Dance fucker, dance

TJAAA!

Nu har jag precis jobbat klart! Just kommit hem och sitter nu här och känner mig sjukt pepp! Har varit ner på salongen med Miki, Elin, Elin och Ann och fixat oss! :):)

Lagar mat och dricka gööött nu :) hoppas alla får en najs night!




Bild från igår då jag inte kunde följa med ut, fick iaf två pussmunnar av miki :) <3

GAYLORD

hehe testing testing

Young and Stupid

Just hemkommen efter en rolig shoppningrunda med Miki och Elin! Vi handlade allt till middagen imöra! Det blir 2-rätters ist för 3! ORKA förrätt! Köpte även Redbull och Fanta för imöra blir det Autobahn (stavning?)

Ikväll ska mina tjejer festa och ut på Stadt! Men jag ska jobba 7-15 imöra så pallar inte utgång, så jag sparar mig till imöra :D DÅ JÄVLAR! Ser verkligen fram emot detta nyår! Och hoppas att det inte kommer spåra eller bli allmänt tråkigt som alla andra nyår! Nä nu överdriver jag, de senaste nyåren har haft sina fina ögonblick men mycket örs å så! Men vissa nyårsminnen glömmer man aldrig :)



Tolvslaget förra året

döööö

bra början på dagen som sagt och sen några bra nyheter men sen ännu dåligare nyheter.
vill bara ge upp. jävla piss

världsförälder

Godmorgon!
Började denna morgon med att bli världsförälder för Unicef. Kändes som en bra start på dagen!
Har tänkt bli det länge men inte blivit av liksom. Men nu har jag gjort det och det borde alla göra egentligen.. Så enkelt gjort, bara några klick. Så varför inte? För att du knappt har pengar? I princip alla har råd om man bara vill :)


Have a nice daaay!


Macbeth

"Så kunde vi ha mött dem skägg mot skägg"

Your beauty got me in a trance

Mysig kväll igår! Elin, Ann och Mikaela kom hit! Vi snackade, åt cheeseballz, kollade småstadsliv (tror fan Mikaela börjar gilla det ja :p ). Sen kom Micke och sov här! Alltid mys! <3

Nu sitter jag här och känner mig allmänt tom och saknar drivkraft till att göra nåt. Ska faktiskt plugga, jag ska. Men vill hellre dö typ. Så tråkigt är det. Jag har faktiskt hunnit med att läsa ett antal kurser sedan jag slutade gymnasiet och allt var bättre än denna pisskurs. Haha jag vet att jag klagar mycket men whatevaaa!


Aja, för er som är intresserade så har jag läst dessa kurser:

- AOU1 Pedagogik (allmänt utbildningsområde 1)
Detta inom lärarutbildningen alltså som jag läste en termin av i H-sand, men hoppade ju av sedan, pga olika anledningar! Svår kurs men någorlunda givande iaf!

- Positiv psykologi, friskfaktorer och livskvalitet.

Läste denna i Östersund och det var det mest givande någonsin! Underbar kurs med bra lärare och litteratur!

- Barn och ungdomslitteratur, Barnlitteraturens genuslandskap
Helt ok kurs, många klassisker inom barn och ungdomsböcker och allt utgick ifrån ett genusperspektiv.

- Barn- och ungdomslitteratur, 2000-talets texter för unga
Bra kurs och litteraturen bestod av många av dagens ungdomsböcker. Dock många tråkiga orelevanta böcker.

- Litteraturvetenskap GR (A)
Detta är min hatarkurs som jag läser nu! Jag har säkert lånat ca 50-60 böcker på bibblan för denna kurs, vilket är helt sjukt. Ca 10 av dessa kanske kändes väsentliga. Blä på detta!



During my happier study days :p

Ha en bra dag nu :)

äcklad

Känner mig sjukt äcklad just nu. Jag pallar inte att se vart mänskligheten är påväg och hur allt mer sjuka människor det finns. Jag läser inte många bloggar, bara vänners och utöver det; Nemos, Hannapees och även Classes blogg (sistnämnda är en ganska sjuk blogg med massa porr och äckligt stuff, men han har mycket skvaller och härliga åsikter stundvis, underhållande kille iaf).

Men till saken; som sagt så lägger Classe upp mycket sjukt, mkt äckliga och provocerande grejer, och häromdagen lade han upp en film då en störd jävla idiot vakuumförpackar två kattungar så de kvävs och detta med julmusik i bakgrunden. Och idag lade han även ut ett inlägg och ett klipp som föräldrar har filmat och lagt upp på youtube på sin 3-4 åring som misshandlar en katt. Bloggaren själv stödjer inte detta alltså, borde kanske tilläggas, utan lägger upp det för han blivit provocerad och kasnke vill att andra också ska bli provocerade.

