haaaaaj

Man blir lycklig av all denna sol. Knappt ett moln på himlen idag heller. Enligt SMHI så ska det dock inte va lika bra på långfredagen, vilket vi hoppas på att det kommer vara ändå. Borde vara trött idag känns det som med tanke på lite sömn inatt men jag är pigg som bara den. Jag och Micke var vaken till halv fyra inatt. Undrar om det är många par som ligger vaken och pratar om hur man skulle göra på bästa sätt för att överleva zombieinvasioner och om hur världen skulle funka om vi inte hade infört pengar utan fortfarande bara byteshandlade osv osv... Idag så har vi varit upp på SJ-kontoret och sen handlat skor till Micke. Nu blir det fortsätta plugga för mig! Snart helg snart helg snart slut på kursen. Kämpa yo.

att våga hoppas på nåt fint är att skjuta sig i huvudet

Hääääj!!!
Idag har man hunnit med mycket. Och idag har man varit produktiv! Har hunnit träffa både Elin och Ida <3 och jag har även hunnit skrivit över 2 sidor på min hemtenta. Sen har jag även hunnit träna ett pass och min stegräknare står även på 5 km. BRA JÖBB Sandra. Suttit i solen och fått lite färg också. Myzzz. Nu längtar jag mest till när det blir heeeelg igen. Träffa alla fina kompisar och ha roligt och när hegen kommer så är även kursen slut :D
hihihihihihiihihihihihihiihhiihi
 
Ha en bra kvällis :*

KÄNSLAN NÄR...

... MAN PRATAT I FYRA OCH EN HALV TIMME MED MICKIS OCH UPPSATSEN ÄR INSKICKAD!
Den känslan är fan ganska najs asså! Så sjukt trött är jag nu. Och även så sjukt glad :D Nu blir det soffan och titta på tv och serier. Och bara vara glad över vad vi åstadkommit :D Ha en bra kväll fölk :*

utan dess like like

Befinner mig i Ljusdal. Och det är helg nu men känns verkligen inte som det. Vilken jöbbig vecka det varit. Och den är inte slut än. Jobbat stenhårt på uppsatsen och idag kan vi säga att vi skrev vårt sista stycke och att nu väntar bara smått fix och det får vänta till på söndag då jag och Mickis ska träffas och skicka in det tsm. Fan va duktig vi varit asså!! Stolt över oss. Idag har iaf varit en bra dag trots att jag i princip bara pluggat hela tiden, för Johannas Emil har kommit hit ikväll och det är jätteskojj, och det har även gjorts upp plans för kommande tider med fina vänner. Vilket känns mkt roligt!
 
Sen har jag dilemmat om vad jag ska göra imorgon. Åka till Gävle eller stanna här i Ljusdal. Skulle vart roligt att umgås lite med Elin och Emma i Gävle, så blir kanske så :)

Nuuu är jag sjuuukt trött. Det får bli en film i väntan på att the boyz vill ha skjuts hem.
Pussnatt från en slut tjej. Typ lika slut som prussiluskan

en helvetes måndag. en jobbig tisdag

Måndagen var en jävla pissdag, måndagsångest som fan eftersom jag har väldigt klart för mig att det blir en vecka av att jobba väldigt hårt och stå ut med kritik osv. Jag har gått utanför dörren två gånger under dessa dagar. En gång för att gå på Brynäs matchen igår och en gång för att gå till hälsocentralen idag.
 
I princip all annan tid så har jag suttit fram min och Mickis uppsats. Eller suttit i tankar om uppsatsen eller annat plugg. Vi skriver alltså en B-uppsats nu under en väldigt kort tidsperiod. Om det bara var uppsatsen så visst. Men neeeeeeej vi ska samtidigt läsa 5 andra uppsatser och även skriva en inlämningsuppgift på 8 sidor. Det är fan inte okej alltså. Men kämpa på....
 
