nollor


Morgonen började med att Sandra fick väcka lilla Wonk som låg och sov. Sen tog jag bilen till Härnösand för intron till kursen! Och för ovanlighetens skull så blåste det inte så jävligt i H-sand som det alltid brukar, det var soligt och varmt hela dagen! :D

Kursen verkar helt ok och inte så illa som det verkade när man kollade på litterturlistan. Det är ju SJUKT mycket att läsa men det är ju litteraturvetenskap så kan ju inte vänta sig annat eller hur ? :D
Läraren gav ett bra intryck och hon säger hela tiden typ "ta det lugnt ni" och "det kommer bli lätt det där" så hoppas man kan lita på det.

När jag orkar ska jag återkomma med några exempel på dikter vi ska läsa, de är helt sjuka, och vi ska alltså lära oss tolka dessa dikter, lyriken, haha det jag ser såhär i början är massa störda ord, men det ramlar väl på plats bara man läser den vetenskapliga kurslitteraturen!

Efter H-sand åkte jag tillbaka till min käre wonk och vi lagade lite mat och sen stack vi till Ikea! Handlade ett soffbord, en Lack-hylla och lite annat :)

Sen fick jag träffa wonks nollor, och se hur duktiga de var. De var duktiga, men inget slår mig och mitt "tillsammans"-gäng förra året! Amazing!

Nu ska ta en dusch sen TRUE BLOOD! :D


Nu har Wonk fått ordning hemma, eller ... något känns fel...


Nollarna bugar för kommissionen (Eller PM som man kallar dem i H-sand)


s-svall!


Är framme i sundsvall sen en tid tillbaka och sitter i wonkans fina lägenhet. Dock är jag ensam eftersom wonk är nolleledare och ska vara ute med alla nollar till typ klockan två i natt! Men imöra ska vi uuuumgååås <3

Gick fort att komma till Sundsvall iaf, känns ju ganska så extremvärt att åka bil ist för buss och tåg! Plus att då kan jag ju pendla mellan S-svall och H-sand på ett bra sätt ist för att buss 100 och 201 som är dyr och dum. 

Kom just hem till lägenheten(lägg märke till att jag säger hem för jag beter mig som att det är hemma och känns som hemma), efter att ha varit på Coop och lillbutiken här nedanför, köpt frulle till mig och wonk till imörabitti med mera :)

Imöra blir det att kliva upp vid 7 och ta bilen till härnösand för intro till kursen! Önskar jag kunde känna som min kurskompis camilla och längta men FAN heller, uuusch! Men ska bli kul att åka till H-sand igen. Var ungefär 3 mån sen nu. Gillar H-sand. Men skulle aldrig vilja bo där dock...

hörs imöra ma friends!


u get what u deserve


Denna jävla huvudvärk, seriously! Hela dagen har den förföljt mig och den get sig inte trots att jag äter alvedon och trycker i mig mat och vatten. Men men, man får vad man förtjänar när man häller i sig gift så hjärnan krymper och därmed skapar huvudvärk! Men ändå dricker jag alkohol typ varje helg, pathetic. Meeeen jag hade ju kul igår så whateva :D hähä.

Och jag FATTAR inte hur folk kan stå i kö för mat herreguuuuuud. Vi väntade 40 min på mat, och då stod  vi inte ens i kön, vi anlitade Anns kusse Tony :D Så det var första och sista gången jag beställde mat efter krogen.

Trots min huvudvärk idag så tog jag mig iväg vid 1 tiden för att kolla på lägenheten som jag haft på G genom Ljusdalshem. Den ligger i partyhuset number 1 , ringvägen 60 ;) Dock så har det blivit lugnare säger dem och lägenheten ligger längst ut i hörnet, längst upp så jag tror jag pallar, eftersom jag alltid sover med mina plugghörlurar ändå:) Lägenheten var iaf väldigt fräsch och större än vad jag tänkt i mig i skallen! Så känns skit bra! Och efetrsom alla har fest där så borde det ju vara lugnt att jag har fest också, typ ofta :) me likie

Nu fortsätter jag mitt how i met your mother marathon och hoppas att huvudvärken ger sig! bye



pics from yesterday:






typ pepp :)


Dagen :

- Packning till Härnösand/Sundsvall. Jag och Wonk åker tillsammans på måndag upp till S-svall med bil, till hennes lägenhet. Jag kommer alltså att pendla mellan S-svall och H-sand tis, ons och tors. Resten av tiden kommer spenderas med wonk och det är uppskattat som bara den! Kanske får träffa hennes nollor också :D

- Skrivit packningslista till Tunisien! Jag och Mala har suttit idag och skrivit och planerat :) PEPP PEPP som faan!