Jag instämmer med en kommentar ang. detta: När jag ser sånt här och liknande så hoppas jag verkligen på att teorin om 2012 stämmer.. Jag kan inte annat än att hålla med. Jag vill fan inte leva i en värld som denna, för det är så uppenbart att bättre blir det inte, utan allt går utför och ingen sympati finns längre kvar. Önskar att man kunde leva in denial men jag kan inte det....

tja å så

klockan sex var jag pigg, men nu klockan nio, blää. trött som få. skulle ha gått upp vid 6 ist. men det kommer jag ju aldrig göra ändå! nu blir det hudik med mamma, tobbe och johanna! niiice



Whaea


Forever

TJO!

Dålig uppdatering från min sida i know! Men har varit mkt dessa dagar med jul å såå :)

Nu har jag och Annis precis städat lägenheten! Vilket verkligen behövdes!

Iaf! Julhelgen har bestått av mat, fest, kärlek och massa annat! Haha roliga dagar har det iaf varit! Bilderna får tala.

Julafton



Juldagen






TACK ALLA FÖR UNDERBART SÄLLSKAP! :) <3

This one's for you

less och åter less. blä dag. men blir väl pepp snart. för mitt humör har damp och så har jag varit hela livet. och jag tackar alla som står ut med mig. tack! ...

mami<3



ursäkta min enorma haka

julfirande

Snart kommer farmor, rolf och mormor och då börjar vi fixa all mat! Vi kvinnor alltså ;) haha! Blir inte så mycket Kalle då men försöker se lite granna iaf! Men roligare och laga mat!

Ååå hungrig jag nu! har bara ätit en macka idag så jag ska vara hungrig som bara den!






Jag ska ha kroppsstrumpa ikväll! Hahah eller inte då! Kjolen fattas här ;)


Hoppas ni alla har en bra dag!

tacksamhet och goden julen

Efter flera timmar av att oroa sig igårkväll fick jag äntligen respons från Wonkan som levde och mådde bra<3 Mikaela körde mig hem till mamma och pappa och jag sov bredvid min underbara syster i mitt gamla rum i natt.

Så nu sitter jag på Blåbärsstigen och jag känner mig fylld av kärlek till alla underbara människor i mitt liv. Men även saknad efter de som inte finns längre och de som jag inte längre träffar. Saknar farfar. Saknar Per och Agneta! Saknar Emil, Linda och ungarna hur mycket som helst! Dessa är alltså Martins familj som jag känt i 7 år och saknar så det gör ont! Som de flesta vet så har jag och Martin bra kontakt och umgås och pratar mycket och jag är så tacksam över det. Sedan saknar jag Ann också, som är i Norge, jättemycket! Älskar dig Ann Engberg och saknar dig nå extremt!

Sen är jag så glad över alla människor i mitt liv! Min familj!<3 Mina soulmates, de som alltid står vid min sida varje dag: Malin, Elin A, Mikaela och Ann! Älskar er, ni är äkta kärlek! Och att jag träffat Micke igen, du är helt underbar människa! Och Ida, Hanna, Veronica, Elin L älskar er också och önskar att vi kunde ses oftare. Men alla är "vuxna" nu och har sina egna liv och det är jobbigt, men så är livet...

Nu ska jag samla ihop mina känslor och öppna ett paket, äta lite lunch och sedan försöka läsa några sidor i Macbeth!

GOD JUL OCH KÄRLEK TILL ER ALLA<3


owned kvel



bjuder på den



BÄST KVÄLL! ALLT ÄGDE FÖRUTOM BINGO-FUCKING-JÄVLA-LOTTO
men vart tusan är wonki? spårlöst borta?!?! orolig som en hest

luv ma friends<3

bloggrape...

cha cha bitches, Sandra här assåååå!

Har helt sjukt bra vänner som jag ska vara slav åt heeela kvällen!! Lättå! Mikaela och Elin är BÄST <3

Måste bara länka en sjukt bra blogg: Paow <----klicka här!
Ska lägga upp en videoblogg sen, måste visa mina nyrakade ben. Så jävla skönt liksom!

Aja, I know you love me ;)


she is love

godast lurre med malisen! lax, pot och citronsås
nu åker hon lååångt söderut till sin moder och är borta till dagen innan nyår :/ inte gilla!



