peace and love 2011

Nyvaken. Aschockad. Nästan lite förbannad på en va mina bästa vänner. Ann den jäveln har hållt på och myta denna morgon om att hon inte kunde åka på P&L pga vissa saker. Hon är en ovän nu, en okompis så att säga. Nejdå, men ska ge na en liten hård klapp sen så blir vi kvitt. Sen så ska jag även fortsätta facerapea henne om och om igen och INTE ha nåå dåligt samvete. Finns inga gränser nu ;)

Igår var en FLYYYTdag. Miki lyckades underlätta vår P&L resa rejält! Jag brände 2 P&L skivor och allt är klart. Jobbet på kvällen gick bra och när jag kom hem väntade Micke här. Skönt som fan. Nu åker vi om några timmar och det känns helt sjukt. Drömde i natt om att jag blev polers med Maggio. Hon satt ute på nåt avlägset ställe och mediterade (? haha) och där hittade jag henne då jag hade sprungit vilse, hon var också ganska vilse så vi hängde runt där i flera timmar och blev asbra polare, sen fick jag komma upp på scen då hon uppträdde. Hahahahaaa.

P&L drömmar :p  NU KÖR VI FAN! HÖÖÖRS OM EN VECKA! HAAAAAAJ! :D


countdown

Inte långt kvar till P&L nu. Stört najs!

Blev som jag önskade på midsommar, skitväder :p haha Vill ju inte ha finväder då man jobbar e. Fast blev lite in your face då och jag martin skulle cykla till Ämbarbo och det börja spöregna. Lindberg hämtade oss som tur va och följde med hem till mamma och pappa en snabbis! Då fick han fick träffa lilla Pipo :) 

Idag har jag jobbat 7-15. Var ganska tungt att gå upp imorse då jag bara sovit ca 2 timmar. Gick till Majorn igår efter jobbet, där Micke och ett gäng var. Sen blev det så att jag och Micke åkte till Fäla och träffade hans barndomskompisar, fick träffa jäklans många nya människor och det var trevligt. Alla festade hårt och jag blev riktigt sugen på att festa, men kunde icke eftersom jobb då. Så blev ganska lite sömn den natten men gått bra o jobbat ändå.

Har just varit och ätit pizza med Ann och Miki. Saknar Elin <3. Ikväll blir det lugnt som det känns, ska väl ta nån cider för att det är gött! :) Det blir filmmys med fina.


midsummer

yoyo!
dagen ska jag spendera hos mamma och pappa innan jag ska jobba kväll, 16-22. martin kommer snart och cyklar förbi, då ska vi cykla till mom and dad. om regnet kunde ge sig så blir jag glad. och när jag slutar ikväll så ska jag INTE sova, trots att jag borde eftersom jag ska jobba 7 på morron. men jag vet att jag ändå inte kommer kunna sova så lika bra att gå och träffa folk!

glad midsommar då :) bjuder på lite bilder från en klockren midsommar, 2009:


oldie

Jag och Annis har åkt runt på byn idag och försökt köpa allt nödvändigt för p&l som exempelvis Resorb, våtservetter, Ipren och massa annat :) Sen åkte jag till mamma och pappa för att umgås med familjen, känns som jag inte gör det ofta nu för tiden. Nyss hämtade Micke mig och nu har jag tagit en Ipren för att hoppas att mina leder ska bli bättre. Höfterna är värst nu asså, låter som en gamling. Illa alltså. Hopaps verkligen det blir bättre till måndag, annars får alkoholen dämpa smärtan, tänker fan inte låta detta förstöra min vecka! Neeeruuujeevel.



Älskar du <3

sympatiserar

Ja mina kära läsare. Jag har haft ett litet panic moment idag. Som jag skrivit om tidigare så har mitt mående inte varit det bästa senaste veckan. Hade skyhög feber i lördags och sen så har det varit massa småsaker. Det senaste har varit ledvärk. LEDVÄRK lixååm bha WHAAAAT?!! Är exempelvis jävligt jobbigt att köra bil, ratta o s v. Håller på att bli gammal eller vad? Tror jag sympatiserar lite med gamlingarna på jobbet eller nåt. Nej men seriöst så har jag inte bara lite ledvärk utan ganska rejält. Handleder, knän, fotleder och så. LAGOM TILL P&L!! Ellerhur! FML.

