tjotjatjena

TJA
Back in Gävle! Åkte hem på fredagskvällen med Micke och Robin. Väl hemma gjorde vi supergooood hemmagjord pizza hos Robin och kollade på Hot rod.
 
Sen har dagarna bara varit så otroligt sköna. Fixat fint hemma i läggan, kollat massa filmer, kollat hockey och skidor, pluggat och även hunnit gått på mellandagsrea i Valbo. Hittade en jacka som jag letat LÄNGE!  Fick bli min julklapp till mig själv :D
 
Nu sitter vi och kollar på Sverige-Norge där Sverige inte helt oväntat kör över Norge. Micke gjorde sin goda wook till middag jag gjorde en hallon- och blåbärspaj till efterrätt. Sen tänkte vi kika på filmen Rush. Imorgon blir det hockey med Mickis och Johan för att sen på natten bege sig mot Göteborg. Micke ska ju jobba nyår och jag ska följa med! Inte helt fel att fira nyår i Göteborg med karln sin och trerätters på Gothia towers.
 
 Ha en bra söndagkväll :)

dagar å dagar

Jo men det har varit juldan och det har varit mellandagar. Idag är en mellandag deå! Kan ju börja med att säga att jag hade riktigt skoj på juldan hos Hanna. Sen gick vi ut i det vi tyckte var bra tid och det var ändå värsta kön på Stadt. Otålig som jag är och mindre pepp på utgång så valde jag att gå hem istället. Hemma i Ämbarbo redan vid tolv. Så himla skönt måste jag säga. Mådde även mycket bra dan efter så det kändes allmänt bra.
 
Annandagen så åkte jag, mamma, Johanna och Emil på Järvzoo!
Helt underbar dag :) Sen följde en kväll med massa sport. Där både Brynäsmatchen gick bra och även JMV! Bandyn däremot... Inte alls bra. Så jäkla glad att JVM är igång! KULKULKULKUL :D På annandagskvällen/natten så spelade jag, pappa, Johanna och Emil massa Texas hold em. Det var jättelängesen jag gjorde det och det som är så kuuul! KUNGKUL.
 
Pösss hej

tidsoptimisten

Tidsoptimisten sitter och skriver istället för att fixa sig till fääääst ikväll. Ikväll ska vi till Hanna och som det verkar så blir det ett stort gäng bruds ikväll :D Ska bli völdigt roligt! Hittills har festerna i Hannas lägga varit helt amazing! PEPPEEEEEN
Pusshaj

julafton 2013

På måndagen firade vi jul i Harskär. Vi bjöds på ett jättefint och gott julbord. Det absolut bästa på julbordet var svärmors ägghalvor som hon fyller med en supergod röra och sen Peters varmröktalax som de rökt samma dag. Sen delades det ut julklappar och det åts efterrätt! :) På kvällen tog jag tåget hem till Ljusdal.
 
Igår firade vi jul i Ämbarbo. Det gick till på klassiskt vis. Det enda som var lite annorlunda var att maten gick så fort att göra detta år för alla hjälpte till :D Farmor och Rolf rullade in lite innan Kalle och vi kollade vi på det tillsammans. Johanna och Emil hade gjort SUPERGODA snittar som vi åt till Kalle och vi drack också glögg till. Sen blev det julbord med "Kan du vissla Johanna" i bakgrunden. Den måste ses varje år, annars är det inte jul! Älskar den verkligen, Älskar Gurra<3 Sen efter att man smält maten lite så blev det julklappsutdelning och äta Ris ala malta. Det var en mycket fin jul i år <3 Det enda som fattas är mitt hjärta. Mikael är ju i Göteborg och jobbar. Längtar så mycket efter han! Avslutar detta med att tacka för alla fina människor jag har i mitt liv. Jag älskar er!

fyren

Livet just nu.. riktigt trevligt! Haft ett par riktigt bra dagar. Fredagen åkte jag och Jennie till Fyren i Norrsundet för att hjälpa till på julfesten där. Det har ju samlats ihop massa fina julklappar till barnen. Det blev att stå och servera fika och sen och leta passande julklappar till barnen som kom till tomten. Det gällde att vara snabb, men vi fixade det jättebra och det var en så himla bra dag! Dessa vackra ungar alltså, man blir ju helt rörd.
 