----------------------------------------

vid 4 slutar mikaela och då ska hon och jag gå och handla lite! för sen så blir det middag med henne och elin och sen bingolotto uppesittarkväll med dom två underbarisarna! och WONK kommer förbi direkt från s-svall sen också! wonderful!

sparks fly

sovit underbart bra i natt och allt med denna dag känns awesome! sjukt hur olika man kan må olika dagar! jävla humörsvängnings brud nr1 jag :p

nu har jag betalat alla jävla räkningar och blev inte mkt kvar efter det. meen meeen. jävla radiotjänst och även största telefonräkningen någonsin! men nu har jag kommit på en strategi som jag ska följa så jag inte gör av med lika mycket pengar!

men appropå att göra av med pengar. nu ska jag på systemet :D haha

och sen kommer mala och gör lunch med mig :) LAX LAX :D

<3

skäll som en hund

snart pizza med hastarna! PRINESSA MED BEAAA! dagen artar sig och om några timmar ska jag träffa ida, hanna, lillen och elin! det blir julmys med julfilm, lussebullar, glögg mm :D

haha sen skrev elin nyss också att hon hade bingolotter och att vi ska spela imörakväll! fan va längesen! skitkul ju! :D looking forward to it!

glad att jag har alla nära och kära som muntar upp mig! älskar alla som finns för mig TACK TACK TACK <3

framtiden var här

har inte sovit mkt i natt. hostar och hostar och näsan var jävla dryg också. pallar inte att vara sjuk nu alltså! pallar inte. är helt jävla slut i kroppen idag. orka..

just nu hatar jag mitt liv. hatar att allt står still och att det känns som att jag inte kommer någonvart. hatar att det känns som att mitt mål ändå inte kommer gå att nå, det kommer sluta med att jag måste flytta till östersund. usch. orkar inte tänka på framtiden.

bemanningen ringde imorse igen kl 7 och fråga om jag kunde komma upp direkt. och fatta hur mycket jag vill, pengar pengar! men nej nej, måste spendera min tid med en skitkurs som jag hatar. och jag vet ju att om jag skulle försumma skolarbetet för jobb så kommer jag inte få jobba nå mycket ändå, för jag behövs ju bara när folk är sjuka, men sen då? conflicted

nu kommer mamma och hämtar mig. ska till ämbarbo och plugga tillsammans med mamma. och äta upp deras mat ;) måste ju passa på.

ha det bra !

my top 10 JUST NU :D

First aid kit - I met up with the king

The Lonely Island - I just had sex

Kid Cudi, Kanye West - Erase me

Ron Pope - Perfect for me

Parken - Ser du stjärnan i det grå

Daniel Adams-Ray - Gryningspyromanen

Parachute - She (for Liz)

Eddy Wata - My dream

Honorebel feat. Pitbull and Jump Smokers - Now you see it

Taylor Swift - Sparks fly


kaoz

asssååååå jag som ville gå och och handla! har fan ingenting i i kylen! men kaos ute ju, jekla snö! och pissigt kallt! väntar att mamma slutar jobba vid 4 ist så får hon köra mig till ica! appropå att jobba så var det roligt att jobba igår trots att det var mycket stress. mycket har förändrats sedan i sommras och träffade många nya gamlingar! men kul var det! när jag kom hem vid ca 22.30 kom mikaela! gummsi du är bäst<3

haha sitter här i morgonrock och tänker att jag måste verkligen försöka vända tillbaka dygnet. lägga sig runt 22-23 istället för typ 2-3. herregud! nu ska jag suit up. eller iaf shjorta och jeans! :)


serri?

jadu. mina grannar eller granne eller vafan verkar ha nåt fel! i natt fick jag inte sova, tack för den, för typ 7000:de gången. alltså serri jag fattar verkligen inte vad de gör? hundskall var det iaf, det var det enda säkra jag kunde urskilja.

mina teorier: (när jag låg i sägen flyförbannad igår)
1. De gillar att möblera om mitt i natten. men hunden gillar inte detta
2. De gillar att ha extremt galet sex. men hunden gillar inte detta
3. De är lika less på hunden deras, som jag är, och slår den ettriga saken mot väggen.
4. De helt enkelt njuter av att retas med mig och gör allt med flit för att de vill att jag ska bli arg

Snart blir det en arg lapp. Serri. I'm not kidding

hahah



Lika bra som alltid! Lonely Island in my <3

propaganda

http://gratrunka.blogg.se/index.html

sjukt. men för bra!


nu åker jag och jobbar.
see ya

:D

JUST JA! måste berätta om lördagen! snärepöjkan (plus robin :p) kom till läggan och festade till det med mig, ann och elin! kulit vare! sen utgång som var helt ok :) sen en efterfest som var mycket speciell :p haha elin och jag kände oss lite utanför kan man säga ;) nä men skitkul vare :D tack alla!


