nyfiken

allergireaktionen börjar lämna mig, vilket jag bugar och bockar för!

annis har varit här hos mig ikväll! grymt vad jag tycker om att vara med dig! du är bara bäst! sen fick vi nys om att det brann på volvo lastvagnar, och nyfiken som vi är åkte vi dit och tittade. verkade ha brunnit mkt och var både poliser och brandkår där. sen bärgade dom ut en av lastbilarna som hade brunnit inne och den var väldans bränd så borde ha brunnit rejält asså! haha fan va nyfiken man är alltså! ann och jag kände oss som små barn som gjorde nå hyss :p haha! sen hämta vi upp lasse som behövde skjuts och nu är jag hemma inne i värmen igen! ska nog gå och lägga mig och försöka få in 8 timmars sömn inatt!

god natt alla härliga peopleee :D

aprés

fått starkare kortison att dricka (pissäckligt btw) och någon slags allerigtablett.
mår lite bättre iaf! pissdag.
nu ska jag kolla på inception! eller serier.

allergisk

sjukt förvirrad vad som händer just nu alltså.
jag har aldrig varit allergisk i hela mitt liv. men sen igår så började det klia lite här och var på mig men trodde det skulle gå över till idag, men icke. nu i natt sov jag två timmar för att det kliade som fan överrallt och jag var hur varm som helst. gick upp vid 6 på morgonen, då jag gav upp hoppet om sömn, och ringde sjukvårdsupplysningen. de sa att det lät som en allergisk reaktion och att man kan få det fast man aldrig varit allergisk förr. dom sa att det var bara att köpa allergitabletter som clarityn eller något på apoeket så gick det ofta över snabbt. men om det skulle sprida sig till fejset som typ svullna läppar eller röd i ansiktet så kunde det vara mer allvarligt och tom farligt. så om 30 min ska jag och mamma upp på akuten för det ser verkligen ut som jag har förstorat läpparna, och är även svullen i halsen och är freaking asvarm.

jaja see you later alligator. hoppas jag inte dör eller nåt

mhmm

sovit ca 2 timmar inatt... räcker väl gott och väl det!

miki

mikaela gjorde godaste middagen till oss:)
thaikycklinggrytaaa :D och vitlöksbröd på det också!
du är bäst miki! fick mig på andra tankar också! <3

nu ska jag kolla på serier eller film och försöka bli trött!


it rains in your bedroom

kliar på heeela kroppen! fattar inte. måste vara nya lakanet asså.
kliar inuti mig också. pallar verkligen inte detta. orkar inte gråta mer. orkar inte vara kluven.

nu ska jag till mikaela som ska laga middag till mig:) älskar dig!

hehe hej

ätit pirra med malin och suttit och snacka . lätt
rolig uppdatering jaa:DDDD

pisskväll

det är första advent och jag sitter ensam i min lägenhet och funderar på att skita i att tända det första ljuset, tänder det hellre imöra eller nåt när allt känns bättre.

den här kvällen har varit en äcklig jävla skitkväll som kan dra åt helvete. det verkar som att allt hinner ikapp mig nu och då ska man inte vara själv i lägenheten. borde åka till miki och elin men orkar inte, ska nog bara sova ist. alltså orkar inte tänka mer nu, orkar inte undra!! och när jag tänker på att malin ska flytta till norge vill jag dö. och när jag tänker på hur jag behandlar vissa personer så vill jag bara dö ännu hårdare. och när jag tänker på hur sjukt fucked up jag är överhuvudtaget så jaa.. blä är ett bra ord.

helgbilder :D

pics från tvådagars helgen! :D


fre




lör




ger er kärlek!

hemma nu efter s-svall! ojojoj vad vi har haft roligt. mkt känslor och hit och dit dessa dagar! men SÅ JÄVLA VÄRT!
daniel adams-ray ägde hela stadshuset med sitt sjukt heta appearance! såååå braa såååå sjukt bra! :D:D

nackdelen med kvällen var att det var hur jävla mkt folk som helst alltså! HELT STÖRT! tror det var 600-800, inne på en krog alltså! galet! vi lyckades ställa oss nästan längst fram men det var sånt sjukt tryck bakifrån så om ni undrar varför mina filmer är som dom är så är det därför;D hehe speciellt på gubben i lådan, förbered er på kvallen på videon SUGER! kolla gärna på de andra också, inne på min videofy! :D






jag tackar elin, mikaela och wonkan for these days! tack för att ni är så underbara och för att ni förstår mig så braa! så ska vänner vara! love u guys! och jag tackar daniel adams-ray för han är bääzt!