Aja, iaf så började de prata på sjukhuset om sorkfeber. Som är ganska allvarligt. Så i väntan så sitter jag där i rummet helt ensam och väntar på läkaren. Hade ca 45 minuter på mig att tänka på de värsta som kan hända. Det skulle vara att jag blir sämre och sämre och inte kan åka på P&L, försöker då sälja biljetten, får den inte såld, 2000 spänn kastad i sjön. Måste packa upp allt som jag packat. Hann nästan börja grina:p Men världens trevligaste läkare kom sedan och sa att det är inte sorkfeber och att man kan få ledvärk då man haft nåt virus, och förkylningsvirus har jag ständigt så är väl det. Han sa att jag skulle åka på P&L och röja så mycket som möjligt och om det blir värre komma tillbaks. Hoppas på att min kropp vill lyda mig nu då och funka!


På vägen hem från sjukhuset hitta jag denna. Lade mig där och chillade en stund. Senaste 12 månaderna så har jag varit på sjukhuset kanske 8 ggr. Inte ok. Nu ska jag äta sen frulle, (kökt ägg och makrillmacka, passar på då micke inte är här för han hatar det heheh) sedan ska jag ge mig ut på köpingen och göra massa ärenden. Hare hörs hej

tältis

Inte långt kvar nue. Ikväll har jag och Miki har byggt upp tältet som vi ska ha på p&l för att testa om det var i funktion. Det vare! Kung tält. 4mans för 3 man ska väl gå bra. Lätt som bara den att bygga upp o så :)


Imöra blir det Hudik med Mala på dagen sen jobba kväll. Nu sova! Natti

oh how you do me

Lite bilder från senaste tiden o så!

Fredag: middag med Elin och Miki och sen fest med Micke och massa grabbar + Olivia och Frida.

Lördag: Jag, Wonk och Elin åkte till Gävle för att hämta Ida och sedan skulle vi ha årliga middan. Men som jag skrev tidigare så sket det sig ganska rejält. Hatar bilar ibland. Tur att man har en bästpappa som hämtade oss.



Frustrerade tjejer_90 på bilden. Tur att man hade Wonk med sig i all väntan på lördan. Vi hängde på statoil(eftersom vi inte fick flytta bilen) i jag vet inte hur många timmar, sov där i bilen, asgarva och snacka om allt. Trots att man var less som tusan så var det kul på nå sätt! Underbara du <3

Ps. Kartan Wonkan håller i är inte för att vi hade problem att hitta till Gävle. Utan till Bönan en mil utanför Gävle ;) hehehee

jaaa ni

vaknade denna morgon och det känns som att något har hänt. kändes precis som att någon dött. har nog aldrig känt mig så förtvivlad då jag vaknat. herregud alltså. måste ha drömt något men vet inte vad, brukar komma ihåg, men icke.

ska gå till jobbet om ca 45 minuter. har lite tid att ta det lugnt nu innan då. senaste dagarna har varit lite sådär jobbiga. missade crusing och årliga middagen och fastade i gävle med en strejkande bil. kom inte hem förrän halv ett och då var jag så slut att jag däckade i sängen och fick nån random extrem febertopp. elin har åkt i söndags och det var tugnt som fan. och jag har mått så konstigt i kroppen dessa senaste dagar alltså, jag vet inte vad det kan vara.

förövrigt så har jag inte mkt tid att skriva blogg nu för tin som ni kaske märkt, men ska bli bättre förhoppningsvis.

mina fina

Idag ska jag börja packa till p&l. Nästa vecka jobbar jag 6 av 7 dagar så kommer vara sjukt trött, så lika bra att passa på nu! Hög musik och packa! Najs det!