bilder från en riktigt rolig lördag! :D




klagosång

hur blandat kan man må? känner mig helt jävla slut i kroppen och vill bara sova. skulle ha åkt till h-sand imorse klockan 8 men hoppade över det. strulade till sig med böckerna, men är mitt engagemang som saknas egentligen, som det har varit hela tiden under denna kurs. hes som en häst ringer jag till vandrarhemmet och lyckas få boka om till v.2 då jag ska dit igen. så inga penagr gick förlorad där, sjukt skönt. det enda som gått förlorat är ca 200 kr som buss och tågen kostade. men det sparar jag in i tid ist och att inte behöva sitta där och skämmas och vara oförberedd. synd bara att inte få träffa nadja som jag skulle ha gjort om jag hade åkt. :(

de ringde från bemanningen nyss också! ska jobba ikväll 15-22. känns bra faktiskt. har ju faktiskt saknat det. hoppas jag kan rycka upp mig tills dess, men det kan jag alltid! en av mina skills är att kunna verka glad utåt, bra skill det tycker jag.

snart kommer mamma och hämtar mig för att köra mig till bibblan, jag behöver en bil för att få hem alla böcker. ca 15 st är det nu och feta sådana är det också.... guuuud va kuuuuuuuul. eller inte

döda mig

jag skiter i det

vi slutar bry oss

igår var en mycket kulig kväll! :D
först åkte jag och elin runt och sladda uppe i norrkämsta, sjukt roligt! sen släppte hon av mig och då kom en glad liten mikaela och peppade mig extremt mycket! sen blev det utgång på jvg där det var sjukt mycket folk för att vara innan löning. askul vare! :) sen kom ann för lite nattmat. vi gjorde pommes i ugn med sweet chili! najs



----------------------------------------

idag har jag mest legat i soffan, ätit, kollat på biggest loser, lekt havsrymdskepp, pratat med en tjej från 3 och smsat sjukt mkt. yo yo yo

nu är miki här igen och vi ligger och chillar. snart kommer elin förbi och sen kommer ann vid 8 och då börjar vi om ;D huur faaaasen ska jag orka..?  ja ojojoj! höhö



PUDD




du är spontan och jag kan inte annat än att älska det och dig! :D MIKI! <3

annars kan jag säga att det har varit en speciell dag. very much so.

HÖHÖ nu blire till å skaka rompa

Our own pretty ways

men goddag! :)
måste bara börja med att berätta om ridningen igår, som var sista gången för terminen, vi hoppade och gjorde en skitkul övning! hade thure och han var underbar men han är inte den säkraste på sig själv när det gäller att hoppa, så då får man vara bestämd själv och det är jag ganska bra på :D höhö








nu ska jag snart luncha med mikaela! kinamat :D:D:D:D fasen vad längesen det var med kinamat!




i promised your blue eyes

kvällen igår blev som ni kanske märkte inte så ensam ändå! haha mikaela kom hit och vi satt och snackade! sen kom annis förbi också! men sen åkte ann till järvsö och jag och miki gav oss ut på en raggarrunda. först med forden och sedan med volvon också! sen skrev micke att han och micke kanske skulle på puben, så jag och miki tänkte att det ska fan vi göra å! men fail var bara att de stängde ju fan klockan 11. illa:p  men tur var det iaf att micke och micke var testkaniner och testade komma in så inte jag och miki hade gått dit för att bara få höra att det var stängt. men sen så hämtade pöjkarna upp mig hos mikaela och sen blev det söööva :D

mkt rolig kväll! mkt skratt åt allt och ingenting för mig och mikaela och även mkt nödvändigt snack som vanligt :)) perfect mix det vettni! love u

nu har jag städat, och försöker nu hitta viljan till att plugga. men den kommer aldrig infinna sig, så ska snart tvinga mig själv!

ha en bra dag :)

fail fast ändå icke

pub e dum. fast nja ändå inte.

sitter och invärtesfiser jag och mikí.

snart blir jag hämtad...

pudd allihope


så äre sörrö

nu: stallet och titta på när johanna rider. sen seriekväll. funderar på att tvinga någon kompis komma till mig. eller så kanske jag behöver vara själv med mina tankar... me myself and i. eller så vill jag inte alls det. mm..

men typ hare !