På fredagskvällen blev det lite vin och fest och sedan Rack n Roll. Första gången jag var på Rack n Roll faktiskt! Riktigt bra kväll :)
På lördagen blev det en mys- och tvättdag hemma för mig och Micke. På kvällen åkte vi till Harkskär en sväng! Idag ska jag och Ida gå på stan och kika lite :D
 
Snart är det jul!!! Lööv it. Puss :*

tjött

Ingen snö på backen och idag började vi säga God Jul till de vi varit på hembesök hos. Inte ens tänkt på att det snart är jul, och nu är det bara en vecka kvar. Känns som att det kommer gå superfort fram till jul. Torsdag blir det åka Ljusdal och rida. Sen på fredag är det julfest i Norrsundet med juklappsutdelning för flyktingbarnen från Syrien som bor där. Sen så har jag faktiskt inget planerat i helgen. Just nu känner jag för en lugn helg. Kanske gå ut och äta. Vill så gärna prova Kalles. Måndag blir det träffa Stina och Jennie på dagen. Sen fira jul i Harkskär :D Efter blir det att åka sista tåget på kvällen för att komma hem till Ljusdal. ALDRIG vill jag missa en julaftonsmorgon i Ämbarbo :)
 
Ikväll kommer Johanna och Emil hit och sover:) Nu är jag så sjukt trött asså. Kommer somna här i soffan snart känns det som. Borde dammsuga. Men det är jobbigt. Imorgon har jag mer energi! Två dagar kvar nu innan två veckors "ledighet". Intalar mig att det är ledigt fast jag har en forskningsuppgift att skriva. Men ska försöka bli klar med det så fort som möjligt.
 
FÖRÖVRIGT så blev jag och Mikael bjuden på middag av Mikaela och Johan i nya läggan i fredags. Vilket var mycket trevligt och kommer göras om flera gånger!! SEN kan jag ju säga att jag hade skitkul i Sundsvall i helgen med bruuudsen. Kunghelg!!
 
Pöss :*

whenever i touch your slow turning pain

Fredag! Jag välkomnar dig. Blev en kort vecka. Var sjuk i början av veckan så det blev bara två dagar på praktiken innan helg. Idag flyttar Mikeala till Gävle! Hur sjukt är inte det? Fan va tiden går fort. Jag har hela tiden längtat till att hon ska flytta hit men det känns inte verkligt nu när dagen är kommen xD Så idag tänkte jag hjälpa henne och flytta in åså! Imorgon bär det av till Sundsvall. Jag, Ida och Elin åker till Wonkan. Ska bli jävligt skojj!
 
Igår var jag, Micke, Elin och Robin på Hobbit 2! Satan vilken bra film. Spännande varje minut genom hela den långa filmen! Åt julbord igår på IKEA också, vilket var göttans. FÖr övrigt är jag klar med alla julklappar! SKÖNT DÄ!!
 
Blev ingen ridning igår :/ Ska ju egentligen rida jämna veckor. Men det börjar bli krångligt med det där nu. Mamma jobbar ju numera i Hudik, vilket krånglar till det för mig med skjuts från tåget och att kunna få tag i vår bil. Och pappa jobbar ju kväll samma veckor som jag rider... Men ska rida nästa vecka istället. Sen om jag kan fortsätta nästa termin det återstår att se. Isf måste jag byta veckor. Vill INTE ge upp LRK och allt det innebär och betyder för mig <3
 
Saknar familjen gör jag också redan.. Träffar dom inte förrän om en vecka.
Johanna och jag doing what we love. Måla i målarböcker. Vissa saker blir man aldrig för gammal för!
 
Puss och ha en bra helg nu

genom hela livet har du varit med<3

Känns inte alls kul att sitta här i Gävle just nu. Vill helst vara i Ljusdal. Mamma och Johanna är hos veterinären med Cindy nu och de kommer åka därifrån utan våran älskade kisse. Cindy har senaste två dagarna slutat äta, varit okontaktbar och har svimmat av. Hon har varit med oss så länge nu, 18 år. Känns så konstigt...Våran lilla krutgumma. Men krutet tar tillslut slut :'( <3
 
Och utöver detta jobbiga, så var natten inte alls speciellt rolig heller...Kan inte fatta hur människor kan vara så onda och idiotiska!!
 
Repeat på Yiruma – River Flows In You - Original denna morgon och dag.

tiden går och snön faller

<3
Bilder från förra helgen. Vilket var en mkt fin helg<3

RSS 2.0