unfriend

Godmorgon!
 
Nu har man varit vaken i snart 2 timmar då. Inte vanligt deä att Sandra vaknar sju. Men det var bara för att Mikael skulle upp tidigt och göra sig ready for Särna. De ska åka skoter, bada tunna och dricka öl ute i ödemarken. Faktiskt avis jag! Älskar att vara sådär avsides och bortskärmad från verkligheten! Så de får säkert sköjj pöjkan. Själv ska man också ha roligt i helgen. Inflyttningsfest hos Irre på lördag, för att sen kanske gå ut i Hudik, vilket jag aldrig gjort (förutom gfesten då hahah). Men först blir det lite föreläsningar och ridning i Ljusdal innan man tar helg :)
 
Igår så fick jag lov att unfrienda en person på facebook pga invandrarhat osv. Tog först diskussionen och ifrågasatte hans generaliserande åsikter och okunskap, men som så ofta så har de ingen fakta eller nån grund att stå på, utan de har "sett" att "somalier" och "blattar" de vill inte jobba och de vill inte lära sig svenska, de vill bara leva på VÅRA SKATTEPENGAR. Lägg märke till "vill". Sen så har dessa personer ingen aning om varför Sverige tar in så pass mycket invandrare. Det har med våran egen nationalekonomi och framtidsbehov att göra! De har helt enkelt ingen helhetsbild utan det faller bara tillbaka på deras hat och okunskap, vilket är så himla synd. När jag sedan skulle läsa inlägget igen var det borta. WIN. Det finns yttrandefrihet och sen finns det något som kallas förtryck, av vissa grupper, skillnaden där är väsentlig.
 
Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: wonki

Ååh Sandri, bra att du konfronterade honom faktiskt istället för att låta det glida förbi! Är så stolt att ha smarta fina bästa vänner som du! <3<3

Svar: tack älskling <3<3<3 detsamma!

2013-01-27 @ 10:25:17
URL: http://vitardetimorn.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0