happy for u :)

haha drömde sjukaste drömmen i natt. ja ojojoj. drömde att jag var med i paradise hotel och sen var det lite mer sjuka saker också! hehehe

iaf! jag och ann följde med elin och kollade på lägenhet idag. otroligt fin lägenhet med bästa läget ever! nu hoppas vi elin får lägenheten också, men lät ju så iaf :) underbart! im so happy for u honey<3
sen drog vi till möbeltjänst och kolla igenom sortimentet där :D elin släppte sedan av mig på bibblan och jag hämtade ut lite böcker, och sedan så höll jag på att dö när jag gick hem. kallt och blåsigt. så nu har jag kokat vatten och ska ta den stoooor kopp te och kolla på top chef!


ett gammalt par som sitter soffan och chillar...

deep

klockan är snart halv 3 och mikaela har just lämnat mig, efter en kväll av otroligt mkt deep talk! du är bara för bra du älskade miki! är så tacksam att du finns <3

nu blir det sängen i hopp om att få lite sömn, vilket är ganska svårt these days!

natti!

glittrar

seriemys med lilla j
och nu ännu mer mys med ann, elin och mikaela<3



little j!

haha snacka om att jag älskar min käre syster. du är helt underbar och störd, lika som mig alltså! alltså stördbiten haha. nä men igår så var hon som vanligt en stalker och följde efter mig i mina fotspår vart jag än gick. vi brottades och örsade hela kvällen och när jag skulle åka på kvällen så hängde hon på min rygg och gick ut i strumpor i snön efter mig. vi är stördast och bäst!

idag så har jag lämnat tillbaka typ alla mina böcker på bibblan, gissar på att det var runt 20? eller vad tror du micke? han som fick ställa sig vid lämna-tillbaka-maskinen medan jag gick och lånade om massa andra böcker. herregud tror jag har läst mer böcker på denna kurs än jag gjort under min livstid. sen blev det lite shopping på dollar och ica.

nu ska jag städa och slå in paket sen kommer little j :D


GAAAAAYLOOOOOORD

får sjukt jävla mkt damp på internet! sitter och skriker så hela gatan säkert hör mig.
fattar inte hur mamma, pappa, johanna och tobbe pallar emd det här jävla sugiga skit INTERNET de har här i ämbarbo!!! it fuckin suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuucks!

GAAAAAAAAAAAAAYLOOOORD! BLÄÄÄ BLÄÄÄ BLAAA WAAA!! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ DÖÖÖ

julkatt!

sitter vid datorn hos mor och far. sov här i natt! och i fönstret nedanför julstjärnan sitter en liten julkatt, cossiii<3
jag vaknade för en timme sedan, alltså HALV 7! galet tidigt!

igårkväll så åkte jag till mami och papi och satt och mös framför tv:n med johanna! vi kollade på vem kan slå filip och fredrik och spelade kort i pauserna! sen sov jag uppe i mitt gamla rum, nuvarande johannas :) bredvid den underbaraste syster som finns och i den skönaste sängen som finns! 
har precis sagt skägg och hejdå till tobbis, som är sötaste brorsan i världen! och nu är jag ensam i hemma in the house :) så ska lägga mig och försöka sova igen tror jag. inte mn grej att vakna tidigt känner jag, men först ska jag äta stekta ägg med ruccola sallad till. GÖTT! ska iaf itne dricka mjölk. drack tre glas igår för att make up for typ en månad helt utan mjölk och fick världsont i magen! ojojoj. aldrig mjölk igen! blev en laktoschock eller nåt!

puss och godmorgon!

fre och lör

fredag var helt otrligt roligt! parken var jättebra och det var jättekul ute på stadshuset och sjukt bra musik! det enda som var dåligt med dagen var ju att jag tappade min mobil på bussen men nu är den i mina händer igen eftersom det finns väldigt snälla människor här i världen!
något som är värt att nämna om fredagskvällen är att vi blev bjudna på 2500-kronors champange, som inte var så god :p och att vi alla tre ramlade minst 5 ggr var! helt sjuk kväll och helt underbar!

här kommer lite bilder, men filmerna håller jag för mig själv ;) hahhaha




------------------------

lördag så klev jag upp klockan 9 och gick iväg till bussen för att åka hem. vid runt 14 tiden var jag hemma och kände mig väldigt tom utan mobil. extremt jobbig känsla måste jag säga! men sen ordnade det sig ju och jag fick hämta den :D:D:D
sen åkte jag på klappcupen med mala och anna :D kollade på fooootboll! kuligt faktiskt men var trött som aldrig förr! idag är ultimala slappdagen och nu blir det inception och pizza med mickee!

have a nice day nu! :D

sickt

HEEJ :D
hemma efter underbart dygn i sundsvall och den mest sjuka kvällen på åratal! herregud!
hinner inte skriva så mkt mer just nu, lägger upp bilder å berättar mer senare.

nu ska jag bege mig ner till resecentrum och hämta min mobil:D:D:D:D:D:D:D ÖVERLYCKLIG!!
glömde den kvar på bussen igår och trodde det var kört alltså. vi ringde hit och dit men kom ingenvart! men nu är den påväg hem igen efter massa örs ojojoj! come to mami <3<3<3<3<3<3 :D::D:D:D:D:D

påväg mot andra sidan natten

SKÖNT SKÖNT SKÖNT SKÖNT SKÖNT !
precis skickat in hemtentan och är ganska nöjd faktiskt!