DANIEL!

framme i s-svall efter en osäker biltur hit. åkte hassela-vägen pga av rykten om att E4:an var avstängd. men elin skötte körningen peeeerfect! så nu är vi alltså framme och efter massa av biljettstrul så sitter vi i wonks lägga och fixar oss och dricker lite gött :D

om några timmar är vi i stadshuset på daniel adams-ray! ni är avis, i know :D




väntar på nåt stort!

NU KOMMER ANN OCH HÄMTAR MIG!
lite jvg och så! men mest pepp för imöra LÄTTÅ!

byyye

kan inte acceptera. näpp

dröm

drömde att jag satt i en bil och drack en kopp te, och den jag åkte med (vet ej vem det var) hade en flaska loka med sig. då tog jag fram mitt mjölkpaket och skulle hälla i lite mjölk i mitt te. hällde även lite mjölk i den andra personens loka. jag vaknade av att jag fnittrade lite. det var ett bra sätt att vakna. hehe

:D

WIHOO :D:D

asså det är nå sjukt hur peppad jag är inför imöra! sundsvall, fest, daniel adams-ray och underbara vänner! kan det bli bättre? NEJ! :D wihoo :D:D:D

pigg idag jag :D vilket är konstigt för igårkväll hade jag sjukt svårt att sova och var allmänt förbannad och uppe i varv, tyckte lite synd om micke :p men mina jävla vägg-i-vägg grannar satt ju uppe och spela tv-spel, eller kolla på film eller vad fan de gjorde, till typ 2 på natten. och typ hemmabion på högsta volym. grattis! no common sense there obviously? helt ok när det är helg å så, det bryr jag mig inte om. men nu vet jag vad som gäller då! LÄTTÅ

ikväll så vet jag inte vad som väntar. ann ville jag skulle följa med hem till lisa, som fyllt 18 år :D GRATTIS! och jag funderar på det! men då kommer jag vilja gå ut juuu! haha! men jag vill spara mitt pepp inför imöra! haha vi får se vad som händer! :D time will tell.

puss!

din morsa går för en hundring

me and little j har ätit fin middag och kollat på torkel i knipa!


<3


"fuck off and die. du är för ful för mig och din morsa går för en hundring" haha. klockren film!

lillputten då!

saknar min lillputt cosse:):) börjar vänja mig vid att inte ha djur runt om mig hela tiden,
men tråkigt är det allt!


inte ett skit

idag har jag verkligen inte fått, som rubriken lyder, ett SKIT gjort. har verkligen inte gjort nåt idag som det känns (JOO har faktiskt betalat hur mkt räkningar som helst).

känner mig weird i kroppen, lixom trött fast ändå rastlös. usch. var vaken sjukt länge igår och sov därför länge också imorse. jag och mikaela pratade i telefon igårnatt och efter att vi hade lagt på så fick jag en sådan sjuk ensamhetskänsla. alltså SJUKT, jag brukar verkligen inte ha några problem att vara själv och inte heller sova själv, utan brukar till och med föredra det ibland. men ojojoj, så efter det hade jag problem att sova trots härlig musik i öronen, melissa såklart! :) så kan ju vara pågrund av mina konstiga sovtimmar som gör att jag aldrig kommer igång på dagarna lixom.

om ca 1 timme kommer syster iaf! älskade johanna! ska bli skönt! sen ridning ikväll!


