ninni

Helg! Tentan inskickad och det är löööördag. Fortfarande hos mamma och pappa. Allt vore bra om jag inte hade drömt så sjukt hemska drömmar inatt. Sån början på dagen är ju härlig....
 
Men idag blir en kungdag! Ska till Gävle om nån timme. Wonkan och jag ska åka tsm. Ikväll är gänget samlat. UNDERBART asså! Igår fick jag träffa både Miki och Elin också. Plus fått umgåtts med familjen. Mycket bra människor om man säger. Bra det, distraheras från att praktiken börjar om bara 2 dagar. På söndag ska jag bara spela GTA hela dagen och inte tänka alls. Saknar GTA. Btw så har jag köpt en Brynäströja å.
 
Önskar en bra lördag! Haj
 

tallinn :D

Även om det är typ två veckor sedan nu som vi var i Tallinn tänker jag lägga upp ett gäng bilder. Vi hade så himla bra resa jag och Micke. Äta massa gott, dricka öl o drinkar, bada o basta, umgås och bara njuta <3 Och Tallinn är ju så himla fint också. Älskar kontrasten mellan det nya moderna och The old town.
:D <3

the last fucking ryck

FREDAG! HAJJ
Idag är det sista rycket med tentan. Blev 12 sidor i slutänden. Idag ska jag läsa igenom allt jag skrivit och ändra lite hit och dit. Sen skicka in den JÄVELN. Hela veckan har jag i princip gått klädd såhär:
 
Nu är jag i Ämbarbo. Komma hit och få lite energi! Stannar tills på lördag. Dagens planer är att plugga, äta lunch ute med mamma och träffa Mikaela. Ha en bra dag :*

ångestmonster

Idag kom vår tenta uuuuuut. Vår hemtenta vi ska sitta och skriva på tills på fredag. 6 frågor. Dryga jävlar är det också.1 down nu, 5 to go.
 
Känner just nu att denna vecka bara är en nedräkning. Nedräkning tills tentan är klar. Nedräkning till praktiken. Känner nu mest ångest över det hela. Pressen jag sätter på mig själv är så orimlig. Bröt ihop totalt igår. Värsta ångestattacken. Micke fick trösta mig och jag är så tacksam för hur mycket han hjälpte mig. Jag har i princip alltid lyckats med det jag tar på mig, alltid fått mycket komplimanger, blivit omtyckt och fått höra att jag gör ett bra jobb. Men ändå så har jag sådana tvivel och sätter sån press på mig själv. Jag trycker ner mig själv och min förmåga tills jag inte kan se något positivt med mig själv längre. Så var det igår.
 
Idag är en annan dag. Idag mår jag mycket bättre. Fast idag är det en annan sorts press. Pressen att skriva klart denna jäkla tenta. Men jag lever och längtar efter hockeyn imorgon och längtan efter helgen! I helgen så kommer både Wonk och Elin till mig och Ida och vi ska dricka vin och ha sleepover hos Basse. UNDERBART.
 
Nu ska jag fortsätta med en till fråga på tentahelvetet. Ikväll ska jag göra ett bildinlägg om Tallinn åså. Puss

lyckad dag

Haaj! Känns det som att jag tagit helg nu. Fast det bara är onsdag. För idag gjorde vi i princip klart gruppuppgiften. Kändes verkligen som ett bra samarbete idag och allt gick fort och smidigt. Ikväll blir det serier och bara ta det lugnt. Längtar till helgen nu!!