Alltså fan va skönt att kunna slappna av! Eller iaf över helgen :D

Nu ska jag duscha, käka nåt, och sen bär det av mot s-svall. elin hoppar på tåget med mig i hudik och wonk möter oss sen på västra station i s-svall sen börjar festen och fan va pepp jag är alltså!



vi 3 ska skapa kaoz ikväll med parken, woohooo :D

nåt kommer brännas ner

hej hej hej!
känns som en stressig dag idag! har packat och sånt nu inför när jag ska åka tilll sundsvall :D åker 17.30! med buss och tåg, ovanligt, brukar ofta bli bil nu förtin. men hittade billiga biljetter så kändes naajs !

ska äta lite leftovers från igår nu och sen dra ner på systemet och köpa en bag in box tre apor! sen till ica! sen jävlar måste jag plugga de sista timmarna och sedan skicka in hemtentan! sen bär det av mot vad jag tror kommer bli sjukt rolig kväll! :D



en miljon på backen

yo yo!
wazzaaapp?
sitter och pluggar jag, men har fastnat lite eftersom jag tydligen har fattat fel och inte har två böcker som jag borde ha (?!?!?f!uu?c!kk) omg. men fan inte mitt fel e. otydliga jävla litteraturlistooooor. dö kurs döö

annars en wonderful day hittills. the walking dead med micke imorse och sen kom mala och slickade på mig å såå och sade att walking dead var dåligt. hon e dum ibland. sen lunchade vi och ann var också med:):) vi gjorde kyckingfilé, pommes och dragonsås! gött gööt göttttt. <3

snart ridning! längtar faktiskt som bara den! brukar inte göra det, eller förstå mig rätt, jag har ridit i 13-14 år och det har blivit en rutin lixom! men skulle verkligen inte kunna leva utan hästarna så uppskattar verkligen mitt intresse :)





ASSÅ FATTA ATT IMÖRA ÄR DET PARKEN! OJOJOJOJ! ELIN OCH WONKII<3<3<3<3<3
ÅÅÅåååhh kommer bli en underbar helg!

if we're fucked up you're to blame

tjaaa!
kom just hem efter att ha följt med min lillplupp johanna till ridningen! alltid lika kul att vara i stallet, vare sig man ska rida eller icke :) men nu längtar jag till imorgon då jag själv får rida!

idag vaknade jag upp med annisen och vi spenderade lite tid tsm på morgonen innan jag lämnade henne i lägenheten för jag hade lovat att komma till mamma och plugga med henne. men som alltid när jag och mor ska plugga så gör vi allt annat. idag har vi suttit och pratat, gjort god mat, fikat och kollat småstadsliv! så har med andra ord inte fått så mycket gjort idag på pluggområdet. fast har ändå läst klart en bok och läst en skittråkig engelsk vetenskaplig analys på boken madame bovary och den speciella ironiska berättarstilen. det var den segaste texten på länge. men det räcker inte att göra normalt mycket just nu, nu är det extremt som gäller!

dagens bilder





som ni ser så har jag varit omringade av djur idag! cosmos och cindy (våra katter) har jag busat med idag och jagat dem runt i huset, lekt kurragömma och race med cosse. hans och min favvolek. har också stått och iakttagit tindra, som är johannas hamster, som sprungit runt i sin boll all over the house :D haha roligt djur det där.
sen stallet och fick pussa på mitt pussobjekt thure! bra dag i det stora hela! :)
älskar mina vänner och familj<3

..

glad att jag kan finnas för dig som du fanns för mig, och finns för mig varje dag!
älskar dig och kommer alltid finnas för dig <3 all min kärlek till dig Ann



say whaaaaaaaaaat?!

hahaha har hänt något riktigt roligt alltså! jag tappade ju mitt körkort i fredags, på jvg troligtvis (det är inte det roliga ;p) och har ringt jvg och tom varit där och frågat om dom hittat nåt. men nej nej!
sedan har jag berättat detta för malin för flera dagar sen och nyss fick jag ett sms: "JAG HAR DITT KÖRKORT!! HAHAHAHA varför fattar jag inte" haha!
så på något vis har mitt körkort hamnat i malins ficka! hon har igen aning om hur, eftersom hennes minne från kvällen är ganska bristande ;);) ja ojojoj! någon måste ju ha gett henne mitt körkort. isf tackar jag denna person från hela mitt hjärta :D härligt besked måste jag säga!


kung

jag är seriöst bezt på att plugga. inte annars då. men när det gäller ja då jävlar!


