kunna ge någon sorts förklaring. Men det går inte, så vad gör man då? Man lever på, man hatar sig själv, man hatar andra för att förtränga att man hatar sig själv, man skrattar, man gråter, man gör i princip allt det man gjorde innan men allt med en gnagande känsla som man hoppas bitvis ska förvinna.

Nu ska jag på stan och handla och träna.
Ha en bra dag!



Jag lärde mig att änglar bara finns i snö

Vilka fina dagar det varit. Fint väder, hoppning, grillning, vänner, familj och hästar och katter. Som det ska vara. Nu fokuserar jag på att plugga till tentan på tors och imorgon blir det pluggdag i Hudik med mina kompisaaar :)

Åå vad man varit sjuuukt sugen på att åka till Uppsala dessa dagar, men blev inte av för att jag är ansvarig med plugget. Någorlunda. Har iaf pluggat hela dagen idag ute i solen, t o m så man bränt sig lite. Stark vårsol. Men nu ska jag försöka sova lite, eller iaf vila. Kom hem rejält sent igårkväll och somnade inte förrän typ kl 5-halv 6.

Finns inget annat. Känslan att stå där i dina armar och ingen av oss vill släppa taget. Trodde det bara va så på film. Men det var ingen film. Fan va kärlek är svårt, och speciellt då den är så stark.


RSS 2.0