Och Brynäs åkte ur slutspelet igår. Det var dock en otrolig stämning där och efter matchen så kom laget ut på isen i långkallingar, strumpor och tröja och tackade för säsongen. Nästa år så!!!!! Nu hoppas jag på att Luleå eller Modo tar hem SM-guldet.
 
Nu tänker jag inte plugga mer idag. VÄGRAR. Ha en bra kväll

jag kommer älska dig när jorden gått under

JAG. KAN. INTE. SLUTA. LYSSA. Håkan Hellström – Det kommer aldrig va över för mig
Han är det bästa Sverige har i musikväg. Längtar sönder till nya skivan
 
Solen skiner ute och jag tänker sätta mig ute på balkongen och få lite sol på mitt blekfejs och dricka en kopp rivigt. Sen blir det stan en sväng. Sedan ska jag och Micke laga jättegod mat :D Och sen ikväll så blir det fäst med Idabasse, Julle och ett gäng fölk.
Ha en bra helg :*

cornhole

VILL SOVA för att få en ny dag. för imorgon kommer bli en roooli dag. men just nu kan jag inte bli trött. jag sitter och irriterar mig över allt möjligt. känner bara mer och mer att jag snart kommer ge upp facebook. det mesta som sprids där är idioti. blir uppgiven. jag är så trött på den här världen(klassikern) SÅ TRÖTT på alla osympatiska människor.
 
ett tips. för över nån krona till denna solidaritetsinsamling för de människor som är fast i sverige eftersom de blivit grundlurade. det går på 2 minuter.
http://www.aftonbladet.se/kultur/article16420980.ab
 
gör det så kan du lägga dig på kudden inatt och känna att du gjort nåt värdefullt idag! natti

HEJ HELG

heeeeeeeeeeeeeej! såhär har jag gått runt hela dagen.
(morgonrock asså. inte ansiktsuttrycket heheh. skulle bli lite jobbigt kanske)
förstår såklart att de flesta tänker "shit en sån där morgonrock vill jag också ha". men jag kan inte berätta vart den kommer ifrån. kommer int ihåg. jag har iaf inte brytt mig att klä på mig för att jag har pluggat hela dagen. eller iaf fram till kl 17 då jag och ida gick på ett träningspass på fjärran. sen strosade vi hem, i sakta mak. tog 40 minuter, fast det normalt tar 10 xD. nu blir det simskväll för mig. ska bli skönt att göra något hjärndött då man inte behöver tänka. tänkt alldeles för mkt senaste tiden. den här jävla uppsatsen gör mig slut i huvve.
MEN NU ÄR DET HEEEELG! :D YÄÄÄÄH

det kan bli the soundtrack of our lifes

Tjotja
Hemkommen efter några dagar i Ljusa dalen och innan jag hinner landa så tar jag med mig Ida på Interpool och umgås och kollar hockey/bandy/fotboll och dricker lite öl. Det är Skellefteå-Brynäs matchen jag vill se. Brynäs spelar bra, men efter att de släpper in 2 så är det kört. Bäst av sju är det ju, men Skellefteå visar om och om igen att de är rejält hungrig efter ett sm-guld och de förtjänar det också av vääääldigt många anledningar, men Brynäs är bra när det gäller så återstår och se. Tur iaf att jag har Ida med mig när både SAIK och Barca pepprar in mål, man kan aldrig vara på dåligt humör med basse.
 
Nu befinner jag mig hemma i soffan igen och kan säga att helgen och de senaste dagarna varit kuliga och lite upp och ner. Helgen var det 50årsfest för Helena och det var superskojj. Var först ute och firade henne och åt gött och hade skojj och drog sedan in till stan för lite fest hos Mattias. I Ljusdal så har jag och Mickis gjort våran intervju och sedan transkriberat hela den jäveln. Ny erfarenhet och tar en jääävla tid kan jag säga. Annat som hänt är väl typ att jag kört i blixthalka med dubbfria däck och kört in i en snödriva.
 