:)


ååå saknar lille cossemosseeee <3<3

ok, nu blir jag ganska irre

räcker inte med att grannen VÄCKER mig och micke med sin morgonbön (eller vad det nu är??!)
nä nu gapar han också då jag ska försöka läsa! alltså jag vet att man ska ha respekt och det har jag! trust me, jag kan tolerera mkt tycker jag, men vafan! IRREEEE! nä då får det bli himym ist för plugga!

mitt hus är ett fuckin dårhus. igårkväll vid ca 12 på natten så spelade någon av grannarna dator- eller tv-spel hur högt som helst. asså serri. vissa personer i detta hus har verkligen inget vanligt folkvett, fast iofs så har väl inte jag det heller då, för jag satte igång daniel adams-ray på högsta volym igår kväll för att hämnas, men känns som att dom inte fattar ändå. so why even bother? och jag kunde inte ha igång det i mer än ca 15 min, sen började mitt common sense att kicka in för jag tänkte; stackars dom som försöker sova på allvar! jag har lite love and hate relationship till detta hus.

illa.

är verkligen konstant in battle med mig själv. herregud. sjukt det här ju.

a men precis

typ tja å så!
har lagat lurre idag med ann och mikiii! vi lagade lax, potatis och citronsås! göttans! sen städade jag! vid 4 åkte ann och sedan dess har jag pluggat stenhårt. fan vad mycket plugg jag har å göra. orkar inte ens tänka på det. usch usch usch!


här är iaf lite mysiga bilder från de senaste dagarna :)







tillbaka till plögga igen nu! bye :D

dröm

jag skulle åka någonstarns, vet ej vart, hade iaf packat 2 väskor och skulle till tågstation nere på ljusdal. jag var hemma hos mamma och pappa och därför skulle mamma skjutsa mig. men hon sega sig så otroligt. och jag skrek "mamma skynda dig då" säkert 10 ggr. men hon kom hela tiden på saker hon skulle göra. sen skjusade hon mig tillslut, bara det att hon körde mig hem till lägenheten ist för stationen. så då fick jag springa ner till tåget med väskorna. men missade tåget då det åkte då jag kom och sprang. jag grinade lite, men sen så var wonk nere på station och då kunde hon sjkutsa mig till jävsö och försöka hinna i kapp tåget. vi åkte hybovägen men wonkan körde supersakta (haha tvärtom mot för irl) och plus att det var några jävla ungar som lekte mitt i vägen, så vi måste gå ut och butta bort som från vägen. sen så börjar wonkan prata med föräldrarna till barnen, och de börjar prata om allt möjligt, tydligen ett mkt givande samtal. jag blir sjukt irriterad och springer ist till järvsö (som om jag ens skulle ha en chans att hinna lixom, why even try ;P haha) när jag kommer till järvsö så befinner jag mig helt plötsligt i thailand med ann ist, på en vit strand. och sen vaknar jag.

älskar att komma ihåg drömmar :)

snart kommer ann och miki hit och vi ska laga lax :D

busiga tjejer

alltså ikväll har varit den bästa på länge alltså! hahaha
jag och miki bestämde oss för att ta en raggartur. slutade med att vi körde två klassiker;
- sladdade runt på baslivsparkeringen (woooopss utan körkort också :O )
- tog en rök på tings!


mkt skratt denna kväll! haha! älskar dig

nu ska jag ta en kokhett bad och sedan sova! natti alla!

advent

sitter och har adventsmys med mikaela! myyysipysssiii


freeway

sandragast här!
lyssnar på busungarna och kramar en freewaycola jag!
sen håller jag också på att sms:a my ass off!
kom på den briljanta idén att köpa tilläggstjänst på mitt 3 abonnemang, gratis sms för 99 kr/ mån. ist för att som jag gör nu, sms:ar för runt 250-300 spänn i månaden! serri hur kunde jag inte tänkt på detta tidigare!?

