snart så! wohooo

Hejhejhejhej!
Nu börjar det närma sig. Knappt två dagar kvar tills vi åker utomlands! Ska bli så skönt att åka iväg. Ja idag är det måndag iaf. Ska regna massa idag enligt metrologerna, så jag tänkte hålla mig inne, tända ljus och läsa boken "sjukdomsvärldar". Sen ska jag hämta ut Mikaels bil om den blir klar på verkstaden. Det är mina planer för denna måndag.
 
Jag har haft en jättebra helg och en bra vecka. Haft Johanna och Milton på besök så det har varit jättemysigt. De åkte hem på torskväll. Jag och mina kära klasskompisar firade in helgen med tenta 15-18 på fredagen. Tentan kändes över förväntan bra så får hoppas på positiva resultat. Var väldigt ovanligt att sitta i en tentasal igen må jag säga. Efter tentan satte vi oss på Mingel&Bar och drack lite drinkar och åt mat. Va en väldigt speciell vistelse kan man kalla det haha. Vi tog sedan vårt pick och pack och drog till Alex och började festen. Hade en väldigt rolig kväll! :D som avslutades på O'learys!
Vaknade på lördag och var inte alls sliten men det kom successivt under dagen. Huvudvärk som inte ville ge sig. Hade även ont i halsen. Söndagen bakade jag muffins och lagade enchiladas och hade det allmänt bra. 
 
 
Hoppas ni har det bra! Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0