Känns som ett flamsigt blogginlägg men orkar inte bry mig. Nu ska jag äta grönsaker, chips och dipp och sörja förlusten och kolla på serier och invänta min fina sambo <3 saknad.
 
Här kommer lite bilder från helg osv. Pusshäj :*
 

tjohäj

Solen skiner och det börjar närma sig slutet av veckan. Gått fort mannen. Snart kommer Hilding hit och vi ska jobba vidare med fältstudiegrejset. Funderar på om vi kanske ska ta och dela på en flaska vin. Med tanke på att vårat tema handlar om alkholmissbruk så är väl det passande?... xD
Ha en fin dag. P&K

problemformuleringshelvetet

Men häääääj
Inte skrivit på några dagar. Har haft fullt upp åså. Och har rest runt en massa. Helgen var jätterolig! Lördagen spenderades i Forsa hos Mickis med hela tjejgänget. Åt och drack gott, kollade hockey, badade tunna och spelade spel! Riktigt skoj! Sen söndagen så blev det lite mys med Mickis och sen hem till Gävle.
 
Sen har både min tanketid och actual time gått åt till att tänka på den här jävla b-uppsatsen vi ska skriva. Det som har gjort att jag behållt en positiv attityd är att jag fick komma till Ljusdal och spela Sims och ha myz med familjen :D Idag har jag och Mikaela jobbat på uppsatsen och tvivlat på allt och inget. Men nu efter många om och men känns det äntligen som att vi har formulerat bra problemformulering, syfte och frågeställningar. Även gjort en intervjuguide till intervjun på måndag. Vi ska nämligen intervjua två drog- och beroendeterapeuter på Beroendecentrum i Ljusdal då.
 
Nu blire kika fotboll. Man U-Real. Med Micke och Peter. Som håller på varsitt lag. SPÄNDA PÖJKS. Här kommer lite bilder från senaste tiden. Puss haj
Multitaskar med två datorer och Mikaela har blöja på huvve. Inget konstigt med det.

we're in the air

Hej fredag
Idag kommer bli en bra dag. För idag så ska jag blanda nytta och nöje. Nytta: Lägenheten ska bli fin & läsa de andra gruppernas manusutkast på problemformuleringar till fältstudiearbetena. Nöje: Kolla på alla serier jag missat de senaste dagarna och avsluta dan med träning och sedan fredagsmyz med dipp och grönsaker:D:D Det är dock redan fint i lägenheten, för jag har köpt både tulpaner och vårliljor. Bara solen som fattas idag känner jag. Ha en fin fredag!
 

spontan trippis

Hejsi svejsi
VÄRY NAJSIGA DAGAR dessa senaste! Blev en spontan tripp till Göteborg med Micke när han skulle jobba överliggningsturen. Då befinner man sig alltså i Götet i över 24 timmar. Haft så sjukt mysigt. Åt trerätters middag och sedan kollade hockey, fotboll och drack öl på O'learys på tisdagskvällen. Sen dan efter så gick vi på stan och åt gott och myste på hotellet åså :) Sen får man ju inte glömma hotellfrukost <3 Sen onskvällen så åkte tåget hem mot Gävle igen. Hoppas jag snart kan följa igen. Krockar ju ofta med skola :/
 
Idag har Mickis varit här och vi har fixat ett utkast på vår fältstudierapport och sen nu på kvällen så var jag och Micke på Läkerol och kollade BIF-MODO. Så himla bra och spännande match och ääääntligen 3 poäng för älskade Brynäs. Och AIK förlorade, vilket ökar slutspelschanserna för oss. Nu blir det sängen och sova :)
 
Här kommer lite bilder från senaste tiden
Sandra på tåget. Har på mig min nya favvosak som jag fått av svärmor. Filt med armar hihihi
 
Natti :*

RSS 2.0