Ikväll ska jag vara med mina fina tjejer. Blir nog sista gången på 7 veckor som vi kommer träffas riktigt. Elin åker till Norge på söndag. Vill inte fatta det. Men 7 veckor går fort! Det måste göra det, för hennes skull och våran! Älskade Elin, hon är en underbar vän! Kommer sakna henne nå sjukt! Tomt kommer det bli, så ini!!! :/ Vi ska iaf laga mat och chilla hos Elin! Ska bli mys <3

fina ni, älskar er <3

blomstertid

Johanna och hennes klass var så fin igår :) Fina flickor

Så längesen

Hej på alla! Idag är en bra dag tycker jag. Jag och Micke städade lägenheten och åkte och pantade och handlade. Kändes behövligt. Vi åt även våfflor, som jag inte gjort på kanske 2 år. Men måsta ju görat nångång eftersom jag köpte ett våffeljärn för ett tag sen. Varför jag nu köpte det? När jag inte ens gillar våfflor speciellt mycket.. Men det var billligt! Haha det vanliga argumentet.


Vid 13 så åkte jag på infomöte på jobbet och fick betalt för tre timmar, sen en extra timme för insulindelegeringen. Najs. Jag och Miki bestämde oss sen för att åka på systemet och handla lite till p&l. Så nu har jag köpt en platta cider till att börja med :p så blir det väl 2 vindunkar eller nåt sen. Fasen vad dyrt det blir asså, blev 380 spänn för plattan. Nu ska jag lyssna på några härliga låtar, sen ska jag åka och rida för sista gången denna termin!


past weekend

Hämtat tillbaka kameran idag som varit hos Elins föräldrar sen helgen, så tänkte att jag bjuder på lite bilder då :) Asmys kväll! Och underbart varmt :D


varm luft, kall dricka! :D



wooden shoes

Vissa saker har jag inte riktigt hunnit greppa. Man jobbar och står i och hinner knappt tänka! Men nu sitter jag här och tänker...

ELIN kommer hem denna vecka! Jah fatteh iiinttt! Och i helgen ska jag träffa henne!!!!! Har inte träffat Elin på 6 månader nu. I januari åkte hon till USA och nu kommer hon hem. Känns så overkligt! I helgen kommer allt vara som vanligt, vi kommer ha våran årliga middag som vi brukar ha och det känns så bra. Fan va jag behöver människan hemma i Sverige och är så glad att du kommer hem <3
<3

Sen så kan jag inte heller greppa att Johanna, min älskade syster går ut 6:an imorgon. Jag kommer ihåg när jag själv gick ut 6:an. Skiljas från alla på världens bästa skola, Ämbarbo skola, det var extremt känslosamt men samtidigt lyckligt i och med sommarlov å så. Johanna ska inte gå kvar på Stenhamre längre, hon ska gå på Vintergatan och hon lämnar väldigt många kompisar i och med detta. Gumman då <3 Köpte iaf något fint till henne idag! :)


trött

Är stört trött. Jobbat idag och har som vanligt inte sovit mycket i natt. Ovanligt? Icke. Brukar sova runt 5 timmar. Funkar några dagar, men sen tär det. Nu håller jag iaf på att koka ris och ska snart äta. Jag ska sedan ta på mig mina mysigaste myskläder och lägga mig i soffan i flera timmar och kolla på Sytycd, Dog whisperer, The Mentalist och Nittileaks.

Imorgon får jag sovmorgon! :D Så himla skönt! Men så mycket sovmorgon blir det ändå inte, jag och Micke ska åka på Johannas skolavslutning. Men bättre tid än kl 6 blir det iaf. Morfar kommer till och med till Johannas avslutning, var säkert över ett år sedan jag träffade honom! Najs! Sen blir det fika hos mamma och pappa och sen jobbar jag 15-22.

Borde städa, borta tvätta, borde diska, borde vara social.. Men orkar inte. Fasen vad jag önskar att jag hade en katt som kunde ligga och mysa med mig i soffan! Cosse, Pipolas eller Cindy <3


Kram :)

ny vecka å så

Hejsi svejsi!