:)

har julfixat idag! haha jag vet att jag är supertidig, typisk dam som älskar julen och vill få upp pyntet så fort som möjligt :D hehe! nää men det är ju mysigt ju! plus att jag inte är hemma i helgen efter som då är vi i s-svall (sjukt pepp på daniel adams-ray)



snart kommer alla mina mysbarn! elin, miki, malin och ann <3

annan tid

måndagar, tisdagar brukar vara de stora seriedagarna, men var ganska illa med serier just nu. inget gossip girl, 90210, desperate housewives eller brothers and sisters som det verkar. MEN det viktigaste av allt är himym, och det har kommit :D har dock inte hunnit se det ännu. har städat, tvättat och lyssnat på ljudbok(roman från kursen! jaa, lite duktig är jag).

sen kom mamma förbi med en laserskrivare till mig också! det tackar jag otroligt mkt för. gick sedan och handlade lite göttans på prix och nu sitetr jag och är sjukt sugen på att plocka fram alla julgrejer! byta gardiner och sätta upp julstjärnor och ljusstakar med mera. tycker det är mysigt faktiskt, dock så är det mindre roligt med all press som också infinner sig i samband med julen. men det vill jag glömma. finns så mkt press från andra håll så det räcker gott och väl.

puss.

hmm



tvätta, städa, plugga. dö

vaken

vaken, som fan! borde göra nå nytta. men neee..

ann kom och räddade min kväll, sen åkte vi till mikaela och elin och myste och kollade även på paranormal activity (tredje gången för min del). härlig kväll! älskar er mina kära vänner, vad skulle jag göra utan er?!

nu ska jag lyssna på processen av franz kafka, så ni vet då asså, och förhoppningsvis somna någon gång. kommer nog dock ta några timmar om jag känner mig själv rätt.

gnatt

no no

att vänta är inte min starka sida....
hur ska man spendera tiden för att få bort dryga tankar. vet inte. min ovana funkar inte ikväll, tyvärr. funderade då på att typ springa runt kyrksjön för att pumpa skiten ur mig själv, men är för sjukt kallt! serier funkar till en viss del men nja. har redan kollat på för många och blir bara trött. då ringer man en av sina älskade vänner! en som man inte redan pratat sönder ;) snart kommer ann<3

rubrik

ogillar jobbiga situationer. vill inte det ska vara jobbigt.
<3

sovarn

asså serri! ställde klockan på 8 idag! vaknade och ställde om den på halv 9 och sen råka jag somna om IGEN. och vaknade sen av att malin kom vi halv fuckin 12! herreguud! sjukt att jag kan sova sådär! kommer verkligen inte kunna sova ikväll!

nu sitter jag med malapala och vi har gjort hemmagjord pirra och nu sitter vi och lyssnar på music och så. ska få henne att titta på califorication med mig! borde verkligen inte börja med ny serie men robin och robin säger att den är så bra så måste ju brja då ju! kan ju inte gå miste om bra serie! nevaa!

pepp på helg. pepp på daniel! pepp på wonk och elin!

ha en bra dag!


ros

Hennes ord var ett laddat gevär
Och hon sköt på framtida besvär

Den här staden är död, låt oss måla den röd

tung dag och kväll igår. men mkt bra också! hatar att det ska hända så mkt :/ det slog mig igår, att näst intill alla mina närmaste vänner har något jobbigt som händer i deras liv just nu, eller en svacka av något slag. varför kan vi inte alla få må bra!? älskar er alla <3 och hoppas att vindarna snart väder.

men ja... idag = slappdag! skönt det! har sett en mkt värd film; get him to the greek. russell brand är med så då kan det inte bli annat än bra :D

snart kommer elin och miki förbi och myser lite! <3



bild från igår;) myspöjkarna! höhö




småstadsliv

är med elinpelin och vi har just kollat på småstadsliv 3. sjukt jävla kul alltså! sen har vi made some plans för näst nästa helg å! LÄTT!
sjuuukt kul!


kult

goddag. jag och miki skulle ju ta en prommis igår men fan så kallt det var! efter bara ca 50 meter säger mikaela "asså sandra... jag kommer frysa ihjäl jag" då gick vi hem till mig och drack te och åt rostade mackor ist. sen så blev det ett glas vin också, och två. och pepp blev vi. sen kom elin förbi och vi bara chilla, fram till runt halv 1 då robin och robin kom förbi och vi drog med sassa ut på krogen. så kuuulig kväll vare :D

nu sitter jag här och är allmänt trött och less, för att det känns som att det är söndag. kan inte festa på fre jag inte. ska iaf träffa martin en sväng nu och se lite the office. sen får vi se vart dagen leder mig :D

men hare people!

here are some pics from igår:



vi



vi!!

