planeringsdagar och ljusdal

GOD HELG HÖRNI! Det blev en lite kortare jobbvecka på kontoret denna vecka. I torsdags åkte vi nämligen till Uppsala alla biståndshandläggare. Det stod nämligen planeringsdagar på schemat och sova på hotell där i Uppsala. Planeringsdagarna handlade mest om att vi skulle ha kul och lära känna varandra bland annat eftersom vi nya tillkommit i gruppen. Torsdagen var så himla rolig. De hade nämligen hyrt in en kille från ett företag som ordnar olika aktiviteter för sådana där tillfällen. Vi fick uppdraget att göra en reklamfilm. Alla var först jäkligt skeptiska och tänkte "vafaaaan" hahah. När vi sen fick reda på lite mer instruktioner och fick veta att det efter att han klippt filmerna skulle visas som en klassisk stumfilm så blev man lite mer nyfiken. Vi blev uppdelade i grupper och fick rätt så sjuk rekvisita och skulle skriva manus osv och sen filma allt själv med tagningar och osv. Vi fick 3 timmar på oss. Och det var sååå satans roligt och för att inte tala om hur roligt det var sedan på visningen på kvällen. Längesen jag skrattade så jävla mycket! Oj oj oj. Och bästa av allt, vår film vann :D:D
 
I övrigt så var maten helt amazing på hotellet. Både frukost, lunchbufférna och middagen. Torsdagskvällen fortsatte med att mingla och sen gick några av oss ut på Churchill arms i Uppsala. Dagen efter blev det fler aktiviteter men också lite allvar med att gå igenom verksamhetsplanen och bryta ner den så den blir greppbar för just oss. Kl 14 fredag slutade vi och jag tog tåget tillbaka till Gävle. Riktigt lyckade dagar måste jag säga:)

 

Lördagen var jag i Ljusdal över dagen. Träffade familjen och åt fantastiskt god mat med familjen och farmor och Rolf, som också kom över :) åkte sedan intercity hem på kvällen. Idag söndag har jag hittills städat och röjt massa hemma. Försöker mitt i detta kurera mig inför måndag. Snorig och ont i halsen. Fattar inte vad det är med min kropp nu för tiden alltså. Sjuk jämt känns det som. Suck. Nu ska jag fortsätta städningen och sen laga lite middag.

Puss och kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0