Trodde man någonsin att Sverige skulle vara varmast i Europa, nepp! Men i fredags var det det, helt sickt ju. Men nu är det kallt som satan och det trivs jag med då man jobbar. Tycker lite synd om de på jobbet som gick på semester i söndags :p Meeeen meeeeen blir väl bättre snart igen. I helgen vill vi ha fint, crusing i Ljusdal juuu och ledig är man å.

Helgen var iaf hur rolig som helst! Grillning hos Elin var super! Gott och underbart roligt med underbara människor. Kubb, crocket o s v. Kommer bilder då jag hittat kameran, som borde vara hos Elin hoppas jag. Sen på söndagen så åt jag, Micke, Miki, Ann, Elin och Robin bakispizza och sen åkte vi och tog första doppet. Vi hann precis innan skitvädret kom! Kallt å så.

Idag har jag jobbat, det har gått bra. Denna vecka så börjar alla nya vikarier, tycker lite synd om dom. Det är så mycket nya intryck och så mycket att lära sig, kommer ihåg själv hur det var. Men man lär sig fort! Jobbade över en timme också, och sen fick jag skjutsa syster till stallet och nu är jag äntligen hemma. Och är så himla trött. Ska lägga mig i ett bad nu och sen kolla en film och vänta på att Mickes träning ska sluta så vi kan sova sen.



Systeryster<3

Bye!

hold your toes

Goddag! Hur pigg är alla studenter idag på en skala? Inte så pigg skulle jag tro :p själv är man piggis! Är i Ämbarbo nu och solar och umgås med familjen, alla är hemma för en gångs skull också. Annars så är pappa ofta och spelar golf på dagarna när det är sommar och det är tävlingar och grejer på helgerna. Och Tobbe brukar ju vara i Bollnäs på veckorna, men nu är alla hemma :D

<3

Om någon timme så hämtar Mikaela mig och då ska vi förbereda inför ikväll då det blir grillning med gänget. Jag och Miki ska förbereda pastasallad, sås och marinera det som ska grillas o s v. Sen blir det chill i solen med gott dricka! Sen tänkte vi cykla upp till Elin! Kung dag alltså. Och vädret! Who can ask for better? Varmt, fläktar och inte ett moln på himlen! Me is happy! :)

:)

jobbelijobb

Jobbar idag. Hemma på luuunch nu. Missar studenten sen, vilket är tråkigt. Slutar vid 15 så kanske hinner ner och se alla flaken nere på byn. Ska försöka hinna det :D Troligtvis träffa Ida sen och Ann förhoppningsvis. Ser fram mot en ledig helg iaf :) Längtas efter imorgon! :):):)

Back to work nu. Ha en fin dag. Och grattis till alla studenter :)

Härligt bild från våran skolavslutning i högstadiet vill jag bjuda på idag höhö <3

idag








bra dag :)

jomenprecis

jobbat idag från 7 till kl 15. blev en stressig dag, och jäkla varm dag. men nu är man nyduschad och freeeeeeeesh. johanna och mamma kommer nu också hämtar mig så ska vi mysa lite på grovan. äta gott och plantera lite blommor :)

hare. hörshaj

sve - fin

känner mig lite ensam då jag sitter alena och kollar på fotboll och äter popcorn :p micke är på plats på råsunda och jag kan inte neka till att jag är avistjej90. men men jag ska ju jobba kl 7 imöra så kunde inte åkt även om nån gett mig biljetter... :( men aja. hoppas alla har en bra kväll! ska fortsätta kolla då sverige spöar finnarna jag, because they better. men dom borde ju göra det. och måste ju hålla utkik efter ljusdalsklacken också även om chansen är liten att få se dom, men ändåååååå!



