där ute ligger livet och väntar

Tiden går bara sååå fort. Det är slut på maj snart liksom?! Maj har seriöst bara rusat förbi och jag vet knappt vad jag gjort under maj månad. Bra att man fotar med telefonen för att kunna kolla tillbaka. Man blir vemodig när man när man tänker på tiden och hur den bara går, försvinner. Klassiker att säga så MEN ÄNDÅ! Det är ju ingen ny känsla men den är starkare än den förr varit. Såklart den är. Halvvägs till 50 nu och sen vips så är man 50 också.
 
Bästa i maj var nog ändå att gå på Järnvägsmuseets 100års jubileum och även att få veta en spännande och rolig nyhet samt att träffa Jennie igen som är hemkommen från Jamaica. Det var också fint att komma hem till Ljusdal och fira mamma som fyllde 10e maj. Mormor fyller samma dag som mamma. Det känns så otroligt overkligt att mormor inte finns längre. Blir så ledsen när jag tänker på det. Saknar dig mormor
 
Här är i alla fall lite bilder från maj. Snart går vi in i juni! Skaplig kontrast föresten att förra året denna tid var det ca 30 grader i Gävle(!!)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0