äh

tar ett glas vin jag och mik! lätt

extrem saknad


saknar dig så sjukt! :')

promma

ska snart bege mig ner till salongen, alltså till miki:) vi ska ta en prommis.
känner att jag verkligen behöver lämna läggan så det känns awesome!
och ska som vanligt bli så sjukt skönt att träffa mikaela! min underbara vän<3
älskar dig


gammal fin bild på oss :) <3

går lös!

serri har bara flummat runt i lägenheten nu sen jag vaknat och inte gjort nåt nödvändigt. vad har jag ens gjort..? JOOO tinat upp kyckling har jag gjort! det var nog det mest nödvändiga.
vill helst leva i ett tidlöst universum! tack å hej

gobitar




uppe

vaken och pigg! ska slänga i mig lite frulle och sen försöka få nåt gjort!
ska nog ta och städa samtidigt som jag lyssnar på en ljudbok (kurslittertur alltså!) multitasking oh yea!

är jäklans glad jag förresten! det var meningen att på tors denna vecka och tors nästa vecka så skulle vi ha nätseminarium, då man alltså sitter på lärplattformen på internet och pratar med varran i headset (alternativt webcam). och jag har bara känt, fan vilken weird situation, så har inte sett fram emot det. men på träffen fick vi reda på att det inte var obligatoriskt :D så jihooo!
och sen en till sak som jag är jävligt glad över är att ann berättade att biggest loser s.10 har ju börjat och jag hade ingen aning! jag som brukar har sån koll! fan. så 8 avsnitt till min förfogan! :D MARATHON! :D (dock kom detta vid ganska fel tillfälle eftersom jag har sjukt mkt att läsa).
och sist men inte minst så är jag sjukt glad och lycklig över alla underbara människor som finns i mitt liv! är så glad att jag har er alla<3

jag känner mig allmänt lycklig, det är så det känns just nu. och då ska man vara glad, och ta vara på det. ett bra citat lyder:
"happiness is a mood, not a destination"

:)

think about that one for a minute. bye!


lan

jag och malin sitter och lanar och sånt typ. och hon spelar nördigaste spelet i världen.

ok. har inte bloggat mkt dessa senaste dagar! men har ju haft fullt upp. h-sand och s-svalll var iaf kuligt! och att umgås med min wonk var totalt jävla underbart!

vad som gjordes i s-svall:
-mkt snack
-promenerade runt
-kikade i affärer
-surade på swedbank
-hämtade biljetter till parken!
-kollade serier
-drömde oss tillbaka till sommaren med hjälp av bilder.
-bokade även biljetter till daniel adams ray! fuckin awesome!
-sov
-åt frulle

vad som gjordes i h-sand:
-diskussioner om realismens författare och verk
-SUUUUBWAY 2 ggr
-mkt seriesnack med ann

å mkt köra bil:)


mm mm mmm

fortfarande lika pepp asså!

höhöh




SJUKT ÖVERPEPP

sitter med wonk och myyyser och såå!
och nu har vi hämtat ut biljetter till parken 10/12! och planerar redan nästa event!!! 
sandra och wonk
stadshuset SUNDSVALL 27:de! ÅÅÅÅ LÄÄÄÄÄÄTT!!

ta mitt skimmer, för jag BRINNER!