- O.C med sis! Fan va ägt att kolla på O.C igen :D

- Feeeezzt!
Chill med Miki, Ann och Malin hos Mik :)



Har inte tid att skriva mer lista på vad jag gör. Nu ska jag görat ist :) hehe


let's go to värmen :D

CHOCK CHOCK CHOCK är fortfarande i CHOCK. JAG OCH MALA HAR BOKAT RESA! TILL TUNISIEN!
Känns lite overkligt, känns fortfarande som hjärtat slår lite för fort :) hehe

Så om en vecka åker vi! Helt sjukt ! :O Med all inclusive också! Så jävla nisse!

Och mala den jäveln hitta inte passet först ;) hahaha men nu du! Nu äre tågbiljetter bara :)

Lite bilder här då för de som är intresserad...









:D

london

MORN MORN!
Har just kört pappa till tåget som ska ta honom till flyg på arlanda som ska ta honom till LONDON! Avis på pappsen! Fick en hejdåpuss och jag saknar honom redan! :)

Ska till malin om ca en timme för våran heldag på köpingen. Det blir bla. bibblan, gymnasiet, Dollar meeed meeera :)


Måste skynda att äta frulle nu och hinna se en serie! Plus att Cosse plingar i sin plinga dags att ge han frulle också!




häst

Har haft en ganska så givande dag idag! :D Varit på Åkerslund ch slängt massa skräp från stugan sen har jag och little j tittat på gossip girl och sedan kom mala och då satt vi å fixa massa med utbildningsgrejjs!

Sen följde de båda med mig på ridning :) det var skönt att få rida igen! Massa nytt folk i gruppen, saknar nina, julia och katarina! :(
Nu väntar jag iaf på ett samtal från min älskade wonk! Hon är min ängel just nu, eftersom ALLA vandrarhem och hotell är upptagna i Härnösand nästa vecka så fick jag bo hos wonk i hennes lägenhet i s-svall, så får jag pendla i några dagar! Ska bli myyys, trots att hon kanske inte hunnit in med så mycket möbler då!

Imöra blir en såkallad BUSY DAY! Jag och mala har mycket att uträtta, sen blir det miki-tajm på kvällen <3<3

kisses for y'all



fotbollskväll :D

Efter att lilla mala kom hem från jobbet så åkte hon och jag först till stallet för att kika på johanna som skulle rida för första gången denna termin:) duktig lillputt :)

Sen åkte vi och kollade på ljusdal-fäla derby på älvvallen! Cold, wet and fun :) Färlia vann och det var det vi hoppades på eftersom malas älski emil spelar där! Han va dutti och fäla va dutti och vann! Det gillar vi! Vi gillar också att självaste mala också vann på sin lott :D congratzzz!

Nu blire True Blood! Hoppas på någon hot sexscen med Skarsgård! Hahaha




pissed and happy, aaaall at the same time

Ställde alarmet på 9 imorse men vakande ändå 11. Halva dan borta, niiiice!
Men jaja, det var sen som jag vart pissed, gick in på swedbank för att kolla på summan på lönen, blev som sagt pissed så ni förstår att den inte mötte mina förväntningar. Tyckte jag jobbade som fan hela juli men jaaaa.. Men lönekontoret sa iaf att alla som jobbat i vården efter april i år kommer få löneförhöjning och det kommer komma som en klumpsumma i september så då kändes det lite bättre!

Och nu har jag bestämt mig för att ta tag i den där jävla litteraturlistan inför Härnösand! Ska ju dit nästa vecka och har inte fixat en enda bok. Ooops! Men ska iaf till bibblan nu idag och samtidigt passa på att köpa en vinflaska på bolaget som ska va gött! (VUXENPOÄNG hähä).

ÅÅÅÅ lyssnar på Zac Brown Band - Toes, ultimata utomlandslåten!
"I got my toes in the water, ass in the sand. Not a worry in the world a cold beer in my hand, life is good today!"
Så nu jävlar är jag pepp på att åka och steka i sept eller okt! Sandra och malin ska åka, är det nån mer som är på så ropa "" !


Egypten mars 2010 , bara för att locka lite! :D







ett blogginlägg... LÄTTÅ

Dagen har iaf bestått av mycket malin och sandra, flum och irritation på jävla studera.nu, som har valt helt fel tillfälle att sluta funka. Men men jag hoppas det löser sig för Mala! <3

Jag och Mala lagade iaf skitgod kyckling och pasta idag. Och nu ska vi göra havregrynsgröt, eftersom Malin är ganska efter och ALDRIG har ätit det , hahaha herregud ;D hahahaha vilken nörd!!
Nä men nu blire havregrynsgröt och how i met your mother (jag har börjat kolla på det!! Jag håller mina löften!!)

bye

hehe en blogg till sandra

Weird feeling att ha en blogg.
Nu ska jag verkligen börja pour my heart out riktigt jävla mycket så jag inte pratar sönder mina vänner jämt :D höhö

Vill tacka min älsk malin som fixat bloggen, typ tack asså:) <3

RSS 2.0