i'm your worrier

HATAR BLOGG.SE. Jävla buggskitsida. Hade skrivit ett inlägg och sen så står det att kon har rymt eller vafan det står. Sen så finns inget kvar. Äckel
 
God kväll iaf. Har jobbat kväll ikväll och efter det åkte vi ner på golfen och kollade på prisutdelningen. Det går bra för pappis i ExTe masters. Han kom 1a igår och 3a idag. Sista dagen att spela imorn nu och då hoppas vi på att det går bra. Skulle ju inte vara så tråkigt för han att åka till Spanien och lira lite.
 
Senaste dagarna har varit jättebra. Åkte motorcykel med Martin i tisdag. Världens bästa väder, snyggaste motorcykeln och speed, me like. Igår så fick jag träffa Elin och Miki. Vi drack vin och sen gick vi på Stadt. Trodde det var 39an men det vare inte. Lite folk var det på Stadt men kul ändå, vi röjde dansgolvet vi 3 bara typ :p
 
Nu är det dags att sova, ska upp kl 6 imornbitti. Jobba ett sista pass och sen blir det ledig helg :D
Nattinatt
 

i heard that you like the bad girls honey

världens bästa remix på braaa låt
Lana Del Rey – Video Games - Bassflow Remake
 
andra kunglåtar jag gillar nu
Outlandish – Warrior//Worrier
The Head And The Heart – Down In The Valley
Ron Pope – One Grain Of Sand
 
 
Annars då? Jobbar på och sånt. Ljusdal för med sig att jag får umgås med gamlingar och jobbarkamrater som får mig att må bra. Gamla människor är bland det bästa som finns..Två kvällar o en dag kvar sen blir det Gävle i helgen och lite grillfest med kåmpisar. Nu ska jag iaf åka lite motorcykel, efterlängtat!
 
Ha en bra kväll. HÖRS
 

how it feels like to burn

tyngden i hela jävla kroppen. låtsas att allt är bra.
åka och jobba lite mer nu. har redan jobbat 7-12, så nu kör vi ett 15-22 pass på deå.
det är läskigt att man vänjer sig leva med smärta. man kan inte göra något åt det, man får bara vänta ut det. undra hur lång tid det kommer ta denna gång.

sönda

Hejsi! Man vet att det är en bakissöndag då man inte har minsta lilla aning om vad klockan är. Trodde klockan var typ 16-17 men den är ju bara 14. Dagen får bestå av film och chill. Trött är man efter två dagars festande kan jag säga. Ikväll åker jag till Ljusdal igen för ännu en vecka med jöbba jöbba :)
 
Tackar folket för en bra helg! Pussssss

twists & turns of fate

Godmorgon. Eller goddag kanske. Sovit länge idag. Va uppe väldigt länge igår också. Vissa kvällar är jag rädd för att sova, kan inte förklara varför men det uttrycker sig på olika sätt och igår var jag jobbig kan jag säga. Annars då? Mest tomhet och även lättnad, lite förtvivlan och sedan lättnad och tomhet igen. Mest tomhet som sagt.

Idag kommer bli en bra dag! Mikaela kommer hit, underbart! Det blir lite galej, som hon säger :p och Ida ska också vara med! Kommer bli kuuuuung!

Blev skapligt chockad igår. Satt och kikade tv och så knackar det på dörren. Vilka står inte där!? Micke och Stina! Micke skulle köpa cross och det var i huset bredvid och så såg dom vår JON-bil. Sammanträffande eller vad? Skitkuuul och träffa dom :D

Ha en bra fredag friends. Nu ska jag sooola. Blå himmel och skinande sol ute

Filmer

Nån gång ibland får jag ryck och letar reda på massa filmer jag vill se. Nu har jag fixat hem 10 filmer, så jag är garderad om det blir regn. Hur mysigt är det inte att ligga o kika film under gosfilten och dicka te? Det e najz det.

Inte sett så mkt bra filmer på senaste men några bra jag kan tipsa om är Extremely loud and incredibly close som var fin. Och två som också var bra är Hugo Cabret och A lonely place to die.

Snel som tipsar. Ha en bra dag!

det var här vi lekte nyss

Woops. För första gången sen jag skaffade blogg har jag glömt bort den. Har väl inte varit så jätteupptagen egentligen. Men har åkt mkt fram och tillbaka mellan Ljusdal och Gävle och jobbat massa. I helgen festade jag med Elin, åkte till Föne o kollade fotbollen, sen festade hos mig och gick ut på Jvg sen. SKÖJJ! Sen jobbade vi kväll båda två dagen efter. Inte nå bakis för en gång skull! :p Sen gick jag, Micke, Robin och Elin hem till Ämbarbo, tror fan det beror på att vi går hem som gör att jag inte blir bakis.
 