:D

tired

mala har just varit här! ma darling! gjorde min dag a little brighter!
nu äter jag och ska läsa sen. blä
trött på plugg, trött på mig.

mysdag :)

johanna och jag vaknade upp och kände oss allmänt utvilad :D sen drog vi till ä-bo och grattade vår käre fader på farsdag! sen blev det goo middag!
sedan när det närmade sig 8 kom martin förbi och kollade på "vem kan slå filip och fredrik" med oss. känns sjukt skönt att vi kan vara så bra vänner! :)

nu är jag hemma och funderar på att se en serie och sen ska jag lägga mig i tid, för imöra måste jag hårdplugga som fan. läste en bok idag så one down and about 25 to go. känns extremt crappy. sen tis morgon blir de h-sand och sen s-svall till wonki <3 och sen h-sand på ons igen. som tur var får jag låna bil av mom and dad så man slipper allt örs med buss och tåg.



nattii!

bilder fr fredagen



resten, kolla facebookken :DD

hejsvej. bråttom. mamma väntar !

död tjej

har varit sådär halvdöd hela dagen. framtill ungefär för ca 2 timmar sedan då johanna kom hit och förde över lite av sin underbara energi på mig! :) tack gummsi!

igår var iaf hur kul som helst. förfesten vart lyckad med mkt trevligt fölk! tackar för trevligt sällskap! :D

sen krogen var ju också hur rolig som helst, trots ganska dött med folk så var det ju sjukt bra partymusik. de började ju självklart med alla schlager och gamla party låtar men seeeen ni! då fick man önska och det kom sjuuukt bra musik! niiisse!

lägger upp lite bilder senare eller imöra. orkar inte nu. för nu ska jag umgås med världens bästa syster!
<3

peppis

har tagit prommis med mala och hämtat ett helt jävla berg med böcker från bibblan. sen laga vi lunch, lyxlunch, kycklingfilé, pommes, dragonsås o sallad+ julmust såklart :D niiice!



snart får jag träffa älskade mika <3 och promma med henne i skitvädret! sen fest lättå!

treehouse

ser mkt fram emot denna sköna fredag. det enda som fattas är solsken eftersom jag ska ta TVÅ promenader idag. trodde jag aldrig ;D malin kommer snart och då ska vi ta en prommis och sen göra lunch!

vid 6 ska jag möta mikaela för att ta en prommis med henne också! sen så ska jag och ann käka pizza och börja ladda för kvällen! för det blir som sagt fest. kan aldrig hålla mig i skinnet jag inte. haha! det blir passoa, pisang ambon och viiiiiin!

nice friday! puss alla!
hoppas vi ses ikväll!

Lissi

Lissi. rolig, arg och fartfylld häst det där. ja ojojoj vilken timme på lissi. tur att jag är som jag är och aldrig blir rädd för galna saker. för skulle seriöst kunna gått hur som helst med den där hästen. ridit hårt ikväll så nu är jag trött och ska lägga mig och kolla på serier och bara mysa med mig själv. marocko kanske får vara med också!

och pratade just med ann också! vi har dejt imöra :D men vi kom på att vi kör nog på fest också! LÄTT LÄTT LÄTT! har ju massa alkohol som jag måste dricka ju köpt på boaten !

låtttåå
natti suckers<3


tänk om

Tänk om allt kunde vara solklart och alla beslut lätt att fatta. Och tänk om man bara kunde glömma det förflutna och inte låta det påverka en. Och kan ni tänka er hur skönt livet skulle vara om man inte saknade människor man förlorat. Tänk att det ska vara så orättvist att bara för att man avslutar med en person så försvinner även de som har varit halva ens liv. Tänk om man kunde se allt positivt. Och tänk om man inte hade massa måsten! Tänk tänk tänk om livet kunde vara problemfritt någon jävla gång och att man själv som person bara kunde sluta göra problem av allt. Tänk om jag kunde hålla käften och sluta rabbla massa tänk om...


<3

kan inte ens tänka på det. på er. kan inte...
det lönar dig inte
:'(




<3

ok ok

ok, man blir piggare och gladare av att ta en prommis! ok ok jag vet. men jag står fast vid att det är mest drygt! men stolt att jag picked myself up och släpade mitt soon-to-be big ass (om jag inte fortsätter ;D ) till mami å paps!

ikväll blir det ridning och sen bara tröka själv. om ingen vill komma och hälsa på!


since

Since you broke down, since I broke down, Since we broke down

ogilla

ogillar känslor. önskar man kunde vara iskall och inte känna nåt.. eller nej, skulle inte vilja det heller. åååå har för många känslor just nu. orkar inte känna mer.