jag har ikväll feedat min familj, med kycklinggryta, thai style :D som mika gjorde till mig häromdagen! sen har jag kollat på fotboll (serri serii seriiiririiii?!?!?!?!) snart ska vi fortsätta mysa och käka godis! myskväll myskväll myskväll! :D

 

oldies







   OMG OMG :P:P:P



underbart med gamla bilder. men lite skrämmande också! tänker då på fjååårtizzbilderna ;) haha


bäst kväll:D






SUPERBRA DAG OCH KVÄLL IGÅR! småstadsliv ägde allt och skrattade mkt! de hade tekniska problem och filmen blev ca 30 minuter sen! men värt! sen gick vi hem till mig oc umgick och chillade :D sen gick jag, ann, ida och hanna ut på jvg och dansade asset av oss!

nu sitter vi och myser i läggan, jag idis och hannis<3

uppe i varv!!!!!!!!!!!!!!!!!

OK SPRINGER RUNT I LÄGENHETEN SOM EN LITEN FLUMMIS EFTER ETT UNDERBART SAMTAL!
IDA<3<3<3 hon kommer hem ikväll och jag kommer få träffa min underbara vän som jag saknat ihjäl mig efter!

känns som denna kväll kommer bli sjukt bra! för snart kommer ann!! sen småstadsliv firar jul bion :D sen efter det så bir det lägenhetshäng med underbara människor och lite findricka! :D


now you see me

har spenderat min vakna tid (vaknade halv 11) med malapala. vi har gjort mat! wok som vanligt! antingen det eller pizza jämt :D hihi skitgött vart det såklart!
sen hade vi paradise hotel marathon och busade. malin är fööör busig alltså! måste alltid vara på min vakt :p sen har vi peppat med sjukt bra musik också! maliisen i mitt hjärta<3

natti

-24 grader nu. men jag säger som ann jag; myggfritt iaf! :D

har varit hos crazy mart ikväll och människan har köpt ett fuckin skinnställ för hur hur många tusen som helst! ojojoj. kul har vi haft iaf. och sen blev det lite hälsa på hos ann också som bor våningen nedanför juu! sen är hon så himla snäll och skjutsar hem mig också! bästann<3

nu är jag sjukt pepp på morgondagen! småstadsliv! hur ska jag kunna sova ikväll? det är frågan!

natti till er som kan sova!

kul kan man ha ;)



ungefär såhär går det till då jag och johanna umgås ;) haha

Wipe your hands, shake it off

var inte så kallt ute ju! ganska skönt faktiskt :)
gick på ica och handlade och gjorde sen världsgooooood mat! serri jag äger verkligen på att laga mat! indian is the shit! spicy shit !

snart kommer lilla j och då ska vi ha lite one tree hill marathon och sen så hoppas jag att hon följer med mig till ridningen! :D efter ridningen ville martin kolla på the office, kulit! the office är verkligen den bästa serien som finns! och martin är den bästaste vännen som finns! :)

have a nice day :D


Lost in a simple game

vaken nu, för sent som vanligt.
det som känns positivt med denna dag är att johanna kommer när hon slutar skolan!
annars är det mest kallt, ute och inne.

.

tom

missing people



saknar er<3

i wanted to kill you the next day

tänk om swedbank kunde funka felfritt nån jävla gång! tar tillbaka allt om att jag sagt att swedbank är bäst. för det suger så jävla hårt så ni fattar inte. fast egentligen är jag mest sur över att alla mina pengar försvinner, vilket mest är mitt fel :p
men fattar seriöst inte hur jag ska klara denna månad med resor till s-svall och h-sand, julklappar alla andra aktiviteter som lockar. festa borde jag verkligen inte göra iaf. skulle vara billigt äckelvin och sitta hemma isf!

orka orka. njaa!

ser ifram emot bandy ikväll iaf! :D



fuck

märkte nyss på mitt fuckingjävlakukschema (wooops hur jag pratar ;p) att jag har omtenta på fredag i moment 2, som jag failade på för några veckor sedan! men hur fan ska jag hinna plugga till den tentan då jag har 3 inlämningsuppgifter och ca 10-15 böcker kvar att läsa till nästa vecka. jaaaa kära kursledare, please tell me. om jag skulle kunna läsa allt som står på litterturlistan så skulle jag inte kunna lämna lägenheten och inte träffa en människa, utan jag skulle måsta sitta och läsa 24/7! vilket jag aldrig skulle kunna göra, för man vill ju ha ett liv också! snälla låt mig glida igenom den här skitkursen på en räkmacka så jag får börja med nåt nytt sen. för litterturvetenskap är verkligen det tråkigaste och jobbigaste som finns! BLÄÄ

RSS 2.0