pussssssss

rastlös

bläääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää rastlös. jag är jobbig mot folk hehehehehehhe. jag är inte så snäll jageee. inte då. inte då

jaja men iaf.... för att späda på sin rastlöshet så man blir mer galen så kan man lyssna på denna låt på högsta volym:
Philemon Arthur & The Dung – In Kommer Gösta


eller någon av dessa:

James & Karin – Hacka Hål

James & Karin – Fjärilslarvens Sång

men snart kommer micke så får jag dryga mig lite och brottas och gömma saker för honom!
heeeeeeeeeeeheeeeeeeeeeeee

katherine & eve

johanna låter mig inte sola.
dumtjej98! men hon är underbar ändå.
min lilla klippa <3

våran systerlåt
Marit Bergman – I Will Always Be Your Soldier

 

chillat i solen idag som sagt, med familjen i ämbarbo. nu kom jag just hem och tänker storstäda lägenheten. behövs det ska ni veta. storstädning behövs här ute på gården också. för nån dum jävel hade lämnat soptunnan öppen i lördagsnatt och vad händer då? jooo skatorna kommer och går lös på allt. städade upp ganska mycket på söndagsmorgonen jag, men ville inte ta reda på allt äckel.


sun



CHILL MED PAPPAS BRILLS!

finaaal

soffläge och serier har denna dag bestått av! skönt å så. ikväll blir det bb final!
heja peter heja peter! har iaf haft en supernajs helg. chill, hudik, bal, fest osv osv :D
hoppas ni också haft en bra helg!



ps. hunden ylar.. idag också. herregud va härligt

mkt

det finns mycket som folk inte vet. det finns mycket som jag inte vet. det finns saker man säger, andra saker man inte nämner. det finns så många saker som man inte kan eller vill förklara, det finns ingen mening med det. det finns en känsla, magkänslan, den kommer jag alltid följa. såäre

ha en trevlig dag gott folk.

men snela

satans ylande hund. grannens. ägaren måste ha typ delad vårdnad eller nåt, för det sker med jämna mellanrum. någon vecka emellan. och då det sker, som nu, blir jag ganska förbannad. mest på ägaren självklart, men sen så är jag inte hundmänniska heller, inte på en fläck.

den enda hund som jag verkligen tycker om är ludde. luddekudden <3


good news bad news

irre men även mycket glad tjej :D
fick just se att jag fått godkänt på jobbigaste tentan ever, så den är ur världen nu! fick även godkänt på hemtentan som var avgörade för hela den ena 15 hp kursen, så nu är den kursen klar och godkänd :D mkt skönt mkt skönt. men sen så klarade jag inte e-tentan, surprice. not. men irre ändå.

låt mig förklara e-tentan så ni fattar hur dum den är! 60 minuter, 40 frågor, 1 poäng på vardera. och man måste ha 20 rätt för att klara den. so far so good. mmm men sen så får du minuspoäng om du inte klarar en fråga, så om du nu samlat ihop 20 rätta svar, men har resten fel, så har du alltså 0 poäng. eftersom 20-20=0. ok? make sence...? neeeeejjj! men om man struntar i att svara så får man 0 poäng. så isf borde man satsa på att svara på 20 frågor som man är 100% säker på. men är man säker på nåt då? nee. dö

hehehehe puss :)

lampan släcktes i din hall

Hejsi alla :)

Leget? Bra me hope. Jag mår fint iaf! Lite ångest över e-tenta idag, just för att jag vet att jag inte kommer klara den. Även om man är förberedd så är de assvår att klara, eftersom man får minuspoäng om man inte svarar rätt. Skitsystem. Dom vill inte att studenterna ska lyckas.

Engmans på onsdagen! Jätterolig kväll vare! Gick ju in gratis också, eftersom dom älskar mig där, eller så var det för att jag hade ett ljusdalshäfte :D SKönt att dom stängde 1 också! Skönt att komma hem och sova med Micke som väntade hemma :) Förövrigt så var det asnisse att vara med Elin, Wonk och Robin på förfest! Bra människor!




puuuusssssss heeeeeeeeeeeeeeeeeeej

RSS 2.0