och bara jag tänker på hur mycket jag har att läsa så får jag en sjukt stor klump i magen. reserverade 15 (!!!!) böcker från bibblan igår. och har redan ca 10 hemma som jag borde tillägna mer tid. och självklart räcker det inte att läsa ca 20 böcker utan man måste ju lämna in 2 inlämningsuppgifter + en hemtenta på dom också. herregud. detta är den värsta kursen jag någonsin läst. och kommer aldrig i mitt liv läsa litteraturvetenskap igen! ALDRIG


we're on a boat and we're actually on one

Hast-syskonen tar tillfället i akt och flummar till en favvolåt.
I'm on a boat med Loney island


home again

efter 2 wonderful days på havet så är jag tillbaka hemma :D

allt med resan ägde! godaste buffén och frukosten ever, hade glömt hur bra buffén verkligen är! jag och tobbe festade till det lite på kvällen och var ute och dansade till all värdelös dansbandsmusik och schlager men kul som fan vare!
sen dagen efter så blev man nästan lite sjösjuk för det var vågor så inihelvete! och sedan var det dags för spa! hur skönt som helst och man fick känna sig lite fresh i denna pissiga höst- och vintertid.
sen kommer man hem till sverige där det var snöstorm, sthlm var värst med snöblandat regn och blåsväder som aldrig förr! piskade sönder fejset! ja ojojoj! men VÄRD resa! LÄTTÅ








sticker å åker färja lixom

när alla går till jobbet eller skolan åker sandra iväg med färjan till finland! ganska nice måndag lixom!

will be back ons!

hare skäggisar!
<3

halloweenfest :D

var verkligen jättekul i lördags! allt var lagomt  på alla sätt och vad jag vet så spåra det inte för någon i sällskapet! i hope iaf! kul kväll med bra sällskap och riktigt kul ute på krogen också! träffade mkt roliga och älskade människor! :D

bilderna får tala:








thanks for a wonderful night :D
skägg out

kvällen!

just ja! träffade ju elin, ida och hanna igår kväll! skönt att träffa dem<3
alltid underbart!
sen drog jag och elin till kick saloon och var lite social och efter det stod vi ute i kylan och pratade tills man frös röva av sig !
och det som är så underbart bra är att ikväll ska jag få träffa dom alla igen! och även alla andra mina bästa vänner FUCKIN' AWESOME! :D

<3

ridhjälm

sitter och pluggar i ridhjälm.
varför?
fundera på den ni!




inväntar käre miki! sen drar vi till elin! LÄTTÅ! sen börjar festen!
taggad till tusen! kommer bli röjj ikväll! hoppas på trevligt folk!
PEPP TAGG SKÄGG!

bjuder på lite bilder från förra halloween! för pepp skull

upp- och ner dag, indeed

dagen började hur bra som helst med självdisciplin och allt! mkt PLÖGGA:)
sen hände det en dålig sak!
sen hände det en sjukt bra sak!
sen kom 1 bra person och allt löstes!
sen kom 2 till och allt blev awesome!

nu åkte alla och nu hoppas jag att självdisciplinen snart infinner sig igen!
sen vid 6 kommer 3 bästa personer!
och sen kommer en till förhoppningsvis!
och sen hoppas jag på att få sova med en annan!

:D

waa

plugg plugg plugg plugg plugg...

love love

gjorde tentan imörse, gick ju skit som jag trodde hela tin! men var ju väntat så får ta tag i det sen!

sen kom malin. vi satt ocg grina tillsammans och var allmänt depp först! ojojoj! sen ryckte vi upp oss och städade, lagade mat, kollade serier och gick en sväng på marknad! älskar dig mala!

sen vid 16 mötte jag upp mikaela och elin och vi gick på systemet och shoppade till helgen! :D awesome! nu har elin skjutsat mig till blåbärsstigen och snart jag ska åka och rida! roligt är att ida och hanna ska med. kanske lillen och sophie också! haha har nog aldrig haft sån stor publik ;) men kuuul <3

:) 


confused

har haft en helmysig kväll med ann, elin, miki och mala <3 är så skönt att vara bland vänner! wonderful! älskar er allihopa!