Nu är jag iaf lycklig tjej, för nu är jag i Gävle, solen skiner och jag ska vara ledig i hela FEM dagar :D:D:D Överlycklig! Hoppas Ida inte jobbar ikväll för hon ska ut på Sommarkväll med mig ikväll tycker jag! Och kanske ta nån cider för att fira ledigheten :D
 
Ska iaf bli bättre att uppdatea nu när man är hemma i Gävle. Har iaf tagit in bilderna från telefon till datorn så här kommer lite pics från senaste tidN
 

sommarkväll

hejsi
haft jättebra ledig dag. spenderat den precis på det sättet jag anser vara perfekt. åkte till gävle och var lite i lägenheten och strosade sedan runt på stan, shoppade, åt på subway. sen var det tydligen det dom kallar sommarkväll, som är varje ons i juili månad med marknad, aktiviteter och artister osv. huur mkt folk som helst på stan och jag fick äran att se sean banan idag utan att veta om att det skulle ske. heheee najs eller nåt.
 
avslutade sedan kvällen med att ta ett glas vin med ida på söderhielmska, så sjukt mysigt där! musiker som spelade. vinet smakade göttans, världsbäst kåmpis som sällskap, himlen blå och solen sken. vad mer kan man önska? sen tog jag tåget till ljusdal och nu ligger jag här i flickrummet och ska upp om mindre än 6 timmar och jobba. så godnatt!

satan

varför är mikaela den jäveln inte hemma ikväll fööör? vara i sunny beach å roa sig.. va e de fö stil?!?! det är drag i hudik och hanapee är tom där och gör stan osäker. jag vill va där! skaka rumpa och kanske få möjlighet att träffa en av de skönaste människorna i sverige. hanna alltiså, inte mikaela. hahahahahahha skojja mikaela är också en av sveriges skönaste! hihi puss<3 och jag som t o m är ledig imöra... ÅÅÅÅÅ

i've got two souls

Idag har varit en bra dag. Cyklade till jobbet i regnet imorse, blött. Men hade mammas regnkläder som tur va. Jobbade till halv 4 och begav mig sedan hemåt. Sen har vi lagat god mat, gjort rabarberpajer, kollat på Babycall, nördat wordfeud, testat saxa av massa grenar ute med nya häcksaxen mm. Inget speciellt som hänt men bra dag ändå. Det är känslan som är det viktiga för att det ska va en riktigt bra dag :) Känner att jag orkar inte vara ledsen och tänka hela tiden. Får va slut med det nu.
    Godnatt o sov gott. Nu ska jag lyssna på lite podcast och sen ska jag sova utan något alarm planerat för imorgon, för då är det min enda lediga dag denna vecka! Jihoo. Får se vad man hittar på! Har ju länskort jag kan åka hur mkt som helst på, så nåt ska man väl hitta på :)

Maddi

Om man inte sett ännu så måste man se. Hon är så sjukt musikalisk! Dessa var 2 år sedan
Bra covers om man säger, av en tolvåring.
 

get free

Inte mkt roligt att skriva. Därför skriver jag inte mkt. Dagarna ser likadana ut som det känns. Jobbar, kollar på Terra Nova, äter, kollar film, fikar, sover. Ingen energi och för mkt tankar. Meningen med livet, meningen med allt osv. Vädret hjälper inte. 8 dagar till i Ljusdal nu. Sen 4 lediga :)
Gammal man blivit. Döda ögon också. Charmigt
Hare. Hoppas ni mår bra

Glad och avis

Yo!
Här sitter jag och har tagit mig till Gävle efter en dag av massa resande. Räknade det till att jag rest 7-8 timmar idag. Tåg och bil. Ljusdal-Uppsala, Uppsala-Ljusdal. Ljusdal-Gävle. Elva timmars arbetsdag då jag sprungit runt på ett sjukhus jag aldrig varit på, som är jäääävligt stort och krångligt, i en stad jag aldrig varit i. Gick bra iaf. Nu är jag trött men glad och nöjd över att vara i Gävle. Och eftersom vi var så dålig och dricka i Borlänge(eller kanske köpte för mkt alkohol) så har jag massa vin kvar, så passar på att dricka nåt glas när jag är ledig imorn. Vääälförtjänt tycker jag, ska ju även jobba i helgen och hela nästa vecka+helg.