God kväller! Pöss

your finger on the pulse

vilken helg! var i hudik ju. där inledde vi med power hour, vilket är nytt för mig och tror aldig förr jag druckit så fort och mycket under en timme. sen bjöd mikaelas johan på shot ute på krogen så på nattbussen hem var man lite full då om man säger. på nåt sätt så lyckades jag plinga precis rätt och komma hem till ämbarbo, trots att det inte fanns nån sån där skylt på bussen som visar vart man var och det var mörker all over the place.
(snodde mickis bild heheh)
 
igår var en ganska så speciell dag. kliva upp kl 5 på morron och bege sig till hudik för att grupparbeta och sen ha gruppövningar med lärare mattias. dessa gruppövningar vi hade... det var lite speciellt. går inte att förklara såhär på bloggen men det var lärorikt och kul iaf och jag känner att den där dagen gjorde att vi kom varandra närmare. sen fick vi höra från läraren att han var helt imponerad vilken medveten och sammansvetsad grupp vi var. så det är ju kul. imorgon blir det träffas igen och göra klart uppgiften.
 
idag har jag tränat och gjort annat nyttigt. nu ska jag o mikael göra lasagne och sen kolla på fotbollen. jag är lycklig idag, samtidigt som jag är ledsen. ledsen att personer jag bryr mig om inte får vara lycklig och må bra!! kärlek till er och be strong <3
 
 

krutgumman

hejsi
senaste tiden har jag spenderat mestadels i hudik och ljusdal. i hudik för att göra gruppuppgift. och i ljusdal för att rida och att spendera tid med min älskade familj. igår opererades vår lille cindy. för tredje gången är det nu. det handlar såklart om juvertumörer. man är ju så himla ledsen såhär i efterhand att man inte steriliserade henne tidigt istället för att ge ppiller, eftersom ppiller ofta gör att honorna får tumörer. lille cindy är 18 år nu men ändå en jäkla krutgumma<3 operationen gick jättebra och jag är så glad för det <3
 
nu ligger jag i sängen och drar mig. snart kommer micke hem från jobb, så då hinner vi ses ett litet tag innan han ska på bröllop ikväll. själv sticker jag sticker till hudik för lite party party med mickis, johan och mickis kompisar. ha en bra helg. puss :)
 

a warm sun rises and ignites the bay

Tjo!
Har varit mindre lätt att plugga idag eftersom nygrannen envisas med att renovera. Jävla oljud hela tin. Har iaf varit ute i Valbo med grabbsen och det blev Subway åså. Köpte även en snygg väska (eller veske som Wonk en gång sa). Senaste dagarna har glidit på fint och vi är i gång med gruppuppgiften och jag har varit och hälsat på familjen och massa sånt där bra.
 
Sen är jag väldigt glad också för jag och Micke har bokat en Tallinn-resa nyss. Samma sorts resa som jag åkte med klassen förut i gymnasiet! Hotellpaket och grejer :D Ska bli så jävla mysigt att åka. Hade ju tänkt åka på solresa i en vecka egentligen, men det går helt enkelt inte, för Micke kan inte få ledigt nu i september och jag kan inte efter september eftersom vi börjar praktiken efter det. Ska bli jävligt mys att åka till Tallinn igen var ju helt underbart förra gången! Ska bli speciellt myz att åka tillsammans med älsk:D JIHOOO <3
 
Så nu blir det att fira med lite rosé och snart laga mat! :) Pöss

popaganda

HAJ
Denna måndag är lite speciell, jagas av bölsjukan. Denna för Sandra så välkända känslan. Ringer till Micke och bölar och bölar för mig själv lite då och då. Jag blir ofta såhär då jag haft en jävligt bra helg med massa intryck. Och när man sen kommer hem till vardagen och inte har hunnit smält allt, då behöver jag få ut all energi och känslor, så då äre bara att böla på, asgarva och lyssna på musik, så blir det bra!
 
Popaganda var skitbra. Att se The xx var det absolut största. Hade inte förväntat mig en sån jääääääävla bra konsert. Det bästa jag någonsin sett när det gäller scenshowen och stämningen. FYFAN va bra det var! När artisterna får alla låtar att få en extra dimension och man aldrig vill att det ska sluta!!!
Och sen Håkan<3 var ju såklart skitbra!! Det var hans sista spelning på ett tag så han gav verkligen allt. Sen att få vara på en festival utan alla döfulla människor som svinar. Sån jävla bra stämning bara!! Sjukt värt 800 spänn!!!!!! ÅÅÅÅ <3 TACK!! Tack Popaganda och tack Elin för att du är bästa partnern!!! <3
 
puss :*

RSS 2.0