nu ska jag gå och lägga mig och invänta 5 timmars tenta imöra, som jag vet kommer skita sig, men men.. whateva känns det som nu! känner att jag kommer behöva ljudboken ikväll verkligen. tankarna snurrar och känner mig allmänt confused!

natti!

nytt

nu niii! nu har jag nya tapeter och det blev fint och cleant! vita, eller typ naturvit är de! nisse!

så har nu dammsugit och torkat golvet, men känns fortfarande som att det är spackeldamm all over the place. men mala har sagt att hon vill komma och storstäda så jag lämnar resten till henne isf ;) hahah

nu ska jag käka lite gött och starta en tvätt och sen ska jag hänga med då miki klipper ann och sen kommer elin och mala och snackar lite också! :D börjar bli sjukt pepp inför helg och fest nu asså! KUUUULIT! :D jäää

:D

gråpissdag jepp

det är ett stort jävla faktum att jag inte kommer klara salstentan imöra. har inte läst hälften av det jag borde plus kan inte se något sammanhang i nåt. kommer skita sig totalt, men får väl skylla mig själv för att jag inte läst mer och för att jag inte är smartare än vad jag är. fuck va irriterande.

det enda jag ser fram emot med denna gråa pissdag är att träffa my dear friends sen ikväll. vill bort.  men skönt att åka på kryssning nu på måndag iaf :) och sen helgen ska bli hur kul som helst!

idag blir tapetseringen klar också, känns skönt men samtidigt drygt för det kommer vara nå sjukt mkt städning och det kommer jag inte kunna ta denna vecka, verkligen inte. måste nog fortsätta vara hos mamma och pappa för att kunna få klar hemtentan också. fattar inte varför man måste ha både en hemtenta på 3 sidor och även en salstenta på 5 timmar. fattar INTE. har aldrig varit med om båda på en delkurs som bara är 7,5 hp.

jaja nu ska jag sluta vara pessimist. pusshej :)


old stuffffff

     
så jäkla kul å hitta gamla bilder, förlåt om jag tråkar ut er!
detta är 2003-2004 skulle jag tro. och då skulle man ha trosorna som jag hade. OK??!?!?! hehe

pipparkaka

haha dagens hände just! haha men får inte berätta för johanna.

hittade iaf ett roligt kollage med massa gamla bilder som jag gjort förr typ när jag var 16! hehe bjur på den ja idag:


bra man var med redigeringsprogrammen förr, not! haha PAINT IS THE SHIT!


sova

läste Iliaden, somnade efter ca 2 sidor.
bytte till Odysséen, somnade ännu hårdare.
nu känns det mest som onsdag bara för jag sov.
dum dag. skäggigt weird 

ska åka iväg till köpingen och hämta paket nu och hoppas allt faller på plats igen, typ


old pic. men har inte mkt annat på mammas dator :) som jag nu sitter vid.

hare bra alla! och jag hoppas er dag flyter på bättre än min.

.

kan inte fungera när du inte fungerar.
kärlek är skit och jag hatar att det ska vara så!
du vet att du har mig! och jag vet att jag har dig.
vet att jag kan lita på dig och du är nog den enda i världen jag känner så för. förutom mamma. 
älskar dig mest


malin

love u

pissed off

sjukt irriterad och förbannad just nu! pissed!
idiot är vad du är!

:D



"Ja vet hur det blir jah, det är jag som får ta reda på den där facebooken när han int örsker sköta mehän."

heeehee

blev väckt precis innan åtta idag av målaren :D
nu är man hos mammis och pappis och tänkte försöka plugga lite här! men eftersom mina kära syskon har lov så är det inte så lätt. men fan, ligger efter så inihelvete som vanligt! ååå tänk om man kunde ha lite självdisciplin som man hade förr! men den har lämnat mig totalt!

trökigt att jag ska just ska ha så mkt att göra denna vecka, då så många andra har lov! det är ju nu man vill passa på och träffa alla! 

nu ska jag försöka läsa några sidor, sen går jag till mala så drar vi ner på köpingen! SEN efter det, då fan ska jag plugga rejält! 



skägg out 

RSS 2.0