Jag sitter också och är avis på Amanda och Alice som är på PIP och kollar just nu på Gavin Degraw... Just i denna stund. Avis som sagt. Men borde vara nöjd efter P&L. Men är aldrig nöjd, ungefär som Veronica Maggio. Ser fram emot Popaganda härnäst!
Låt det vara lika fint väder imorgon, som idag!
Hare

ledig och seriesug

Ljusdal 15:03. Blev ledig idag jag.. De hade en personal för mkt tydligen. Men blir massa extra timmar imorrn, så känns bra. Dåligt väder idag såklart då. Det är väl typsikt. Skulle behöva sola min hals, som är ganska vit jämfört med facet efter att ha suttit i stol mkt under p&l, eller stått lixååååm. Seriesugen är jag en dag som denna! Har senaste tiden plöjt igenom Once upon a time, som jag började kolla på förr, men gav upp då jag hade så mkt serier då. Nu är det annat kan jag lova. Bara True Blood och SYTYCD i sommar.. Men nu har jag kollat klart på alla Once upon a time och ska nog börja kolla på Terra Nova. Men har alltid svårt att börja på en helt ny serie. Man är mer pepp på forts på det man redan ser. Vilket är ca 30 st. Galet

Mamma och Johanna stack just till Sundsvall för typ Rix Fm-festival eller vad det nu är. Pappa jobbar. Tobbe och Evve sitter uppe på övervåningen hela tin. Umgås mest med katterna jag. Skönt må jag säga!

Imorn blir det Uppsala över dagen och sen tänker jag fan åka till Gävle på kvällen, även om jag bara kan va där i ca 1 ½ dag. Men jag tar alla chanser jag får.
Pipooooolaaaas puss
Hare

masterpieces serving maximum sentences

vilken jobbig dag detta är. hostar upp mina lungor. snorar nå jävligt. helt matt i kroppen efter att ha hostat hela jävla natten och dagen. sen ovanpå på det så känns allt så ovärt, och det finns inget att se fram emot, jag är trött, uppgiven och less just nu. och imorgon bär det av till ljusdal för att jobba. inget liv på 2 veckor framöver nu typ. positiv just nu i know. men orkar inte
smile anyway sunshine

Peace & Love 2012

Här kommer lite bilder från P&L! :D
Såhär sov jag och Miki första natten eftersom jag tydligen slarvat bort övertältet. Köpte ett nytt tält dagen efter ;)
Simple plan, Teenage dream coming true typ xD
Regina Spektor <33333 Äntligen
Trots att jag inte är ett Rihanna fan så är det ganska så stort att se henne ändå. Och så dålig som det skrivs om att hon va, var hon inte. Absolut inte på topp men vafan, helt duglig. Bästa konserterna jag såg var Regina Spektor, Hoffmaestro, Maria Mena och Svenska björnstammen. Svenska björnstammen var verkligen den största överraskningen, peppade upp publiken som fasen och de var väldigt unika. KUNG KUNG.
 
Mest ångest har jag över att jag inte gick på Melissa och även att jag missade Niki & the dove och även Bloc Party. Mumford and sons var bra men väldigt långdragen konsert. Plus att det var sol i ögonen hela tiden så man såg inget alls typ, men det man hörde var jättebra.
 
Jag såg:
Rise against
Dada life
Svenska björnstammen
Hoffmaestro
Kent
Maria Mena
Markus Krunegård
Mumford and sons
Regina Spektor
Rihanna
Simple Plan
Skrillex
 
Inte lika många artister som förra året men meeen.
Filmer finns på min videofy http://www.videofy.me/hastan

hemma rå

Hej å hå, nu är man hemma i Gävle igen efter att ha varit på P&L i Borlänge. Körde hem efter Rihanna igårnatt. Nu är man sliten och väldigt förkyld. Men man måste ju säga att det är det värt. Det har varit väldigt roligt och jag har sett otroliga artister, umgåtts med mina fina vänner och träffat roliga människor osv osv.

Nu är jag så jäklans trött så orkar inte skriva mer :p bilder och filmer från veckan kommer sen :D Ikväll blir det EM-final och vila upp sig. Åker tillbaka till Ljusdal på tisdag och sen blir det mkt jobba framöver.
trött b-rud.
Hare bra!

RSS 2.0